Frigiditet hos kvinner - en fullstendig mangel på lyst sex, manglende innhenting tilfredsstillelse fra sex.


Frigiditet. Hvis en kvinne ikke ønsker å


 Kvinne frigiditet er:
 •  Primær - mer vanlig hos unge kvinner som er bare ikke villig til å inngå intime liv.

 •  Retardatsiyna - forekommer hos kvinner under seksuell utvikling. Du kan ha noen sykdommer relatert til reproduktive organer.

 •  Psykogen - ofte funnet hos unge jenter. Det kan være forårsaket av feil innstilling, uhøflighet partner, frykt for å bli gravid.

 •  Konstitusjonell - drevet av medfødte mentale egenskaper.

 •  Noen ganger, årsaken til denne feilen er kulde eggstokkene.
   Når en kvinne lider av frigiditet, kan det ikke oppnå tilfredshet i sex. En slik seksuell kulde lider nesten 13% av modne kvinner. Mange av dem er gift, men ikke for å nyte seksuelt, noen ganger rett og slett unngå kjærtegn.
   Årsakene til frigiditet.
   Årsakene kan være forskjellige. For eksempel, frykt for sex etter en smertefull første gang (defloration) aversjon mot utseendet på partneren, frykt for å bli gravid, er sjansen stor for at du vil høre, se, manglende evne til å være i et komfortabelt miljø, psykiske lidelser, sykdommer i reproduksjonssystemet og endokrine tretthet forårsaket av mental arbeid eller fysisk.
   Symptomer på frigiditet.
   Vanligvis til frigiditet tydelig uvilje ha sex. En kvinne kan motta kjærlighet, men i alle smertene ikke får tilfredsstillelse, hun bare tåle å ta det som en plikt. Det betyr ikke nå orgasme selv med økt stimulering av klitoris og vagina.
   Behandling av frigiditet.
   Vanligvis å kurere frigiditet, først behandle årsaken, noe som bidro til sin forekomst, sykdom, stress, frykt for sex. Årsakene kan være mange, og nærme seg hver sak individuelt. Det er mange måter å behandle frigiditet som narkotika og folk behandlingsmetoder. Det er nødvendig å vurdere flere kostnader for behandling av folkemedisinen brukt i mentale sykdommer og endokrine lidelser:
 •  1. Innsamling av solbær later hogge, hell kokende vann. Insisterer 2 timer. Ta før måltider for 05 cup 4 ganger om dagen.

 •  Samling 2. Bland like deler av brennesle, kamille, johannesurt, rose. Hell en teskje av blandingen og en kopp kokende vann og avløp. Drikk et halvt glass før måltider.

 •  Et godt hjelpemiddel ved behandling av frigiditet det salvie. Det bidrar til å bryte nervesystemet.
   Under behandling, god massasje med aromatiske oljer. Hvis humøret på grensen til depresjon, bør du bruke olje av bergamott og salvie. De er de beste antidepressant hurrarop.
   Du kan gi noen tips for å forebygge forekomsten av frigiditet:
 •  Oftere engasjert i idrett. Dette vil hjelpe deg å gjøre musklene trent og bedre blodtilførselen til kjønnsorganene, som er veldig viktig.

 •  Du kan endre menyen litt. Det vil være bra om det vil bli lagt produkter som øker sexlysten, sjømat, krydret krydder. Begynn å ta vitaminer hvis du ikke har mottatt.

 •  God nok søvn. Sunn søvn - nøkkelen til gode arbeidet hele kroppen.

 •  Du kan se et par filmer om seksuelle temaer å realisere noen av hans fantasi. Kjøp en vakker sexy ting som tidligere ikke tillate.

 •  Gå til sengs med en mann, kaste bort alle problemer, frykt, bare følg dine instinkter og begjær.

 •  Fremfor alt, beskytte deg mot stress. Dette er en av årsakene til frigiditet. For å passe den komplekse behandling. Og husk at hvis du prøver hardt, kan du bli kvitt frigiditet. Hvis du har brukt alle behandlinger og frigiditet er ikke, og endrer partner. Kanskje er det ikke så mild, hengiven og erfaren i seksuelle vilkår.  
   Sannsynligvis hver jente minst en gang i livet spurte meg selv dette spørsmålet, men det er vanskelig å gi opp sin kjærlighet. Tårer i puten, innsiktsfull samtale med en venn hånd strekker seg etter selve telefonen. Mot bena vil bære deg til stedet hvor du vil møte med ham, prøver å få fyr i øyet, for å tiltrekke seg oppmerksomhet i håp om at fortsatt kan skje mellom dere.

