Som en kjærlig ektemann Fish?
 Man-Fish er i stand til å sjarmere, å erobre kvinner. Selv damen uinntagelig, praktisk og rimelig, som inntil nylig skeptisk til denne mannen, vil bokstavelig talt over natten være under innflytelse av hans spell. Som en kjærlig ektemann Fish hvorfor han klarer så raskt få enhver kvinne, som det er knyttet volatilitet? Saken er at mannen selv ofte kan ikke akkurat forklare motiver av hans oppførsel, fører til en plutselig trang til å komme tett på en kvinne, eller som plutselig kjøling det. Prøv å ta hensyn til naturen av noen funksjoner som er spesifikke for mange representanter for denne dyrekretsen. Være sikker på å nøye studere lover, ikke gå glipp av de minste nyanser. Husk at fisk er ikke alltid villig til å være ærlig, når utstedt snakke med ditt tilfelle valgt for sjeler - sørg for å bruke det. Du sannsynligvis vil åpne mange viktig og interessant. Selv om du starter en samtale med noe negativt, som din favoritt ulykkelig, likevel prøve å trekke ut maksimalt utbytte av å snakke, og innstillingen av menneske fisk nærmere kontakt. 
 I whirlwinds av lidenskap med en mann-fisk
 Noen kvinner sier at det er hannfisk er komplekse natur, uventede løsninger og uforutsigbare handlinger de kan ta bakk noen.
 1.  Amorøs og ustadig. Fall in love hannfisk er ikke så vanskelig. Denne personen beundrer seg glad noen ganger lurt og utsatt kvinne, spesielt en vakker og åpen interesse for ham. Men han også rekruttert fordommer raskt. Det skaper et bilde av en vakker dame, men de fleste kvinner det ikke kan matche. Som et resultat, vises den mannlige fisk skuffet.
   Uforutsigbare og sjalu. Her nettopp er den viktigste fallgruve "i et forhold med en mann-Fish. Din favoritt sannsynligvis akutt godta noen tjenester fra deg til andre menn. Du bare så på mannen som går for å møte og partneren din har satt tusenvis av spørsmål og spurte: Hvordan vet du denne fyren? Eller er han bare bistert stille og ikke ser på deg? Dessverre er ganske vanlig i hannfisk situasjonen. Han er veldig sjalu, mistenksom, ofte ser forræderi eller likegyldighet der de aldri hatt. Din oppgave - å stadig bevise din elskede dyp kjærlighet og hengivenhet, gir grunn til mistanke.
   Livet av. Din mann har tre Fish sa på telefon? Du kom hjem sliten, tid fortsatt rullet foran øynene mine, og i din favoritt fulle gjesterom, noen klager på hans liv, og noen spør om hjelp og råd? Ikke bli overrasket og glemme fornærmelser; Mange mannlige fisk flyr til unnsetning hans venner til å stoppe dem i denne impulsen er umulig. Prøv å venne seg til følelsen av din kjære. Den oppfører seg noen ganger ekstravagant, kan du virke for deg at han ikke holde, og ikke setter pris på, men det er virkelig ikke. Husk at du og han vil alltid hjelpe, låne en pålitelig skulder.
   Sentimental. Når du prøver å overbevise mannen-fisk i sin upraktisk, ta hensyn til det noen skjevhet i hans vennlige vilkår - alt hjelper, og det ville støtte bare én - han bare fornærmet deg. Valgt av sentimental, vondt hans ømme hjerte som kommentarer. Det er bedre å være tålmodig, og i ekstreme tilfeller bare forsiktig predosterehayte lover. Ellers det skuffet du bestemmer deg for at du rett og slett grusom og likegyldig til andre.
   Praktisk. Ja, de fleste medlemmer av denne dyrekretsen intrikat kombinert følsomhet romanse med det praktiske. Man-Fish liker opprinnelig, det mener at den primære plikt til kvinner - for å være en kvinne. Nemlig lage hjemme kos, å lage mat, vaske, å oppdra barn. Han vil bringe en mammut, men bare i kontanter. Når din favoritt skobutikk anbefaler at du kjøper sko uten hæler, jo bedre å hente hjem poser med mat, bør det ikke sjokkere deg. Det viktigste - at det var i stand til å gi familien budsjett.
