Hvordan å elske en mann igjen?
 Inngåelse av ekteskap, sverger vi troskap til hverandre og forvente å leve sammen i mange år, oppdra barn, barnebarn og vente med å dø en dag. Og alle disse årene, å elske hverandre. De første årene av gift livet strømmer i et slikt scenario. Og så plutselig noen par opplever at tapt et sted at Nacala følelser og lidenskap, følelser. Og etter et par år å legge merke til at et sted og elsker borte, forsvunnet. Og, som, alt er bra, og en god mann, og barna vokser og ordnet liv, men mangler nyhet av følelser, alle sliten og ønsker å re-fall in love.
Selvfølgelig, hvorfor forelsket i noen, hvis det er her det er, mann, snill, omsorgsfull og forståelse. Vi trenger bare å se på det på en ny måte og igjen sinne følelser. Det ene er at du har besluttet å re sin kjærlighet, verdig respekt. Og han sier at stemning til det gjenstår at du husker hva han elsket før, og kommer til å gjøre vårt ytterste for lykke for hans familie.
 Hvordan å elske en mann igjen
 1.  Se på det fra den andre siden. Hvis års ekteskap er vanskelig å gjøre, skape en situasjon der han kan åpne opp en ny måte. Hvis du er i en felles kampanje, og deretter gå med en mann, la ham være getter. Hvis du er i fjellet, så gå dit sammen. Hvis din mann elsker fotball, og du ikke, du likevel gå til ham for kampen, sannsynligvis så ham som en fan, vil du finne du fortsatt ikke kjent kvalitet.
  Fjern hjemlig strid. Hvis du får irritert unclosed rør av tannkrem, ikke tie, forteller ektemannen. Bare stille, uten nerver, gråter og bebreidelser, og oppriktig og tillitsfullt. Hvis det irriterer forlatt hvor fryktelig kjøkkenhåndkle, rett og løft den opp og henge på plass. Lytt til din mann. For eksempel, for å endre en vane er ikke lett, spesielt hvis du ikke leverer noen problemer, men du gjør det til en fryd å en venn og løse konflikter ved roten.
  Slappe av hverandre. Dra på ferie, forretningsreise, til foreldre. Begynn lei mann! Returnert, vil du gløde med lykke å være sammen med ham.
  Go "til verden." Gå mann teatre, museer, utstillinger, gå til en film, lese boken. Utvide listen over temaer for samtale.
  Arbeid. Hvis du ikke jobber, så akkurat nå for å begynne å lete etter arbeid. Økonomisk uavhengighet vil tillate deg å føle deg mer selvsikker, og mannen - stolt. I tillegg er en konstant funn i teamet distrahere deg fra kjedsomhet, ensomhet og lediggang. Du vil ikke ha tid til lange imaginære refleksjoner om kjærlighet til den savnede mannen. Du vil ikke jukse deg selv, og kanskje snart føler seg invadere igjen.
  Skriv kjærlighetsbrev til hverandre, la en lapp på kjøleskapet, beklager kort. Manifestasjon av følelser av ømhet og oppmerksomhet hver dag og det er tegn på kjærlighet.
  List opp fordelene med din ektefelle eller at du liker det. Du vil bli overrasket over hvor mange vil faktisk peker. Listen kan også gi den til noen ferie.
  Snu kjærlighet en mann bør nevne den ukuelige lidenskap, som var til stede i ekteskapet før.
   Tips forførelse av ektemannen
  1.  Kast gamle kjoler, shorts og skjorter, oppdatere til slutt hjem klær.
   Lag en hårklipp, styling, sminke, manikyr, hårfjerning. Gi en mann huske at du er god!
   Engasjere seg i idrett! Bedre helse, figur, holdning, ganglag, henholdsvis øke interessen til deg av mannen.
   Kjøpe de mange vakre klær. Du kan kjøpe i tillegg erotiske kostymer.
   Flørte og "bygge øyne mann.
   Tilbring en intim eksperimenter i livet, gjør innovasjon og mangfold, oppfylle sine fantasier.
   Sover naken.
   Sammenligne hennes mann med andre menn og notater til seg selv: "Min mann er den beste, fordi" Ikke glem å prise ham og snakke om deres kjærlighet, og hun vil bryte ut igjen!  
Hvordan å gjenopprette tilliten etter svik av en kjær?
