idrazu ønsker å posere: Hva er det du snakker om, i utgangspunktet ingen rolle egentlig eneste viktige er hvordan du føler deg på dette svært Men du kan sette opp et hyggelig og produktiv kommunikasjon satt opp ganske lett. Bare fordi vi - kvinner


Hva du trenger å snakke med mannen som ville tiltrekke seg oppmerksomhet


 Og vi ikke helt forstår hvorfor kommunikasjon er å være produktiv, fordi vi finner glede i prosessen med kommunikasjon, men for mannen som vi ønsker å tiltrekke seg et viktig resultat.

 I vår situasjon, er at dersom vi ønsker å tiltrekke seg menn i samtalen, har alt du sier for å sende inn til ett mål: å overbevise mannen om at han ønsker din oppmerksomhet.

 Den vanligste situasjonen er når en mann må "involvere ordene" det med venner (vil ikke tilstå, noen ganger familien sirkel) og deretter ordene er det viktigste, fordi våre kvinner ved hjelp av ikke-verbale teknikker vi risikerer at det går på sig for alle, og alle som vi trenger - oppmerksomheten til en mann. Derfor, praktiske anbefalinger.

 Først er det viktig å ta en fordelaktig posisjon, velg et sted der du vil legge merke til: avstanden fra alle, og ikke gå glipp av muligheten til å gå til gjenstand for hans interesse, bevegelige objekter mer oppmerksomhet.

 Sekund, prøve å snakke litt. Hvis samtalen er livlig ord så tungtveiende mindre enn de høres. Med denne tilnærmingen, vil setningene vente og ønsker å høre.

 Tredje, prøv å la noen informasjon nedoskazannoy oppgir konkrete fakta om seg selv og, i utgangspunktet, prøver på en favoritt ikke snakke før du ikke spør. Du må skape behov for å snakke med deg, spør deg spørsmål, og vыpleskyvayuschyysya stream of consciousness fjerner dette behovet. Hvis det er absolutt ingen makt til taushet fortelle om noen hobby eller din siste tur. Si noe som vil posisjonere deg som en interessant person som lever et komplett og pulserende liv.

 Fjerde, har du sannsynligvis vet at alle liker å snakke om seg selv, og få mennesker liker å lytte til andre. Hvis du følger fremgangsmåten for å ta i interessant samtale med deg mann, betyr det at det er på tide å spørre og lytte. Spør ikke veldig personlige spørsmål, spør hva han beundret som et barn på skolen, slike spørsmål du sannsynligvis vil utløse positive følelser, og de er koblet i kommunikasjon med deg.

 Husk at de fleste menn ikke er tiltrukket av klassisk skjønnhet og singularitet, ikke en kvinne verdig oppmerksomhet i seg selv - så mye, og hun nøye studerer hans verdighet.  
 Prevensjon patch - er en av de moderne former for hormonell prevensjon. Etter deres syn er det nesten umulig å skille fra vanlig gips.


Prevensjon patch


 Gips limes gang syv dager i bladet, den ytre overflaten av skulderen, magen eller baken.
 Prinsippet til dets virkning består i daglige valg av optimal dose av hormoner. Fordi de trenge gjennom huden og inn i blodet og forhindre utslipp av egget. Dette betyr at eggløsningen ikke skjer og sædcellene ikke kan befrukte egget.
 Fordeler:
 •  Prevensjon patch enkel å bruke, betyr det ikke vidkleyitsya under vannbehandling og intens trening.

 •  Effekten av "glemme" som ligger i bruk av hormonelle piller er helt fraværende fordi de ikke trenger å bekymre deg for at hver dag på et bestemt tidspunkt for å utføre trinnene.

 •  P-plaster effekten vedvarer i 48 timer, selv om du glemmer å feste det nye plasteret på tid.

 •  Bruken av plasteret ikke lider av mage-tarmkanalen, slik som ved anvendelse av piller. Tvert imot, har plasteret en mild terapeutisk virkning for å redusere smerten ved menstruasjon, hindrer PMS.

 •  Kontraindikasjoner mot bruk og bivirkninger. Denne type hormonell prevensjon gjelder ikke for personer som er utsatt for blodpropp, hjerteinfarkt eller slag, hvis diagnosen "ondartet svulst" og under graviditet, amming og kvinner etter 35 år. Du kan ikke bruke p-plaster og aktivt røykende kvinnene.
   Som med alle andre medisinske medikamenter, p-plaster er bivirkningene. Generelt er bivirkningene av bruken av p-plaster er de samme som i p-piller, men de uttrykte lettere og til slutt forsvinne helt.
   Hva bør jeg huske på når du bruker p-plaster:
 •  P-plaster er ikke en metode for å forebygge sykdommer, seksuelt overførbare infeksjoner, og ikke beskytter dem!

 •  Fest plasteret bør bare ren, tørr hud, ikke bruk i noe sted å stikke gips kremer, geler, tonics, da dette kan skade hans handlinger.

 •  Alltid holde lappen på den samme delen av kroppen, men ikke på samme sted.

 •  Før bruk, må du huske å sjekke med legen din, gynekolog, les instruksjonene for tilberedning og lagre det.

 •  Effektiviteten av fremgangsmåten er 99%.
 •  Denne situasjonen kjent for deg: den fjerde time på natten, må snart få opp på jobb, men du fortsatt kommuniserer på Skype med sin elsker? Selv om det er svært elsket høyt. Du gjøre med ham aldri møtt utenfor internett. Så du møtte gjennom å jobbe sammen. Men hver og en av dere allerede vet alt, og du er bare sikker på at dette var den store kjærligheten.