   Frank og hemmelighetsfull. Disse to egenskapene også perfekt sameksistere i hannfisk. Når han elsker, er i godt humør og klar til å snakke om seg selv, oppdage hemmeligheter og pidpustyty kvinne like i nærheten. Og noen ganger han avsluttes uventet går under et hardt skall, og får fra er det nesten umulig å svare på. Det anbefales ikke å prøve å legge press på din kjære, vet ikke noen detaljer om sitt personlige liv med venner. Hvis informasjonen kommer til ham, vil han bli fornærmet. Forvente oppriktighet fra ham.
   Det er viktig å huske på at hannfisk liker veldig entusiastiske, interesserte og han er helt klar for å lage deg noe gudebilde av kvinner som bokstavelig tilber henne. Dette lille avvik fra hans egen oppdiktet bilde av damen i sitt hjerte til mannen umiddelbart skuffet Hvordan løse hannfisken til å etablere relasjoner med det, forstå det? Det er viktig å ta det så objektivt som mulig, for å gi ham litt frihet og ta hensyn til alle detaljene i hans karakter.
   Man-Fish: bekken eller på toppen av en bølge?
   Lær din elsker, prøv å forsiktig lede ham, utvikle individuelle egenskaper. Bare ikke gjør en menneske fisk åpen press, prøver ikke å invadere personlige plass. La forbli hemmelig selv noe for deg - så vil din håndplukket komfortabel. Man-Fish stoler kvinnen han elsker, men likevel ønsker å ha noe hemmelig.
  1.  Løsere eller caree? Det er lagt merke til at dette merket er typisk delt inn i to motstridende typer. Fisk eller svømme med strømmen, eller finn en bølge og klatre på sin crest. Du usannsynlig heldig hvis dine favoritt flyttes til målet kan erobre nye høyder og streve for å lykkes. Sti Fiskene, som flyter på bølgene vil ofte tung, inert mann er ikke i stand til å forsørge familien, styrke posisjon i samfunnet. La det være en romantisk og rørende, dette kone bare ikke hjelper. For kvinner er det viktig å opprettholde en aktiv mannlig fisk i alle sammenhenger, ikke "drukne" ham, anklaget for careerism. Slik en sjelden kvalitet for fisk må utvikles. Husk at fiskeelskende mennesker søker oftere stopper ikke der, og gjerne dele med deg seieren.
    Pasient. Mange mannlige fisk har en tendens til ikke å skade din favoritt kvinner. De er klare til å krangle litt trivia - dette krangel vanligvis glemt i løpet av et minutt. Men de viktigste årsakene til konfliktene de har en tendens til å ignorere lang tid. Men bildene er samlet inn, spenningen øker, noe som resulterer i hannfisk kan plutselig forlate en favoritt, selv uten forklaring. Det er viktig å være mer delikat og følsom, den mest oppmerksomme å fange denne mannen og hans humørsvingninger, følelsesmessige svingninger. Da vil du være i stand til å redde forholdet, til tross for de nye konflikter. Det viktigste - mindre krangel eller din kjære kan falle inn i en tilstand av apati, karakteristisk for Fiskene. Og så - i slutten av prestasjoner.
    Han kan tilgi. Når en mann elsker fisk, og klar til å tilgi mye. Teste hans tålmodighet er nødvendig, men i en kritisk situasjon, selv i tilfelle av forræderi, er mannen helt i stand til å gjøre et skritt mot kvinnen han elsker. Men å bevise dette bør likevel ikke være, fordi Fiskene rekruttert raskt fordommer, de er enkle å skuffe.
    Støtter i vanskelige tider. Interessant, representanter for denne dyrekretsen er preget av en dyp evne til innlevelse, medfølelse og støtte som hannfisk kan elske en kvinne bare fordi hun var i en vanskelig situasjon. Mannen til unnsetning, slåss urettferdighet, er i seg selv ikke heavy duty, men kunne passere. Noen ganger ekteskap er opprettet fra fisk på den måten, folk i utgangspunktet støttet kvinnen og deretter blir forelsket i henne, bestemmer seg for å føre henne gjennom livet og utover.
