Hvordan å be om unnskyldning til en venn?
 Noen ganger folk slåss. Ikke var enstemmige vært i dårlig humør, en interessekonflikt - årsaker krangler kan være svært forskjellige. Kvinner ofte krangle, og det er ingen overraskelse at de er mer emosjonelle enn menn, slik at de er lettere å fornærme. Og vi snart posvarymosya med en nær venn at det han sier eller gjør, gjør oss mye mer innflytelse enn tanken og handlinger av fremmede. Generelt, hvilken side ikke ser, krangle med en venn - det skjer, og det skjer ofte.
Akkurat hvorfor dette ikke er bra for sjelen? Ingen å shoppe, for å diskutere de mest presserende problemer, ta kontakt, hva du skal ha på en date, eller bare drikke te under en samtale om noe. Lengsel. Og enda verre, hvis du skjønner at hun er skyldig i strid, dens meget fornærmet. Hva du skal gjøre i dette tilfellet? Selvfølgelig, be om tilgivelse fra venner og prøve å holde alle konfliktene i det siste.
 Sett trenger raskere
Hvis du vet at feilen ikke dra ut med en unnskyldning. Vi liker ikke når feil selv, så innrømme det og be om tilgivelse - ikke en hyggelig okkupasjon. Men tror også det er ille nok, så hvorfor "pleasure strekk"? Dessuten har du fortsatt alltid godt forstått og støttet hverandre, så mest sannsynlig er det og forstå og tilgi.
 Ikke vypravdovuysya!
Veldig dårlig taktikk for forsoning å legge unnskyldning "Vel, du er veldig" eller "du også." Denne formuleringen kan ta din krangel til et nytt nivå, og dette er ikke hva du trenger nå. Nå uansett hva det er "veldig" og "også". Du vil ha tid til å diskutere det. Det er bedre å gjøre en unnskyldning informasjon om hvordan du beklager at det skjedde, og hvordan du går glipp av din kommunikasjon. Lytt til hjertet - og det må fortelle de riktige ordene.
 Bestikkelse
Ikke å bli forstått bokstavelig, selvfølgelig, ikke penger i konvolutten skal bære venn, men noen fin liten ting - alltid. Bake kjeks (selvfølgelig, hvis det ikke er på en diett) eller kjøpe hennes favoritt iskrem, egnet som kinobilletter eller en brosje fra brystet, som hun likte. Dette er tilfelle når det er viktig at du virkelig har tenkt på det.
 Hvis ikke fungerer
Det hender også at bildet var for sterk, og selv etter at du ba om unnskyldning, kjæresten fortsatt ikke ønsker å opprettholde fredsinitiativ. Ikke behov for det er sint, fordi konfliktrisikoen aldri løst. I dette tilfellet, ville den beste løsningen være å stoppe for et par dager for å bygge broer. Kanskje hun trenger litt tid til å kjøle seg ned. Ikke liker med deg selv for en stund. Deretter Ring og ringe henne for å shoppe, gå til butikken eller sitte på en kafé. Heller, og i denne tiden var hun lei og alene, nakopychatsya hun nyheten om at du ønsker å dele, og forholdet vil bli gjenopprettet.
Dermed forlot konflikten bak, og skyene på himmelen endret ditt vennskap klar solen. Nå gjenstår en ting: prøv å noe der det var en krangel, og du måtte be om unnskyldning til hennes venn, egentlig aldri skjedd.  
Verdien av kisses

 For å uttrykke sine følelser, kan folk bruke ikke bare ord, ansiktsuttrykk, gester og berøring, men kysser. Til alle tider, understreket kyssing. Det bør bemerkes at siden det første kysset gikk et århundre, og i løpet av den tiden dannet en slags verdi kysser. I heftig og lidenskapelig kjærlighet kan bety at de er andre, mindre edle følelse. For eksempel, kysset damer hendene som et tegn på respekt og selv vennskap. Unge mennesker som ønsker pokoketuvaty med damene og for å vise sitt engasjement for sin person, nødvendigvis, kysset hånden hans, så inn i øynene hans. Det var en ganske intim skritt fordi samfunnet ikke er klar over de frie skikker.
 Relaterte folk ofte kysse hverandre nese til nese kysser verdi taler til engasjement og entusiasme.

