Ordet "bitch" i de siste årene har blitt svært populært. Lagt mange bøker som gir råd "Hvordan bli en bitch" for å hjelpe kvinner overleve i den virkelige verden. Utfolde ulike skoler, treninger. Så hva betyr dette konseptet?


Bør være en tispe?


 Enkelt sagt - det synes å være "ikke veldig positiv karakter." I det siste, tenkte vi "bitch" som arrogant, skandaløs, arrogant tante hater ofte menn overalt ute etter personlig vinning. I dag, kan tispe forekomme i form av godt preparerte, glamorøse kvinner, dessuten høyt utdannet. Hans utseende, gjør det mange beundre det, strever for den ideelle moderne kvinne. Så hvem hun er og hvor den kom fra?
 Hovedmålet med tisper - for å forsvare sine rettigheter, gi deg selv krenkelser, å insistere på sin egen måte. Faktisk er de ikke et godt liv. Hver kvinne ønsker å bli elsket, fikk lov til å være seg selv, for å vise ømhet og hengivenhet. Dessverre, mennene virket å eksos, og ikke plass til flere meter i hauger. Vi har for å overleve i svært harde betingelser for vår virkelighet, for å lære i hvilke situasjoner kan og bør være en tispe.
 Først bør du være i stand til å nekte å svare på eventuelle tegn (opp til hodet), vant til drift av deg, din styrke, arbeid, tid og tålmodighet. Å si ordet "nei" skal være klart, tydelig og bestemt. Lær å trygt uttrykke sine meninger og synspunkter. Si hva du liker og hva ikke. Ikke gå på om min mor eller mann til å gjøre det de tror er rett eller fordel, bare for å komme seg rundt konfliktparter.
 Ikke ta et offer. For eksempel, hvis en venn ringer deg for å besøke utstillingen og salg av bøker om kulturen i det gamle Roma, og du trenger ikke å åpent erklære sine intensjoner. Fortell meg hva du synes er mer passende for deg å gå til bassenget. Men risikerer du å miste en venn, men finne sin "I" og manifestasjon av stolthet for hardhet av karakter. Avfall bør lett, naturlig, uten å falle inn i detaljene og følelser av skyld "eldste".
 Tenke rasjonelt beregne på forhånd hvert trinn av den påståtte samtalen. En dag, noe som gjør det klart for andre at deres tvangstanker for deg betyr ikke noe, kan du trygt nyte sin virksomhet, gjør feil, feil, som du ikke trenger å rettferdiggjøre til andre enn seg selv.
 Hvis du er den måneden på rad, venter på retur av gjeld tatt "å betale", glem all anstendighet som du ble lært fra barndommen, og begynne å ringe skyldneren. Ikke i noe tilfelle skal rulle skandale, ikke prøv å stemme. Du er ikke i markedet, er det ikke nødvendig å arrangere et raserianfall, skriking, jo flere etiketter. Du - "Lady bitch." Lære å brygge, forklare hvorfor du ikke liker denne situasjonen, kulde, likegyldig tone "Snow Queen". Men det er bedre å ikke gå til slike ubehagelige situasjoner. Husk å kjempe for sin plass under solen, noen metoder er gode innenfor loven.
 Hvis din ektefelle plutselig oppdaget forbi vakker, ikke vær nervøs over ingenting. Du kan bare hviske til ham at i dag du putter undertøy. Se hvor det vil spre flyt av tanker.
 Å være en tispe eller ikke, det er opp til deg. Noen ganger er det enda nyttig, viktig - ikke "overdriv" og være fantastisk, trygg kvinne.  
 "Foreldre er alltid rett! "- Denne setningen kan høres veldig ofte, men du kan satse for å si at det ikke er det, spesielt når de ikke bryr seg om barnet og om hans velvære.Hva om foreldrene er imot? Livshistorien.


