Hvordan å holde en mannlig Taurus?
 Du ble forelsket i at representative tegnene i dyrekretsen og er nå lurer på hvordan du skal holde en mannlig Taurus i nærheten? Deretter må du vise balanse, sunn fornuft og praktiske. Taurus bør surround med omhu for å skape for ham en rolig og beroligende atmosfære. Din kjæreste vil sette pris på et objektivt syn på ting, intelligens. Han drømmer om en kvinne elskerinne, venn og sovetchytse. La partneren din å handle alene, har alltid vært en leder i din innsats. Din oppgave - å støtte mannlig Taurus og aldri skade hans stolthet. I tillegg er Taurus ganske arrogant og alltid sikker på at han er rett. Vurdere funksjonene i sin karakter, bygge politikk, og huske noen tips.
 Man-Bull: håndtere sta og ærgjerrig ridder riktig
Lær vurdere de grunnleggende trekk ved en Taurus mann å kommunisere ordentlig med ham, holde kontakten. Ikke glem å selvstendig studere reaksjons oppførsel, eller den indre verden av din kjære. Hva er det - hann Taurus?
 1.  Fredelig og diskret. Utenfor mannlig Taurus vanligvis gir inntrykk av en helt balansert person. Men du bør ikke bli villedet av hans oppførsel. Det er mulig at din kjære har problemer med å holde tilbake følelsene, og svært nær en real storm. Prøv å ikke irritere din Taurus, som du vil være vanskelig å fange øyeblikket da han hadde kommet av, du plutselig treffer et anfall av sinne.
   Den uberegnelige. Flash raseri mannlig Taurus i stand til å skremme noen mann. Hvis du allerede har små krangler, konflikter og tvister, du ofte kritisert og gjort ham elskede observasjoner, er det sannsynlig en alvorlig krangel. Din Taurus kanskje uventet mister kontrollen. Det beste alternativet - ikke for å bringe situasjonen til et kritisk punkt.
   Pasient. Så, først kan du virke som holder mannlig Taurus er ikke for vanskelig. Men det er en feil - et resultat av hans engleaktige tålmodighet. Å føle det er ikke verdt det. Taurus lang akkumulerer bilde, men ikke glem. Til slutt, etter to uker med anspent dialog kan du høre fra de kjente og kjære beskyldninger gang for alle. Du kan selv være overrasket over at det husker dine feil begått mange dager siden.
   Temper avtar raskt. Til tross for muligheten av mannlige Taurus eksplodere som en kruttønne, kan det raskt tilgi deg og starte på nytt. Det viktigste - la det stille igjen, samle tankene og tilbakestille alle negative. Han ønsker definitivt å gjøre det alene.
   Ambisiøs. Din favoritt raskende ambisiøs. Alltid vurdere det å lykkes, ønsket om å erobre toppen, får rost hans arbeid. Prøv å ikke berøre din forfengelighet mannlig Taurus. Kritikere ikke liker ham. Hvis du misbruker bemerkninger i Taurus du vil dårlig forening. Og det vil forlate deg.
   Sta. Om Taurus stahet gå sann legende. Faktisk er denne mannen klar til å fortsette å aggressivt flytte til en ikke-eksisterende mål, selv om han allerede visste hva som var galt. Du kan forsiktig forklare ham at det er bedre å ta opp annet arbeid, og hans arbeid er forgjeves. Men bare en gang og uten trykk. Ellers partneren din bestemme at du bare ikke tror på sin makt.
   Konservative. Din favoritt - en stor elsker av ro og bosatte liv, målt liv. Ønsker å holde en mannlig Taurus, prøv å omgi ham med varme, omsorg og trøst. Ikke eksperimentere viser overdreven aktivitet, sjokkere Taurus innovasjoner og endringer. Han er ikke akkurat liker det.
   Earth. Taurus - Jorden tegn. Det er viktig å stå fast på bakken, solid følelse under føttene pålitelig bakken. Ikke rocking båten under det og ikke prøv å skru den inn i malstrømmen av lidenskap. Han er redd og flykte. Hvis du trodde at din favoritt viser tydelig nok sine følelser, dette er ikke bevis for hans likegyldighet. Han bare ganske balansert, noen ganger sløv.
