Hvordan du kan vinne mannlig Taurus?
 Tegn knyttet til jord element, utrustet med ytelse og pålitelighet. Men den virkelige styrke og fasthet skiller seg bare i Tyren. Menn Taurus spesielt vakker og vellykket, de er stadig i sentrum av kvinnelige oppmerksomhet, vil de sikkert nyte. Og hvert nytt forhold med en kvinne for Taurus - er en anledning til å vurdere potensialet følgesvenn, for å se hennes sanne jeg. Slike folk er veldig kresen på folk, så å vinne mannen i leggen, må du nærmer deg denne saken med sinnet. Ellers er det bare å takke for at dere har flott kveld eller natt, og vil forbli bare gode venner
 Hva du bør vite mannlige kropper?
Menn Taurus, men som andre medlemmer av dyrekretsen skiltene har sine egne særtrekk som skiller dem blant andre. De trenger å lære før du begynner en operasjon for å erobre jorden Taurosa:
 1.  Den konservative og forutsigbar. Man-Taurus elsker å slå samtidig hjem etter jobb. Han liker at han en dag møter en nydelig kone og en deilig middag på fredager elsker å gå bowling med venner, og på onsdag kveld økter for å organisere gamle amerikanske filmer. Og noen endring i hans planer, som er malt i månedene fremover, kan slå den ut av brunst eller forårsake irritasjon. Han pleide å spise frokost samme pølse, og når hans følgesvenn plutselig bestemte seg for å kjøpe en annen, så det må være på lager sterke argumenter i favør av sitt valg.
   Fredelig, balansert. Unn deg eventyr - ikke for ham. Han pleide å en målt liv uten overraskelser og uventede skjebne. Derfor, for å vinne menn kalv må være den samme forutsigbare, men ikke blottet for rosiner.
   Egoistisk og fokusert (vedvarende). Han liker å være i sentrum for oppmerksomheten. Verden må snurre rundt ham og hans forlovede, også. Sine prinsipper og vaner alltid følges med ham lettere å akseptere enn pønsker kontrovers. Selv om mannlig Taurus galt, likevel viser seg sin uskyld og vil gjøre alt på sin egen måte. Og hvis hans gjerninger og handlinger stadig kritisere forholdet snart sprekke. Han fortsatt nå målet, ikke engang den første gangen.
   Familie og genuint kjærlig. Taurus stand til å skape en sterk familie, en omsorgsfull mann, og han er en god far. Han respekterer sine foreldre og respekterer familiens elskling. Hvis en kvinne kan finne et felles språk med medlemmer av hans familie, spesielt hans mor, vil mannen setter pris på det veldig mye.
   Bedagelig. Man-Taurus aldri være forhastede beslutninger. Han trenger mye tid på å tenke gjennom ting, å veie. Ordtaket "sju ganger tiltaket, kuttet en gang" bare om det. I et forhold med ham for å være tålmodig og ikke forhaste hans beslutninger, spesielt de som er knyttet til relasjoner.
   Innsiktsfulle. Taurus alltid føle sannheten vil definere en løgn. Så kaste en som later til å være og spille en rolle. Men det føles gode kvinner, deres erfaringer og kan dyktig ta vare på dem. Og ja, at et eventuelt fall i sitt nettverk.
  Hvis vi kan vinne mannen kalv, det omsorg til sin elskede vil verne, verne og setter pris på det, en kone, en venn og kollega.
   Hva bør være hans forlovede?
  Velge en ledsager, vil mannlige Taurus kvinne ser på din sjelefrende. Derfor må en kvinne som ønsker å bli valgt jordiske inkarnasjon av Zevs, ha følgende kvaliteter:
  1.  Utilgjengelighet. Vi må gjøre en Taurus hint om at du er interessert dem. Han vil sette pris på det, og responsen vil ikke ta lang tid. Men vi bør ikke bare gis til raskt å utvikle kommunikasjon og relasjoner. Mann, født under tegnet av Taurus, ikke hastverk liker ikke. Og dette er bare hånd du spiller. Lek litt med det i utilgjengelighet. Ikke uttrykke genuin interesse for hans person, ikke ta opp den første gangen, gjør ham nervøs. Men noen ganger gi favoriserer, noe som tyder på at interessen for hans personlighet er der fortsatt. Taurus vil ikke slå seg til de imaginære problemer, sta og han vil oppnå hans.