 Kyssing i kinnet - ikke bare et symbol på hilsen, som mange tror. Faktisk, de indikerer et ønske om å være med noen alltid holde sammen for alltid.
 Ikke behandle partisk kysser på pannen, ingenting å gjøre med de døde, er de ikke. Tvert imot, verdien av kyss på pannen oversatt som ønske om å ta vare på og beskytte.
 Analyse verdier kysser kan forstå den sanne intensjoner personen.
 Kiss i øret viser et ønske om å partner spille med deg. Og hvis du kysser på leppene, er det anerkjent i det samme lyset følelser. French Kiss snakker om lidenskap, virvelvind av følelser. Lette kyss i nakken indikerer et ønske om intimitet.
 Verdien kan ikke overvurderes kysser å skape positive følelser, bedre humør og samhold av kjærlige hjerter. Men hver person unik på sin egen måte, og kan investere mer fornuftig at du prøver å formidle gjennom kyssing. Så ikke nødvendigvis behandle hvert kyss per definisjon. I tillegg har hver nasjon sine egne særtrekk og tradisjoner uttrykk for følelser og kysser.  
Hvordan å forberede for graviditet?
 Naturen har skapt den kvinnelige kroppen er ikke bare holdbart at det tåler masse assosiert med peiling og barnets fødsel, men også i stand til dype interne og eksterne endringer under og etter svangerskapet. Men vi lever i et miljø langt fra perfekt enhet. Vår verden er i endring, og disse endringene vil uunngåelig påvirke livsstil, helse og selv strukturen i kroppen av det moderne mennesket. I tillegg vet vi om kroppen din mye mer enn det som var kjent for våre forfedre, så bekymret for det mer, prøver å påvirke den naturlige måten. Generelt, noe som ikke engang falle hennes oldemor, veldig bekymret for kvinner som velger å bli mødre i XXI århundre. Og medisin, lett industri, mat og ernæring industrien skaper alle forhold å forberede for graviditet. Hvorfor forberede deg for graviditet
 Selvfølgelig vil vi snakke om når svangerskapet er planlagt og forventet. Men selv i dette tilfellet, noen vordende mødre (spesielt unge) tror at deres natur er klokere og mest av alt ta vare. På den ene siden, med visdom av naturen ikke tråkke. På den annen side kan det ikke tas hensyn til, og / eller avbryte en rent individuelle egenskaper av organismen. Spesielt hvis du planlegger å bli gravid etter allerede hatt negative erfaringer, for å mislykkede forsøk bli gravid, abort og så videre.Derfor bør spesiell forsiktighet forberede for graviditet av kvinner:

 abort;
 opplevde en spontanabort;
 med kroniske sykdommer (spesielt i muskel-skjelettsystemet, metabolske, kardiovaskulære systemet).