    Lær å forstå nyansene av stemningen i din kjære, ikke hastverk med å anklage ham for likegyldighet når det er opptatt med noe, eller rushing til unnsetning en annen person. Fish-Man vet hvordan å elske, han trekker styrke og evne til å tilgi.  
Hva om en mann forrådt?
 Lojalitet - en viktig egenskap tilstand og selv lykkelig familie velferd. Hver ektefelle er klar over det ved alteret sverger troskap til sin halv. Men i virkeligheten, er ikke alle i stand til å observere i praksis dette løftet. Man har ikke nok selvdisiplin, andre er avhengige av at alle deres synder ingen vil vite. Men livet er hemmeligheten før eller senere blir klar. Og flere menn er forrædere, ikke kvinner. Og etter eksponering og omvendelse fra sine koner vil ikke bare overleve en av de mest smertefulle støt, men bestemmer seg for å fremme sine handlinger. Og ofte, etter alle tårene sølt beruset og avslappende etter at alle klager på skuldrene til brudepiker og våte lommetørkler, er dette den vanskeligste avgjørelsen er gitt: hva du skal gjøre hvis det betrayed mann? Hvis familien ikke bukke heldig utholdenhetstest av mannen blir forrådt, må du sympatisere og ønsker moralsk styrke. Og enda viktigere alt annet i denne situasjonen - visdom i beslutningsprosessen. Fordi, avhengig av din karakter og temperament, kan følelsene ta tak og omfavne tankene dine i lang tid, men nøktern sinn er ikke i stand til å gjøre ting verre, og prøve å komme ut av det med verdighet. Derfor, uansett hvor smertefullt, vanskelig det kan være, må presse inn en knyttneve, samle tankene og tenke gjennom hver etterfølgende trinn, gradvis skisserte en skyldig mann og hans vei ut av katastrofen falt på deg. Men først, før du gjør noe, ikke dårlig å fastslå årsakene til hendelsene. 
 Hvorfor menn forråde
 Funksjoner menneske, særlig kvinner, oppfatning av verden er slik at alle råd som forsiktig og fornuftig gitt kjæresten, for noen ukjent grunn ikke er brukt i sine egne liv. Så mange kvinner er villige til å tilbringe timer på hennes venner til å lytte til klager på utroskap av menn, overbevisende lære dem grunnleggende om mannlig oppførsel og forklare sin naturlige polyhamnostyu (et populært konsept som kom i aktiv bruk av begge kjønn), men de er ikke helt klar for ubehagelige overraskelser fra ektemannen .
 I virkeligheten, selvfølgelig, kan ikke utledes universell årsaken til mannlig utroskap. Uansett hvor like alle mennesker, så annerledes og årsakene som presser dem til å drive hor. Samtidig, mellom sterkere sex er ganske vanlig å bli redusert til en fellesnevner for de grunnleggende svakheter og lage en liste over de vanligste årsaker til forekomsten av utenomekteskapelige relasjoner:
 1.  Den naturlige tendensen - Den samme beryktede polygami. Ifølge psykologer og fysiologer, natur sette mennene som er ansvarlige for fordelingen av gener på planeten, og kvinner - med en sterk overlevelse av avkom. Det er derfor menn forråde og kvinner er så frustrerende. Og faktisk, nesten en fjerdedel av kvinnene i fantasier av menn lar seg endre, men 75% av menn i en stor "ta hevn" og legemliggjøre drømmene til virkelighet.
   Elske menn besøkt gjentatte ganger over en levetid. Derfor, det som pleide å være din mann elsket deg oppriktig og lidenskapelig, utelukker ikke muligheten for at i det minste han oppriktig elsket en annen kvinne. Og det faktum at hun er yngre, slankere eller obespechennee - vil være en bonus til sin nye hobby. Noen følelser, spesielt kjærlighet erfaringer, ble utsatt for å rasjonalisere og opprinnelse, subjugates alle tanker og handlinger av mannen. Hvis innholdet i din mann ikke er sterk nok, vil du både ansikt risikoen for utroskap. Han - som en juksemaker, du - som et offer.