    Initiative. Som en konservativ Taurus ikke liker forandring, men for mye ensartethet ingen god vil ikke. Derfor, kvinner trenger å gjøre noen endringer, men det bør gjøres veldig nøye. Derav det faktum at den utvalgte til å være konsekvent og taktfull.
    Dronningen av kjøkkenet. For å vinne mann kalv helt, må lære å skape kulinariske mesterverk. Disse mennene elsker å spise velsmakende og mye. Så middag bør være komplett: første, andre, salat og fruktkompott. Kulinariske overraskelser Taurus setter pris på det med rette uforutsigbare skal vises bare på kjøkkenet.
    Keeper av åren. Menn Taureans som hjemme. Så vil sette pris på kvinne som kan skape en varm og koselig familie reir. Den har støtte hjemme for å være i stand til å ta imot besøkende, til å respektere og bevare familiens verdier.
    Helse og lojalitet. Taurus mannlig stand til å skille ekte fra falske kvinnelig skjønnhet. Foruten det må være vakker, moderne og beskjeden kvinne. Erobre mann kalv kan bare brukes hvis kvinnen er preparert med god smak i klær og alltid vakkert. Det første som bite Tyren, ser det kvinnelige. Men hans følgesvenn å være trofast mot ham helt, vil selv lys flørte med andre menn Taurus ikke tolerere.
    En god elsker. Taurus skjønt connoisseur bærekraft og altfor forutsigbar i det virkelige liv, men som i sengen han utrettelig oppfinner. I den intime liv verds han mangfold. Hvis han ville forsøke å gjøre kjærlighet i en heis eller på et offentlig sted, vil han måtte gi. Ellers vil det fortsatt finne en som er villig til å godta noen eksperimenter.
    En rolig og selv-varme. Hans utvalgte folk-Taurus velge en som vil være mer balansert. Ingen følelsesmessige utbrudd han ikke ville tolerere. Selv familie skandaler bør passere stille og fredelig løst.
    Hvordan å erobre den mannlige Taurus?
   Å forelske Taurus oppriktig og for alltid, må du vise ham at rollen som leder av din fremtidige familie vil komme til ham. Hva alle avgjørelser er viktig og ikke så, ville det ta. Selv valget for kvelden visning av filmen vil følge ham. Men du kan jukse og gjøre Taurus valg uten et valg, for eksempel, du velge to favorittfilmer og spørre hvem som vil se på kvelden. Så avgjørelsen er fortsatt for Taurus, og du vil ikke bli skuffet.
   Taurus-mann skal aldri lyve! Han er veldig slu og i stand til å gjenkjenne noen løgn. La bitter, men sant og kjære setter pris på din oppriktighet og anser dette som et tegn på at du verne forholdet.
   Menn i denne dyrekretsen er alltid økonomisk sikre. Men for å vinne mannen kalv må kunne håndtere penger å være sparsommelig kvinne. Slaget og utsvevende kvinner mannlig Taurus avvist umiddelbart. Så farvel i restauranten - noen sjekker på kommersialisme.
   Og til slutt Som sin kalv og gjennomført om med dem. Setter pris på hans kjærlighet og omsorg. Vær ærlig med ham og ærlig. Og da mannen din ønsker å gjøre deg den lykkeligste og gjøre alt dette.  
Hvordan å forstå mannlig Taurus?
 Man-Taurus ofte beundret i praktiske kvinner. Denne personen utgjør en svært reell hensikt, vanskelig å flytte dem å overvinne vanskeligheter. Vanskeligheter og hindringer ikke bare skremme ham, men også føre til sunn følelse av spenning - overvinne dem, han utviklet, operert over sine svakheter og kompetanseheving. Selvfølgelig, ønsket om å ta en stor byrde er ikke alltid godt reflektert i arbeidet med mennesker: Tyren noen ganger bare ikke har styrke og tid til å møte venner kommer på besøk kvinnen han elsket.