 Deres forhold begynte, som i alt, ikke noe vanlig. Vi møttes, ble forelsket og var den lykkeligste par i verden. Alt var greit så lenge foreldrene hennes møttes med sine representanter. Som enhver forelder de ønsker for sine barn bare bedre, og han ikke liker, men ikke noe dårlig de ikke. Han drakk ikke, ikke røyk, gjorde sport og var fullt dannet ung mann. Hennes foreldre hadde sin egen private, jobbet på anlegget, som er grunnen til at hennes far ble umiddelbart imot en slik forening. Ifølge ham, er det første du bør ta hensyn - dette er på den finansielle stillingen til barnet.


 Ville elske å se på størrelsen på vesken? Selvfølgelig ikke. Hva hun trengte var noen hvis hun elsket bare hans eneste. Som alle par, de hadde en fallende ut med de små tingene. Folk er alltid kranglet før venne seg til hverandre, skiltes de et års forhold syv ganger, og i utgangspunktet hun kastet den. På den ene siden, det presset foreldre som "summet i øret hans at han fortalte henne ikke pare på den andre - en venn som ønsket å ha en tur, og nå ingen.


 Pomyryvshys, flyttet hun til å leve med det. Hans foreldre var mot borgerlig ekteskap, hun studerte ved instituttet, han også studert og jobbet. De levde i sitt hjem, men foreldrene trodde hun bare bor i det, det bør gi og betale for det hele veien opp til henne institusjon. Slik at de bare ble kvitt en permanent investering. Selvfølgelig betyr det å være ung par.


 Hun bestemte seg for å fullføre mine studier og til å overføre selvfølgelig, men mine foreldre var imot det var som ikke har tid til å overføre og fortsette å lære mer umulig. Det viste seg at det var nødvendig å tenke seg om utdanning og inntjening. Hun begynte å jobbe. Det viktigste er at før du avslutter college, advarte de foreldrene som ikke trekke det.


 Foreldrene er sterkt frarådet henne fra å være i stand til å møte med det, fordi de hadde store planer for henne, hun måtte fullføre dem og forholde seg til sin egen og pappa ville ligge på sofaen og endelig slappe av. Også på hodet av hans far hadde andre tanker om hennes potensial mann.


 En gang fortalte han henne at "vi ikke bør sove med de foreldre som jobber på anlegget, og de som holder paven butikker. Det er synd, selvfølgelig, at du ga ham sin uskyld, men ingenting som noen gang tenke på. " Etter disse ordene datter ble snart klart at hennes far ikke er bekymret for det faktum at hun var glad, men det faktum at han var godt og positivt.


 For guttens far satte et ultimatum: enten hun bor sammen med sine foreldre og går på college, eller med ham, men fyren han betaler. Den unge mannen tilbudt halvparten av hva hennes far bare sa ingenting. I tillegg begynte han å nekte ham av hans datter, helle hennes kall og gjørme etiketter. Han sa som overrasket de er fortsatt ikke lei av hverandre, er det bedre å leve alene, enn med en jente, fordi du kan gå hvor du vil og gjøre hva du vil. Hun gjorde de overbevise henne til å gå hver dag "hjerne vaske".


 Ting nådd det punktet at når hun forsonet med kjæresten sin etter en krangel, foreldre sa: "Du skal ikke gå noe sted." Mest visste at hun fortsatt går til ham. I morgen hun tok bare bøker bøker, foreldre fortalte henne å leve nå som han ønsker, men uten dem. De tok alt gullet i det og ble strippet for alt, slik at bare et pass på bordet og hennes ting.


 Hun gikk. Gikk alt. Et år eller to. Det går ikke til foreldrene dine, ikke snakke til dem, men egentlig savner hennes yngre søster. Men viktigst, hennes foreldre forlatt sitt eget, pluss de forteller yngre søster at deres eldste datter bare kastet Institute, bare gå og ikke ønsker å kommunisere med dem. Hell det med gjørme, la rykter rundt om i byen, forteller alle. Mest ringe og spørre når hun ber om unnskyldning til dem, fordi de er ført opp hele livet hennes, og hun takket dem som en gris.


