Hvordan å holde en mannlig Fiskene?
 Man-Fish er tiltrukket av mykhet av naturen, tålmodighet, evne til å lytte. Det kan være så mild og omsorgsfull, sjenerøs og galant, at hjertet av enhver kvinne en gang smeltet. Men Fiskene - ganske kontroversielt tegn er ikke alltid pålitelig, ustabil. Du må grundig forstå sine følelser, ta en titt på din favoritt objektivt og nøyaktig bestemme: Trenger du denne alliansen? Er du sikker på at du vil lagre forhold med denne personen og villig til å ta visse forholdsregler, en liten endring? Så ta en titt på de grunnleggende karaktertrekk mыzhchynы-Fiskene, dets fordeler, styrker og svakheter. Hvis du nærme seg problemet på en ansvarlig og umiddelbart begynne å operere, har du sannsynligvis vil holde hannfisken ved siden av ham.
 Man-Fish: vurdere styrker og svakheter
Vurdere alle trekk av hannfisk, bruker en universell råd. Ikke glem oppmerksomme på din elskede. Se ham oppriktig prøver å gjøre ham lykkelig og oppnå harmoni i forholdet.
 1.  Adrift. For fisk, dessverre, typisk drift. De er utsatt for hendelser, ideer, på jakt etter den enkleste måten. Ikke med letthet og uten å nøle, kan de få problemer, gjøre feil valg og lider en fullstendig kollaps. Og ikke engang merke til det. Din krangel treghet assosiert med menn? Han var åpenbart på et skråplan? Vurdere hvorvidt takle problemer i fremtiden, være i stand til å bli familiens overhode og ta på seg det fulle ansvar. Hvis 25-27 år hannfisk usikre yrke, ikke kartlagt karriere og oppnådde ingenting, skjebne du ham veldig humpete tur. Vurdere din styrke objektivt. Kanskje i ditt tilfelle avskjed - den beste veien ut.
   På sine bølger. Blant fisken ofte finnes og motiverte, hardtarbeidende og viljesterke menn. De fant sin bølge og glir fremover. Husk at når en mann-Fisk er et alvorlig problem, vil han ikke ignorere dine bekymringer og du alene. No offense. Hvis så fisk opptrådt, er Erobring toppen fantastiske, men for ham - to ganger. Prøv ikke å forstyrre ham.
   Lett og pasient. Har du konflikter med din favoritt? Ikke bli overrasket! Faktisk, den mannlige fisk raskende tålmodig og mild, er han i stand til å utstråle vennlighet slik at ved det du kan bokstavelig talt varm følelsesmessig. Når han slapp - tett analysere deres oppførsel. Sannsynligvis bare utmattet hans styrke. Du vil trenge igjen for å gjenoppta kontakten med ham for noen tid ikke bry ham, bar ingen alvorlig prat og problemer.
   Sårbare. Man-Fisk er svært sårbar. Han er i stand til å tilgi, vil ikke bli husket lenge onde. Men reagerer på patogener Fiskene raskt kan du bare ikke har tid til å holde ham når han fornærmet flykte fra dere, slamming døren. Den beste situasjonen ikke hadde vist seg. Etter et argument tenker du hvordan du kan holde en mann-Fish? Husk at din kjære - en veldig mild, skjøre følelsesmessig skapning. Noen ord uforsiktig kastet i stand til å skade ham dårlig. Tror du at dette er en liten ting, men for ham kutte setning - verdens ende. Ikke øker graden av samtalen aldri berører hennes elsker, ikke kritisere ham og ikke tillate gjensidig misnøye.
   Festens og "emosjonell svamp". Du kom hjem og fant din kjære med en jente hulkende på skulderen? Er du lei av menighetenes inntrengere, Fish strømmet hans sjel og lister tusenvis av problemer og ulykker? Tenk på en hannfisk med forståelse: han tar til hjertet, alltid klar til å lytte og hjelpe. Ikke sjalu av hans venner, men nøye begrense kommunikasjon å holde seg frisk hannfisk.
   Nehazyaynovytyy og upraktisk. Ikke bli sint hvis din kjæreste kjøpte helt unødvendig vaskekluter, håndklær, lunsj og glemte å ta med supermarked mat når kjøleskapet er allerede full. For ham er dette - er en bragd. Housekeeping han ikke liker å engasjere seg i, og slik at du går til en våpenhvile. Man-Fish upraktisk, betyr det ikke ta vare på seg selv. Gjøre alt selv: se opp for hans helse, lage hjemme kos, la ham nyttige råd. Han sikkert sette pris på din bekymring, spesielt når det virkelig forstår hva en bedre følelse.
