Hvordan å holde en mannlig Væren?
 Du elsker mannlige Væren og ønsker å styrke ditt forhold? Dreaming opphold med ham for alltid? Ta hensyn til de grunnleggende karaktertrekk nyanser av atferd. Hvis spørsmålet er "hvordan å holde en mannlig Væren" Du kom fra krangler, forverring relasjoner, er det viktig å trå varsomt, men målrettet. Du har ikke nok konvensjonelle forebyggende tiltak. Når Owen har avslørt sin frustrasjon, må du begynne å endre, forbedre seg. Din oppførsel bør umiddelbart signalisere at du gjør noen innsats for å gjenopprette gjensidig forståelse. For å unngå feil og riktig bygge nytt format for kommunikasjon, husker råd og individuelle kjennetegn ved mannlig Væren.
 Hva slags kvinne ønsker mann Væren?
Først av alt har du på kort sikt så nær den ideelle kvinne mann Væren. Selv om han klarte en litt skuffet over deg, vil sikkert påvirke. Det er mulig at en slik kontrast, en skarp overgang enda mer interesse og tiltrekke Væren, feilfri utseende enn kvinner uten feil. Dette er en brann tegn, han elsker variasjon og karisma.
 1.  Perfekt. For å besvare dette alternativet, må du nøye undersøke alle smakspreferanser av mannlige Væren. Er du sikker på at perfeksjon ikke finnes i verden? Men Owen overbevist om at dame-perfeksjon og han trenger! Ikke mindre. Hvordan kan du oppnå perfeksjon? Egentlig er det ikke så vanskelig, ikke vær redd. Ideal - er ikke noe som eksisterer i virkeligheten og hvordan vi ser det. Dine Væren må ta perfeksjon fra deg. Derfor bør du gjøre følgende:
  kjenner alle detaljer, krav, detaljer, tegne et fullstendig bilde av din drømme kvinne valgt;
  prøve så nær som mulig til en gitt standard;
  overbevise deg selv at du er vellykket og vel verd av Væren;
  innpode den samme Væren, men bare slik at han ikke tenke på din lille manipulasjon.
   Sikker. Det vanskeligste trinnet i å oppnå "perfeksjon" venter på deg når du avtale med autosuggestion og forsiktig overtale din ideelle mannlige Væren. Det er i alle fall bør ikke føle press fra din side. Du må finne ett hundre prosent tillit. Da mannen trakk Væren til deg som en kilde til energi, vil du trenger. I dette tilfellet holder det ikke vanskelig.
   Feminin. Å vise tillit og uavhengighet, viser mannlige kvaliteter og stor viljestyrke, du bør ikke. Væren ønsker seg å være en mann og sentralt til paret. Din tillit - er evnen til å presentere deg selv og bestemme mesteparten av sine problemer. Par dette med skjørhet, ømhet. Noen ganger viser seg sensitiv, enda litt fornærmende. Din sårbarhet vil føre Væren ønske om å beskytte, for å vise mannlige kvaliteter, være din støtte.
   Karismatisk. Mange kvinner gjør feil i å vise din karakter også, forårsaker Væren tilbakeslag. Du må være karismatisk? Identifisere personlighet, lidenskap, kan noen ganger ha råd til å blinke irritabilitet. Men ikke trette og ikke undertrykke mannlig Væren! Han elsker det når en kvinne er interessert. Men det er tvilsomt om han ønsker å leve på en vulkan.
   Den energiske og utrettelige. Det er mulig at forskjeller med Væren oppstå på grunn av forskjeller i temperament. Ja, må denne mannen svare. Det gnistrer med alle fargene, alltid streber fremover, må du utstråle energi og optimisme, holder den brennende. Hvis du noen ganger raskt "ostыvaete" sliten, får du lei, Væren forbli misfornøyd. Tenke på om du kan være så utrettelig. Men husk en ting: mange menn med alders Væren starter vtyhomyryuvatysya gradvis bli mer balansert, reduserer sin aktivitet. Din Væren er ikke så ung? Så etter en stund trolig slippe lasten.