   Kvinners mangler - En god grunn til å se på situasjonen i perspektiv og se den rollen som offer og gjerningsmannen. Fra barndommen er vi lært at i enhver konflikt er vin alle deltakerne, om enn i varierende grad. Fordi ærlig svare på spørsmålet selv, eller gjorde ikke du nylig en annen person uten at en ut? Familieliv og husarbeid kan være tidkrevende, som ikke er å bry seg. Men menn og din mann blant dem, som øyne, og derfor forblir attraktive - din plikt. Uforsiktig utseende som skyver hår og negler, uflidd klær hjem, ingen permanent makeup - alt dette kan gjøre selv den mest hengivne ektemann zadyvlyatysya andre, preparerte kvinner.
  Hva om en mann forrådt?

   Psykiske problemer - Egne "kakerlakker" som lever og hekker i mannens hode. Spesielt etter en viss alder, når eufori av et fremtidig liv er enorme, og forståelsen av at årene går, og gjorde ikke så mye at du ville og hva jeg drømte. Har gjort alt galt. Dette samokopannya noen ganger presser menn til å forsøke å bevise for andre og til deg selv først, at hans liv er ikke forgjeves at han vellykket og interessant. Og den enkleste måten å få en bekreftelse på sine egne evner, de fleste er ikke å virkelig erobre nye høyder i sine karrierer og / eller foreta en million på drømmebilen og banal av seng seire. Med hver nye alvorlige, om enn kort, følelsen som en vinner og mester i livet.
   Stemningen i familien - Er et resultat av felles innsats, men det meste fortsatt mannlig ansvar. Avhenger av deg, hvis en mann ønsker å komme tilbake i kveld i din vanlige hjem eller når han blir lei mer enn på jobb. Konstant pryskipuvannya, beskyldninger og påstander og bilder fra din side, sakte men sikkert ødelegge det tillitsfulle atmosfære som er nødvendig mellom kjærlige slektninger. Hvis ikke, så er det ingen grunn til å lagre lojalitet og ikke vil - menns logikk er enkel, og generelt, klar. Men i noen tilfeller, "været i huset" er ikke gjenstand for viljen til kvinner, selv svært god. For eksempel når et barn blir født i de første månedene av sitt liv ofte gråt, søvn forstyrrer og gjør foreldre trøtt og irritabel. Men i dette tilfellet er å teste en mann med styrke: ikke for ingenting at de sier at den beste investering i utdanning av barnet - er det riktig faren min. Hvis din mann løp ut av huset på den første lyden av barn gråter i stedet for å hjelpe deg å håndtere barnet vil trolig være bedre hvis han ikke kommer tilbake. Men du trenger ikke glemme at det er ikke bare en mor, men hans kone. Betale en mann, ikke glem det, bekymring og ros at han ikke trengte å lete etter komfort i et merkelig hus. 
   Revenge - Sterk følelse lite makt over sinnet. Hvis du er på feil selv tidligere endret mann, ikke bli overrasket over at familien din lojalitet - et konsept ikke respektert. Så vær forberedt på fullt for bollen, som en gang presenterte sin kone.
   Uansvarlighet - Når forræderi for menn - dette er bare en "spill" for selskapet eller kjedsomhet. Å være en enkelt krets av venner, så han for seg årsakene til ikke å oppføre seg som de gjør. Og konsekvensene av slik atferd og smerten han lar sin kone ikke bry. Snarere, det rett og slett ikke kommer inn i hans hode.
   Finne årsaken nærmest din situasjon, kan du være i stand til å vurdere problemet dypere og finne den beste løsningen.