Mange Taurus preget av én funksjon: de er midt i arbeidet med hodet hardnakket erobre en ny høyde, arbeid med full dedikasjon, uvitende om hva som skjer rundt. Kvinner kan ta anstøt av det uoppmerksomhet av menn, hvis de vet det er dårlig. Deltakere i natur Taurus og unike funksjoner, som også kan gjøre det vanskelig å kommunisere med ham. Han er uforutsigbar, plutselig mister selvkontroll, irritert, stopp plutselig i stand til å kommunisere uten åpenbar grunn. Hvordan forstå mannlig Taurus, når noen av hans handlinger helt mottagelig for logisk forklaring, ikke iboende? Det er viktig å gå i dybden av nyansene av sin egen indre verden av menneske Taurus, tar hensyn til de funksjonene som er karakteristisk for mange representanter for merket. Mens mye klarere.
 Stødig og en annen mannlig Taurus
Når en kvinne ser en mannlig Taurus dedikasjon til jobben, virker det som i kjærlighet, vil han åpen samme kvalitet. Men i forhold til det motsatte kjønn Taurus er annerledes: lidenskapelig og sjenert, sta og ubesluttsom, entusiastisk og rask razocharovыvayuschymsya nødvendig å vurdere mange nyanser å fange stemningen i Taurus og i det øyeblikket når du kan ta initiativ i sine hender. Det er viktig å huske på mangfoldet av mannlige Taurus allsidighet av hans karakter. Og du vil låse opp hemmeligheter riktig kommunikasjon med ham.
 1.  Vedvarende. Det er nødvendig å riktig forstå den mannlige Taurus, som har en tendens utrolig utholdenhet. Det gjør alt samvittigheten, prøver å alltid holde baren. Med Taurus ofte gode arbeidstakere, og disse menneskene er ikke uten talent, original tenkning og ekstraordinær kombinasjon av ulike evner og ferdigheter til å utføre rutineoppgaver på ett hundre prosent. Denne mannen vil ikke stoppe halvveis og ikke skyte i gang, selv om det er vanskelig. Selvfølgelig, på et tidspunkt, kunne han ikke har tid til å kommunisere med kvinnen han elsket.
   Han er alltid opptatt. Noen kvinner er spesielt sårbare og romantisk, klar uendelig fornærmet av representanter for merket. Hvordan forstå mannlig Taurus, som kan selv gjøre en avtale, og deretter ikke kommer til ham, forklarer hverdags stemme som nølte på jobb? Etter gårsdagens han var lidenskapelig og romantisk? Det faktum at Taurus karakteristiske hardt arbeid, de er veldig ansvarlig og målrettet. Mellom kjærlighet og arbeid mannlig Taurus sikkert velge kjærlighet, spesielt når det kommer til dating. Det er ikke viktig, kan romantikk vente.
   Hans stiftelse. Taurus Man-beundret fornuftige kvinner. Sunn fornuft forteller dem sant at ansvaret Taurus er uunnværlig i familien, og hardt arbeid vil garantere stabilitet i fremtiden. Forstå mannlig Taurus er korrekt enkel: han ønsker å stå fast på føttene, prøver å skape for deg selv og kjære et solid fundament. Vanligvis og tørst etter ære er han eller fremmed
   Ambisiøs. Ros spiller for mannlig Taurus viktig rolle. Denne latterlige komplimenter og smiger han gjenkjenner raskt han mener er et rimelig estimat for sine handlinger, karaktertrekk og menneskelige kvaliteter. Av stor betydning for de fleste Taurus vurdering av sine prestasjoner. De ønsker å erobre toppen av karrierestigen, liker å ta del i konkurranser, konkurranser, villig til å ta risiko for å få anerkjennelse. De trenger ikke berømmelse eller global mani, men ros fra profesjonelle eller fin rangering basert på virkelige fakta, de også vil ta, gi impulser til utvikling.
   Elskere av fred. Mange Taurus er svært viktig for å kunne bo i stillhet, til å tenke og fokusere, få styrke og god hvile. Emosjonelle forhold spiller også en betydelig rolle. De fleste representanter for dette skiltet tendens til å unngå eventuelle tvister, konflikter og finne kompromissløsninger. Kvinner bør forstå Taurus mann som ønsker å slappe av, tilbake fra jobb, og høre historier om liten interesse eller synke ned i hverdagslige problemer. Taurus akkumulerer energi ikke ønsker å bruke det på ting.
