Hvordan du kan gjenopprette mannlige tvillinger?
 Mann-twin raskt forvandlet, i stand til å vaske regnbue, utrolig skarpe endringer i holdninger og meninger. Du trenger å bli vant til, eller enda bedre - lære å nyte denne fantastiske kaleidoskop og utfylle lover, gi ham positive følelser, ikke prøver å kvele sin fantasi. Hvis partneren din plutselig bestemte seg for å gå ut og sa at han har en ny kjærlighet, ikke hastverk med å klandre og miste motet. Du har en sjanse til å returnere mannens tvilling, siden merket skiller overraskende variasjon og muligheten til å umiddelbart endre beslutninger. Det har mange fordeler, hyggelige trekk. Det er ikke irritabel og sjalu som andre representanter for dyrekretsen skiltene. Det kan være litt overfladisk, noen ganger han virkelig begynner å lide av et overskudd av tanker og ideer, men du må ta det som det er riktig å bygge en linje av oppførsel. Være klok, uventet, sjarmerende. Og utfylle din favoritt hele. 
 Kontroversiell og unnvikende mann-Twin: Søk nøkkelen til favoritt
 Bare ta hensyn til et viktig poeng: hvis du er vant til å analysere nøye alle ønsker å forstå alle nyanser av din favoritt karakter og finne ham nærme passer inn i ordningen av noe slag, har du sannsynligvis vil vente på skuffelse. Det faktum at innholdet i Twin generelt dårlig analyse. De fleste medlemmene av denne dyrekretsen er noen vanlige funksjoner, fordeler. Du kan finne ut hva de absolutt ikke oppfatter, og å strebe etter, hvilke egenskaper de ser etter hos kvinner. Men et klart portrett av mannen-Twin er nesten umulig. Du må fange harmoni av øyeblikket, føler naturmenneske for å finne ut hvordan du returnere den. Forestill fontene i sterkt sollys og skimrende regnbue hvor vinden bærer vannspreder. Et slikt fenomen unnvikende men vakker og minner natur, indre fred Twin. Ikke prøv å dekomponere det i komponenter, men den generelle trender vlovyte. 
 1.  Stadig endring. Dette er den grunnleggende kvaliteten på din kjære. Være annerledes, rozvyvaytesya, minyaytesya, spille forskjellige farger med ham. Det bør være interessant for deg. Ikke prøv det "sansene" makt for å bli "respektabel" og "en balansert". For ham alt - livet. Hvis du har noe sånt som krevde Twin sannsynlig, var det grunnen til hans avgang.
   Independent. Ønsker å gå tilbake mannens tvilling, alltid huske at folk selvforsynte, prøver han å holde sin frihet. Han tolererer ikke noen manipulasjon og ikke liker når noen prøver å presse på ham, sende ham til å sove råd og tips ikke. Respekterer sine tanker og ønsker. Også vurdere det faktum at ofte Twin plutselig endrer visningen avviser beslutninger og kaster allerede i gang prosjekter. Før ham argumentere og bevise noe, bare vente og prøve å følge utviklingen. Kanskje din favoritt kastet seg i gang. Dette vil være hans avgjørelse.
   Omgitt av hundrevis av venner Ja, kan omgjengelighet utgangspunktet forvirre Twin mest moderate og kloke kvinner. Det faktum at din favoritt setter pris på oppmerksomhet til seg selv, ønsker å være i midten av handlingen, gjerne ikke bare snakker "om ingenting" og moro, men også hjelper støtte. Og han er omgitt av ikke bare venner, men venner. Prøv å ta det hele, se på ting objektivt og ikke være sjalu på din manns tvilling venner. Vi bestemte oss for å returnere den, men du får irritert omgangskrets elskede? I noe tilfelle ikke sette det forhold, selv når du pomyritsya! Han sannsynligvis ikke vil velge deg, ofre kommunikasjon med mange venner. Bedre ikke sette den foran et slikt valg.