 Når to elskende gjøre viktige valg i livet og er egnet trinnet til ekteskapet, foreningen synes de skapt noe uforanderlig, basert på lojalitet, ærlighet og respekt. Men noen ganger er livet annerledes: folk forandrer seg, forsvinner kjærligheten i bakgrunnen, noe som gir vei til hverdagslige problemer; det er avhengighet til en venn. Som et resultat av de mange fordelene med favoritter, som tidligere har forårsaket en storm av positive følelser, bli usynlig eller forsvinne helt.
Den begynner som fremmedgjøring, ofte fører til en ektefelle utroskap, som, når den åpnes, innebærer alltid en lidelse i et tillitsforhold og tap av det tidligere. Hvordan gjenopprette tilliten til en kjær, hvis du har gjort en feil og ønsker nå å gjenopprette den tidligere harmoni?
 Hvordan å gjenopprette relasjoner
Hvis du har endret og det ble kjent kjæresten din, ikke forvent at sky over hodet fordrevet i et par dager. Følelser av sinne, frykt, forakt og fortvilelse iboende i enhver bedratt person, mann eller kvinne er. Og hvis Ms råd til å dele sorg med venner og slippe løs tårene, så bli kvitt de plagsomme følelser, menn takle situasjonen - og sikkert ta det - mye vanskeligere. Berørte mannlig stolthet, bitter erkjennelse av at det tilhørte en annen kvinne, i stand til å vekke i noen mann en ekte vulkan desperat raseri, og i slike øyeblikk nayrozsudlyvishe vil unngå showdown. En kvinne av natur tilbøyelig til å tilgi, og hvis sann anger for tilgivelse for din favoritt sjansen er meget høy; Mannen vil ikke høre på unnskyldninger rive; slik oppførsel kan bare forsterke følelser av bitterhet og forakt, regjerende i hans sjel.
Å gjenvinne tilliten partner, trenger du mye tid og arbeid på seg selv og sine relasjoner. Du trenger ikke å være saftig og mør eller teatralsk omvendelse - slike menn viser triks på fly. Prøv å finne tid til å diskutere hva som skjedde; avansere og glemme anklagene for hans del ikke prøve å klandre som skjedde bedratt mann, selv om du mener at dette er feil av sin. Ikke manipulere fars følelser av en kjær, oppfordret ham til å holde relasjoner for barn; og er i alle fall ikke involvere dine forsonings eiere - menn liker ikke vitner ydmyk deres situasjon. Gi kjæresten din avkjøle seg; Vent om nødvendig separat; men oppfører seg som verdige til å ha bedratt sin mann hadde ikke den minste anledning å bebreide deg i noe. Tiden vil komme - og hvis du har ekte følelser, han sannsynligvis vil være enige for å forhandle. Og her har du å vise maksimal tilbakeholdenhet og visdom for å kunne motta denne ettertraktede sjanse for tilgivelse.
Tror på bedre vil gjenopprette relasjoner; blitt svært tydelig i øynene av den elskede; beste igjen dele med ham sine planer for dagen enn å tvinge ham til å lide en gjetning, hvor og med hvem du tilbringe tid. Gjenvinne troverdighet - ikke en lett oppgave; men fordi saken er den største innsatsen hvis hjertet er kjærligheten!  
Som en mann falle i kjærlighet?
 Hva kvinne ikke dream'd liker å være en sterk, vellykkede og kjekke menn! Men heldig i dette feltet er ikke alle som har gjentatte ganger blitt bekreftet folk visdom "ikke født vakker" Ja, med venner eller bare tilfeldig på gata her, og det er en slik type par som forårsaker stille rådvill spørsmålet nesten hver ekte "huntress" "Og hva det har det?! "Gray, unremarkable enfoldig ved siden av en kraft, en brutal gentleman ganske vellykkede arter. Satellitten "mus" ikke kommer ned fra hennes beundrende blikk og bokstavelig talt svever over bakken fra det faktum av sin tilstedeværelse nær. Og egentlig, hva som bør være "agn" til kroken fikk deg interessert individuell mannlig; kopiere, verdig av dine familiebilder? Og dermed bli uunnværlig for ham?
 Step One: Formål på pannen!