   Plutselige utbrudd av sinne. Dermed plutselig raseri, sinne også iboende i mange av Tyren. Representanter for mark ganske emosjonelle, kan plutselig miste kontrollen. Da er det vanskelig å snakke om kompromiss, følelser mannlige Taurus kroker over kanten, er det vanskelig å stoppe. Selvfølgelig er det ikke tilrådelig å bringe situasjonen til et kritisk punkt, fordi etter konflikten i mennesket sannsynligvis forbli en ubehagelig ettersmak.
   Og sjenerøs temperament avtar raskt. Vanligvis mannlige Taurus bilder raskt glemt, selv om det er sårbar person. Men vi trenger å forstå mannlig Taurus: han kan tilgi en kvinne i lang tid, men hans tålmodighet har en grense. Som et resultat, kan hans liv være en ny kjærlighet som har ennå ikke hatt tid til å forlate en så dårlig spor i minnet, og er ikke forbundet med evige karakterer og konflikter. Det virker som tålmodighet er uuttømmelig Taurus, men det gjør det ikke.
  Ved å forstå funksjonene til en mannlig karakter Taurus kan forstå det bedre. Det er viktig å huske at denne mannen må være forsiktig, prøv å ikke irritere det og ikke gidder å detalj. Hvis hun viser tilstrekkelig følsomhet, skaper dyktig en positiv atmosfære og koselig miljø, vet å heie eksakt frase enmanns Tyren, vil deres liv nesten skyfri.
   Lære å forstå den følsomme og sjalu ektemann Taurus
  Med sin mann, bør Taurus alltid huske på at denne personen vanligvis ikke kommentere direkte, uten å gå til konflikt, men hevder at han kan akkumulere raskt. Det er viktig å vise mer følsomhet, prøv å ikke forstyrre Taurus utvikler ikke krenke hans planer.
   Amorøs og følelsesmessig. Mesteparten av denne dyrekretsen er ikke utsatt for overfladiske relasjoner, alvorlig-minded dialog. Hvordan skal en mannlig Taurus, som uventet forlot kvinnen? De vanligste årsakene er to: Taurus skuffet, han har samlet for mye image, negative følelser, og han plutselig ble interessert i noen andre. Taurus sårbare, de kan raskt sjarm, bli forelsket, og klar til å gjøre den kvinne som rammet de personlige kvaliteter målrettet mann.
   Sjalu. Menn Taurus akutt opplever noen hint på å endre holdninger, kjøling følelse. At sjalusi er ofte målt dyp på engasjement Taurus: jo flere hans følelser for en kvinne, jo lysere manifest sjalusi.
   Veldig sta. Da mannen var åpenbart innsett sin feil, men fortsetter å insistere forstå mannlig Taurus lett. Faktisk må du vente en stund. Taurus selv endre vedtaket, se på de tingene han ikke liker å spille i debatten og umiddelbart gjenkjenne feil. Selvfølgelig prøver å ett mål, en representant for merket påvirker også fantasien. Men mest Taurus ganske fornuftig, sjelden bygge luftslott. Vent, du er sikker på å male Taurus forlot han håpløs sak, men det var vanskelig å bare kaste begynt.
   Humor og liv. For mange menn Taurus reell besparelse i hverdagens kjas og mas og påfølgende problemer er humor. Ofte Taurus iboende evne til å være virkelig vittig, slående en delikat sarkasme, vitser og uventet treffende bemerket, full av ironi. Hvis mannlig Taurus vitser viktig akkurat dobbel oppmerksomhet. Det er mulig at ønsket om å spøke på grunn av noen problemer med tunge tanker som Taurus fordriver dermed. Identifisere respons.
   Omsorg, pålitelig og responsive. Man-Bull trekker sin delikatesse, sensitivitet, evne til å dukke opp neste i vanskelige tider. I det virkelig god mager, Taurus er absolutt ikke mislykkes. Mange er fornøyd med å signere barnet høyt tillit med kvinnen han elsket.
  Med sin mann, bør Taurus være annerledes, effektiv og attraktiv at det ikke er lei, ikke komme bort fra emnet til en annen kvinne. Du må prøve å bli nærmere Taurus, for bedre å forstå det og lære å forutse endringer i humøret hans, er hans følelser ikke vondt og ikke bryter planer. Familiemedlemmer av dette skiltet erobre fantastiske kvaliteter som gir sann lykke og en herlig atmosfære.  
Яндекс.Метрика