   Attraktiv, naturlig, synlig. Du må nøye se etter seg selv, men for å skape en illusjon av naturlighet i alt, selv om du åpner den femte tube av makeup. Mann Væren ønsker å se i nærheten feilfri dame, stilig og merkbar, men naturlig. Aldri la dine tabeller for "arsenal" av kosmetikk og male neglene er ikke i Væren. Det sannsynligvis razdrazhyt ikke bare prosessen, men også det faktum at skjønnhet - ikke ditt, kunstig. Selvfølgelig, vi alle vet at kvinner bruker mye tid utseende, men la din Ovnu ingenting "hemmelige" ingen fanger mitt øye. I sengen, vil du også trenger for å demonstrere ulike ferdigheter, men aller viktigst - gi plass for kreativitet av Ram. Og i alle fall fokuserer på sin fiasko!
   Sann. Dette kravet må følges strengt. Lære om svik, er neppe til å endre sin beslutning om å forlate kvinnen Væren. Overbevise ham i slike tilfeller er ekstremt vanskelig.
   Hold en mannlig Væren. Funksjoner Strategi
  For å holde en mannlig Væren ved siden av ham, vil du trenger for å komme nærmere hans ideelle kvinne. Også følger noen grunnleggende regler, ditt forhold omorganisere og endre deres atferdsmønster.
  Handle raskt. Du trenger ikke skremme mannlige Væren skarp overgang fra én måte å kommunisere til den andre. Heller mer interessert i deg eller beundrer din evne til å forvandle. Bare spille, prøver å gjøre alt oppriktig, uten hykleri.
  Kommunisere og dele. Konflikt, har du ikke klarte å hindre krangel? Vente ut, så sørg for å diskutere alle saker. Være oppriktighet. Det beste alternativet - å gi seg selv til dom Væren. Dens definitivt påvirke din sårbarhet og vilje til å innrømme feil.
  Be om unnskyldning. Følelsen av at man Væren alvorlig fornærmet deg, bare spør ham om tilgivelse. Ønsker ikke å? Er du sikker på at du klandre ham? Uansett vybachytesya. Tross alt, du elsker det og ønsker det å holde forholdet. Væren kan også spørre i retur du lei, vurdere og forstå dine følelser. Denne mannen husker ikke onde. Hvis han bestemte seg for å snakke med deg mer, er det villig til å gå til en våpenhvile, glemme fortiden overgrep.
  Som bare det. Vær trofast mann-Ovnu - en forutsetning. Han kommer ikke til å flørte, avskyr tomme overfladiske relasjoner og krever det samme av kvinner. Du må ikke bare unngå utroskap, men ikke gi noen grunn for mistanke. Væren er veldig sjalu, hissige, og sin proprietære instinkt ofte bestemmer atferd. Å tvile på en kvinne forlater henne Væren.
  Alltid savne den frem. Væren er kontinuerlig med å bli en leder i det hele tatt. Det bør være familiens overhode, å føle sin makt. Men du bør ikke bare blindt adlyder ham, men også for å vise sin individualitet. Ikke vær redd for å uttrykke sine meninger, og la det skiller seg fra Væren. Han var glad i å se neste selvforsynt person som ikke blindt stole på ham, og selvsagt med forbehold om de viktigste sakene. Bygge en karriere, trives, men la det som kommer. Da han virkelig føle seg lykkelig leve med anstendig kvinne som elsker ham, litt dårligere enn ham i evne og prestasjon. Han er en mann og familiens overhode.
  Leve med sin mann, Væren sammen. Raske ham minyaytesya stadig Nøytral å holde ham bundet til henne. Ikke press på ham og påvirker ikke hans følelse av eierskap. Han må, men ikke mister din individualitet. Krangel, gå først å bli forsonet. Væren setter pris på oppriktighet, ømhet, drømmer han om en trofast og kjærlig kvinne. Gi det et fyrverkeri av følelser og ikke la tvil i dine preferanser. Det inspirere deg - sin ideelle. Han ville ikke at du skal forlate.  
Hvordan å forstå menneske of Aquarius?
 Abonner på humørsvingninger mannlig Aquarius, bygge relasjoner med dem på riktig måte er ikke lett. Mesteparten av dette skiltet er preget av ustabilitet, raskt endre sine synspunkter og meninger, forutse deres neste trekk er nesten umulig. Aquarius kan være overraskende myk og tøff, lett å forholde seg til tvister tålmodig lytte til kommentarer av kvinner, og så plutselig mister kontrollen over seg selv i svært liten problemet.