 Faktisk, sparket de henne, strippet for alt og fortsatt snakke om hennes fryktelig ting å rettferdiggjøre seg selv og sitt arbeid.


 I hjertet av døtrene til dem, var det ingenting. Søster hun ennå ikke kan forklare noe, hun ni år gammel, hun ikke forstår. Men hun fast bestemt på at når hennes barn er, de er bare noen besteforeldre - hans foreldre, som hadde hennes stygge ord er ikke sagt hvem bryr seg om det som en innfødt datter.


 Problemene med barn og foreldre der ofte, men i slike tilfeller jeg råde barn til ikke å bli ledet av foreldre. Selv om barnet obpechetsya, vil han vite at det ikke er nødvendig å gjøre det, og hvis du lytter til foreldre skjemme deg livet i første omgang, på grunn av det faktum at din gutt eller jente liker ikke din mor eller far. Foreldre har rett og deres intensjoner oblahorazumyt barn kan forstå, men når det kommer til slike "fanatisme", ikke hengi dem. Tenk om foreldrene dine ikke bor sammen med den andre halvdelen, og du. Nyttige artikler og tips om relasjoner kan bli funnet på kvinnenes side http://divchina.kiev.ua  
 esillya - gledelig ferie som vi ønsker å holde for alltid i minnet. På denne dagen paret bare nødt til å se best, og at de vil være i søkelyset, og at den planlagte massive bilder - og video. Om feilfri utseende bør ta vare på forhånd.

Rehearsal tuning Forberedelsene til bryllupet - en lang og vanskelig prosess, fordi det er nødvendig å gi så mye! Tradisjonelle husarbeid omfatter valg av bruden kjoler, tilbehør, frisyrer, make-up, men det er - bare en liten del av suksessen. Brud med vakker klar hud, vakkert hår, vil upåklagelig manikyr ser flott ut selv i en beskjeden kjole.


 Men hvorfor bare bruden? Brudgommen må ta vare på det, på bakgrunn av sin unike skjønnhet brud vil se veldig ufullkommen kutt øyet. Derfor er det best hvis unge skjønnheten rasplanyruyut program sammen - og samtidig vil det være! Grand manøver.
 Avhengig av hva paret selv se bryllupet, kan programmet være så kort - 3 til 7 dager, og ganske lang. I fremmede land hvor bryllupet noen ganger invitere hundrevis av gjester, tar sikte på hendelsen for å fjerne låser eller øya, begynner forberedelsene tidlig - minst et år. I vår virkelighet dette skjer ikke ofte, men fortsatt tenker på viktig dato i minst seks måneder - en rimelig løsning.


 Siden vi er alle forskjellige, og ønsker å eie utseende er også svært forskjellige, vurdere et bredt spekter av muligheter. Fastsette en gang: bryllupet du ikke bør bruke "tungt artilleri" - ty til plastisk kirurgi. Selv endoskopisk kirurgi, og selv under lokalbedøvelse - det er fortsatt kirurgi og fullstendig gjenoppretting tar tid. Så hvis bruden ikke liker formen på nesen - eller hennes egen fremtidige ektemann - du kan slå til kirurger, men ikke sammenheng med forberedelsene til bryllupet.


 En annen avgjørende øyeblikk - er, selvfølgelig, i en alder av de nygifte. Den yngste, mest sannsynlig, vil være tilstrekkelig minimumsprogram: klar hud (bilder tatt nærbilde, kan seriøst opprørt deretter forseglet type og ujevn hud!), Tidy hår, en manikyr-pedikyr og bestemme makeup for bruden. Programmet kan utfylle alle slags komfort - ulike wraps eller gå til hammam felles, for eksempel.


 Nygifte over 25 år, er det fornuftig å tenke på en mer alvorlig program. Men vi alle blir vant til et visst system for omsorg, slik at ingen "revolusjoner" ikke må.


 Hvis bruden ikke liker formen på nesen - eller hennes egen fremtidige ektemann - du kan slå til kirurger, men ikke i forbindelse med forberedelsene til den store begivenheten: ty til plastisk kirurgi før bryllupet definitivt ikke verdt det.