   Omsorg og pålitelig. Nesten alltid på Taurus kan stole på. Med denne mannen, føler du at en steinmur. Han er klar til å ta vare på deg, ta vare og omgitt av kjærlighet. Han gjorde ikke bruker penger, men rolig skilte dem når kjøper vurderer nyttig. Tyren vil ta hensyn til din smak, du vil gi ikke bare nødvendig, men også alle pene kvinner pyntegjenstander. Med denne mannen vil du bli bra. Bare ikke spør ham om gaver - han foretrekker å løse alle sine egne.
  Husk de grunnleggende trekk ved mannen din, Tyren, oppføre seg ordentlig. Det viktigste - tid til å beherske følelser, ikke skift favoritt med lokale ledere og ikke glem å prise ham.
   Hvordan å holde en mannlig Taurus? Flere forskjellige regler
  Hold din favoritt mannlige Taurus aldri skade ham. Tenk gjennom din strategi og følge gode råd, forventningene til mannlig Taurus.
  1.  Fornuftig og rolig. Den ideelle mannlige Taurus - rolig og fornuftig kvinne. Du må vise balanse og harmonisk karakter. Stormfullt hav av følelser, følelser og uventede modulasjoner endre - ikke for Taurus.
    Romantikk, men tilregnelig. Manifestasjoner av din romantiske skal plasseres hovedsakelig i idealisering av den mannlige Taurus. Det er ikke zasihayte hans lommebok, drømmer om en tur til Paris eller de dyreste måltider på restauranter. La din favoritt ser deg som entusiastiske, men ganske fornøyd med sjefen - hans nærvær i nærheten. Hva annet du trenger for lykke gjør?
    Vertinne festning. Huset for din valgte - festningen. Pålitelig, attraktive og komfortable. Og du - sin frue. Opprettholde renslighet, komfort, kan gjøre interiøret mer stilig. Men først og fremst ta hensyn til funksjonalitet. Din mann å behage mer Taurus flyttet nærmere sofaen bryteren enn fasjonable eller glamorøse lysekrone tapet.
    Den uuttømmelig kilde til inspirasjon. Bli din favoritt muse. Da vil du være i stand til å enkelt holde en mannlig Taurus nærheten. Fremfor alt, ikke prøv å prise ham hele tiden, ellers vil det slutte å tro. Din favoritt ganske normal person å forstå: det er ikke perfekt. Han jobber alltid for excellence, og mener at nådd det nesten. Men lite er igjen. Ellers ville livet være uinteressant.
    Tålmodig og intelligent. Du må objektivt vurdere muligheter Taurus. Ikke spør ham lykke til på samme tid. Han jobber hardt, men vanligvis foretrekker å hvile hjemme. Ikke skjelle ham for hans klassiske eller "øl ser TV" "avis og lediggang." Din favoritt forfriskning, og ikke bruke tid uten mål og mening.
    Omsorg. Merk: mannlig Taurus er svært holdbar, tåler lange tåle enormt stress og ulemper. Som et resultat av sykdom, ofte bærer han på føttene. Det blir noen ganger irritabel, likegyldig og selv aggressiv. Men årsaken ligger sannsynligvis i utbruddet eller kronisk sykdom. Kjør din vanlige Taurus undersøkelsen, se hans helse. Han vil sette pris på det.
   Alltid huske på at mannlige Taurus brukte ansvarlig tilnærming til alt. Han tenker lenge før en beslutning. Din kjære kan tenke i flere måneder og så plutselig gi deg et tilbud. Når han føler seg trygg, varm og komfort, se din hengivenhet, fred og kjærlighet, alle hans tvil forsvinne. Du trenger ikke å tenke hvordan å holde en mannlig Taurus. Han velger og vil bli med deg for alltid.  
Hvordan å gjenopprette mannlig Væren?
