Happy Together. Uten sex.
 I dag, under fremme av fri sex livet som normalt, i Russland er det flere og flere mennesker nekter attraksjoner kjødelig kjærlighet. Ifølge den autoritative europeisk institusjon som omhandler ekteskap og familieforhold, på dette punktet i vårt land 87 prosent av menn og 15 prosent kvinner helt bevisst unngå intimitet. Også 20% av respondentene av begge kjønn innrømmet at absolutt glad i ekteskap uten sex i det. Tilsvarende tall var forskere i Vest-Europa (med unntak av "temperamentsfulle" Italia og Spania). Videre, i England er det enda en prestisjefylt klubb "antyseksa", der medlemmene kan være bare par som ikke har sex. Lederen for denne "skinnhellig hiet" populær forfatter Lisa Hodzhyns som er gift med den berømte motedesigner. Forresten, intimitet de ikke har vært tolv år.


 Obsessive og aggressiv markedsføring av uhemmet sex med alle media i denne saken er svært annerledes rolle - man ønsker å redde seg selv som en person, avskåret fra det. Det kom til det som nå er online som sopp etter regn, begynte å dukke online dating-nettsteder som er laget for kommunikasjon mellom mennesker som ønsker å starte en familie, med unntak av sex. Noen av dem er praktisere avholdenhet som en hyllest til tradisjon, noen på grunn av fysisk utmattelse, noen som et nødvendig tiltak. Men mange fans 'sølibat' tilber skremmende ordet "sublimering", som betyr overføring av seksuell energi inn i kreative og vitenskapelige sfærer. Disse personene gi avkall på sanselige nytelser, håper at vil gjøre å holde sine bøker incorrupt, bildet - den strålende og tenkte - udøde aforismer. Som en bekreftelse på denne teorien ofte føre et liv i intellektuell Anatoly Wasserman ga i sin ungdom ed at han lærer aldri kvinne. Jeg vet ikke omvendte seg eller skjeggete onkel, hvis hode inneholder terabyte med minne, kriminalitet, men som et menneske ord av det smukke kjønn, fortsetter han å sky. Walks triste pounds spiser sjokolade og venter i evigheter på grunn av lengsel og spenning vil selv. 
 Sexologer ser ingenting galt med frivillig avslag på sex. Etter deres syn, all skyld - lav libido eller dens fullstendig fravær. Aseksualiv, hvis antall lik antall seksuelle minoriteter, trenger slett ikke ha sex enn å lide av fiaskoen. Forstå deres reelle behov hjelper dem til å styrke ikke bare psykisk, men fysisk helse.

Happy Together. Uten sex.