  Fordeler og ulemper med internett romantikk


   "Relations" monitor.
   En dag møtte hun en interessant fyr på internett, og de begynte å snakke i telefonen. Så mye at de avleiret kunne ikke sovner og bare snakke med hverandre. Stemmen hans var hennes beste musikken! Så det er en lykkelig tid når elskere var først møtes i virkeligheten. Men potensialet brudgommen ikke lever opp til forventningene, og etter bare to dager sammen med henne, han tilbød seg å forbli venner.
   Faktisk elsker Internett bruker slik svært populære på grunn av det faktum at det er bare et stort utvalg og det later til at noen samtalepartner kan snakke om alt og stole på ham mest intime hemmeligheter. Du trenger ikke å ta seg tid til å besøke og underholde sitt potensial "andre halvdel" for å bruke penger på gaver og blomster. Selv om, pluss eller minus er likevel verdt å gruble over.
   Cons roman over internett.
   Den viktigste ulempen med virtuelle forhold er det faktum at deres kjære kan ikke fullt ut vise sine følelser, det kan ikke klem, kyss, beklager. Snakke i telefonen erstatte aldri det hele tatt.
   En annen ulempe er at partneren ikke kan oppfylle forventninger, og du selv kan presentere seg selv i et annet lys enn du egentlig er. Som et resultat av frustrasjon og hjertesorg. Ifølge den kjente psykologen hvis altfor båret bort virtuelle forbindelser, kan du lett føre til alvorlige problemer med å kommunisere med ekte mennesker.
   Men den største ulempen av kommunikasjon på Internett er tilstedeværelsen av mange svindel som kan lure deg.
   Pros roman internett.
   Den største fordelen med en Internett-roman er at dybden av følelsene dine ikke kan være mindre enn i virkeligheten. Man kan bare huske hvor sterke følelser var hovedpersonene i filmen "Ensomhet i nettverket".
   Også forholdet over Internett kan doseres. Til enhver passende tidspunkt kan være helt "off", dvs. kutte deg selv fra all kommunikasjon. Dette kan gjøres hvis du ønsker å ta en pause i deres virtuelle forhold, slappe av eller bare være ett.
   Et annet pluss med kjærlighet på internett er at du kan bygge relasjoner gradvis, sakte, uten å risikere sine følelser, som vanligvis skjer i det virkelige liv. Også du unngå fare på et tidspunkt ikke å si at partneren ikke ønsker å høre, ikke hva du egentlig ønsket å si. Hvis du bare sitte på dataskjermen, er det alltid mye tid til å tenke, forstå, analysere sine tanker og råd hjertet "og til slutt bestemmer hva du ønsker å sende sin utkårede er i øyeblikket.  
   hjerne folk flest lagt stereotypi at "det er ingen vennskap mellom en mann og en kvinne." Er sex et forhold, men ikke vennskap. Også påstanden om at før eller senere denne vennskap blir til noe fornuftig. Men de er ikke alltid gjensidig, fordi noen ser deg bare som en venn, ikke som en følgesvenn. Dette er sannheten, men jeg tror fortsatt at vennskapet mellom motsatte kjønn eksisterer.


  Menn, kvinner og vennskap


   For min del kan jeg si at for å være venner med gutter lettere. De har ikke disse problemene, vennlig misunnelse "og mitt utstyr du mer", "en fyr du kjekk, jeg har dette." Siden guttene er veldig lett å finne et felles språk, men det er svært vanskelig å vinne deres tillit. For de fleste kvinner pratsomme av natur, og kan ikke holde på hemmeligheter. Men når du endelig få tillit, de er veldig dyre.
   Ja, noen ganger vennskap vokse til noe mer. Men hvis jeg for eksempel ser jeg at den "følelsen" er ikke gjensidig, jeg skynder meg å banke tull ut av hodet mitt, og jeg fortsetter å være venner med en fyr. Hvis følelsen er gjensidig, vi alle besluttet samtale. Ja, møtte han sammen med sin venn, vi var i stand til å opprettholde vennskapet vårt, fordi for oss at det var den første, og deretter elske og andre fornøyelser.
   Det er en slik enhet som La Garçonne. Den såkalte jente med en sterk kjønn. De ofte "henge" med gutta og de gjorde, men å ikke marginalisert i hans krets. De samme jentene så kanskje vil noen sammenheng, men på grunn av manglende forsiktig maskering eller femininitet blir ikke sett på som en potensiell kjæreste. Så du kan klage til vesten, snakke om livet og drikke øl i en billig diner.
   En mors venn fortalte meg at gutten ikke var å snakke med en jente som ikke er interessert i ham som en jente. Uansett, er gutten nervøs med håp for alle forhold, og hvis han ser at han ikke har noen sjanse der, gradvis beveger seg bort fra livet ditt.
   På en eller annen grunn jeg var enig med henne. Men i noen regel er det unntak. Tilsvarende jenter snakker med gutter, de er imponert. Men dette betyr ikke at de sender "skogen" andre gutta. Som jenter og gutter hyggelige omgivelser av det motsatte kjønn. Dette tyder på at den type popularitet.
   Vennskap mellom menn og kvinner finnes, og om det vil vokse til noe mer opp til deg. De sterkeste forhold er basert på vennskap, fordi i tillegg til fremstøt sammen du har tillit og forståelse. Er ikke dette den mest solide grunnlaget for ethvert forhold?  
  Яндекс.Метрика