 Du ble forelsket i denne livlige, unik og fantastisk person? Du sjarmert fargespill, hurtighet og organisatoriske ferdigheter Væren, dens evne til å nå mål og erobre de vanskeligste toppene? Du bør ikke sjokkere hans avgang, prøv å holde et objektivt syn på ting, ikke mister tillit. Selv om du er skilt, og grunnen var ganske respektabelt, har du en sjanse til å overbevise sin elsker igjen vekke hans interesse, tiltrekke oppmerksomhet og prøve å erobre nytt. Retur mannlig Væren - en vanskelig oppgave, men gjennomførbart. Tar hensyn til naturen, typisk for flertallet medlemmer av denne dyrekretsen, men ikke glem at svært viktig for Væren individuell tilnærming. Lære det selv, ta hensyn til alle nyansene av hans oppførsel. Et godt alternativ - begynne å holde denne dagbok, hvor du ikke bare vil analysere det siste, for å prøve å få mest mulig objektiv portrett av Væren, men også reflektere sine skritt tatt for hans retur. Take Action!
 Lær mann Væren og nærmere til sin ideelle
 Mann Væren gir inntrykk av en ganske praktisk og fornuftig person. Han vil ikke dele med noen sine drømmer og ideer om den vakre fremmede, flott familiedag hjem. Men i realiteten dette tilsynelatende smarte og kule folk på alvor ønsker å møte den perfekte kvinne, tror på eventyr. Selvfølgelig ikke bokstavelig, men generelt, din oppgave - å bli en ekte favoritt heltinne av historien, for ham å skape en atmosfære av magi. Ta et mirakel med sine egne hender, selv om du har delt med Væren - underordne den til folk som passer og har realisert sine drømmer.
 1.  Drømmer og romantisk. Your Favorite stand til å tro på mirakler kan fortsatt avventer vakker dame. Vurdere denne kvaliteten. Det er egentlig typisk for de fleste menn Rams, kan du ikke gå galt hvis du prøver så nær ideelle.
   Sprek oppfinner. Denne personen intrikat kombinert forkjærlighet for fantasy og dyktighet noen ide, veldig upraktisk og flyktig tilsynelatende forvandle seg til en helt rasjonell og lønnsom virksomhet. Så, hvis du klarer å tiltrekke seg mer enn dette raskt og utrettelige Væren, vil du være med ham ikke bare interessant, men også veldig praktisk. Det vil skape alle forhold for familier tilstrekkelig gi deg. Med det har du sannsynligvis ikke vil vite de økonomiske og nasjonale problemer. Det viktigste - han kan ikke forstyrre. Du trenger for å hjelpe din kjære, å svare ham.
   Pålitelig og dedikert. Det ligger bare en viktig funksjon av mannlige Væren. Det faktum at dette er vanligvis representant for dyrekretsen skiltene foretrekker et blindt øye til noen ulemper kvinner. Det er pålitelig, trofast, liker ikke endre koner, ser ikke kjærlighet som et spill eller morsomt. Han er en ansvarlig tilnærming til valg av kvinner. Hvis han bestemte seg for å forlate dette trolig var spesifikke årsaker. I familielivet Væren liker ikke oppstyr. Pass på å feste en innsats for å finne ut hva som er din favoritt fornærmet, hvorfor han bestemte seg for å endre sine vaner og forlate.
   Praktisk. Din favoritt pleide å se på ting realistisk, det vil trolig kreve det samme fra deg. Ja, det er i stand til å drømme om den perfekte kvinne, en fantastisk familie, men i det virkelige liv han verds sinnet og følelsene satt i andre plass. Han motsetter lediggang, felles fasiliteter, avfall og bortkastet tid. Svar: prøv å ikke bruke mye, ikke starte en bråkete hus parter, ser vakker, høy kvalitet, men ikke veldig dyre elementer. Når du klarer å balansere komfort, estetikk, kvalitet og lagre din favoritt mannlige Væren gjenkjenne dine prestasjoner som en vertinne og intelligent kvinne, attraktiv, men ikke ødeleggende for mennesket.
   Den krevende. Husk at det er din favoritt drømmen om den perfekte kvinne, ikke den opprinnelige sett av sminke og kostymer. Ikke gjør skjønnheten i det, ikke vise sine feminine triks og make-up artist og kosmetolog ferdigheter. Lær hvordan du kan bruke mindre tid på skjønnhet og vender seg bort fra øynene til sin elskede. Han ser sin ideelle naturlig, harmonisk, og ikke skapt av de gigan innsats pounds bruker kosmetikk.