 En annen ting, hvis en slik "sølibat" er et nødvendig tiltak i normal seksuell tog. I dette tilfellet, lider personen uten sex, men på grunn av moral eller fravær av en stabil partner kan ikke råd til å bo i seng "med den første disken." Dermed kan det føre til stor skade for deres helse. Diffidence, irritabilitet, depresjon - faste følges seksuelt misfornøyde mennesker. I tillegg kan resultatet av tvungen avholdenhet være utvikling av mastitt og betennelse i bekkenorganer hos kvinner og risiko for prostatakreft hos menn.
 Menneskekroppen - en svært kompleks og delikat mekanisme. Hvis noen av de organer i det for en stund "tomgang" for å gjenopprette sin funksjon kan være vanskelig. Derfor, før du legger deg til aseksualy, bør vurdere å skifte tro over tid. Ellers risikerer du aldri oppleve gleden ved sex.  
For å bevise jenta at du elsker henne?
 Forhold knyttet til sansene, er alltid veldig vanskelig. Skjelvende bevegelse av sjelen - og fangst flyktig kjærlighet endelig kom ekte kjærlighet, ikke bare begeistrer hjertet og vekker blodet, men også reiser mange spørsmål. Hva om min utvalgte (elskling) ikke svare på mine følelser? Hva om hun avviser mine fremskritt? Enda verre - hvis hun bare ler på meg og mine følelser?
 Siden jenta til å bevise at du elsker henne? Hva er din følelse kom hit for å bo? Nakne ord og forsikringer er usannsynlig å fungere. Vi må flytte fra ord av hjernerystelser luft til handling. Gi små men fine gaver. Ikke forgjeves sa "Me Not din-podarok veier, veien din kjærlighet." La det være billig pyntegjenstander i verdi eller bunter av blomster upretensiøs. Dette vil bringe din kjære at du hele tiden tenke på det og hvordan å gjøre det hyggelig.
 Som du vet, alt det smukke kjønn elsker å romantikk. Så ikke glipp av sjansen og dra nytte av dette! Billig men elegant middag med levende lys, retter laget med sine egne hender, selv om det er bare smørbrød og salater, fortelle din kjære mye. For kvinnelige kjønn ofte lever ikke av fornuft og følelser og følelser. Hva gjør du tilbringe fritiden din ikke til å kommunisere med sine venner eller å se en fotballkamp, ​​og for å gjøre denne romantiske begivenheten vil være det beste bevis på at du ikke er likegyldig til jenta at du oppriktig glad i henne.
 Hvis du tillater finans, kan en part være organisert i en ganske dyr restaurant. Dette vil signalisere din kjære at du har et seriøst forhold. Det har lenge vært kjent at folk investerer pengene sine, er at det er veldig dyrt, og kjærlighet i denne serien er ikke et unntak. Ikke tro klassikerne, sa: "Jo mindre kvinnen vi elsker, jo mer vi podobayemosya det!" Ikke sant! Likegyldighet, om enn overdrevet, ødelegger relasjoner. Denne mannen er iboende jeger. Han liker å jage objektet, ta den med storm og kvinnen i de åtte første sekundene kortet avgjør om hun vil gifte seg med denne mannen. Så hvis du er vant til sin jente, dyrker denne forpliktelsen, gjøre alt som hun alltid følte seg din oppmerksomhet og omsorg.
 Ikke glem om dine vanlige viktige datoer - den dagen det første møtet, første kyss, og ikke glem fødselsdagene til hennes mor eller nær venn. Hvis kjæledyret ditt har valgt en, og vise minst minimal interesse for ham. Ikke glem en fornuftig idé som kom til oss fra Albion: ". Liker du meg - kjærlighet og min hund" Vel, endelig et annet tips som kan synes som et paradoks for noen. Hvis din kjære hele tiden må bevise at du elsker henne, kan det godt være at det er likegyldig for deg, holder bare du tid å vente på en passende partner eller bare leke med deg, moro, samle en samling av hans fans. Se nøye til sin atferd, vurdere hennes ord og handlinger.  
 Alle, fra tidlig barndom, møtt med harme. I noen mennesker passerer fornærmelse raskt, mens andre havn en grudge mot sin overgriper liv. Noen lett takle eventuelle livssituasjoner og med arter svikter at erfarne harme, og noen sulking i det hele tatt, begrense kontakt med folk som har forårsaket krenkelser, sint på seg selv, sitt liv for hele verden.
 Hva er et bilde?
 Krenkelser er en bitter følelse som ødelegger forvirret sjel ikke roe ned, tvinger deg til å bla igjen i hodet mitt den situasjonen som førte til bilde og lyd fornærmende oss og ødelegge liv. Bitterhet av bilder gnager inne, og ikke blir kvitt smertene.
Hvordan stoppe lovbruddet?

 Krenkelser er en smerte, sinne, aggresjon, fiendtlighet og selv hat mot mannen som fornærmet deg, ydmyket, krenket. Det er et ønske om å hevne fornærmelse. Selv når du føler at lovbryteren rettigheter, men fortsatt hardnakket insisterer på sin rett, prøver å lure noen til og med seg selv.
 Fornærmelse oppstår når personen selv mener at kostet ham feil, urettferdig, forårsaket ham fysisk eller følelsesmessig smerte, opprørt ham, fornærmet, lo av ham, nektet ham i enhver forespørsel.
 Og mer harme det ville føles fra mennene at han veien nære enn fra tilskuere. Tross alt, hvis du hadde kalt tilskuer, dere vozmutytes, men snart glemme om hendelsen. Hvis ordet fløy fra leppene til din venn eller ektefelle, vil du lange nadmete lepper kaste på ham sint, destruktive holdninger, og ikke ønsker å snakke med ham, straffe ham for forakt, og tvang ham til å føle seg skyldig, som krever ham tilgivelse og anger .
Hvordan stoppe lovbruddet?

