Mulig sex i de kritiske dagene, hvor mye det er trygt? Dette spørsmålet ofte oppstår i det moderne samfunn, prøver å svare på det. Sex under menstruasjon ble forbudt i mange land siden antikken. Spesielt jødene mente at kvinnen blir vasket fra arvesynden, er urent denne perioden.


Sex i de kritiske dagene


 Også, i noen kulturer perioden av menstruasjon kvinner fullstendig isolert, og dette har bidratt til en rekke årsaker. Først ble det følte at blodet kan føle rovdyr og angripe landsbyen. Dernest kvinnen dukket opp spesielle evner som i denne perioden hun kunne bringe skade.
 I dagens verden av seksuelle relasjoner i løpet av denne perioden er mer avslappet. Men legene sterkt anbefalt å avstå. Å starte denne estetiske problemstillinger som passer for begge parter. Men viktigst av alt, hvordan det vil påvirke helsen til kvinner. Husk at blod er et gunstig miljø for forplantning av ulike typer farlige mikrober.
 Også fra livmoren under menstruasjonen med endometriale celler som kan pode unødvendig på plass enn å påføre enorme skader på kroppen. Sykdommen kalles endometriose. Resultatet kan bli kraftig blødning, sterke smerter og selv ufruktbarhet. Sex kan påvirke overflod samme utslipp, ofte blir flere.
 Hvis paret ikke ønsker å gå uten sex objekt, kan du bare holde på gjensidig hengivenhet, noen kvinner løse opp spenninger i din partner oral sex i denne perioden.
 Hvis du bestemmer deg for å ha sex, så må du holde noen sikkerhetsregler. Pre ta en dusj. Zastelit min seng med rent sengetøy, holde hendige våtservietter. Den rimeligste ut da mannen over for å ikke øke antall valg. Og ikke å svinge infeksjon, sørg for å starte beskyttelse, kondomer.
 Et annet tips: ikke gi etter for myten om at under menstruasjon, kan du ikke bli gravid. Alt er mulig, spesielt hvis du har mistet eller redusert syklus.
 Men sex kan være, for eksempel i dusjen enn du diversifisere din sex liv, men også for å renslighet. En produksjon av endorfiner redusere smerter forårsaket av din menstruasjon.  
 I begynnelsen av familien synes livet nygifte første vanskeligheter forbundet med starten av samlivet. Hver av dem hadde et bryllup til deres livsstil, deres vaner og skikker, som nå kanskje ikke liker eller irritere partner.