   Det er morsomt. Sans for humor - utmerket kvalitet hannfisk. Han er i stand til raskt å fjerne negativ, lede samtalen i en annen retning, endre minus til pluss, vel pozhartuvavshy. Men han bruker ofte humor for å skjule sine sanne følelser. Vær hyggelig mot hennes elsker, gjette hans tilstand.
   Saken i seg selv. Når mannlige Fiskene ikke ønsker å dele noe, fortelle en historie, vil han ikke gjøre det. Ikke tving det, og ikke krever et svar. Denne oppførselen er irriterende fisk, han umiddelbart tune på forsvar og mer lukket i seg selv. Du må trå varsomt, forsiktig, men i alle fall finne ut hvorfor hvis din favoritt sint eller deprimert. Være medfølelse, ømhet, mild vedvarende, for å holde den mannlige fisk du trenger å vite hva hans bekymringer.
  Å vite definerende trekk ved mannlig fisk, begynner å endre atferd og bygge ditt liv sammen igjen. Ikke glem viktig råd, kommunisere med sine kjære.
   Hold en hannfisk. Nyttige tips
  Noen få universelle retningslinjene vil hjelpe deg ikke bare til å styrke forholdet til en mann-fisk, men også gjenopprette tapte forståelse. Det faktum at en representant for merket selv i stand til å vende tilbake til den forlatte kvinne. Ikke få panikk hvis du føler at det hele er over. Kjæresten din kan ikke bare komme til deg igjen, men du blir tettere. Noen ganger, etter å ha brutt opp unionen med en mann-fisk blir sterkere, og kjærlighet - er sterkere.
  1.  Tillitvekkende. Hele tiden holde din favoritt i alle bestrebelser, oppmuntrer ham gjøre komplimenter. For mannlige Fiskene er veldig viktig, han trengte slik støtte og motstand. Han ofte tvile på deg selv, og manglende tro på oss selv generelt benekter hans ønske om å handle og gå videre. Inspirere ham til denne troen.
   Enhver de taktfull. Husk alltid at hannfisk er svært nærtagende, lett såret ham, ødelegge hans humør og få ned den emosjonelle stemningen. Vær forsiktig podviyte oppmerksomhet.
    Uten kritikk. Glem ord kritikk, kommentarer og eventuelle negative reaksjoner på adressen til din kjære. Du har å gjøre ham et notat, be om noe for å endre på deg selv? Bygg uttrykket ganske annerledes. Spør ham noe nytt, som beskriver fordelene til det, positive ordelag. Forsikre ham om at det ville bli bedre. Da må han være sikker på at denne beslutningen tok det, å finne en riktig måte.
    Innrøm dine feil. Hvis du trenger å slutte fred med menneske fisk, starte med en unnskyldning. Snakke oppriktig, oppriktig.
    Vis din sårbarhet. Den skjøre kvinne trenger beskyttelse og kjærlig, er bundet til å forårsake sympati i hannfisk. Tidlig på, vil den gå tilbake til deg bare av medlidenhet. Det skal ikke skuffe deg. Bruk en god tid til å styrke relasjoner.
    Butikk lojalitet. Men ikke si på dette ekteskapet. Man-fisk drømmer om ekte kvinne med store vanskeligheter å tilgi utroskap. Men han ser ikke i en drøm bryllup og registrar. Hvis dine relasjoner er under angrep nettopp på grunn av det han har gjort deg et tilbud, tro om igjen: Liker du mann-fisk? Det er mulig at du vil leve med det lykkelig. Alt liv. Bare kjæresten din ikke vil offisielt registrere forholdet. Dine følelser, barn og hjem komfort binde ham mer enn et frimerke.
    Skape atmosfære. Man-Fish verds mest generelle atmosfære i huset. Du kan kle deg litt sminke og gå i kjortel. Men sikkert lage deilige måltider, gå til butikken utstråler positiv og følelsesmessig støtte den elskede. Det vil tiltrekke fantastiske lukten av hjemmelaget mat, herlige baubles, lyse gardiner på vinduene. Og omsorg og hengivenhet.
