Dag, bør hun være trygg, selvforsynt og alle midler for å oppnå alt du ønsker. I denne forbindelse blant jenter var en egen kategori, som kalles en "bitch." Det er mange spesielle kurs og litteratur som kan lære denne ferdigheten.

Hvem er denne dama og hvordan du blir


 Det er nødvendig å finne ut om det er en måte målbevisst være kadaver, eller noe av det født. Hvis du er alle utsatt for hjerte og dypt intolerante av bedrag og løgn, tispa du blir i stand til å gjøre bare store problemer.
 Hvem er denne dama? Hvorfor er det så attraktiv for menn, og hvordan kan jeg bli en? Bitch starter med et blikk selvsikker og rolig, dødelig og mild, kald og glohet, men sant. Hvis hedningene, og du trekker over, etter din mening, beste smil, som bare kan være representert i denne tilstanden, har du sannsynligvis angre enn ville bli henrykt. Gjør ingen angrer tispe med mindre hun ikke ønsker å gi denne følelsen i mennesket.
 Ikke så lenge siden ble det ansett som et stygt ord, hadde en negativ retning og ga ikke en god evaluering. Disse dagene er ikke noe nytt. Nå jenter ikke ta ordet som en fornærmelse, faktisk, mange mener tittelen grunn til stolthet.
 Du trenger ikke å gjette hva tispe, denne jenta med en latterlig karakter, ellers er du veldig feil. Det lykkes lyse kvinne som søker sømløst oppfylle sine ønsker. For å lykkes, må det ha en sterk karakter. Kalle en kvinne en tispe, gjør du det en slags kompliment. Det kunne ikke være bedre i stand til å bruke sin sjarm på vei til mål. Mange kvinner er interessert i spørsmålet om hvordan å bli en tispe. Du trenger noen flotte utseende, lærdom og evne til å håndtere andre.

 Tispe er


 Tispe er trygg målrettet kvinne, respektfull holdning til deg selv og sette deg et skritt over resten. I tisper, vanligvis bare de aller beste og det oppnår dette med alle midler. Denne jenta har en mening og synspunkter på riktigheten av liv og moralske prinsipper. Det kan være med en mann, og kan ha et stort følge. Bitch alltid engasjert i selvutvikling og selv-forbedring, ikke glem å nyte livet.
Hvem er denne dama og hvordan du blir

 Hvordan bli en tispe


 For å bli en tispe du ikke ønsker å være svak og lett å akseptere, nekte og være i stand til å stole på kun det beste. Det finnes noen regler for oppførsel:

 •  Ser alltid bra, gi deg selv tid favoritt. For tisper eksisterer latskap og unnskyldninger når det kommer til utseende hennes. Til tross for den vanskeligste tiden, ville hun ikke gå til sengs uten å pusse tennene og resten av sminken. Hun bryr seg for hver centimeter av kroppen hans.

 •  Være foran ektemannen ikke å gå seg vill i bakgrunnen. En ekte tispe alltid intelligent, utspekulert, klok og dyktig bruk det.

 •  Ikke i noe tilfelle ikke løpe etter ham, spesielt hvis han ikke gjorde.

 •  Lær å elske deg selv og du elske andre. Sober Vurder dine styrker og svakheter, zmyrysya og akseptere at du ikke kan fikse selv ikke bjeffe på grunn av fedme eller mangel på spektakulære utseende, lider av komplekser tispe er tull!

 •  "Jeg ikke elsker noen, og du vil ta alle. Send til helvete over hele verden, og du vil bli glad for. "

 •  Du må forstå at tispe er ikke en feministisk frigjøring og ikke ofre. Hun aldri kjempe på like vilkår, foruten kvinner er dominerende våpen.

 •  Bitch fortreffelighet gammel. Det har lenge blitt bevist at vi, kvinner på begynnelsen av livets reise selv kromosomene har blitt gjennomført og full oversikt. Vi er perfekte i naturen.

 •  Alltid strebe etter ny kunnskap, stadig lære og være engasjert i selv-forbedring. Over tittelen "bitch" til arbeid, ville det ikke være rettferdig.

