Hvordan lage en mann miss?
 Personlige relasjoner - omfanget er så kompleks og tvetydig at noen ganger deltakerne ikke kan fullt ut forstår dem. Hvem er rett, som er skyldig, som liker som bare tillater seg å elske alle disse spørsmålene opptar tankene til menn og kvinner, og herrer ulike erfaringer, sosial status og livsstil. Alle er underdanig til sine lidenskaper, hobbyer og tilbøyeligheter. Men noen av dem er gitt helt, mens andre er intrikate spillet podlyvayuschuyu bensin på bålet i hjertet av deres tillitsvalgte. Du elsker også å leke med ilden? Manipulasjon av følelser av en annen person, spesielt ikke likegyldig til deg - de edleste og ærlige taktikk. Men i noen tilfeller er det ganske rettferdig. For eksempel, hvis din kjæreste, og han er ikke mot deg erte. Lære det eller gjøre det klart at pårørende ikke gjør - det er ditt valg, og det er mange vil påvirke ditt forhold. Men hvis målet ditt er å gjenvinne sin egen fatning og gjenvinne tillit til at vi kan hjelpe flere tips. 
 Produktiv kommunikasjon underskudd
 Den doserte mengde oppmerksomhet virkelig i stand til å justere måten av relasjoner. Det kan hjelpe deg å få fart eller bremse ned for å gi en skarphet av din kommunikasjon med det motsatte kjønn. Hovedvilkåret: du må være fullt klar over hva du gjør og hvorfor. Og være forberedt på å opprettholde seg selv og sin egen spillefeltet, fordi hverandre, men ikke lenge, vil savne minst mannen din. Når det er hensiktsmessig å gjøre en mann savner?
 1.  Moderasjon i god kontakt i begynnelsen av forholdet der du både har prydyvlyayetesya hverandre, og beslutningen om å utvikle tettere bånd fortsatt ventende. Dette forholdet, som logisk pålagt, men heller holde litt avstand. Men ikke overdriv med løsrivelse, ikke at partneren din kan bestemme at han vil rett og slett ikke interessant.
   Kanskje du selv følte at omringet mannen med en overdreven mengde omsorg, og han har en tvangsmessig tett i din kommune. Deretter et pust av frisk luft - det er akkurat det han trenger for å ta en pust, slappe av litt, og re-lei å innse at det er mye bedre for deg enn uten deg.
   Den motsatte situasjonen: du er fornøyd, bortsett fra oppførselen til en mann som zaznavsya og dra nytte av sin beliggenhet, var å oppføre seg ordentlig (uhøflig, ignorere eller fornærme deg noe annet). Det er på tide å la ham vite at han ikke er en fullverdig herre over situasjonen, som selv hadde forestilt meg. Du ikke stole på ham, og ikke adlyder hans luner. Selv om du egentlig ikke føler så uavhengig, er det på tide å i det minste simulere autonomi og gjøre en mann glipp.
   Situasjonen, som ikke er avhengig av hvilken av de to av dere, men du kan slå i deres favør. Tvunget separasjon, reise, reiser, militærtjeneste. Noe som ikke tillater deg å møtes og prate om mens. Når en dato er uunngåelig pause, prøve å fylle den hyggelige lathet og forventninger til møtet, der folk vil savne deg.
   Gjør en mann lei: hvordan
  Hvordan lage en mann miss?
   Alle er unike, derfor utnytte alt for ulike. De teknikker som man ikke kan motstå, den eneste andre årsaken irritasjon og tredje generelt la dem uten tilsyn. Fordi bare du kan vite sikkert hvordan du får din mann til å savne. Men det finnes noen universelle metoder som er basert på to viktige prinsipper. Først må du være for en spesiell mann, som kan måle seg med andre venner. For det andre, å kommunisere med deg kan være hver dag, det er litt mangler for fullstendig lykke. Din oppgave er å dyktig manøvrere mellom disse to kvaliteter, ved hjelp både til å gjøre en mann glipp.
  1.  Være opptatt. Fyll ditt liv (hvis en eller annen grunn er det ikke) spennende og nyttige yrker unntatt mennesket. Arbeid, reise, engasjert i idrett, dans, tegning. Noe som gleder deg og utvikler seg. Bezdelnytsы kjedelig og ensformig, men savner det ikke vil, fordi ingenting nytt å kommunisere med dem virker ikke.
    Være interessant. Nødvendig konsekvens av den første metoden, da utvalget av dine interesser og lærdom er brede nok, enten intellektuelt utviklede mennesker vil søke å kommunisere med deg. Snakker på like vilkår - et tidsfordriv som skaper vennskap, og deretter mer intim hengivenhet.