Kriser av familieforhold


 Hans kone åpnet øynene til perfeksjon av hans utvalgte ikke og vice versa. Det bebreidelser og bitterhet, frustrasjon og løsrivelse. Dette er det første året av krisen - en krise av «grinding" til hverandre. Dette kan løses ved å lære å gi hverandre. Du må også finne en felles motiv for ekteskap, hvorfor de bør fortsette å være sammen. For eksempel kan det være en beslutning om å ha et barn.
 I våre antikviteter, dessverre, ikke er akseptert å kontakte eksperter i psykologisk rådgivning. Dette er vår mentalitet. Vi kan ikke stå krangling av huset og tror ikke psykologer og psykoterapeuter. En bortkastet en god måte å snakke, lytte og forstå hverandre, og eksperthjelp for å overvinne krisen i ekteskapet og ikke ta den med til en skilsmisse. Så etter å ha levd sammen i året, ca 35% av skilte familier.
 Etter å ha overlevd den første krisen gjelder tid til andre tester knyttet til avgjørelsen av barnets fødsel. Krisen begynner ofte før fødselen babyen under diskusjon sine nye roller som foreldre. Potensielle foreldre er redd endringer i livet sitt.
 Med verden i en ny familiemedlem øker fysisk, psykisk og økonomisk belastning for begge foreldrene. Hans kone kjører ut av tid mann og mann, i sin tur, føler fratatt oppmerksomhet og kan være sjalusi av barnet. Mannen begynner å bo på jobb, på jakt etter oppmerksomhet til andre kvinner. Hvis en kvinne føler at livet hennes trekker dypere, og det mister sin appell. Hvis tiden ikke forstå at en familie på randen av kollaps, og ingenting blir gjort, kan dette føre til skilsmisse.
 Det tar flere år, barnet har vokst opp, og hun kom tilbake på jobb. Det er med stor innsats kombinert last hjemme og på jobb. Det følelsesmessig stress og hyppige krangler mellom paret. Menn bør ta på seg minst en liten del av ansvar hjemme og barnepass. Det var den femte året av familielivet er en høy sannsynlighet for kvinners navn. Derfor, på dette tidspunktet mannen bør være å gjenopplive et romantisk forhold mellom ektefellene.
 Videre kan det være Monoton krise, når paret nok av hverandre. Det kan være forræderi, spesielt for menn. Fødselen av et annet barn kan styrke familien.
 Krisen i fjorten år "psykologer sier på alvor. I denne perioden er det stagnasjon i familieforhold. I tillegg til dette nærmer seg overgangsalderen hos kvinner, ledsaget av irritabilitet. Men seksuell aktivitet øker og menn, derimot, redusert potens. Og mannen prøver å bevise sin evne med en ung mannlig elsker.
 På hvert trinn av familielivet kan være en årsak til skilsmisse:
 •  Seksuell misnøye,

 •  sjalusi,

 •  ingen barn

 •  økonomiske vanskeligheter,

 •  drukkenskap, etc.

 •  Uansett hvilket stadium har problemer, kan du nesten alltid redde ekteskapet. Men du må lære å finne en felles plattform i alle situasjoner, for å føle hverandre og gjøre innrømmelser.
   Hun har tid til romantiske stevnemøter og vakker frieri bryr seg om bryllupet også etterlatt. Og ferien er lystig stilnet. Gjestene gikk hjem, og du sitter igjen alene.


  Første sex: tips for nygifte og holdning


   Det er mye forventet, spennende øyeblikk: bryllupsnatten.
   Mange er første sex som noe uforglemmelig, magisk og fantastisk. Og en vedvarende idé stadig danner mange melodrama og romaner, som første seksuelle erfaring vises i lyse farger. Men livet er ikke så fargerik. Påvirkes av en rekke faktorer som inkluderer stress fra den siste utviklingen og mulig mangel på seksuell erfaring suite, og uvitenhet om de individuelle behovene til hverandre.
   Alle disse faktorene annerledes påvirke de nygifte. En mann kan være observert manglende ereksjon og utløsning tidlig. Kvinnen, i kraft av det faktum at sensitiviteten er direkte avhengig av den følelsesmessige tilstand kan på dette tidspunktet ikke oppleve den høyeste grad av nytelse. Så ikke forvent bryllupsnatten, for mye.
   Det er verdt å gjøre en bestilling. Vær realistisk i denne saken, ser det ikke på sex i dette øyeblikk, som den ubehagelige plikt, noen ganger kalt "ekteskapelige plikter." I dette tilfellet, mer passende uttrykk "å elske." Tenk på nærhet som en mulighet til å dele dine følelser med din kjære og åpne det noe nytt. Vi bør ikke fokusere på sine følelser. La lyuboschiv prosessen vil være spennende for deg.
   Ikke rush til konklusjoner. Hvis noe går galt, som jeg, er det ingen grunn til å tro at din mann svak i sengen eller du ikke kan, som en elsker. Og enda mer slik at den ikke trekke konklusjoner om årsaken til inkompatibilitet i sex. Ikke alt går riktig første gang. Det er fortsatt mange år rik seksualliv. Og denne opplevelsen, om det var bra eller dårlig, kan lære deg mye.
   For å minimere vanskelighetene med bryllupsnatten, ikke la seg rive med eksperimentering med ulike positurer. Start med den enkleste av begge parter 'misjonær holdning. " I denne posisjonen, er mannen lettere å kontrollere graden av sin begeistring, og slår en større innvirkning på sensitive områder av vulva. Senere, kanskje du ønsker å gå til andre positurer.
   Bare husk - mindre eksotisk! Det er bedre å prøve uvanlige positurer, når du har mer erfaring. Selv om ekteskapet du har hatt sex, bør du vurdere evnene hans ekteskap satellitt. Søkje på, denne gangen 2-3 klassiske positurer.
   Og i konklusjonen, det siste viktig tips. Ikke overse de prevensjon hvis ennå ikke planlegger å få barn!  
   Hver kvinne, selv om hun nesten ett hundre prosent trygg i hennes valgte kjærlighet, men av og til - ". Nesten" men spørsmålet oppstår i forbindelse med Tross alt, ingen av oss, verken menn eller kvinner ikke ønsker å føle seg som en "taper". Tross alt, når vi elsker, vi forventer alltid gjensidighet, er det naturlig. Men sjekk ut følelsen mann? Hvordan vet du at han er oppriktig med deg? Nei, han fører deg ved nesen?