  Hvordan å stoppe kjærlig fyr hvis kjærlighet


   Eller relasjoner som allerede finnes, men de mislyktes. Mange jenter elsker en tendens til å holde dem for enhver pris, mye tilgi partneren din, selv det er ikke nødvendig å tilgi. Elsker ofte oss blinde. Slik kasting kan vare lenge, men når du innser at ingenting endres. Du topcheshsya på plass og kan også bli verre. Alle forsøk på å gjøre en forskjell for ingenting bly, må du ta en radikal beslutning.

   Så du ønsker å stoppe kjærlig


   Først av alt, se på situasjonen rolig, som fra utsiden. Jeg er enig, det er vanskelig å gjøre noen ganger. Vi, jenter, emosjonelle natur. Og når det gjelder kjærlighet, er mange folk generelt tilbøyelig til hysteriske reaksjoner.
   Men trenger du å finne årsaken til at det tok du slutte å elske kjære mann. Hvis du gjør det, vil det være lettere å finne ut hvordan de skal gjøre. La oss prøve å oppsummere og listen over de typiske tilfeller å vurdere hva som kan gjøres i hver av dem. La oss begynne.

   Gjengjeldt kjærlighet


   Nesten alt som skjer i livet gjengjeldt kjærlighet. Bare sørg for at din virkelig elsker gjengjeldt. "Kanskje lider forgjeves, og objektet av dine sukk ikke bryr seg om deg og nærer den samme hengivenhet som du til det. Vær mot, snakke direkte med en fyr eller lese gjennom felles venner, som han behandler deg.
   Hvis du fortsatt ikke deler din kjærlighet, så må du søke gjensidighet? Den sanne kjærlighet? Hva er sjansen for at en dag du også vil elske i retur? Hvis sjansene er slank eller de ikke gjør det, bør du ta turen pierce veggen? Kanskje det ved å slå din skjebne, mannen som vil sette pris på deg verdsatt, og du merker ikke jage unnvikende prospekter.
  Hvordan å stoppe kjærlig fyr hvis kjærlighet

   Elske med gift


   Kjærlighet til en gift mann - er et komplekst problem. Og etisk, og i form av mulige resultater. Du sannsynligvis trenger å tenke for elsket deg og hva du vil ha ut av dette forholdet. Unnfanget for å ta med sin kjære familie? Verdt?
   Vurdere muligheten for at du klarte det. Hva da? Møte med en mann for kjærlighetsforhold - er en ting, men å bygge en seriøs familie - er en annen. Er du klar for dette? Du kan gå seg vill i denne kjærligheten trekant slik at flere problemer enn lykke.

   Du skjønner, det er ikke mannen


   Denne situasjonen oppstår ofte når en "jente-aksje" tendens til å forelske seg i "bad guys". Eller hun håper å rehabilitere og trekke gutten til hans nivå av usikkerhet eller hun mener at det ikke lenger er interessert. I ett tilfelle, både lider av påstandene i den andre jenta selv, på grunn av kjærlighet desperat klamrer seg til havarerte forhold. Ofte fyren begynner bare å bruke jenta til profitt for seg selv, hvis ikke blir en tyrann med alle dens konsekvenser.
   Når forholdet ikke er dannet, og alle forsøk på å etablere dem kollapser, bør du tenke to ganger hvorfor du et slikt forhold. Kanskje de er utdatert eller forhånd dømt til å mislykkes. Hvis du bor sammen ingen god grunn, er det bedre å forlate, gi deg selv en sjanse for lykke og ikke for å plage hverandre. Noen ganger bare farlig å fortsette å leve ved siden av en mann upassende. Hvor mange familie dramaer spilles ut i livet når folk er redd for å ta den riktige avgjørelsen.

   Stoppe kjærlig livssituasjon gjøre


   Det hender at noen livssituasjon blir tvunget til å skille seg av med din kjære. Eller stoppe kjærlig forteller pliktfølelse. Du blir tvunget til å adlyde, vet du at du ikke kan eller bør ikke være mer av en favoritt, men fortsatt elsker ham. Så i din beste interesse så snart som mulig til å dempe fornuftig å unngå unødvendig og tom følelse.
  Hvordan å stoppe kjærlig fyr hvis kjærlighet

   Hva om?