Mye avhenger av vaner av mannlige Aquarius dykk i deg selv og lenge om noe. Kvinnen sannsynligvis ikke vil ha tid til å sortere ut når hennes kjæreste ta hensyn til hva som skjer rundt og uttrykker sterk protest. Hun har sagt det samme, det er ikke bekymret og gjør ikke vondt, hva skjedde? Hvordan fortelle en mannlig Aquarius, som for et øyeblikk siden virket ganske rolig, og nå plutselig omgjort til en barsk og hard mann, klar til å bryte alle forbindelser via private krangler? I en slik situasjon er det viktig å fokusere og forsøke å slå din favoritt humør. Unngå åpne krangler, konflikter og ikke å teste tålmodigheten Aquarius, fordi han plutselig irritert og veldig. Husk noen funksjoner karakteristisk for mange representanter signere oppmerksomme holdning til din utvalgte, sørg for å vurdere hans smak, må du følge kravene. Noen ganger må du ta initiativ til riktig bygge relasjoner med Aquarius. Fremfor alt, lære å forstå det, for å forutse hans handlinger, til tross for at innholdet i Aquarius ganske lukket.
 Gjennomsyret av tanker og drømmer mannlig Aquarius
Den mest vanskelig å kommunisere med sin mann, Aquarius hans overdreven dagdrømming. Tendensen til å reflektere felles for mange medlemmer av dette skiltet, mens deler sine drømmer og ideer vannmannen vanligvis ikke liker. De fleste kvinner er ikke bare morsomme situasjoner, men også trist, ikke på tid vstezhyvshy humør elskeren
 1.  Han er taus. Når man Aquarius taus og mener det er lett å nå det punktet av absurditet. Det kan behandles for å spørre om noe, og han vil være tilfeldig eller ser av uforstand. Hvis hun prøver å vende tilbake til sin elskede "på bakken" vedvarer snakke med ham og venter svar, er Aquarius definitivt ikke liker det. Han vil ta det som en invasjon av personlige plass vil være rasende mangel på takt. I slike tider er det bedre å la mannen alene, Aquarius. Bare ta en titt på situasjonen fra den andre siden: La kjæresten mener, fordi den ikke krever din oppmerksomhet. Og du er for tiden gratis, vil kunne trygt gjøre sin virksomhet, kommunisere med venner, for eksempel.
   Raserianfall. Du snakket, og menneske Aquarius uventet gikk av. Hvordan fortelle en mannlig Aquarius, dette myk og rolig når han plutselig irritert, roper og svare på dine ord som om det var første gang de hører? Kanskje alt dette er lett forklart. Kanskje du ikke lyttet til Aquarius, og deretter "involvert" i samtalen begynte å svare på dine ord. Tror du hans oppførsel er så rart, fordi du har vokst vant til hans hvile, som egentlig var på grunn av det faktum at Aquarius bare distrahert. For medlemmer av dette skiltet, er denne atferden typisk. Det er derfor en kvinne skal alltid være konsekvent følsom for å opprettholde vennskapelige forbindelser med elskeren sin.
   Hva tenkte han? Vanligvis kvinner begynner å seriøst bekymre deg når du tenker Aquarius. Bare tanken på å vises rivaler, forræderi, mulig misnøye lover. Det bør bemerkes at representanter signere dagdrømmer som et typisk karaktertrekk, dykking i luftspeilinger for dem - en slags hobby. Det bringer mann Aquarius moro, hjelper ham til å slappe av og stresse ned.
  Den absolutte orden. Ofte når en mann Aquarius tilbake til virkeligheten begynner umiddelbart å komme med kommentarer. Det er viktig å forstå Aquarius mannlige som verdsetter komfort og veldig snill å bestille i huset. Nydesignede og frittliggende Aquarius ser rundt - øynene umiddelbart tiltrekker mange små ting som er usynlige for deg. De irritere ham. Prøv å være mer lojale, lytte til forespørsler lover. For ham er det svært viktig, ellers er det sannsynligvis ikke vil appellere til deg, be om noe for å fikse. Mann Aquarius vanligvis gjør krav bare når det virkelig er nødvendig.
