Hvordan være alltid interessant mann?
 Det finnes situasjoner i livet når en mann kjøler til en kvinne mister interessen for det, selv om det sammen lenge nok, og tilsynelatende har de et godt forhold. Man kan ikke si hvem som er å klandre i denne situasjonen: om kvinnen er ikke lenger en klokke, eller hodet til en mann er ikke så opptatt. Så kvinnens zametyvshey tegn til avløsning av sin partner, bør analysere situasjonen og eventuelt endre noe i deg selv. Hvordan være alltid interessant mann?
 1.  Være interessant for seg selv. Se på deg selv og prøve å kritisk vurdere hvordan du interessant person.
   Adopter en hobby. Og enda bedre - noen. Når en person admires noe, kan det ikke være uinteressant. I tillegg klatrer du i øynene av menn, når de ser at det ikke bare er han den eneste som tar alle dine tanker som du har, det er andre hobbyer.
   Kulturlivet. Ikke sitte hjemme på kveldene, komme seg ut til teater, museer, utstillinger, kino. Du vil være sentrum for begivenhetene i det kulturelle livet i byen og kan alltid holde samtalen. Vel, hvis du besøker en rekke aktiviteter sammen med sin mann, så kan du diskutere dem, diskutere, få den av, du kan bare to.
   Takk tsikavtesya saker av din ektefelle, spør om arbeid, selv om du ikke forstår noe. Kanskje din frittliggende syn på situasjonen hjelpe objektivt ham se problemet, og kanskje du bare på grunn av sin "nezashorennosty" fortelle meg riktig avgjørelse.
   Ingen mann dedikeres til alle deler av livet ditt. Tro meg, til en ny kjole eller en ny frisyre kolleger bedre diskutere med en venn. Jeg bedre ikke gjøre det i nærvær av menn. Først, som du szhalytes på ham og ikke la ham høre hva han ikke er interessert, selv i bakgrunnen, og for det andre, vil være en anledning til å besøke en venn eller bare sitte med henne på en kafé.
   Betale en egenutvikling. Les bøker, registrere deg for kurs, få en annen utdanning.
   Finn en god jobb for å bli økonomisk uavhengig fra sin mann.
   Ikke miste kontroll og selvkontroll. Selv med krangler tenke rasjonelt.
   La porevnuvaty lille mann. Du trenger ikke å spesifikt lete etter en grunn, men hvis det skjedde, så la deg selv tenke ut partner der du forlot det på hælene, i en vakker kjole med attraktivt malte lepper og gåtefulle smil.
   Og aller viktigst - å holde ektemannen trygt behandle sine hobbyer, venner med sine venner.
  Hvordan være alltid interessant mann?

   Hvordan å være attraktive for menn?
  1.  Person. Selv om du bor sammen, har du fortsatt gjøre lett makeup: gjenopprette hud feil, vippene podkrashyvayte pryhorashyvaytes for ham. Samtidig synd hans nerver og lage masker til ansiktet og cellulite wraps i hans fravær.
    Sport. Engasjere seg i idrett. Løping, videoer, sykling, svømming, forme, aerobic, yoga, dans - så hva vil engasjere seg med glede hver dag. Du vil forbedre din helse og være i god form som ikke kan unngå å legge merke din mann.
    Klær. Ikke gå hjem i en badekåpe, møter han en mann med en gammel arbeid skjorte og leggings. Være vakker og attraktiv, selv gjøre lekser. Sørg for å oppdatere garderoben hjemme shorts, skjorter og topper, mine gode klær og elegante tøfler. Sørg for å kjøpe din vakre undertøy. Selv om det ikke ser ut coyly under husarbeid og utholdenhet vil ikke mann, du fortsatt vil gi deg tillit i skjønnhet og velvære bare fordi du kledd.
    Lukten. Det er ingenting bedre enn lukten av ren svezhevыmыtoho kroppen. Men av parfyme og toalett vann er ikke verdt glemme. Velg en lukt som liker mannen din, og spray parfyme på seg selv for hans nytelse.
    Hår. Ikke la deg gå med en skitten hode. Gjøre frisyrer, nye frisyrer, la folk se deg hver gang et nytt bilde.
    Hva kan jeg gjøre for å jevne intriger mann?
   1.  Bare tuller. Sans for humor mann vil se på deg annerledes.
     Ta vare på sin mann. Ukryvshy hans teppe, får du i det minste en takknemlig se tilbake.
     Utrydde sine dårlige vaner. Dette ikke bare tiltrekke seg menn, men også en positiv innvirkning på helsen din.