 Dette avviser ikke muligheten for å bli gravid og føde et friskt barn. Men selv om alle trygt i det siste, forberede for graviditet behov. Bare fordi vi er alle engler og mennesker med sine svakheter, som uttrykkes i vår måte å leve på, mat og selv dårlige vaner. Men at barnet de ikke nytte. Og det påvirke lenge før den vordende mor ble gravid, og enda tidligere. Hvordan lage disse "herlige funksjoner" ikke skade barnet ditt?
 Når du skal begynne å forberede for graviditet?
Hvordan å forberede for graviditet?
 Alle vet at svangerskap varer ca 9 måneder, men noen svar så langt i forveien du trenger for å forberede seg på det. Ideelt sett, selvfølgelig, bør hele livet ditt bli gjenstand for felles regler og gi det nødvendige nivået av styrke og deg og dine etterkommere. Men i virkeligheten, det skjer ikke alltid så innse det: det er ønskelig å begynne å forberede kroppen din for graviditet i minst seks måneder før unnfangelse. For de 6 måneder før forventet tid å bli gravid kroppen i det minste delvis renset for giftstoffer og akkumulere tilstrekkelige nivåer av vitaminer og mineraler for å styrke indre vev og forbedre metabolisme.
 Seks måneder - en god aksje, mens tre måneder - det minimum som er nødvendig for å forberede for graviditet. I denne perioden vil du ha tid til å gjøre de nødvendige testene, normal mat og daglig rutine, besøke leger og gjøre de nødvendige prosedyren. Men dette er selvfølgelig ikke endrer regelmessig gjennomgang av det og så bør være din "gravid" liv. Enkelt, hvis du har besøkt en gynekolog par måneder siden, nå må komme til ham for det spesifikke formål og målsettinger. Og ikke minst - i forberedelse for unnfangelse du ikke bare fysisk, men også mentalt innstilt på graviditet. En mental helse i denne saken er av stor betydning.
 Hvordan forberede for første graviditet
 En virkelig ansvarlige folk er forberedt på ikke bare til graviditet i seg selv, men også sin planlegging! Og de gjør rett. Fordi noen skjulte problemer kan hindre unnfangelsen eller påvirke graviditet senere. Legg merke til at staten av kroppen din direkte til den minste detalj avhenger av helsen til arving. Så ikke vær lat til å sjekke grundig og pyntet. Her er de grunnleggende retningslinjer for å forberede kroppen din til å unnfange et barn:
 •  Ernæring. Helsen til barnet ditt er uløselig knyttet til din helse, og det i sin tur avhenger av hva og hvordan du spiser. Det sier seg selv at du bør glemme om fast food, lagre kjøtt og kjøttprodukter, godterier industriell produksjon og raffinert sukker. I stedet er ditt kosthold fylt med proteinrik mat (magert kjøtt og kylling, egg, ost, belgfrukter), komplekse karbohydrater (korn, bakt hele korn og grovt mel, nøtter) og sunt fett (sjø fisk, nøtter, oliven og linfrø smør) og fiber (frukt, grønnsaker, friske urter). Disse matvarer inneholder vitaminer og mineraler i naturlige forhold, men for å understøtte kroppens systemer tar ekstra vitaminer og mineraler, de er spesielt fremstilt for å følge graviditet.
   Barnet vil ta alt du trenger med kroppen din struktur til bein, nervesystemet og alle indre organer. Så, med mindre du ønsker å oppleve svimmelhet og mangel på energi, mangel på kalsium og jern, ta disse stoffene for to, for meg selv og for fyren (eller jente) som snart vil slå seg inni deg. Og sørg for å drikke nok rent vann uten kullsyre for å redusere risikoen for ødem. Vel, med hensyn til bestemte dietter, angivelig designet for å øke sannsynligheten for å bli gravid et barn av et bestemt kjønn, er det bedre å være forsvarlig og balansert fôr til barnet, vil det være en gutt eller en jente, var sunt.
   Avslag på dårlige vaner. Logisk og som standard følger det foregående ledd. Hvis forbudet mot tobakk, alkohol og andre skadelige stoffer er ikke opplagt, kan du søke på Internett og medisinsk liste referanser patologier som er hos barn født av røyking og drikking alkohol foreldre. Avslutte disse vanene bør så snart som mulig, for et år eller to, og helst fem år å bli gravid. Og ikke bare den vordende mor og begge ektefeller.
   Stabil vekt. Graviditet er uunngåelig knyttet til vektøkning, men hvis du er riktig livsstil og spise rasjonelt, kan vekten ikke anses overflødig: det består av fosterets vekt, placenta og fostervann, og en svært liten ekstra vekten av morens kropp, som de fleste tilfeller forsvinner etter fødselen. Graviditet - er ikke en unnskyldning for å bli bedre. Alle kaker er spist å minne deg selv på væskeretensjon og kroppsfett. I tillegg kan fedme forhindre graviditet og hindre normal levering. Det samme gjelder for anoreksi, som utilstrekkelig vekt. Derfor, under veiledning av en lege, finne sin perfekte form og vedlikeholde den i fremtiden.
   Øvelsen. Økende frukt gir en tung belastning på ryggen kvinne. Derfor er det bedre å styrke musklene som støtter ryggsøylen. Samme med utholdenhet i luftveiene og hjerte-systemer. Det er et stort utvalg av øvelser og gruppe idrett for gravide kvinner. Å tenke at du kan gjøre de vanlige typer last og selv gym. Under graviditet, velge en lettere Fitness: turgåing, lett jogging, pilates, yoga, stretching for gravide kvinner, osv, alltid snakke med legen din og trener.