   Elsk din mann Fish alltid gå først til en våpenhvile. Forsikre ham om at du er ensom uten ham og sårbar. Vis hva du det er alltid god, komfortabel og sikker. Han inngir tillit. Din energi, positiv holdning og ømhet bidra til å holde den mannlige fisk vil gjøre livet med ham hyggelig og rik.  
Hvordan få en mann av psykologisk rådgivning
 Ganske stor andel av skilt par hvert år, men ingen vet det eksakte antall par rasstavshyhsya igjen gjenforent. I de fleste tilfeller, er familien en mann og en kvinne kan bare tro, å håpe og vente på hans retur. Men vi kan ikke sitte stille og bringe situasjonen under kontroll, analysere dine feil og prøve å slå sin aggressive operasjoner mann.
 Hvordan få en mann
 1.  Tenke positivt. Ikke la følelsene ta overhånd, utryte dyse. Nei, gråte, selvfølgelig mulig. Boliger, en ca 15 minutter. Og deretter ta et avslappende bad eller en forfriskende dusj og peker på "skjønnhet". Gjør håret (forresten, og hvor lenge du har vært i frisøren?), Put tonn Flytt øynene. Nei, ikke for ham eller selv å oppdage en annen mann, men for seg selv, sin elskede. Du fortjener å se bra ut! Gikk forbi speilet og merker det så vakre, harde zalytysya tilbake tårene. Se en god film, lese en god bok. Koble med positive mennesker.
   Arrangere en fest. Ikke for å klage, men å gå til White Castle. " Gå med venner i et teater, kino, diskotek. Ikke bli hjemme alene. Spesielt siden du har nafarbuvalysya og ser bra ut.
   Dra nytte av situasjonen å huske at du er en kvinne. Vennligst oppdatere garderoben, endre sin frisyre, tatoveringer har du alltid ønsket. Sørg for å kjøpe en ny sexy undertøy. Ikke med tanke på å forføre sin mann, og for å øke deres selvtillit. Vakker kvinne i undertøy vet at hun ser sexy, hun endrer holdning, ganglag. En annen titt på henne og menn.
   Den vanligste feilen kastet av sin kone - ønsket sympati til sin mann. Ikke i noe tilfelle ikke gjenta det hvis du virkelig ønsker å slå en mann!

   Ikke ødelegge forholdet til familie mann og felles venner. Ikke kritisere en mann, spesielt i nærvær av barn. Generelt moralsk støtte dem barn er vanskeligere enn du.
   Leve for deg selv. Ikke husk bare tanken på en retur mann. Gjøre reparasjoner i en leilighet eller en endring av natur, dro på ferie.
   Årsaken for å forlate sin mann og prøve å rette det opp. Søk etter en grunn: sterk sysselsetting, uaktsomhet, sjalusi, bitterhet, problemer i utseende.
   Vidstoronytesya. Du trenger ikke å ringe, skrive sms mann igjen meldinger på sine sider i sosiale nettverk. Hvis folk kommer til å snakke med barn, hindre dem ikke, la dem. Snakke med sin mann bare til emner barn. Ikke spørre venner om det og generelt unngå disse temaene. Dette frittstående oppførsel banke en mann forvirret og interessert på samme tid. Man forstår at for å returnere tilbake kanskje ikke at dette er avhengig ikke på et innfall, og forlatt tanken på hans kone. Og da han fortviler begynner sjalu og forsøker deretter å gå tilbake. Men ikke la ham tilbake for en grunn. Utvid dine krav er ytterligere banke en mann forvirret. Og tilbake, er han neppe vil gå tilbake, fordi forstå at enda en sjanse til å gjenopprette relasjoner det vil ikke. Husk at sikkerhets:
  Mannen har ingen rett til å stille krav;
  han må vite hva truer svikt av dine krav;
  den returnerer umiddelbart, eller ikke returnert i det hele tatt.
  Husk at hvis en mann gikk en gang, kan det gå i den andre. Og om det er verdt det å komme tilbake? Kanskje omsorg mann - en sjanse for et nytt liv, ny lykke med en annen person. Men hvis du fortsatt elsker helt sikker på hva som skjedde med ham at du ville være bedre, og fast bestemt på å komme tilbake, kan du legge dette til det ytterste.  
Яндекс.Метрика