Denne taktikken gjelder selv om du har vært i sirkelen felles venner, men ditt "offer" er ikke tildelt deg nok oppmerksomhet. Å gjennomføre planen trenger bare to ting: det er rom for en nær bekjent (det kan være vennlig parti eller arbeidsområdet hvis du - kolleger, spiller ingen rolle, det viktigste - alt nøye planlegge og få klar) og din fulle tillit til egne trolldomskunster. Det er enkelt, er det ikke? Så gå!
 1.  Uansett snakket om sinnet og andre gaver av Gud, ditt utseende - den første våpen i dette prosjektet. Det bør være utformet for å bagateller, og det bør ta hensyn til alle du kjenner din lidenskap (ikke engang tvil om det!) Men. Spesielt slående kontrast metode der en normal kontorarbeider, slår du inn i en forførende dame med god smak og sans for stil, og utrolig raffinert oppførsel. Det er veldig viktig sans for proporsjoner for å skape et bilde; som hoved dekorasjon kvinner er kjent til kvinnen! Det er ikke poskupitsya å besøke skjønnhetssalonger og stylister, som det er verdt!
  Effekten av overraskelse. På kvelden først må du dukke opp før den "offer" i de mest uventede øyeblikk. Videre bør utseendet ditt understreke levende og spektakulær hendelse, for eksempel: utilsiktet sammenstøt med strømmet med vin eller posыpavshymysya hånden instrumenter, eller noe sånt. Dette praktiseres tusenvis av ganger hver metode lønner seg igjen, er forsiktig med øving og profesjonelt iscenesatt.
  Øye til øye. På tidspunktet for kollisjonen i noen omstendigheter bør rødme vspleskyvat hender, eller verre, faller fra hverandre i tilgivelse. Hvem er damen til slutt?! Tvert imot, bør svaret ditt være imponerende rolig, med et snev av forlegenhet på ansiktet hans. Din oppgave er ikke å frigi disse sekunder når dine synspunkter møtes og fingre (flott funksjon - et felles raising rassыpavshyhsya verdipapirer) uhell tett i. Her er det skjebnesvangre øyeblikket! Dyppe den i dypet av hans mystiske utseende, kjører gjennom øynene til ansiktet. Bare ikke la seg rive med for mye, mannen har bare en sjette sans for å gjette at du er interessert. Alt! Polscheno sin stolthet i kroppen (ellers ikke definere!) Våkner jeger instinkt, og - det første skrittet var en suksess! Hunter har ingen anelse om at han faktisk - offeret, og dette - hans viktigste feil! Legg gjerne igjen din kan skje med alene med refleksjoner. Men bo mens i sonen av synlighet, fordi snart vil det begynne å levere signaler deg så glade utsikt poluvoprosytelnыh. Besvare det svakt smil, full av kloke seksualitet, og fest på sjelene i sin første seier!
   Trinn to: Bait
  Så du har fått oppmerksomheten til mannen i drømmene dine, men ikke slappe for mye, fordi fronten - en hel skole temme din "gratis ulv stamme", så vær bevæpnet og gå til neste trinn av forførelse!
  1.  Alltid der. Begynn maksimal innsats for å få flere inn i øynene hans. Dette møtet utseende helt tilfeldig og naturlig. Dette betyr ikke at det er nødvendig stadig myhotaty synet av menn. Bare av og til kort forsiktig falle i sin synsfelt. Hvis det går tankene dine, la et flyktig smil og omgjengelige ledsager eller gå til noen klasser. Dette vil tillate dem å forstå at selv om du kanskje ikke har den brennende ønske om å det, men i alle fall viser håndgripelig sympati.
    Vilkår for kommunikasjon. Fortrylle sine intelligens og naturlige feminine sjarm menn rundt ham uten å forstyrre hovedregelen i denne situasjonen. Ingen flørting, koketteri og frank utpekte datoer. Denne atferden kan provosere et tilbakeslag. Han bare bestemme at du - "slik som alle", og raskt mister interessen for deg. Forlokkende mystikk - det er din viktigste slagord på dette stadiet. For deg er viktig å være gjenstand for strålende kritikker i mennenes sirkel. Tro meg, forbedrer ingenting ranking kvinne i øynene av menn som utsiktene til tøff konkurranse!