 Men i virkeligheten, straffe deg selv på grunn av ødelagte bilder ånder, og fordøye situasjonen igjen og igjen, er din sjel i smerte, hengi deg i samleie med en du er glad for å bebreide deg bruke din energi, irritert og nervøs, går på bekostning av deres helse i.
 Hvis du er konstant fornærmet, på enhver anledning, blir bildene samlet, et ønske om å hevn, fremmedgjøre, ikke sett og ikke hørt. Og selv når lovbryteren angrer, ber deg om tilgivelse, og du fortsetter å late som å være et offer, sta uvillig til å snakke med eller arrangere skandaler - før eller senere bildene du ødelegge forholdet.
 Hvis du innser at du alene er forfatter av bildene som du blir fornærmet, og den personen du er fornærmet - ikke skyldig, så du vil være mye lettere å takle smerte.
 Hvor farlig lovbrudd?
 Trekke konklusjoner, hvorfor farlig lovbrudd? Først fører det negative følelser og strid, fører til nedbryting av relasjoner til ensomhet. Etter resen du skyver vekk fra gjerningsmannen selv, ikke ønsker å snakke med ham, og han svarte på samme måte som du gjemte bildet.
 For det andre bilder av forverret humør, du deprimert, depresjon, som i sin tur kan føre til søvnløshet, depresjon og andre alvorlige sykdommer.
 Hvorfor gjør folk ta anstøt
 "Det fornærmet noen ganger veldig hyggelig, er det ikke? Tross alt, vet mannen at ingen blir fornærmet ham, og at han selv bilde navыdumal nalhal og skjønnhet, overdrevet han å skape et bilde av hvordan festet og gjort et fjell av erter - han vet det, men fortsatt den samme første lovbrudd, krenkelser til glede, til en større følelse av tilfredshet, og dermed kommer til å hate true " Dostojevskij FM "Brødrene Karamazov".
 Ofte folk tar anstøt for å endre holdninger til seg selv til det omkringliggende familie, venner, foreldre angret pryholubyly, behandlet med kjærlighet og hengivenhet.
Hvordan stoppe lovbruddet?

 Det samme bildet vises i folk når deres forventninger ikke innfris, håp om at livet de har skapt i deres drømmer ikke stemmer med virkeligheten. Og om folk gjør gale ting som de forventes. Og så tar han krenkelser i det hele tatt, og hele onde verden.
 Når folk tror de er verdt mer og er mer de har å gi noen en følelse av harme mot foreldre, ektefelle, barn, sjef, regjeringen.
 Men alle er vertskap for hans liv, og han er ansvarlig for de hendelser som skjer i livet hans, samt bilder og at han selv skapte, oppfunnet.
 Hvordan stoppe lovbruddet
 "Hvordan varme klær beskytter mot kulde, slik eksponering beskytter mot misbruk. Multiplisert tålmodighet og fred i sinnet, og bitterhet, som om hun var ikke bitter, du vil ikke røre ". Leonardo da Vinci
 Fornærmelse eroderer oss inne, er nødvendig for å bli kvitt utmattende, deprimerende og ødeleggende følelse av dette. Hvis du ønsker å bli kvitt bitterhet, må du lære en av reglene -  i denne verden du ingen å skylde på.
 Du forventer at din elskede kommer til deg med en stor bukett roser, og roser i stedet han tok en stor konfekteske. Dine forventninger ble ikke oppfylt, og du blir fornærmet, bortskjemt du humør, trenger du ikke ønsker å snakke med ham. Men når du forstår og vil huske deg ingen har, jo lettere vil du ta en lignende situasjon, og til slutt kan du lære å ikke bli fornærmet over ingenting. Tross alt, kan du fortelle din venn på forhånd at du vil at rosene han ga deg, og deretter dine forventninger er fullt ut realisert, og det ville ikke være noen grunn til harme.
 Regel to -  alle har en mening som kan være forskjellig fra din.
 Du trodde at dere alle elsker den mest avanserte i arbeid, alle shvatыvaesh på fly, og du trenger bare å utnevne instituttleder, som du jobber den lengste og kompetent i alle saker. Men stillingen som sjef for din venn fikk det etter din mening er ikke det administrere, men kan ikke snakke ordentlig. Og du gjemte bildet av alle hans kolleger, direktør ved hans venn.
Hvordan stoppe lovbruddet?

 Du tror han tok din plass, forrådt deg. Og du fornærmelse dekket og gjør deg rolig, men hodet mitt er swarming tanker om hevn. Tror du din venn er ikke verdig dette innlegget, og ifølge regissøren, at din venn er i stand til å administrere avdelingen. Dette er en av de regler som må lære og forstå at du ikke bør bli fornærmet hvis din mening ikke sammenfaller med uttalelse fra de rundt deg.
 Bare trenger å forstå og lære at  hver person bestemmer med hvem og hvor du skal tilbringe fritiden.
 Din beste venn, som du ikke ble søler vann siden barnehagen, gikk for en helg ut av byen med sine klassekamerater. Du bare kypysh indignasjon: "Hvordan kunne hun forråde vårt vennskap? Det såret meg, hun hadde ikke tilgi. "
Hvordan stoppe lovbruddet?
 Men din venn ikke din eiendom, og hun har all rett til å bestemme hvem hun venner med hvem du skal bruke sin tid, slik at lovbruddet i slike situasjoner er meningsløst.

