Hvor kommer sex ekteskap?
 Vi lever i en fantastisk tid. For selv finne ord vitenskapelig begrunnelse. Det velkjente setning som godt arbeid ikke vil bli kalt ekteskap, også er sannsynlig å finne sin sanne tolkning.
 Ifølge informasjon mottatt fra forskningsdata, gjør 41 prosent av registrerte par ikke har sex hver dag, mens du gjør dette, bare 6 prosent av ektefeller. Dermed 20 prosent av unge familier sier at de trenger å være glad for å hengi seg til kjærlighet bare en gang i uken. Samtidig, allerede i det første året av ekteskapet 14 prosent av menn og 13% kvinner begått forræderi til sine koner.
 Den vanligste lidelsen som paret konsultert i sexolog - kjedsomhet i sengen og forsvinningen av begjær. Hvor ble det av lysten forsvinner, og med det lyse farger av livet?

 De viktigste feil de fleste par som de er ute etter de mest komfortable forhold for ensomhet, holdning, og finne dem slappe av i mange år.
 Sexologer of America satt seg som mål å bestemme hvilke vilkår en person føler seg mest levende seksuelle opplevelser. Studien viste at dette gjøres når sex skjer på et uventet sted eller partnere med svært ubehagelig eller vanskelig. Det anerkjente 90 prosent, smiler lykkelig, respondenter.
 Menn som lever i ekteskap, ofte klager over at hans kone ikke flørte med dem, litt omsorg for seg selv og glemme hva som er erotiske klær og undertøy, de betaler mye mindre oppmerksomhet enn før. Hva kan jeg si? Det er nødvendig å nevne den romantiske perioden førekteskapelig forhold og prøve å holde et ønske om å se sjarmerende og sexy i øynene av elskeren sin.
 Ikke bekymre deg hvis du fortsatt føler interesse i en partner - du høres harmonisk forhold, men sex blir dermed mindre.
 Men med alder bør regelmessig sjekke hormonnivået i blodet. Erektil dysfunksjon er aldri et tegn på alderdom - er vanligvis en konsekvens av sykdom. Sunn mann beholder evnen til å reprodusere til alderdom. Noen ganger er det nødvendig å fylle bensin lite testosteron og mannlige suksess jag opp mest synlig måte. I dag er en praktisk og praktisk metode for å gjenopprette testosteronnivå.
 I tillegg til dette, menn som opplever redusert kvalitet på sex, er det anbefalt å gå grundig undersøkelse av menns helse. For eksempel kan en enkel test av Doppler-ultralyd detekterer om problemet er forbundet med redusert permeabilitet. I dag er det mange popularisert piller som kan gi en engangseffekt, men tilstanden vedvarer årsaken sykdom og fortsetter sin utvikling. Rådfør deg med en erfaren lege sexolog før eksperimentere med bruk av noen piller.  
 Folk ofte krangle om fordeler og ulemper med borgerlig ekteskap, og diskutere denne trenden ikke bare tilbringe tid med venner, men på konferansene. Komfortabel stue for menn ofte uakseptable for en kvinne, men vi må vurdere alle fordeler og ulemper. Kanskje jentene vil finne en proffene, cons og menn se.


Fordeler og ulemper med borgerlig ekteskap


 Til å begynne, la oss definere hva sivile ekteskap i den konvensjonelle bevissthet - et par som bor sammen uten noen forpliktelser. Fra et juridisk synspunkt, er det galt, så vel som sivile ekteskap registrert. Imidlertid vil vi diskutere dette fenomenet er fra den tradisjonelle posisjonen at vi vil snakke om boligen uten forpliktelser.

 De fleste jenter trenger stabilitet, noe som vil være til alt fra relasjoner til familiens inntekt. Hvis hun ser at folk ikke er klar for ekteskap eller bare ønsker ikke en kvinne tvunget til å akseptere, som et ultimatum kan ødelegge relasjoner, og da blir det verken ønskelig ekteskap eller mann.