    Være subtile. Selv under sin samtale med en invitasjon til å møte deg sitte hjemme og spytter i taket, er det ikke nødvendig å rapportere det til sin mann. Du er en kvinne, viser deres medfødte kunstnerisk talent. Tegn forvirring som om og ønsker å se ham, men så mange saker som saker om dine tidligere besøk fant sted dagen før, og deretter gå videre i morgen eller følgende på slutten av uken. Utpeke den eksakte datoen og casually husk at tiden fortsatt finne deg hvis de ønsket på ingen måte komme ut.
    Vær forsiktig. Dette betyr ikke at du må begynne å møte med representanter for alle menn i distriktet, men samtidig gjør ikke vondt hvis partneren din en eller annen måte vet at du er interessert i andre menn. Jo mindre spesifikk informasjon den mottar, jo større blir hans fantasi og interesse. Risikoen for tapsbringende gruvedrift hundre ganger mer ønskelig. Legg til dette det naturlige mannlige instinkt konkurransedyktig og ikke bli overrasket når han begynner å gå lei uten deg dag og natt.
    Være hyggelig. Lang for en kvinne, der minst en litt kjærlighet, og elsker måten du bør være klar øynene. Vel, la hans øyne er synet av disse vil det huske selv når du ikke rundt. Slank kropp, silkeaktig hår, velstelte hender, lett make-up - alt dette må være standardregler. For møter mannen velge kjoler som legger vekt på verdighet av figuren eller sitte perfekt på pavens jeans, enkle, men elegante og ømfintlige plagg og tilbehør. Og smil - vennlig uttrykk gjør en attraktiv noen, selv de mest vanlig person.
    Være munter. Snakker av smil. Stemningen du skaper rundt deg selv - er brorparten av inntrykket du gjør på andre, inkludert ektemannen ønsket. Din bedrift bør han føler lett og naturlig til neste møte vekket behagelig forventning, snarere enn spent forventning psykologisk tortur. Før avtale tune inn på en positiv, optimistisk stemning, som nå er hans følgesvenn. Hvis din side det hviler sjel, være trygg på at det vil ta en ferie igjen og igjen.
    Vær forsiktig. Hans hobbyer og aktiviteter. Menn er mer egoistisk og ingenting imponerer deres plassering som renter i sin person. Lær mer om hans interesser og prøve å dele den. Da er det sannsynlig at den neste fotballkamp han ønsker å forlate den med deg. Hvis du finner deg selv med en fest av støtte for hans favorittlaget - den sorgfulle og du drømmer om det vil fortløpende, for lang, distrahert bare å se på turneringen.
    Være original. Vennligst trekk unik for deg, og binde dem i oppfatningen av en mann med hyggelige stunder i din kommune. Lett lukter parfyme av sjeldne, uvanlig dekorasjon med mening, minneverdig melodi. Neste gang hans oppmerksomhet vlovyt dette elementet, må du huske å dukke opp i minnet på bildet. Du kan ytterligere øke denne sannsynligheten, glemsomhet angivelig å forlate huset sitt eller bilen hans anker for minne. Dette kan være et skjerf, ørering, spillere eller andre ting. Snubler på det, vil folk huske deg og under hvilke omstendigheter ble det igjen.
    Flere hendelser kan utvikle seg i ulike måter, slik at du kan vurdere forholdene og å administrere dem. En mann kan ønske å vende tilbake en glemt ting, og deretter når du møter prøve å forstå om det er en anledning for en date eller bare en gest av høflighet. For ikke å la situasjonen lysbilde, gjør det en gave. Liten og rent symbolsk, men minner deg, dele et bilde bil smaks- eller nøkkelring. Disse små, men robust påminnelse vil være din "tjenestemenn" og nøkkelen til hans tanker om deg.  
Hvordan takle følelsesmessig smerte?
 De sier at selv steinene kan føle hva vi snakker om mennesker? Vi kommer inn i denne verden utstyrt med en mild, snill sjel, skapt for god og kjærlighet, og ikke stå i kontakt med ondskap og hat. De lyse og sensitive, grove og nesten likegyldig - hva vi er, men hver av oss før eller senere snubler over en smerte, fatte klør vpyvayuschuyusya i hans sjel og terzayuschuyu henne, bare hensynsløse dyret Og kanskje med ham, fordi aldri Du kan si hva den menneskelige sjel mer - hans egen eller av de fremmede, den forferdelige, som fører oss til å ødelegge.
 Hva gjør vondt i sjelen?