   Bare tillit. Husk at turn mann-Twin du klarer bare hvis forlate ham litt frihet og bli sin strengt kontrollert. Your Favorite absolutt ikke tolerere hyppige samtaler, spørsmålet om hvor han er, total overvåking, både implisitt og eksplisitt. De fleste menn Twin tegne en ett ideal om å leve med en kvinne. Det er gitt til ham, stoler på ham i det hele tatt. Han vil også elsker henne og stole på henne. Hvorfor sjekke hverandre? Din tvilling kan bestemme at du stoler på ham ikke, fordi de selv ikke er sikker på sine følelser. Ikke skuffe ham.
   Intelligent samtale. Mann-twin elsker å snakke om høy, og han må svare. Utvid horisonten, lese bøker og se filmer som dere har hørt fra ham. Ikke anta at han spotter på deg eller prøver å undertrykke hans intellekt. Bare for Twin er en favoritt form for rekreasjon og underholdning - uten fornuftig samtale med ham vil du raskt bli lei. Rozvyvaytesya til perfekt supplement din kjære tvilling rundt, da han ønsker å være med deg for alltid.
   Lær din favoritt og gradvis venne seg til hans identitet. Se på fordeler og ulemper ved sin verdi variabilitet Twin. Han er i stand til å gjenkjenne feil, endre beslutningen om å forlate planen. Dette vil hjelpe deg å få den tilbake, selv om han var fast bestemt på å forlate.
   Returnere elskede tvilling og endre beslutningen sammen
   Tenk på hvordan du vil overraske og erobre din kjæreste. For å gå tilbake mannens tvilling, trenger du ikke bare å overtale ham til å gjenopprette relasjoner, gi din forening en ny sjanse, men tenk på deres oppførsel. Vanligvis Twin er ikke uten grunn, var han ikke en fan av flørting, prøver ikke å fornærme kvinner. Prøv å forstå årsakene til skilsmisse, finne ut hva du elsket arrangert at det kan irritere deg. Og komme til saken!
  1.  Klar. Som han. Din første oppgave - å utvikle evnen til å forandre seg. Være lyse, uforutsigbar, spennende og uventet. Kjæresten din inkluderer ikke dine skritt og løsninger. La det overraskende utseende, oppførsel, adferd. Han elsker et karneval liv - gi det en ferie, kan du se på med glede. Rutine Twin fremmed selv behagelig og komfortabelt.
    Smart. Det er viktig å vurdere hvordan du vil ta de første skritt for å returnere din manns tvilling. Det beste alternativet - åpen for å snakke med ham, tilbud om å gjenopprette relasjoner i det minste midlertidig. La ham ta det som en kjepphest, innfall. Bønnfalle, gråte og ønsker ikke en situasjon tragedie - mann-twin umiddelbart oppleve et sterkt ønske om å flykte i samme øyeblikk, kan du ikke kjøre forbi. Dreven seriøsitet og lidenskaper skremme ham, og ideen om offer er ganske langt fra det.
    Erobre sinnet. Nå må du begynne å chatte med sin mann tvilling igjen, alt mens korrigere tidligere feil. Du må være interessant å være i stand til å holde samtalen, men prøv ikke å heve seg over lover. Prøv å holde naturlighet og godhet.
    Independent. Det er sant. Du bør utfylle dine favoritt tvillinger og dette, mens du slår den. Hvordan du gjør det? Det er ikke så vanskelig. Du er selvforsynt og fornuftig kvinne som lett kunne leve uten tvillinger. Men du anta at du både vil være bedre enn en uten den andre. Foreslår ikke overbevist - du intelligent kvinne - som ønsker å prøve å starte et forhold igjen. Løfte alle dine favoritt ting så det vil sikkert nyte. Ikke skyver hans press, overtalelse, utholdenhet. Betyr demonstrere ikke makings clairvoyant heller gjøre kategoriske uttalelser. Din tvilling er smart nok til å sette pris på kompleksiteten og tvetydigheten i menneskelige relasjoner, svakhet noen spådommer.