Rehearsal tuning
 Før ekteskapet - seks måneder.
 De fleste fremgangsmåter utføres i sykluser, og mellom en prosedyre (eller serie), og den andre holdt noen pause. Som et resultat, kan du oppleve at du knapt har tid til å fullføre en full syklus av bryllupet.


 En svært effektiv måte å bekjempe rynker - Thermage eller hud behandling ved hjelp av høyfrekvent strøm. Ideell for å bekjempe rynker i pannen og rundt øynene, krever denne prosedyren fem repetisjoner, med en pause på 20 dager mellom dem - det er på tide å begynne!


 Apparater infrarøde stråler (en type laser) stimulerer kollagenproduksjonen og bidrar til å forbedre hudens tone ansiktet og halsen - det vil ta igjen 5-6 økter, én per måned.


 Hudforyngelse med pulserende lys er oppnådd på grunn av virkningen på fybroplastы - fibre som produserer kollagen. Denne prosedyren er velprøvd nettopp i de områdene som bruden tradisjonelt befinner seg i tankene - ansikt, hals og bryst.


 Alle former for mesotherapy også ta tid: ideelt sett gjøres to løpet av 5-7 behandlinger hver, med en pause i mellom 2-3 måneder. Avhengig av sammensetningen av injeksjon kan oppnå nesten hvilken som helst sett av resultater. I ung alder - en grundig fuktighetsgivende; huden ser mer sunn, vakker og velstelt. Hvis du trenger en foryngende effekt, bland omfatter, men utarbeidelse av hyaluronsyre, vitaminer, antioksidanter og mineraler.


 Øyne, tiltrekke ser ut som ingenting annet - alltid kreve omsorg. Dessverre, rynker rundt øynene vises blant det tidligere. Det er mange måter å løse dem, inkludert ganske effektiv Botox og Filler. Hvis du ønsker å ty til Botox, er det verdt å huske at effekten av enkelt injeksjon varer i opptil seks måneder. Ved å redusere aktiviteten av ansiktsmusklene trenger også å bli vant til, så det er bedre å injisere før bryllupet. Filler (nå ofte stoffet hyaluronsyre eller kollagen) fylle rynker, hud plukking. Virkningen varer også i seks måneder, og prosedyren kan gjentas.


 Alle prosedyrer er perfekt for både nygifte. Omtrent den eneste retningen som du kanskje trenger å "jobbe" bare bruden - cellulitt program.


 Det er en god idé for den siste måneden før bryllupet - generell massasje kurs. Først er det herlig avslappende, noe som er viktig for mennesker involvert i pre bryr bakgrunnen arbeid som ikke har blitt kansellert. For det andre er en god terapeut i stand til å gjøre mirakler.


Rehearsal tuning
 Før ekteskapet - en måned.
 På denne tiden paret bør velge seter, noe som ville gjøre sitt hår og kanskje - sminke bruden. Siden frisyre trenger å gjøre på en fast dato og tid, den beste posten på forhånd. Ideelt drakter må bestilles. De bør bli pålagt å presentere en frisør og makeup artist - mestere viktige for å forstå i hvilken sammenheng vil handle "av skapelsen. Brud verdt med tanke på at hvite - fargen er ganske krevende. Så hvis hun ikke bære sin vane, bør trenes på hvite bluser eller gensere. Vanligvis krever en delikat hvit og frisk make-up; kan selv trenger foundation halvtone lysere - all nyttig for å finne ut på forhånd.


 Dersom den fremtidige ektefeller skulle komme opp til datoen for ekteskap i optimal fysisk form, nå trenger de å se resultater. Det er ikke trygt å diett senere, en måned uten å forårsake skade, bortsett fra at du kan gå ned i vekt 4-5 kg. Selv kombinert med bragder i gym dette ikke passer i bruden kjole to størrelser mindre enn vanlig.