 Hvordan å stoppe fornærmet når du forsettlig ydmykende, støtende miscall ham, erte, le av deg. Hvis du reagere raskt på disse angrepene, så vil du spotte systematisk for å bringe deg til tårer, for å vise alle at du er en svak person. Coping med bildet i en slik situasjon?
Hvordan stoppe lovbruddet?
 Husk - en normal person vil aldri erte og ydmyke andre. Så før du syk mann av dårlig karakter, men rett og slett - gal. Og, som alle vet, det er en regel -  å lure bør ikke bli fornærmet . Lær å ignorere stygge ord, utgitt i adressen din, sende dem av ørene.
 Det bør bli fornærmet av kritikk i sin tale til å snakke sannheten om deg folk? Etter foreldrenes plikter mamma kjeftet deg for dårlige karakterer, uttrykte du hevder at du absolutt ikke hjelpe til i huset, på rommet ditt, som en gris, som alene kan, idiotisk sitte og spille på datamaskinen. Du er veldig fornærmet, sint på moren og dro hjem. Hvis livet ditt er det situasjoner, vurdere om ekte kritikk av din e-post eller hun contrived til overgriper, og om å reagere på det som en fornærmelse. Hvis du er veldig lat, kastet deg opplæring og utskjelt for dårlig oppførsel, og  det gir ingen mening å ta anstøt av sannheten  fordi du skylde deg selv.
 Prøv selv å forstå deg selv, hvorfor du så lett såret, kanskje fornærmet vane fra barndommen, og da er det på tide å vokse opp, og kan bildet - dette er en av dine dårlige vaner som må snarest kvitte seg med, for ikke å forurense liv for seg selv og andre dere folk. Det fornærmer føre til misforståelser, splid, til ensomhet. Forstå at resen og iført en smerte av bilder, du først og fremst skadelig for seg selv, for deres helse.
 Hvorfor skal jeg tilgi bilde
 "Folk er følsomme for små sinn lite bilde; mennesker med stor intelligens alle varsel og ingenting på krenkelser. " Francois de La Rochefoucauld
 Dersom bitterhet av bilder tærer din sjel, gitt smerte i mitt hjerte, og alle tanker er fokusert på bildet, så det er på tide å kvitte seg med bildene. Det beste middel for smerte - er tilgivelse.
Hvordan stoppe lovbruddet?
 Probachyvshy bilde - sjelen blir enkelt, og du avlaste deg fra følelsen av tyngdekraften, som var i seg selv. Probachyvshy sin overgriper, oppdatere deg på nytt forhold med mannen, som dulys, og uten noe som det kan være dårlig.
 Selvfølgelig, det finnes situasjoner når et bilde veldig mye skade deg når hun ødela livet ditt, har du mistet noe meningsfullt og aldri vil se overgriperen, men du fortsatt trenger å tilgi. Beklager sine tanker i hans hjerte, og du vil finne hvile. Forstå at tilbake ingenting tilbake, og fortsette pines og angre om fortiden er meningsløst. Vi må leve i dag. Å glemme det bildet du ønsker å nekte meg selv å tenke på det, og kaste den en gang for alle med hodet. Dette er en dårlig fortid, men på hele fattige skal bli kvitt. Hvis du er ofte fornærme folk og deretter muchytesya av skyld - bare spør tilgivelse, selv om du tror selv rett. Må bare si to enkle ord "Jeg beklager", og ditt hjerte vil bli fred.
Hvordan stoppe lovbruddet?

 Elsk deg selv og menneskene rundt deg, ikke bebreide noen ikke fornærmet selv. Nøytral, lære å forstå oss selv i situasjoner som har ført til harme. Prøv å finne årsaken og realisere det nytteløse bilder. Beklager overgriperen og be ham om tilgivelse, fordi han også kan tenke at du har gjort urett mot ham, ønsker ham helse, lykke og kjærlighet. Og verden rundt deg blir snillere og lysere.  
Яндекс.Метрика