   Renslighet og frykt for bakterier. Mange vannmannen preget av overdreven renslighet. Det faktum at mennesket Aquarius kan være veldig smertefullt. Han fryktet kontrahering føles avsky før skitt på organisk nivå. I tillegg er representanter for dette skiltet er allergiske reaksjoner på støv, pollen, ull. Det er derfor huset bør støtte nesten sterilt renslighet. Hvis en mann Aquarius indikerer noen usynlig øye lo og krever at du bedre rengjøring, ikke bli fornærmet på ham for din favoritt er faktisk viktig.
   Forsker. Noen kvinner villedende genuin interesse Aquarius. Han spør deg om din barndom, arbeid, lytter din historie? Du har allerede bestemt seg for at han ble forelsket i? Rush ting er ikke: det er sannsynlig at den vanlige Aquarius har en "etterforskning". Dette er en stor eksperimentator, er det interessant nesten alle, søker den å forstå nyansene av karakter, fører av handlinger. Men bare ut av nysgjerrighet.
   Hvorfor gjorde han ikke sjalu? Noen ganger kvinner er ikke lett å ta. Sjalu mann skremme og frastøte deres vantro. Mangel på sjalusi i Aquarius umiddelbart forbundet med mangel på kjærlighet. Noen ufornuftige kvinner engang begynne å føre denne følelsen i deres valgte representanter formål. Hvordan fortelle en mannlig Aquarius, som svar på slike handlinger vurderer rolig kvaliteten på den andre mannen sa, bør du knytte et forhold med ham? Det faktum at mange Aquarius sjalusi er ikke iboende. De er villige til å la en kvinne ser det i den første. Det er best å ikke prøve å vekke din elskers sjalusi, kan det lett gå.
   Sigarett ekteskap. Dessverre, ekteskapet av mannlige vannmannen tiltrekker seg ofte. Representanter for dette skiltet ønsker ikke å være bundet av de forpliktelser og relasjoner med kvinner setter pris på forståelse og evne til å være en sann venn. Utsiktene til familielivet presser vanligvis Aquarius og tinglysing ærlig skremmende. Kanskje klokere ikke å insistere på ekteskap, hvis du elsker denne mannen, kan han vise bekymring og ømhet og uten registrering, men ville føle seg mer komfortabel.
  Prøv å få brukt til egenskapene til den elskede, forstå drømmende Aquarius mann som liker å tenke mer å si, men ikke handle. Det vil også gi deg noen frihet. Du bare behandle Aquarius litt mer nøye for å unngå mulige misforståelser. Å leve med det kan være harmonisk og lykkelig.
   Sant, rolig og pålitelig mann Aquarius
  Wise Woman huske gjennomførbare krav mannlig Aquarius, vil den prøve å skape anstendig, vil ikke bry ham når han ønsker å tenke, og ikke insistere på registreringsforhold. Da mannen Aquarius virkelig overraske sin balanse, ro og hyggelig karakter.
   Litt eksperimentering. Forsker bor fortsatt i Aquarius, så noen ganger vil du bli gjenstand for sine eksperimenter. Du kan velge å ta lovbrudd som liker å mystifisere, men du kan forstå Aquarius hann som ønsker å teste deg, og ta dette spillet. Tross alt, så du vil være i stand til å vise sine beste endelig vinne kjærlighet og tillit fra Aquarius.
   Fredelig. Generelt, mannlig Aquarius karakteristiske ro, en tendens til melankoli. De fleste av Aquarius irritabilitet forårsaket av spesifikke faktorer. Ganske ekskludere dem til å nyte livet med god og snill mann.
   Pålitelig og dedikert. Vanligvis mannlige vannmannen ikke er utsatt for flørting, foretrekker de å etablere tillitsfulle relasjoner med vakre kvinner, basert på gjensidig respekt.
   Kjærlig far. Vannmannen vil trolig være en omsorgsfull far, glad for å stupe inn i utdanningen av barn. Menn Aquarius fantastisk finne felles språk med barn, subtilt og forsiktig styrer utviklingen av unge, selv i de mest vanskelige situasjoner knyttet til klosset alder, oppsøke de beste løsningene for å overvinne vanskeligheter.
  Lær å forstå mannlige Aquarius, stå for en trofast venn, klar og responsive, gjøre hjemmet koselig. Deretter vil du finne et fantastisk liv med sin elsker, full av glede og fred.  
Яндекс.Метрика