     Overraskelse mann. La fantasien løpe løpsk.
     Være munter. I travle arbeidsdager og presserende problemer er stor mann distraherer fra alvorlige tanker.
     Ikke skimp på uttrykk for positive følelser. Del dem med din mann.
     Vise sin hengivenhet, tenk om et barn som bor i sjelen til en voksen mann.
     Bruk din intuisjon. Preduhadыvayte hans ønske, humør, dette hans overraskelse deg.
     Ta til kvinnelig logikk tilsier det er ikke-standard vei ut.
     Være uforutsigbar. Ozadachyvayte og spennende mann på en positiv måte og i grunn.
     Som om du ikke var opptatt, tilbringe mer tid sammen. Cook sammen, spise, gir ordre, se på TV. Finne felles interesser, reise, gå på datoer, kommunisere, søke, støtter hverandre, og viktigst av alt - kjærlighet!  
Hvordan velge mellom to gutter?
 "Hjertet av den vakre utsatt for utroskap" - dette er sikker karakter Verdis opera "Rigoletto". Tydeligvis var den italienske komponisten en klok mann, som samme karakter og plottet i seg selv skiller seg veldig ustabil natur. Og slik lettsindighet, dessverre, var og er et fellestrekk. Spesielt hennes synd folk vant til oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Det gir stor tilfredsstillelse popularitet gjør det mulig å føle deres behov og betydning, selv illusorisk. Om denne nyanse smoothies foretrekker ikke å tenke på, samt det faktum at denne situasjonen ikke kan vare evig. Før eller senere selv de mest ivrige løgnere må velge én person. Gjør det enkelt, så lett å gi opp gamle vaner og spennende risikoeksponering. Men å sitte på to stoler umulige å falle kan være svært smertefullt. Dessuten er situasjonen ikke stoler og levende mennesker som du leverer den lidelsen usikkerhet. Denne bevisstheten om uærlighet, og etter ham - forstå utillatelig situasjonen bør være ditt første skritt for å fikse det. Og siden vi snakker om slike personlige situasjoner, kan vi anta at styret trenger en ung og relativt uerfaren i saker av hjertet jente. Modne damer foretrekker å løse lignende problemer og trenger ikke utenforstående tips. Men de vil ikke hindre de som ikke kan bestemme seg for å lukke og tvetydig situasjon. 
 Et vanskelig valg mellom to gutter - en ganske vanlig situasjon. Kanskje dette faktum litt løfte din ånd, utmattet av konstant pryatkamy. Men den gode nyheten slutter. Så begynner den intrikate og muligens langsom prosess for beslutningstaking. Hvis du forventer at det vil bare bestå i å vurdere kandidater mellom god og enda bedre, du er dypt feil. Dette er seriøst arbeid. Og først av alt - over seg selv. Når du har opprettet denne doble situasjon, og derav grunnen for ubesluttsomhet trenger å se innsiden.
 Hva de skal gjøre med dem
 1.  Akseptere deg selv. Alle har rett til sin egen vei, selvstendige valg og feil er uunngåelig. Hvis dine vibrasjoner - en manifestasjon ikke av ondskap, men bare intern usikkerhet, er det usannsynlig at noen ville ha umiddelbart fordømme grusomhet. Folk har en tendens til å tvile, og fremfor alt, tillit. Dette og alle andre hensyn. Hovedprinsippet skal følges for å unngå alvorlige konsekvenser også, formulerte det berømte humanist Immanuel Kant. I forenklet form ord kan "aldri skjedd for mennesket som et middel." Det er veldig kort og rehashed ordlyden, men essensen av ideen, mest sannsynlig at du forstår. Med andre ord - holde andres følelser, spesielt slektninger.
   Forstå deres ønsker. Mest usikkerhet oppstår på grunn av misforståelser eller ingen spesifikke mål. Fordi ærlig svare deg selv spørsmålet: hva vil jeg? Fra livet generelt, forholdet nå og da, fra en kjær? Svar hvis de er sanne og fullstendige for å hjelpe deg å forstå hvilken retning er veien til å nå målene. Kan du tro at dette er din generelle plan, i hvert fall for den nærmeste fremtid.
   Gjør deg klar for den smerte. Prøv den og du vil ha, og unge mennesker blant hvem du velger. En av dem er den nektet å høre, og den andre - å vite at, selv om han forlot konkurransen vinneren var ikke den eneste fyren i livet ditt. Menn, spesielt unge og ambisiøse, smertelig tolerere en slik oppdagelse. Og du, den mest sannsynlig tid til annen være zakradatysya trodde du gjorde en feil med valg. I "pensjonert" fra kandidaten faktisk spille smartere, sterkere, mer vellykket din utkårede. Disse øyeblikkene er uunngåelig fordi folk ikke er perfekt, og alle av dem, i hvert fall av og til, vi var skuffende. I slike situasjoner er det nyttig å minne deg selv at du er heller ikke en engel, og kanskje fortjener det som skjer.