    Rapid. Vanligvis mannlig tvilling alltid et sted søker. Være konstant sammen med ham, i alle fall ikke stoppe det og ikke prøve å frata rosa briller fjerne dis av romantikk. Han fornærmet og bestemme at det skremmer deg lykke hans. Hvis du bestemmer deg for at det er nødvendig å forstå, gjør det så delikat. Fremlegger favoritt vigør og oppfinnsomhet.
    Være unik og positiv minyaytesya sammen med din kjære og supplere den rundt. Være subtile, delikat, ikke glem om femininitet og seksualitet. Du kommer tilbake mannens tvilling når vlovyte sin evne til å stadig endre og bevare individualitet, vil være i stand til å lære denne kvaliteten. Your Favorite klar til å endre beslutningen om å oppgi sin plan - ikke avskjed med den helt. Slå den og erobre igjen!  
En slags ord for en fyr
 Ord er tanker har makt. Så, hva vi tenker og uttale høyt, før eller senere, kan realiseres. Milde og gode ord er i stand til å inspirere til håp, gi tillit, muntre opp, frekk og onde kan bare ødelegge din venn. Derfor er det viktig å snakke så mye gode og vennlige ord. Du er dypt feil hvis du tror at disse ordene taler bare jenter, gutter trenger dem, ikke mindre. Spesielt når disse ordene kommer fra leppene deres favoritt jenter.
 Ord kan ikke si gutter
 En slags ord for en fyr har en litt annen nyanse enn ord for jenter - det hele i psykologi. Uttalte ord i vår adresse, begynner vi å knytte til sin egen "I" og pidlashtovuyemosya under deres verdi. For eksempel, hvis foreldrene kalte sin unge sønn diminutiv-kjærlig kallenavn sier han sjenert, sårbar, etc., er det ikke overraskende at hans sønn vokse opp bare sånn. Gutter fra tidlig barndom nyttig å si at de er sterke og modige, og at noen avtale med dem "på skulderen." Ikke fortell kjæresten min at han er patetiske, svake, usikre og lignende definisjoner.
 Ord er egnet for både gutt og jente
 Det er ord som kan snakke som en jente og gutt. Dette er ord og uttrykk:
 [Quote] min lykke;
 min glede;
 min kjærlighet;
 min skjebne;
 mitt hjerte;
 bare;
 ønskelig.  
Hvordan å gjenopprette mannlig Skytten?
 Du vant sin uuttømmelig optimisme, energi og evne til å søke fremover bare utmerket mann-Skytten? Du var under påvirkning av sin sjarm, sjarm, ble tatt til fange. Du trodde at Skytten er også forelsket i deg, og nå er det spratt ut og ringer ikke? Prøv å slappe av og ikke bekymre. Du trenger å re-fange Skytten, minne ham om de følelsene som du følte det, sørg for å holde den med noe nytt, men likevel ukjent. Du må virkelig overraske en du er glad for at han ikke ønsker å forlate deg. Husk at Skytten ikke kan prøve å kjede kjede. Han tolererer ikke noen restriksjoner på sin frihet, foretrekker å gå fra ansvar hvis det belaster kommunikasjon. Selv fra en kvinne som fanger ham, er mannlig Skytten klar til å gi opp, hvis du merker at allerede falt fra hennes avhengighet, prøver hun å tie. Være naturlig, energisk, lære å fly i skyene sammen med Skytten. Bare spør ham rett tilbake og deretter handle! Å gjenopprette mannlig Skytten, må du forstå og riktig å bygge en linje av oppførsel. 