 Det er en god idé for den siste måneden før en viktig dato - generell massasje kurs. For det første er det veldig hyggelig og helt avslappende, noe som er viktig for mennesker involvert i pre bryr bakgrunnen arbeid som ikke har blitt kansellert. For det andre er en god terapeut i stand til å gjøre mirakler: han ikke bare vil hele kroppen i tonen, men kan være i stand til å kjøre de ekstra inches og med bli kvitt cellulitter. I tillegg massasje kan du bli kjent med din egen kropp, lære å forstå det og føler at det er viktig like før bryllupsreise. Det er lurt å planlegge en kurs på 10 massasje (men ikke mer enn to ganger i uken) for hver av ektefellene.


 Hvis bryllupet bilder jeg ønsker å se ikke bare glede, men garvet finne et solarium - en mer pålitelig og enklere avtozaharnыh kremer. Måned er fornuftig å gjøre peeling kroppen - heller forsiktig rense huden av gamle celler, og etter 3-4 dager begynner å besøke et solarium 1-2 ganger i uken, de korteste øktene. Før ekteskapet, erverve sunn hud og glatt gylden brunfarge.


Rehearsal tuning
 Før bryllupet - uke.
 Stadier av en lang reise tilbake, og det er verdt å merke seg! Det er på tide å gjøre et obligatorisk program for alle bryllupsreisende. Veldig lurt å rengjøre ansiktet - og brudgommen og bruden. Hvis du ønsker å legge til massasje - for helse, men det er verdt å tenke på at merkbar effekt bør være minst 7 økter.


 Som hårklipp og hårfarging tar tid, er det også bedre å gjøre et par dager før bryllupet. Fortrinnsvis håret til bruden brydde samme mester han tenke over utarbeidelsen av håret slik at den avgjørende dagen de ble bare lagt. Godt å øve i forkant av installasjon, sørg for at det er bruden til ansikt. Brudgommen, bryllup dag hvis planlagt konklusjon også gjøre det bedre hårklipp forhånd.


 I to eller tre dager før bryllupet kan gjøres både pedikyr og manikyr. Menn har en tendens til å være uvanlig for denne typen omsorg, kan det bli vurdert overflødig. Det er ubrukelig! Pedikyr, der føttene er unntatt fra de gamle hudceller, kanskje ikke like obligatorisk, men veldig hyggelig prosedyre. Etter henne gå på en sky - en god trening for noen som kommer til å tilbringe en bryllupsreise (og kanskje hele livet) i syvende himmel! Manicure strengt nødvendig, fordi hendene newlyweds blir fjernet nær opp på hoved fotografier - ved tidspunktet for utveksling av ringene. Selvfølgelig, valgt for seremonien neglelakk kan brukes under en økt med makeup på bryllupsdagen, men hele prosessen manikyr hadde allerede forlatt.


 Wow, hvis bryllupet syklusen gjelder selv slutter ikke, men bare begynner - hvorfor i bryllups ikke gå til spa? Bliss, er glede og nytte for å være ærlig delt i to. Bryllup dag.
 Dette er en av de mest problematiske dagene av våre liv. Selv detaljplanleggingen ikke alltid redde oss fra ulykker, så det viktigste - bryllupsdagen den mest losse. Opplæringen skal løse alle de store problemene som den avgjørende dagen begrense aller nødvendigste.


 Bryllup alvorlig behov for prøvene - og dette er berettiget, men selv i de mest beskjedne bryllup bruden og brudgommen trenger å vite at deres utseende vil være på topp. For å gjøre dette, bør minst frisyre og makeup velges og testet på forhånd.


 Wow, hvis bryllupet syklusen gjelder selv slutter ikke, men bare begynner - hvorfor i bryllups ikke gå til spa? Bliss, er glede og nytte for å være ærlig delt i to. I tillegg har mange spas nygifte oppnevne spesielle programmer og gi rabatter.


 Ved inngåelsen av ekteskap er sikre på at de er godt organisert, de ser bra ut, de er lett å være trygg. Deretter kan du slappe av og bare føle seg lykkelig - fortsatt en dag!  
Яндекс.Метрика