 Stabilitet er også fordi folk liker Søkeren bør gi den samme familien, snarere enn bare å tjene penger. Dermed er hver jente redd at etter avskjed vil den ha problemer med økonomi. Det samme spørsmålet gjelder for barn, som i tilfelle av skilsmisse, er sivile ekteskap ikke lovlig omstendighet til å betale barnebidrag.

 Som ofte skjer, jenta forteller ektemannen at hun venter på babyen, og til slutt hører at det er for tidlig å få barn. Dette er til tross for at paret levde før i harmoni og forståelse. Men det er viktig og ansvarlig tilnærming: ønsket om å ha et barn må være gjensidig og bevisst, fordi barnet vil bli født ønskelig. Hvis både innenlands partner vil være klar for fødsel, spiller det ingen rolle om forholdet er lovlig registrert.

 Selv om det er en situasjon som hun plutselig annonserer graviditeten, ikke sette press på hennes mann, som vet hva som er verre - et liv i ensomhet eller nelyubyaschim mann. Dette er en annen grunn til å nærme seg en ansvarlig til fødselen av babyen.

 Imidlertid er sivile ekteskap en utmerket måte å teste dine følelser. Det skjer ofte at et par går til registrar, og deretter begynner å leve sammen. I dette tilfellet, er innenlandske problemer ødelegger relasjoner, så lære å komme overens sammen, lider alle ulempene av Durga man er bedre vielsen. Neppe sokker spredt og rotete retter best vil tilskrive bryllupsreise.

 I tillegg er sivile ekteskap en utmerket løsning for dem som ikke har råd til en stor og overdådig bryllup, men for mye av hennes drømmer. Disse menneskene inkluderer vanligvis unge studenter, men ikke fast på føttene. I tillegg tidlige ekteskap ofte bryte opp fordi unge mennesker er ikke klar for ansvaret, redd for å ta avgjørelser, være ansvarlig for hele familien eller bare ikke nahulyalysya. "

Fordeler og ulemper med borgerlig ekteskap


 I tillegg sivile ekteskap frihetselskende individer nyttig. I dette tilfellet, fratar ekteskapet en følelse av frihet, ikke frihet som sådan, men det er hennes erfaring. Noen individuelle gå lei, stabilitet press på dem, og relasjoner svekkes. Og dette gjelder ikke bare for menn, men også for kvinner. Sistnevnte, for det meste, fortsatt drømmer om ekteskap, men ganske mange av dem som frykter ham som ild. Det er derfor sivile ekteskap kan være en stor utgivelse for å opprettholde sine relasjoner lysstyrke og nyhet, men samtidig ikke tynget ikke tillatt.

 En annen grunn for borgerlig ekteskap er et bilde av et folk. Forretningsmann eller berømt person kan ødelegge ekteskapet, som er nødt til å endre sitt image, noe som kan påvirke populariteten. På omtrent samme guidet av noen rike folk som er redd for at hun ikke vil gifte seg med mannen, og i lommeboka. Spesielt sterk er frykt for dem som har vært gift, så ikke presse, bedre innhold med lite.

 I tillegg bør du være forsiktig, hun giftet seg med en sjalu mann. Det er sannsynlig at etter et dokument, vil det behandle jenta som sin eiendom, ikke slik at en enkelt trinn uten hans viten. Han bestemmer seg for at hun er hans, og derfor er det ikke nødvendig å søke den, omsorg og kjærlighet. I dette tilfellet en sivil ekteskap bare ha en positiv effekt, fordi tross alt registrerings relasjoner kan endre seg dramatisk.

 Men for den eldre generasjon, ingen av argumentene vil ikke være en unnskyldning, disse menneskene vil at barna deres var bare gift. Hvis foreldre legger press på barnet og hans kamerat, bør strengt forbyr å gjøre det, fordi det kan føre til katastrofale konsekvenser som en skilsmisse. Mye viktigere å vurdere den oppfatning av andre, men bør ta egne avgjørelser, er det sannsynlig at foreldre vil utholdenhet unaturlig ønske for den enkelte.