   Feriemodus. Søvn - en medisin og en måte å gjenopprette kroppen. En god natts søvn, er det tilstrekkelig lengde - de nødvendige betingelsene for korrigering av hormonelle nivåer og lyd nervesystemet under svangerskapet. Så prøv å forhånds trene deg gå til sengs i tide og ikke somle sent. Slappe av i midten av dagen vil være en ekstra pluss.
  Hvordan å forberede for graviditet?


   Komplekst medisinsk undersøkelse. I hverdagen, kan du ikke engang gjette på de skjulte og / eller kroniske sykdommer. Men før du blir gravid, trenger de å identifisere og kurere. Derfor planlegger graviditet nødvendigvis komplett blodprosent, besøke en terapeut, kirurg, Laura, gynekolog, gastroenterolog, nevrolog. Hver person må gi sin nikk å bli gravid, bare så du kan være trygg på helsen til det ufødte barnet. I tillegg kan synsproblemer være en kontraindikasjon til vaginal fødsel, og dette er også bedre å vite på forhånd for å planlegge vedlikehold av graviditet og fødsel ved keisersnitt.

   Besøker tannlegen utgitt som en egen post, og du kan tilpasse den til din egen. Hovedpoenget: under graviditet og etter fødsel en stund du ikke vil være i stand til å gjøre røntgenbilder og bruke anestesi, som er avgjørende for protetikk. For ikke å nevne det faktum at friske tenner - nøkkelen til god ernæring. Når barnet begynner å utvikle seg raskt i deg, kan dine nedolikovani tenner lider av kalsiummangel.

   Prevensjon. Ikke alle unge kvinner vet at p-piller kan ikke stoppe brått, og enda mer - like før unnfangelsen. For restaurering av reproduktive funksjon av den kvinnelige kroppen kan ta opp til to år. Dette omfatter p-piller, patcher, spiraler og noen andre hormonelle prevensjonsmidler.

   Okkupasjon. Ærlig gi et svar, er du klar til å gå i fødselspermisjon og i det minste midlertidig forlate karriereambisjoner. Dette spørsmålet kan være ikke-åpenbare, men ikke satt i posisjon en ung mor. Livsstil, bør faglig utvikling og konkurranse bevege seg bort i bakgrunnen når forkant i livet ditt vil nyfødt.

   Familiesaker. Til slutt, nøkternt vurdere fremtidig svangerskap og morsrollen når det gjelder din familie. Unødvendig å si at dette problemet skal forstås fullt ut mellom deg og hennes ektemann. Men det er besteforeldre, tanter, onkler og andre slektninger, behandling og omsorg som påvirker løpet av svangerskapet og livet etter det. Men viktigst av alt - er du klar for å bli mor?
   Hvordan å forberede for graviditet etter abort
   FLYTTET abort kan kritisk påvirke din evne til å bli gravid. Hvis du er heldig nok til å unngå slike alvorlige konsekvenser, bør forberedelse for re graviditet være spesielt forsiktig. Spesiell oppmerksomhet bør vies til det endokrine systemet og fysiologisk tilstand av organer, spesielt endometriet i livmoren som helhet. Utvikle de riktige hormonene på riktig nivå kan oppnås under veiledning av en lege, som er spesielt viktig å gjøre dagen før graviditet og i første trimester er. Men selv med nøye medisinsk overvåking under graviditet etter abort økt risiko for spontanabort.
   Hvordan å forberede for graviditet etter abort
   Abort (med andre ord - abort) graviditet oppstår av ulike årsaker, hvorav mange er praktisk talt uavhengig av en kvinne (smittsomme sykdommer, utilsiktet stresset, ulykker, etc.). Mer viktig å forberede for re gravid. For å gjøre dette, må du huske å fortelle legen din om tidligere aborter (og / eller abort) slik at den kan i tide til å tildele tilstrekkelig forskning, medisiner og forebyggende tiltak. For å minimere risikoen for gjentakelse av problemene og nye komplikasjoner å støtte hormonelle, reproduktive og immunforsvaret har begge foreldrene. Fordi svangerskapet for å forberede seg skikkelig - så fullt klar over de kommende endringer i livet og oppriktig ønsker dem ikke bare 40 uker gravid, men for livet. Lykke til og kjære friske barn!  
 • Яндекс.Метрика