  Hvordan teste en mann føler seg ikke å bli fanget?


   Sharon Stone er kjent setning som kan brukes i dette tilfellet, "Kvinner kan imitere orgasme og mannlige relasjoner mål."
   Den første råd er at du ikke bør skape en situasjon for å sjekke ehochuvstva. Dette kan ende dårlig hvis din favoritt lærer om "sjekke". Best verifisering er daglig oppfølging av dine relasjoner.
   Det er flere kriterier for å bedømme oppriktighet av følelsen mann til deg. Du skal motta så mye kjærlighet fra ham, gi ham som deg selv. Sjalusi er et viktig aspekt, uten kjærlighet gjør. En mann skal ta vare på deg, anger omsorg. Din ide for ham å ha stor betydning. I debatt med noen, har det å komme opp på din side.
   Han var interessert i livet, yrke, hobbyer. Men ikke fortelle hele minutt av dagen - er det mest sannsynlig ikke vil like. Kjærlig ektemann ikke bare fanget din fortjeneste, bør det rozchulyuvaty selv dine feil.
   Forelsket kjente han ingen hast, folk flest tenker om deres vel anerkjent, hvis du føler at dette er en spesiell sak. Kiss integrert del av dine følelser - han elsker å gjøre. Sms signert det "love", "a" og lignende. Mann redd for at du kan miste. Ofte berører deg, ser på deg ofte ønsker å elske (men hyppig sex - privilegiet av de første månedene av relasjoner).
   Man kan krangle om sannheten av følelser mann til deg hvis: Du føler at han har hemmeligheter fra deg, betyr det ikke dele noen av sine erfaringer, ikke den siste. Du føler at han ikke stoler på deg. Sjalusi føles ikke i det hele tatt. Din mening han var bekymret for hans avgjørelse - loven for deg. Han prøver ikke å bli kjent med venner, eller hvor som helst et fremstøt. Selv der du ikke gjør noe, for eksempel fiske eller noe sånt. Allerede på første date noen komplimenter eller fine ord.
   Også alle de ovennevnte kan vi konkludere med at det er ingen mening i det hele tatt hvis du aldri har hørt om ham komplimenter, ømhet, etc. Hvor lenge har du møter, i form av sex du ikke er interessert i ham.
   Hvis du plutselig ikke vet hvordan du finner den forstand av mannen for deg, kan du ty til å bruke en tredjeparts uavhengige tanke - for eksempel beste venn. Fra siden er det bedre å legge merke til hans holdning mot deg. Gå sammen et sted, la det setter pris på hans holdning mot deg.
   Generelt, når du starter et nytt forhold med en mann, se på hans oppførsel, og deretter ditt hjerte og sinn fortelle deg om å bruke sin tid på det eller ikke.  
  Яндекс.Метрика