 •  I enhver situasjon Vedaene seg selv som kvinne og holde deg rolig, tispe vil aldri sverger, spesielt i det offentlige.

 •  Håper bare for seg selv. Ikke stole på et godt ekteskap eller uventet arv. Du bør være i stand til å ta vare på seg selv.

 •  Menn er ikke mer enn en liten del av det totale tilbudet av dine interesser. I en verden med så mange interessante og spennende, ikke vær redd for å prøve noe nytt.

 •  Ikke glem om sans for humor, ingen ønsker å tilbringe tid med en kvinne som ikke avviker vidd. Hun kaster ikke bort tiden din kjører rundt fra en sponsor til en annen. Som en erfaren spiller, klarer den ikke bare former og kombinasjoner, og beregner flere partier på en gang og velge den mest hensiktsmessige alternativet.


 • Hvem er denne dama og hvordan du blir

   Å bli en tispe bidrar til å utvikle en rekke svært nyttige funksjoner, må vi være minst tålmodig, nøye arbeider på deg selv, nærmer den verdsatte bilde. Gåter og mystikk - den viktigste fordelen av ekte tispe, fordi det er svært vanskelig "puzzle", jeg ønsker å løse!
   Snu til en tispe, slutte å være "åpen bok" for andre. Gjør uventet oppførsel, betyr det ikke kommenterer, gi mannen napivposmishky og mystiske utseende. Slik oppførsel kan intriger deg tispe mann formasjon begynner med et ønske om å forandre seg, for å bli bedre, i hvert fall for seg selv. En ekte tispe er ikke avhengig av andres meninger til sine folk. Men ofte dette påvirker hennes familie.
   Hver jente skal bestemme for seg selv om den ønsker å bo litt tispe, eller vil slå det helt. Husk at i livet tisper er ikke bare glede: problemer og klager, konflikter med familie, med alt det du kan stå overfor, hvis du likevel velger å være en tispe. De oppfatter det som kult grusomhet, fordi elsker oss mer enn vi gjør. Ensomhet - denne avgiften som må betale. Relasjoner av menn med tispe er ikke alltid positiv og langt fra ideelt. Bør jeg risikere det så? Du bestemmer.  
   Ansett ubeskyttet samleie der det ble brukt barriere prevensjonsmidler (kondomer), p-piller. Det skjer ofte at menn og kvinner ikke betaler nok oppmerksomhet til beskyttelse av samleie. Selvfølgelig, vil problemene være mye mindre enn hvis du har en fast partner, og du planlegger å unnfange et barn, men hvis det skjedde med deg ukjent person kan forvente noe, inkludert infeksjoner.

  Ubeskyttet samleie


   Nødprevensjon


   I det tilfelle at sex ikke var beskyttet, er det en «førstehjelp» eller såkalt "pille neste dag." Disse inkluderer medikamenter som "Postinor" "mifepriston", "Hynepryston", "Norlevo", "Tetrahynon", "Sterydyl." Man må huske at pillene bør tas senest tre dager etter samleie, forutsatt at det ikke ble beskyttet, ellers ønsket resultat vil bli. For å unngå uønskede virkninger på kroppen og uønsket bivirkninger, bør du strengt følg instruksjonene. Etter svelging menstruasjon kommer frem i tide. Hvis du ikke vet hvilke piller for å velge den beste for å rådføre seg med legen din.
   Hvis du er ikke villige til å ta piller, det er en annen måte - intrauterin enhet. Dens effektivitet er ca 98%, men det er forutsatt at sette det innen 5 dager. Etter dette tidspunktet er ikke en effektiv metode for prevensjon, og det vil ikke beskytte.