Soul kan "bli syk" for noen grunn. Vi ble forrådt, ranet, ydmyket, ikke elsker Registrert ville ikke bli vurdert. Vi ønsket ikke å hjelpe. Vi ønsker å leve fredelig og lykkelig, men mistet hjem og arbeid. Vi drømte om gjensidig kjærlighet, men det var spøkelsesaktig dis. Vi forventet liv i glede og latter, og var sykdom og død. Til slutt, vi bare kikket rundt omkring ham, og innså at verden er ikke veldig perfeksjon: det er ekstremt stygg og galt, siden folk og slutter stater. Hva skal vi gjøre med dette? Hvordan å leve? Hvordan å takle følelsesmessig smerte, poverhayuschey oss i tristhet eller verre) - i fortvilelse? Og hvis du vil ha det? Det eksakte svaret på disse spørsmålene finnes ikke
Alle - den enkelte. Alle i sin egen måte overvinner smerten. Hvor stor våre fysiske smerteterskel, så på mange måter bringer vi deres emosjonelle byrder. Noen å gjenopprette ro nok glass vodka, og noen-og en levetid er ikke nok En ting er sikkert: hva skjedde med oss ​​- det er for noe. Alt hva vi møter i livet er gitt til oss ikke for endeløse tårer, og i hvert fall for den åndelige modning. Problemet er at ikke alle av oss kan gjøre smertefri
 Kan du håndtere følelsesmessig smerte uten Gud?
Profesjonelle psykologer vanligvis vet hvordan de skal takle følelsesmessig smerte. I dette tilfellet har de på lager mange praktiske og, til en viss grad, effektive boards. De fleste av dem tilbyr å løse sine problemer ved å se på dem fra et annet perspektiv. Men denne metoden fungerer akkurat så lenge vi ikke yscherpыvaem deres "utkikksplattform".
Det er uløste problemer (svik av en kjær, sykdom, død av en kjær). De er, uansett hvordan du ser ut, en eller annen grunn ikke bli enklere. I slike tilfeller anbefaler psykologer distrahert av bøker, filmer, musikk, godteri, shopping, sosialt samvær med venner. Slukke hjertesorg og bidra til å endre situasjonen (for eksempel en tur til et annet land) og kjøpe en ny hobby, og bryr seg om hvem som er verre enn deg (si, en bortkommen katt uten en labb).
Konstant belastning hjernen din med nye opplevelser, og kroppen - omsorg er definitivt en positiv effekt på den psykiske tilstanden til mannen. Det tillater deg å forlenge tiden fra den dypeste fortvilelse til en delvis oppgang, men da igjen befinner vi oss i en fastlåst. I livet, det er ett interessant trekk: hvis vi ikke lærer noe første gang, vi alltid begynne å undervise igjen. Og ikke det faktum at da blir vi sterkere
 Hvordan å virkelig takle følelsesmessig smerte?
Uansett hvor klok og selvforsynt, gjorde vi ikke gi oss selv alene det er vanskelig å løse sine problemer. Venner, kolleger, slektninger - selv nydelig, snill og vseponymayuschye - ute av stand til å fylle tomrommet som påvirker våre liv i den mest bitter for hennes periode.
Når du tenker logisk, vi dårlig forestille seg hva vår sjel, hva det er og hva som kan behandles. Det er så forskjellig, også i motsetning til alt vi vet i dette livet, strekker det til sin skaper. Nærme seg det i form av de vanlige tingene - er umulig. Vi kan bare håpe på nåde av Gud og hans hjelp, som alltid viser seg for alle som vender seg til ham, fordi han alltid "close påkaller ham" (Ps.14418).
Når hele verden er mot deg, og de eneste brurekkverk synes den eneste sanne vei ut av dette livet, tenk på Gud. Det er - alt som er i mennesket. Han og han bare elsker oss uansett hva vi er: de eller de som gleder, syk eller frisk, ond eller rettferdig. Ved siden av Gud alltid lettere hvis du virkelig tror på det, og du håper. Lese morgen- og aftenbønn, faste, oppriktig bekjennelse, nattverd regelmessig og oppriktig bønn i templet åpne for hver enkelt av oss en måte å kommunisere med Gud og gi en reell mulighet til å håndtere den følelsesmessige smerten. Og selv om først det vil ikke gå bort - det spiller ingen rolle. Det betyr akkurat hva det er vi trenger akkurat nå, og det er slik en vill, uutholdelig, forferdelig, men dette slik at vi følte, endelig, hans sjel og nærmere sin mest verdifulle og nyttige - evig liv i himmelriket.  
Яндекс.Метрика