    Første kontakt. Hvis det ikke har tatt skritt i din retning, samle mot og ta "ild" over. Finne en unnskyldning for personlig program, skrive et manus på forhånd overført kontakt data. Enkelt sagt, spørre i hvilken sfære gjenstand for oppmerksomhet - uovertruffen spesialiteter, og kontakte ham ber relevant for omfanget av hans dyktighet. Deretter basert virksomhet hvis det er nødvendig, gi ham et visittkort. Dette visittkortet! Fulle tall bør ikke være all hast skrevet på bilagene bærbare hånd skalv av opphisselse. Nei! Du - en kvinne som kan sette pris på den tiden, og vet at prisen på dette! Studere nøye utforming av visittkort. Det bør være så streng, men med lite tilstedeværelse romantikken. For eksempel, med vignetter og lotusblomst i hjørnet. I avskjed, et vennlig smil til ham, kort anholde se på ansiktet hans og gi ansiktet uttrykk for subtil svak varme. Og ikke glem din "business meeting" å være effektive, må du akseptere at problemet ble løst ved gjensidig samarbeid!
   Det viktigste - ikke bekymre deg, og deretter alt går som smurt! En nazavtraA i morgen? I morgen eller neste dag han alltid kalt deg, men ikke vite hva som var i feller igjen!
    Trinn tre: agn
   Hvis du klarte å fullføre skript sluk, veldig snart vil være ditt første møte, og deretter følge det nødvendigvis utvikler seg til lange og sterke relasjoner hvis du kan håndtere en tredje, den vanskeligste oppgaven, "prykormyty" hans offer kraft av visdom, intelligens og feminine sjarm.
   1.  Du - den beste! Det må ses i alt fra sminke og delikat smak - og slutter toleranse og kompromyssnostyu. Se etter deres utseende, utvikle visjon, lære reglene i sekulære samfunn, være en interessant samtalepartner, og dermed Lær hvordan å lytte - kort sagt, alle ozbroytes enn mulig at din partner kan være stolte av, og beundrer deg. Retter forberedt hendene bør være magisk raffinert og skjorte strykes deg - utrolig perfekt. Ikke gå glipp av den minste. Din ledsager må være i en tilstand av dvale på dine ferdigheter og plettfri oppførsel.
    Som en mann falle i kjærlighet?

     Nærhet "på femte møtet." Siden du både voksne og det var fysisk tiltrekning mellom dere er naturlig, ikke zahravatysya i uskyld. Akkurat som ingen grunn til å stresse inn i armene ved første anledning. La ham vite at du - ikke et leketøy i hendene på menn, og har ikke besluttet om å flytte til et nytt nivå av relasjoner. La ham tro at intimitet for deg - en svært alvorlig ting, og med spent venter på den endelige "dommen". Enig nærhet av flere møter, som alle må ordnes på en slik måte at han følte seg dum-glad på nøyaktig hva han falt en unik mulighet!
     Illusjon av frihet. Gjør det til en regel aldri å arrangere intervjuer ham og enda mer - scener av sjalusi, selv om du er sikker på at du har en god grunn for dette. Selv å bli hans juridiske kone (som er uunngåelig hvis du ikke fravike reglene!), Alltid huske dette viktig forutsetning harmonisk forening. Tross alt, hvis det svik skjer, enkelt straffe skurken, vidluchyvshy ham fra hans person enn ydmyke meg selv og partner hysteriske anfall. Gi ham rett til å administrere tid etter eget skjønn. Du fortsatt bare en venn, så ikke bøye pinnen hvis du ikke vil at det falt av "lang bånd".
     Han - perfeksjon! Husker da muligheten til å beundre hans kvaliteter. Spesielt de som ikke hadde. Dette vil gjøre det mye overrasket, og han ubevisst melodi som smart malt for å matche bildet ditt. Gled dere og nehoduyte med ham, hans venner ta for gitt. Over tid vil de i alle fall falle inn i bakgrunnen. Thank båret bort sine slektninger til din ros ikke ser falske, prøve å finne dem i utmerket kvalitet. Lære å lytte til det og i tid zamovkaty. En mann å vite at han - den mest mest. Så gi ham en illusjon!
    Valgt av lenge ved siden av deg, og du går ned midtgangen? Så du gjorde det riktig! Men da nødvendigvis handle én regel: å redde kjærlighet og respekt for sin mann, bør du alltid være nøyaktig det samme som du elsker det! Dette, tro meg, er mer komplisert enn trinnene som du gjorde på vei til seier! Elske hverandre og være glad!  
Яндекс.Метрика