   Sex på første date


   Selvfølgelig, bringer spontan sex stor tilfredshet. Miste hodet med lidenskap, mange glemmer om prevensjon og hente det når det hele skjedde. Hva gjør du hvis du - fortsatt ikke helt sikker på partneren din? Først av alt, etter sex, trenger du å urinere. Fullt det ikke vil beskytte deg, men vil vaske bort det meste av infeksjonen. Det neste du må gjøre er å forebygge prosesskjønnsorganer antiseptisk. For denne tilnærmingen klorheksidin, er Myramistin, Betadine, i tilfelle hvis du var i ditt eget hjem. Men hvis du er et annet sted, kan du bruke forsurede vann.
  Ubeskyttet samleie

   Medisinsk hjelp


   De første symptomene for å søke legehjelp inkluderer: rødhet, kløe, smerte i lysken, ikke hyggelig tunge utflod. Uavhengig søke bedre ikke behandles fordi det kan forverre situasjonen, ikke fikse det forårsake skader. For behandling bør konsultere en kvalifisert lege som vil foreskrive de nødvendige tester og gjennomføre passende behandling. Det er verdt å minne om at behandlingen vil være mer effektiv hvis vi slår til klinikken umiddelbart.
   Komplekset Undersøkelsen omfatter i hovedsak:

 •  Blodprøve.

 •  Urin.

 •  Analyse av HIV.

 •  Gardnerella.

 •  Syfilis.

 •  Analyse på hepatitt.

 •  Analyse på Hepatitt B.

 •  Analyse på Hepatitt C.

 •  Klamydia.

 •  Herpes

 •  Neysseryy

 •  Trichomonas

 •  Planting uroplazmy følsomhet for antibiotika.

 •  Planting mycoplasma følsomhet for antibiotika.


 •  Etter en undersøkelse av resultatene av testene legen foreskriver antibiotika. Stoffet hindrer starten av infeksjon. Spesielt når noen dager senere vise seg at partneren din virkelig syk. Medisiner bidrar til å takle sykdommer som gonoré, syfilis, trichomoniasis, mykoplasmose, hladymyoz. Det er imidlertid ikke effektiv for sykdommer av humant immunsviktvirus, genital herpes, human papilloma virus. Narkotikaforebygging er helt trygt for mennesker. Den eneste kontraindikasjon er en allergisk reaksjon på stoffet. Dersom det er behov for å kontakte legen din umiddelbart.
   Seksuell omgang med en partner kan begynne tidligst ti dager etter behandlingsstart og i alle fall er det bedre å bruke kondom.

   Problemer som kan oppstå mer   Hvit.

   Vulvovaginal - en sykdom der det er betennelse i skjeden og vulva. Tegn på sykdommen er kløe og utflod med en behagelig lukt, såkalt hvit.

   Kroniske smerter.

   Mange patogener reproduktive system påvirke livmorhalskanalen og vedheng. Etter ca to uker, er det tegn på betennelse, feber, klager over smerter og slipp i form av gjødsel. Hvis du forsømmer disse symptomene kan forverre smertene. Ved minste tegn på betennelse bør se en lege - veneriske sykdommer, som tester.
  Ubeskyttet samleie


   Obstruksjon av egglederne.

   Noen genital infeksjoner kan ta et kronisk forløp. Dette fører til det faktum at i en liten bolle, og inne i egglederne gjennom lidelse inflammatoriske adhesjoner er dannet som et resultat er det ingen tubene er åpne. Som et resultat av dette fører til at en kvinne som ikke kan bli gravid. Behandling av denne sykdommen i lang, noen ganger må gå til kirurgi. Men selv med slike behandlinger kan ikke være effektiv.

   Kreft i livmorhalsen.

   Vitenskapelig bevist at i dag er det en rekke infeksjoner som bidrar til kreftutvikling. Disse infeksjonene til behandling av humant papillomavirus. Dette viruset skaper en barriere av cancercelledød som bringer dem enorm vekst. Ved påvisning av viruset foreskrive et kurs av antivirale medikamenter.

   Syfilis.

   De farligste infeksjoner å behandle syfilis. Essensen av denne infeksjonen er at den har en omstreifer, som kanskje ikke umiddelbart gjenkjenner. I laboratorieundersøkelser kan bli funnet, ikke innen et par måneder etter smitte. Men i dette øyeblikk en person er smittet. I slutten av deteksjon er det en risiko for ben- og nervesystemer, så vel som hjernen og ryggmargen og indre organer.
   Et barn født av mødre med syfilis pasienten har alvorlige skader i indre organer. I noen tilfeller fører til døden.  
  Яндекс.Метрика