Hvordan lage et kort for mors fødselsdag med hendene? Originale ideer
 En flott bursdagsfeiring! Og det blir enda mer spesielt hvis moren din denne ferien. Selvfølgelig kan du kjøpe en ferdig gave, men bedre å gjøre dette overraskelse deres innsats? Eller i det minste tenke på å lage kortene stole kun på din dyktighet og fantasi.
 Hvorfor lage et postkort med dine egne hender for mamma er mye bedre enn å bruke fem minutter på valg av ferdige trykte produkter? Alt er enkelt! For postkort vil bli lagt:
 • Den opprinnelige ideen
 • Din stykke sjel
 • Din innsats, flid og utholdenhet
 Denne gaven vil berøre hjertet av noen mann. Og din favoritt mamma ville være mye bedre å vite at babyen hennes så hardt for henne. Bare et slikt kort kan overføre all varme og følelser. Moren din vil alltid holde en slik gave i vanlig visning, og ikke for å fjerne "baksiden brenner."
 Så hvor skal jeg begynne? Hvordan lage et kort for mors fødselsdag med hendene? La oss se på ulike måter å bestille lage, dekorere og ulike ideer for dine fremtidige hilsener.
 Skjemaet og grunnmaterialet
 Forme fremtiden for kortene er grunnlaget for all senere arbeid. For å velge det beste alternativet bør vurdere noen detaljer. Hva skal symbol Your Shape kort? Det er flere alternativer av ferdige ideer:
 • Sesong av året. Du ønsker kanskje å lage en tematisk kort, fra tidspunktet for fødselen. Sommer - blomster i en kurv, blomster i en vase, deilige biter av frukt. Høst - løv. Vinter - det kan være et snøfnugg eller varme en kopp te. Spring - Butterfly, Snøklokker.
 • Kvinners evner. Du kan ta en egen kvinne- og tilbehør på den for å forme fremtidens kort. For eksempel: bag, kleskode, tøffel etc.
 • dyr. Ofte, selv voksne kvinner rozchulyuyutsya med en pelskledde dyr, hvorfor ikke bruke den. Hvis moren din elsker dyr, så gi henne et postkort skjema. Kattunge, valp, bunny, ekorn, etc. I dette tilfellet, kan du få dyret presenterer en "gave". Blomster, godteri boks, halskjede.
 • Standard skjema. Hvis du bestemmer deg for å fokusere sitt arbeid med å dekorere og prosesseringskort, bør du reflektere over standard form. Ofte denne rektangulære kort. Men du kan også eksperimentere på en rund form i form av hjerter!
 Som for materialet, er det naturligvis et tykt papir eller papp. I denne artikkelen det enkleste stedet å uttrykke bilde eller dekorative elementer.
Hvordan lage et kort for mors fødselsdag med hendene? Originale ideer

 "Glede" og dekorasjon
 Du kan bruke en masse dekorere metoder, la oss se på noen av dem:
 • quilling eller på annen måte bli kalt paperoskruchuvannya. Ved hjelp av denne teknikken kan du dekorere noen kort. Om blomster, hjerter, sommerfugler og ulike geometriske mønstre. Det viser seg svært imponerende og et dekorativt element er omfangsrik. Det vil gi sangene en flott utsikt. Bruke tynne strimler av farget papir og jukse på deres tynn gjenstand (for eksempel en syl eller en tannpirker). Du kan også gi pre-kind klut strimler. Og så når du kommer vikle vakre blomster.
 • stoff, knapper og tråd. Med disse materialene kan improvisere buer, blomster, hjerter. Eller vindsperre kortet direkte i hvilket som helst materiale og knytte noen andre smykker. Kan trimmes med jeans eller fløyel - vil det se veldig fint.
 • Naturlige materialer. Hvorfor ikke. Den blader, blomster, knopper, alt passer. Sammensetningen vil variere dens naturlighet!
 • rhinestones, perler, glassperler, folie, bånd, paljetter! Alt dette kan være gjenstand for dekorere.
 Originale ideer
 • Postkort-overraskelse. Inne kan skjule bulk sammensetning. Det kan være brev, baller, blomster, etc.
 • Origami. Lær kunsten og dette kan gjøre en spesiell postkort orientalsk stil som kan åpnes i ulike retninger.
 • Broderi. Du kan brodere individuelle elementer perler eller fargede tråder.
 • lomme. Du kan lage kort innerlomme og sette tilbake en liten overraskelse. For eksempel, du Baubles vevd eller noe annet.
 • Søknad. Du kan komme opp med noen sang og lage applikerte stoffstykker, papir eller naturlige materialer.
 Hvis du bestemmer deg for å forstå den nye teknologien (f.eks quilling, origami eller veving), for tidlig toget, kom dette kortet til berømmelse. Og husk sikkerhet ved arbeid med lim, saks og nål. Lykke til og inspirasjon!
Hvordan å bo trygt under en natt tur?
 Hver av oss måtte gå hjem om natten. Så går vi til å jobbe sent, og deretter komme tilbake etter fester eller vi bare må snarest komme til butikken, vi liksom finne oss selv deltaker uteliv. En by natteliv er mye av farer, og vi trenger å vite hvordan de skal beskytte seg selv i en bestemt situasjon.
 Risiko One: hooligans.

 Store eller små selskaper drunken folk ikke lover godt. Aggressivitet av disse selskapene kan påvirke deres atferd i din side.