   Uansett omstendigheter som tvinger deg til denne beslutningen, vil det kreve at du noen tapperhet og oppofrelse. Hvis du elsker virkelig betyr å være smertefullt, men smertene vil overleve. Først av alt, siden jeg må slutte å elske deg, prøv å bryte all kontakt med sine kjære sammen. Hvorfor holde dødskamp?
   Du vil trenge din viljestyrke. Mange eksempler fra livet av beviser ordtaket "ute av syne, ute av sinn." Ikke kall og ikke svare på samtaler, er det best å sette alle hans nummer i svartelisten. Unngå møter, selv om det er vanskelig å gjøre.
   Finn forstå personen du kan rådføre, får støtte fra ham. Distrahere deg selv med andre ting og bekymringer at hodet ikke var opptatt med tanker om en mislykket kjærlighet. Noe, arbeid, hobbyer, venner, familiesaker slutt føler prytupyatsya.
   Det vil komme en ny fase når du må tilgi deg selv og ham, og la deg fra situasjonen. Uten dette er det umulig å fullt begynne å leve. Jo raskere du skiltes med din fortid, samtidig som at de riktige konklusjoner, jo raskere vil du være klar til å starte fra scratch. Og til slutt, etter "recovery", prøv å bli forelsket igjen. Kurerer likt.  
   Det er ingen hemmelighet at en av de viktigste komponentene i fremveksten av seksuell lyst mann til en kvinne er hennes naturlige duft (feromon). Og så viste det seg at disse stoffene er en del av aphrodisiacs.


  Aphrodisiacs hjemme


   I kommersielt produsert mange forskjellige aphrodisiacs. Dette parfyme med duft av musk, vanilje og lavendel og ulike eteriske oljer.
   Boliger aphrodisiacs kan legges når matlaging (f.eks for en romantisk middag).
   Som med afrodisiakum krydder brukte krydder (oregano, for eksempel), og du kan bruke hvitløk, men det bør brukes i små biter eller samtidig lagt til ferdige retten litt begge parter.
   Brukes også sjømat. Av disse aphrodisiacs inkluderer østers, blåskjell, reker, kaviar, spesielt hvis de kombinerer salat med olivenolje (også et afrodisiakum). Effekten er rett og slett fantastisk.
   Og sopp - for eksempel trøfler, sopp, morkler. Men husk at riktig kokt sopp kan føre til forgiftning og redusert seksuell aktivitet.
   God afrodisiakum frukt er av utenlandsk opprinnelse (pasjonsfrukt, avocado, etc.), samt melon og jordbær.
   Honning og sjokolade - den mest legendariske afrodozyaky, men sjokolade er bedre å ta svart og medisinsk bruk av mandler eller pistasjenøtter - det vil oppnå imponerende effekter.
   Måter å bruke aphrodisiacs:
 •  Avslappende massasje. 8 afrodisiakum dråper fortynnet i 30 ml olivenolje (solsikke, soya) olje og gjøre enkle erotisk massasje.

 •  Aromalamps. Den vakreste måten å bruke aphrodisiacs. Brennende lys, satt i bunnen av lampen, og varmer opp vannet til dråper av eterisk olje eller en blanding derav. Ved å spre rom lukter fantastisk.

 •  Bath. Hvordan bruke: en skje med melk produkt eller badeskum oppløse litt eterisk olje, og hell det hele sammen i et bad forberedt. Husk at essensielle oljer fortynnes bare i melk, fløte og skumbad.

 •  Aromatization. Du kan aromatize sengetøy ufortynnet eterisk olje, men husk at oljen ikke skal være tungt utvannet, eller så kan du ikke sovner.

 •  Sasha. Pose med aphrodisiacs kan settes i en lintøyskap behandling gjennom klærne lukter duftende.

 •  Parfyme. Det er best å bruke en kompilert for den personen, aroma av forskjellige nyanser. Ikke misbruk eteriske oljer, da dette kan forårsake skade.

 •  Prosessen av forførelse ville være mer komplett hvis vi bruker alle metoder for data samtidig. Deilig mat, bad med aromatiske hint, lett erotisk massasje med tente stearinlys og svimlende lukten kommer fra sengetøy - alltid skape en romantisk atmosfære for en lang romantisk kveld.  
  Яндекс.Метрика