   Hvordan overleve mannens svik
   Det verste som kan føre til mannlig svik - det er ikke hva du risikerer å bli stående uten en sterk arm, eller til og med skadet ditt omdømme i andres øyne. Dette er det fare for å miste tillit og begynner å føle seg som en fiasko, forfulgte problemer i kjærlighet. Disse tankene vil uunngåelig klatre og påtrengende til hodet snart og enda noen tid etter avsløringen av det faktum av forræderi. Din oppgave - å sterkt drive dem ut og overbevise seg selv om at disse vanskelighetene vil hjelpe deg å bli sterkere og forbedre sine liv. Men veien til denne positive endringen som uunngåelig vil komme, er gjennom ett eller flere av følgende tiltak:
  1.  Reise - Er det mest logiske første impuls, som oppstår som svar på den første nyheten om forræderi. Og hvorfor bør avstå fra det - ikke hacke temperament. Sannsynligvis venner og slektninger vil overtale deg til å redde ekteskapet på grunn av barn, av hensyn til anstendighet, for kjærlighet og mye mer. Ikke hør på noen - lytte til deg selv. Kan du, som før, å leve med denne mannen under ett tak for å sove i samme seng, stifte familie og føde nye? Svar ærlig og upartisk maksimal bla i tankene de ulike alternativene. Og hvis du forstår at juks mann har forårsaket for mye skade på din tillit - gå. Til slutt, for opplæring av barn der foreldre glade selv nyttige enn ulykkelig sammen. For deg som skilsmisse vil være en sjanse til å starte et nytt liv med en trofast mann.
    Hold deg - I noen av de ovennevnte grunner eller uvilje til å forbli en. I alle fall, bevaring av ekteskapet forandret mann - er en viktig beslutning, og du bør være klar over konsekvensene. Sjansen er at livet ditt vil aldri bli den samme som før. Mye avhenger av hvordan du oppfører din mann. Kanskje han oppriktig omvender seg fra sin forbrytelse, og da har du en sjanse til å gjenopprette et godt forhold. Men dette vil kreve større arbeid på begge sider. Hans lojalitet, oppmerksomhet og omsorg. Din tillit, kjærlighet og barmhjertighet. Ved å forene krefter, kan du være i stand til å bli med en rekke sterke par som sier: «Vi har opplevd svik og lykkelige sammen."
   Hva om en mann forrådt?

    Tolerere. Dersom svik av sin mann - ikke en isolert hendelse, men en del av sin normale atferd, ikke forvente at det skal endre seg. Re også neppe verdt det. Jeg hater vanlig svik - ikke en lett oppgave. Men det er kvinner som virkelig kommer til enighet med dette og lever i ekteskap. Men ofte disse familiene er basert på begrepene tillegg for pengene, av hensyn til omdømmet eller til barna vokse opp. Varianten hvis du kan business enig med sin mann.
    Ta hevn - Det er å starte en "speil" av hans oppførsel å gi passende smerte. På denne måten er mange kvinner som har opplevd svik, og noen ganger ikke engang å realisere denne rapporten. Hvis denne taktikken virker attraktiv for deg, husk de to nyanser. Først din svik ikke bare rette opp situasjonen og styrke det, og folk vil rettferdiggjøre sin utroskap (paritet). For det andre har aldri prinsippet om "øye for øye" viste seg ikke til gode, eller i mellommenneskelige eller globalt.
    Tilbake kjærligheten til en mann - At vilje beslutninger om alt mulig i denne situasjonen. Det betyr at du er villig til å tilgi misgjerning en kjær og ta sin del av skylden for det. Korrigere sine svakheter blitt mer forsiktig og mer vakre kvinner til å nærme seg idealet i hans sinn. Og hvis forræderi var egentlig tilfeldig og singel, så klok og sterk taktikk svik mot hennes mann er i stand til å returnere for forholdet. Men ta det, være ærlig og gå til slutten, ikke gjemmer seg i hjertet av bildet og ikke på seg sin barm stein, som en gang kunne ikke stå, traff sin kone.
    Hva nøyaktig ikke trenger å gjøre etter utroskap av sin mann - et søk etter møter og kommunikasjon med sin elskerinne. Din familie - din lukket verden der ubudne inntrenger som person. Hater ikke ham, er kjærlighet heller ikke nødvendig. Bare ikke tenk på det - tenk på hvordan du skal opptre og leve.  
Яндекс.Метрика