   Muligheten for feil. Ingen er immune mot feil. Og det er enda en liten, men reell mulighet for at vedtaket vil ikke på alle resultatene, som du forventer. Du kan behandle bare filosofisk, og deretter gjøre noen valg mer bevisst.
   Livet går videre. Uansett hvilken løsning du ikke har, er det uunngåelig faktum av eksistensen av et dilemma. Så bør vi i hvert fall slappe av og ikke jukse deg selv og situasjonen enda mer. Minst som med hodet kaldt virker mye enklere og sannsynligheten for korrekt avgjørelse i rolige omstendigheter mye høyere. Du har rett til å ta enda en slags time-out og en tid for å unngå nærkontakt med begge gutta. Denne taktikken vil hjelpe deg å kjøle seg ned med lidenskap, tror det stille, uten press utenfra. Uansett - en stor sett fra avstand.
   Hva de skal gjøre med dem
   Avtale med det er aldri for sent, og aldri for tidlig. Du kan finne en passende tid koselig og god stemning. Med andre hardere de er ikke alltid villig til å dele erfaringer, særlig i en delikat sak. Så du må handle forsvarlig og med stor forsiktighet med hensyn til sine følelser. Ideelt sett - at ingen av dem hadde tenkt at din sjel er konfliktløsning begge sider. Det er enda litt myke slaget og bidra til å unngå oppgjør med de som bor sammen med deg.
  1.  Stole på intuisjon. Kanskje noen med to du føler deg mer hengivenhet, og den andre virker mer pålitelig og lojal. Følg hjertet ditt. Selv den mest ærlige og trofaste mannen vil ikke gjøre deg lykkelig uten riktige følelser for ham. Du velger ikke kvalitet kjøleskap og hjertelig venn. Med ham for å være komfortabel og avslappet, koselig og varm. En garanti stabilitet og prognoser forlate apparater.
    Du må fjerne en. Mentalt. Tenk om han noen gang gikk, var en støttespiller for homofile eller elsket en annen jente. Deretter utføre hoderegning er det samme med den andre kandidaten. Disse fantasiene er noen du vil savne mer enn den andre. Det også bør foretrekkes, fordi det viste seg at hans motstander det er lettere å gi opp.
    E-postlister. De må være to (eller så mange gutter hevder til ditt hjerte), ett for hver. Detalj liste de beste kvalitets motstandere: trekk perspektiver på livet, og aller viktigst - forholdet til deg. Hvis det ikke hjelper - skriv lister mangler, den mest rettferdige og nøyaktige. Disse egenskapene vil be de argumenter "for" og "mot" som pleide å være i stand til å slippe ut av syne.
    Spør råd. Men bare i meget nær venn som bare ikke prohovorytsya tredjepart. Eller søstre, mødre - kort sagt, mannen som ser din kommunikasjon med begge gutta fra og kan gjøre riktig. Ta hensyn til ikke bare på direkte brett (bare bedre å unngå dem), men i henhold til hvordan du ser i selskap med unge mennesker. Hvor ofte smile eller vice versa er dystre, hvordan man oppfører seg, hvor avslappet stemning som gjenstår. "Din" person - noen som du kjører og føle seg vel og flørtende.
    Ikke zatsyklyuytesya. Sann mangesidig, og ofte er det hva det skal se andre steder. Og hvis en av dine venner ekte kjærlighet - du er ikke i tvil. Og hvis "og ønsker, og stikkende" - så kanskje ingen av dem som du så mye å gi opp alle de andre. I dette tilfellet, kan du enten fortsette å noe noen forplikter ikke flørting, eller avbryte en date med både kandidater og finne den tredje. Men et enkelt, ingen av dem ingen beats.
    Det er mange måter å løse tvil: alle typer testing, overvåking og konfrontasjoner. De er alle i sin egen kaverznы og etter hvert redusert til forsøk på å tvinge gutta til å løse problemet for deg. Kvinner er generelt veldig kreativ i den forstand. Men anstendig person bør være nok for de foreslåtte metoder for å få orden på din egen sjel og ta en ærlig, ansvarlig beslutning. Som et resultat, ender det uryddig situasjon vil bringe lindring og indre stillhet.  
Яндекс.Метрика