   Modig. Vær oppmerksom på at avkastningen av mannlige Væren du trenger å følge en ganske kompleks balanse tillit, uavhengighet og femininitet. Altfor avhengige og underdanige kvinner er ikke interessert i Væren, ønsker han å se en favoritt verdig alliert, partner, og noen ganger støtte. Men en sterk kvinne som vil administrere lett og uten det også, mislikte menneske Ovnu. Svært dårlig hvis hun gjorde noe overlegen. Vær trygg, sterk fristelse i tid for å støtte en kjær, men aldri glemme at du er en kvinne.
   Siden mannlig Væren vanligvis etterlater en kone bare så prøv å finne ut årsakene til hans avgang. Og du definitivt trenger en forandring. Å gjenopprette mannlig Væren etter å bryte opp, bør overgå sine forventninger til helt nye høyder i forholdet. Da han sannsynligvis glemme dine forskjeller og re-forelske seg i deg.
   Erobring mannlig Væren, og tvang ham til å komme tilbake?
   Som det er rart, men det kan være en avskjed springbrett for forholdet. Og økningen er ikke bare en kort hendelse, og vil være begynnelsen på sann harmoni og kjærlighet. Faktum er at, som ønsker å slå mannlige Væren, har du alle muligheter til å virkelig imponere sin fantasi til å overraske atferd måte å kommunisere og karakter. Vpechatlyte lover i denne kritiske situasjonen, vise sitt beste. Hans avgang kan være en nyttig test for dine følelser.
  1.  En sjarmerende og perfekt. Det er deg. Bare ta det for gitt, hvis fast bestemt på å slå hennes elskede ektemann, Væren. Om nødvendig, engasjert anger management, detalj tenke over det nye bildet, oppførsel. Du må studere din valgte og bli legemliggjørelsen av hans drømmer, så nær ideelle. Du trenger energi, selvtillit, saftighet. Være en kilde til positiv energi for Væren.
    Tilstrekkelig og rimelig. Selv på den første datoen må du vise evne til å tenke rimelig. Du kan være sårbare, bør vise Ovnu hvordan du ensom uten ham. Bare ikke la det minste press på ham, ikke prøv å påvirke tårer, ikke tillat deg selv for kritikk og beskyldninger mot ham.
    Avansert forståelse av problemet. Det beste alternativet - bare rolig snakke med din favoritt, uten unødvendige følelser. Du var forskjeller, noen forskjeller. Vi må tenke sammen hvordan å overvinne vanskeligheter. Du bør tilby alternativer, forklare hva du kommer til å endre seg til det bedre. Vær forberedt på å snakke på forhånd - hule og meningsløse løfter Væren menn vanligvis ikke liker.
    Vise engasjement. For denne mannen er avgjørende lojalitet, troskap kvinner. Avkastning mannlig Væren vil hjelpe din takt og evne til å diskret vise følelser. Han må tro at du elsker bare ham. Det er verdt å merke seg at Væren veldig imponere når han får vite at hun holder ham trofast selv etter en lang separasjon.
    Innrøm dine feil. Din kjæreste vil sette pris på muligheten til å gjenkjenne feil, bare rent hjerte og be om unnskyldning. Være naturlig, ikke la samtalen hykleri - Væren mann kan fange den, så tilgivelse i øynene hans blir til en farse. Bare tenk på deg selv enn du noensinne fornærme hennes elsker, noe som førte til separasjon. Noen er trolig din feil om det og å huske. Så dine ord høres oppriktig.
    Åpen. Bestemmer seg for å slå mannlige Væren, ikke fører en dobbeltspill. Han ikke liker det, hvis du slår til venner, justere møte uventet komme i veien. Gjør alt fin og åpen.
    Være energisk, positiv, prøve hver dag blir nærmere idealet om en kvinne som maler selv din favoritt. Fortsett åpen og ikke redd for å diskutere problemstillinger direkte. Hold deg selv i sine hender, men er fortsatt skjør og sårbar, innrømme sine feil. Din Væren har å se på deg på nye måter og til å elske igjen. Oppriktighet, lojalitet og femininitet hjelpe du slår en mannlig Væren.  
Яндекс.Метрика