 Vet mannlig Skytten nærmere og retur
 Din favoritt liten fantastisk, flyr han på vingene av sine ideer og drømmer, men noen ganger lurer demonstrerer praktiske og klokskap. Det er i stand et dristig eksperiment, men ærlig redd for ekteskap og familiebånd, ansvar, scener tårer og bebreidelser. Vurdere de grunnleggende funksjonene som de fleste skyttere. Og du absolutt Innfri dine favoritt portrett av hans individuelle egenskaper som allerede har lagt merke til.
 1.  Man fyrverkeri. Man-Skytten virkelig gjør et stort inntrykk. Han kan vri den mest praktiske og diskret kvinne i denne malstrømmen av følelser og følelser, avslører den lidenskapelige natur og drømmer. Selv om streng dame hadde ingenting å drømme og trodde ikke på eventyr, Skytten det sikkert vil drømme drømmer og virkelighet. Hvis du setter pris på hans sjarm, bør du prøve å lære minst en tiendedel av ferdighet Skytten. Da hans tur til å bli overrasket. Se opp for ham, hans oppførsel, prøve å løse mysteriet om hans appell. Generelt bruker sine våpen.
   Kjennere lett forholdet. Mann Skytten elsker frie forhold, kan det lett å flørte og mer fokusert på kommunikasjon som fulgte ikke har begått. Han er redd for å knytte sine liv med en kvinne for en lang tid kan la det bare for moro skyld av deres frihet. Husk at å ta vare på din kjære er ikke å bli sett på som en tragedie eller se etter noen dypere årsakene til hans image, frustrasjon, misnøye. Det er mulig han trakk en annen kvinne, han bare bestemte seg for å avslutte forholdet. Det er et valg: partneren din føler at du begynte å bli festet, bli vant til. I dette tilfellet hans avgang - sannsynligvis et godt tegn. Du vil sannsynligvis være i stand til å returnere den mannlige Skytten og styrke forholdet.
   Unnvikende. Det faktum at partneren din ikke liker noen av bandene og gysninger på ordet "ekteskap". Prøv ikke å fornærme ham rolige hentydninger til den offisielle avslutningen av din forening. Han ønsker sannsynligvis du til å bli frelst. Om evig kjærlighet, er du villig til å gi ham tale er ikke verdt. Hva om han ikke ønsker å motta en slik gave?
   Amorøs. Din favoritt veldig emosjonell, raskt glad i nye mennesker. Dette gjelder også hans forhold til kvinner. Tiltrekke mannlige Skytten vanligvis være ganske enkelt, men få ham tilbake etter å ha forlatt merkbart hardere. Imidlertid må du skikkelig vurdere deres evne til å handle besluttsomt og kreativt. Da vil du sikkert være i stand til å slå en mann Skytten. Bare ikke anta at du allerede har gjort halvparten av tingene, hvis du klarte å tiltrekke seg en gang Skytten. Det krever en spesiell tilnærming og rollen til tidligere forhold til hans ikke så stor. Men du vil kunne få en fordel fra opplevelsen av å kommunisere med Skytten: du fortsatt vet det bedre enn før tett kommunikasjon.
   Den enkle og litt ujevn. Mest mannlige Skytten sjokkere sine overdreven åpenhet. Din favoritt skjønnhet kan trygt bemerkes tilskuere, selv setter det opp som et eksempel? Han fikk du bemerkning kritisert kjole og sminke, ikke nøl med tilstedeværelse av fremmede? Dette er normalt for Skytten, må du bli vant til sin råhet. Han sier akkurat det han mener. Stopper ikke det - på den måten du vil være i stand til å kjenne sin mening om mange ting, skape den rette image og stil.
   Ærlig. Det er kvaliteten på Skytten vil være i stand til å hjelpe deg når du tar skritt for å bringe den tilbake. For denne personen, kan du rolig diskutere avskjed, spør ham viktige spørsmål og få svar oppriktig. Skytten menn vanligvis ikke utspekulert, ikke skjule følelser og følelser, møtes åpenlyst. Når du snakker med din utvalgte, blir du eier av en virkelig verdifull informasjon!