Hvordan å bo trygt under en natt tur?
 Og selv om du kan stå opp for seg selv, for å håndtere 02:59, fem eller flere hooligans blir ikke lett. Derfor er det beste forsvar - for å unngå trøbbel. Prøv å gå opplyste gater, unngå mørke og øde steder husholdninger. Jeg vil gjerne minne og at å redusere ruten, vil du ikke gjøre det trygt. Det er bedre å bruke litt tid og bypass tent gater enn i trøbbel. Vanligvis, brede gater, boulevarder med butikker patruljer for bruk. Så bedre å bo nærmere de deler av byen. Men nattklubber helst sidesteget, som vanligvis er samlet på døren et par av mobberne. Kanskje de mangler spenning og trenger noen til å forstyrre eller ond spøk. For å unngå å bli et offer for mobbing, prøv å få rundt steder side. Bare gå videre på en øde bussholdeplasser, pass opp ned i undergrunnsbaner og broer og unngå steder som begrenser retrett. Ikke ønskelig er fotturer i parker og torg, som det ofte går uformelle (skinheads, punkere, metall, rockere, etc.), og de har ikke alltid oppføre seg riktig. 
 Fare venn: røvere.
Hvordan å bo trygt under en natt tur?
 Røverne - en av farene som bør ikke heroystvuvaty. Hvis dette skjer, og du kom over røvere som trenger penger eller telefon du bedre gi. Tross alt, de pengene du tjener mer, kjøpe en telefon ennå, men livet har ikke returnert. I så fall kan du prøve å huske den personen eller karakteristiske særtrekk røver, fordi du sannsynligvis ikke er hans første offer. Du kan kontakte politiet og sende inn en tyveri rapport. Jo mer du beskrive ran, jo større er sannsynligheten for at ranerne finne og arrestere, og du vil bli refundert materielle skader.
 Fare tre: psykisk syke mennesker.
Hvordan å bo trygt under en natt tur?
 Ikke utelukket, og faren for angrep. Vi lever i en tid at mennesker med psykiske lidelser kan gå ut i gatene og jakte byttedyr. I så fall, hvis du falt galning, prøv å ikke få panikk. Hovedregelen i denne situasjonen - for å bruke en rød sild. Du kan fortelle noen setning som tar en person inn i en døs, eller hvis du har noe bedt om å late som om du er ute etter denne tingen i sekken. Hans oppmerksomhet vil fokusere på vesken din og du kan lett motstå. Slo ham alt som er i deres hender, vesker, paraplyer, etc..d. Beat dine never, føtter, tsarapaytes, kusaytes generelt Aktiver alle vet at motstanden teknikker. Husk at hvis du bestemmer deg for å forsvare, forsvare den til slutt. Ikke rop om hjelp følgende setninger: "voldtekt", "Hjelp". De fleste er redd og er ikke villig til å risikere alt for å få til en fremmed. Bedre å ringe etter hjelp uttrykket "Fire!". Dette puslespillet angriper og merke folk. 
 Fare tre: løshunder.
Hvordan å bo trygt under en natt tur?
 I tillegg til de farene som kan komme fra folk bare en trussel og kan forårsake løshunder. Disse dyrene kan angripe folk flokker. Derfor bør du unngå de stedene der de bor. Nemlig nabolaget parker og urbane skoger, industrielle sonen omkringliggende områder til dumper og ledige tomter. Ikke se inn i øynene til en hund, som en gal hund kan jag. Det beste forsvaret mot hunder denne steinen. Hunder bør skremme steiner, men i alle fall ikke sitte fast. Hvis du tilfeldigvis har bitt av løshunder, bør umiddelbart ta kontakt med sykehuset. Du vil stikke sår dressing og råd om videre behandling.
 Fare Four: åpne kummer.
Hvordan å bo trygt under en natt tur?
 Stor fare og gir åpne kummer. Om natten, åpne luken, og du kan ikke gå glipp av. Være dobbelt forsiktig og oppmerksom, forsiktig spasertur gjennom de mørke gatene. Holde seg borte fra fortau og ukjente gater. Hvis du oppdager en åpen kum, finne gren og skyv den tilbake slik at hun så på jorden. Dette vil bidra til andre forbipasserende, som ikke kan se dette uten lukedeksler. Det er lurt å ringe boligkontoret og rapportere drift ved hva du finner på den åpne luken.
 Derfor bestemte vi at det er store farer i tur på kvelden. Beskrive de grunnleggende reglene for oppførsel i disse situasjonene:
 1. Hvis du gjøre gjenstand for latterliggjøring, ikke svare, ikke svare og ikke vær frekk mot provokasjon.
 2. Hvis du er i tvil om at du vil være i stand til å løpe fra problemene, ikke løpe. Men hvis du bestemmer deg for å kjøre, aldri kjøre mot hans hjem.
 3. Hvis du finner ut at du arbeider med en fremmed - gå til en offentlig institusjon, butikk, apotek, etc.
 4. Aldri vis smykker eller kontanter. Det er bedre å holde dem inne jakkelommen eller jakke.
 5. Ikke press deg selv nok av pakker og annen last. Slipp løs dine bevegelser plutselig har du å forsvare.
 6. Hvis du blir stoppet av sjåføren hvordan å komme til forespørselen. Forklare veien klart og raskt. Hvis du ikke vet svaret, si at du ikke er lokale eller ikke vet hvordan du kommer til denne delen av byen.
 7. Ikke gå rundt i byen haiker. Det er bedre å ringe en taxi.
 8. I det ekstreme tilfellet bære en gassbeholder sikkert er at du kan beskytte deg selv. Men ikke bruk gassbeholdere til å skremme løshunder.
 Husk at en god guide gjennom byen - dette er din intuisjon. Stol på din indre stemme, det vil du definitivt vil ikke svikte. Ikke prøv skjebne, unngå farlige situasjoner selv tror at med en følelse av selvtillit dere alle vel. Alltid være veldig forsiktig og varsom i løpet av natten turer.  
Яндекс.Метрика