 Dermed kan vi si at i mange tilfeller borgerlig ekteskap er ikke bare bra, men enda bedre løsning. Det vil holde newness og lysstyrke vil ikke legge press på unge mennesker. De som fortsatt er imot, husk at borgerlig ekteskap er bedre enn ultimatum, strid eller leve med en mann som ikke elsker en kvinne og hennes baby.

 Livet er flyr på lysets hastighet. Har du ikke tid til å oppdage noe nytt, som neste dag er det blitt ikke fasjonable. Foreldet modeller av ulike teknikk temakvelder er irrelevant, faller dollaren.Virtuell sex som et reelt alternativ


 Selv familiebånd ikke holde en stabil posisjon i feltet av menneskelige relasjoner. De er stadig foretrukket partner. Velg en vellykket andre halvdel - oppgaven er ikke lett. Her lykke til alle. Men prøv noen måter å ha det gøy er en virtuell virkelighet sex. Pros virtuell sex.
 Først denne slags tilfredsstillelse strekker seg utover muligheter i intime vilkår. Følgelig, for å drømme, å tenke uten frykt for eksponering. Intriger og illusjon er de viktigste trumfkort. Fullfør handlefrihet uten komplekser. Det er mulig at i fremtiden slik kommunikasjon vil bidra til å finne en livspartner. For mange er det også kurere beskjedenhet og stivhet. Etter noen økter av denne kommunikasjonen i en virtuell verden kan sakte flytte dine villeste fantasier til virkelighet.


 Sekund, trygt. Hvis sann kjærlighet er ikke rundt, og ikke, så langt, permanent partner - virtuell sex redning. Fremmed eller fremmed i en natt aldri gi garantier trygg seksuell forbindelse. Kondomer og piller som den mest pålitelige beskyttelse. Risikoen i denne saken er ikke berettiget.


 Et annet klart pluss - ufarlig. Selvsagt kan denne typen sex ikke sammenlignes med ekte våpen, hengivenhet, kysser partneren. Han kan ikke formidle varme ord talt fra hjertet til din kjæreste eller elsker. La. Men hva som er interessant er at for en normal og frisk person, kan disse halv-timers økter for å overvåke datamaskinen ikke være en livsstil. Hver levende uimotståelig trang til å finne din sjelefrende, og derfor virtuell sex - bare én måte å finne henne.


 Merkelig nok, men noen ganger disse relasjonene ende dating og møte.


 I ekteskapet som virtuell forræderi er ikke så tragisk som om det var en situasjon med velkjent anekdote - "en mann kom fra en tur, etc.". Meningen her er at virtuell sex er sammenlignbare bare med film pornografisk eller får glede av leker fra sex shop.


Virtuell sex som et reelt alternativ
 Cons virtuell sex.
 Ulempene her inkluderer fullstendig mangel på følelser og emosjoner, donert til den enkelte. Alle følelsen fokusert kun på seg selv, til deres ønsker. Storm fantasy skromnyka normale hjerne pauser eller snerpete adressert gjennom skjermen i det hele tatt merkelig mann. Og forgjeves å forklare at i livet du annerledes.


 Forresten, denne metoden for å praktisere sex interessante nykommere heller ensomme, unge menn, gifte og gifte, stue i mange år i ekteskap. Det spiller ingen rolle hvem som kommer fra tilbakemeldinger fra en regnskapsfører eller førti år fra en ung husmor fra regissøren av selskapet eller en idrettsutøver, er det ikke å spille spillet på en. Det mest frustrerende ting er når din partner pals er feil eller helt hinsides alle grenser for anstendighet.


 Du har å sammenligne. Angivelig, har god fremgang gitt oss en personlig rett til å velge mellom, filt og nærtagende nysgjerrighet, ny.


 Inkludere usikkerhet i dietten til personvern, ikke erkjenner bærekraft - en ganske farlig ting. Når zahravshys høy risiko for å våkne opp og se bak bare ansiktsløs spøkelse lykke. Men ingenting hindrer oss å legge på vanlig tallerken av røde chilipepper! Med andre ord kan alle de kjente bli svært interessant hvis vise i det minste en viss anstrengelse og fantasi.  
Яндекс.Метрика