   Responsive. Til tross for noen overfladiskhet, har Skytten en mild natur, er det responsiv og slag. Bruk den og dens kvalitet, men ikke gjør for mye press. Din oppgave - å forsiktig overtale mannlig Skytten fortsette å kommunisere, og i noen kapasitet. Ikke nekte hans vennskap og omsorg.
   Du må lære ikke bare de åpenbare trekk av Skytten, men prøv å trenge hans indre verden dypere. Være klok, som det egentlig ikke se bort fra hans oppførsel, vaner. Samle mosaikk av inntrykk fra en kjær - du sikkert vil utvikle et bilde av hans personlighet. Deretter vil du umiddelbart stige over status for hans tilfeldige bekjentskaper, vil være i stand til å slå en mann Skytten.
   Kjør piler sammen og spare uavhengighet: hold mannlig Skytten
   Følg noen enkle tips for å snu lover. Det er noen hemmeligheter om dem glemmer mange kvinner, selv om disse metodene kan hjelpe slå en mannlig Skytten, knytte den til deg.
  1.  En oppriktig og åpen. Hva du trenger for å bli en ekte "speil" for mannlige Skytten. Han elsker og setter pris på seg selv, han liker og skjerm. Bare ikke overdrive sine karaktertrekk eller prøve noe å slå. Du må være oppriktig, ærlig. Åpen snakk med din favoritt gjøre oppriktig samtale gunstig for dere begge. Venne seg til en større frigjøring, frihet, ikke nøl med å snakke om sine følelser.
    Hold følelser om drømmen om å erobre hele Skytten. På den samme evige kjærlighet bør likevel stille - dette vil være din lille knep. For ikke å nevne hele tiden i drømmene (hvis du ønsker å binde seg til en kjær for alltid), lære å leve i dag. Bare nyte øyeblikket, blir vant til at lykken finnes i dag, ikke i det tåkete fremtid. Gradvis du mest pris denne tilnærmingen, slutte å gjette i årene som kommer.
    Omgjengelig og tålmodig. Husk at livet med Skytten sannsynligvis vil ikke være stille. Du velger denne veien. Din favoritt sannsynligvis amorøs, uforutsigbar. Det er i stand til å drive hor. Prøv å ta det med alle sine mangler, lære å kontrollere det mildt, men bare for sin egen skyld. Lær hvordan du høflig stoppe, gi verdifulle råd uten å moraliserende tone.
    Feminin, sjarmerende. Skytten bør fascinere og forbløffe hver dag. Ta eksempel av ham, er han alltid annerledes, forlokkende, attraktiv og tiltrekker sin hurtighet, evnen til å forvandle hele tiden. Oslepyte det samme glans og talent reinkarnasjon, erstatte det alle potensielle muser. Han skal være morsomt og enkelt det er for deg.
    Mudra. Lær hvordan du kan dra nytte av alle synlige feil lover å endelig slå den mannlige Skytten. Han sa han likte kvinnen? Spør ham om det. Lær hvorfor det tiltrakk - så du vil lett overgå rival. Og mens du snakker med sin elsker etter å bryte opp også manifestere evnen til å holde ut, for å kontrollere meg selv, for å se med en rimelig andel av kynisme på noen måte. Din Skytten er definitivt sette pris på.
    Independent. Din favoritt verdi frihet - en manifestasjon av samme kvalitet. Vis at du absolutt ikke ønsker å sette ham i sjakler av ekteskapet, men ikke fordi jeg ikke tror på sine evner og ikke elsker det. Bare de fleste av dem trenger du ikke drømme.
    Være interessant samtalepartner, en pålitelig partner og en god vertinne. Du må Classic innsats for å organisere livet og skape gode vilkår for den elskede. Dette skal hjelpe deg Skytten mann-i hans tilfelle, lyse opp hans ideer, gi gode råd. Tar over toppen og kjøre piler rett på mål sammen!  
Яндекс.Метрика