Hvordan bli en enkelt mann?
 Gang i horisonten er det en anstendig mann, slår en kvinnes liv inn i en reell kamp for lykke. Og bli med ham i et forhold, jeg ønsker at de varte livet ut. Men menn er polygame av natur, og noen ganger andre zadyvlyayutsya til det smukke kjønn. En lykkelig kvinne som klarte å holde hans rettferdige, villig til å dele hemmelighetene om hvordan å bli en for en mann og gjøre ham til en partygoer. Menn elsker øynene
 Menn liker å zadyvlyatysya vakker og velstelt kvinne, se deres øyne. Så hvis du ønsker å bare se en favoritt, og du la ikke merke til andre kvinner blir for ham den vakreste og mest attraktive:
 1.  Etter hjemkomsten fra arbeid folk trenger å se velstelt kvinne, ikke være tvilsomt i en loslitt frakk og hulkoy på hodet. Før sin ankomst få meg opp: pereodyahnitsya, prycheshytes, gjelder lys makeup. Kjoler dødelig form og få bedre kaste stedet miniatyr silke morgenkåper.
   Klær for søvn for å være svikefull. Det kan være Skjorter Baby dollar, silke eller sett gjennomsiktige skjorter. Tidvis kan du hengi sin mann, går til sengs naken.
   Ikke overse behandlinger for ansikt og kropp. De gjør huden frisk, glatt og jevn. Elskede er hyggelig å røre deg.
   Hvis folk deler med sjalusi lurt på hvorfor du så ofte besøker butikker i timevis står foran et speil og naryazhaetes alltid velkommen forklare ham at du prøver å være hyggelig for ham! Tro meg, han liker svaret. Men alt prosedyren utføres i fravær av de troende, bør han ikke se deg med en maske på ansiktet hans og krølltenger på hodet.
   Spis innsendt!
   Hva en måte å hjerte elskede er gjennom magen hans, skjønt! Mate din favoritt velsmakende, rik og variert! Og folk foretrekker en mer enkle retter, som for eksempel ravioli, kjøttboller, poteter og kjøtt. Derfor bør de være på bordet så ofte som mulig. Hvis du ønsker å arrangere en fastedag eller selv gå på en diett, ikke involvere i denne mannen! Forbered deg selv fra hverandre.
   Men! Ikke alle menn er like skitten mat. Noen foretrekker den europeiske eller asiatisk mat. Sørg for å lære å lage mat hans favoritt retter og aldri tvinge mannen din til å vente på mat! Alt skal være klar for hans ankomst.
   Dessverre, maten foretrukket av de fleste menn er ikke veldig nyttig. Stekt og fet mat har en negativ innvirkning på helsen. Derfor er det viktig å gjøre en tallerken både næringsrik og sunn. For eksempel, hvis fromme krevde stekt biff, og deretter sende den til å pynte kokte grønnsaker (inkludert poteter).
   Og den siste. Ikke bry deg med mannen saker å lage mat til middag. De tror så mye, ikke nok de også tenke for oss kvinner. Bedre gi ham et utvalg av forhånds tilbys du alternativer.
   Frihet bringer
   Ikke begrense friheten til mannen. Bevist at flere personer knyttet til kvinnen som holder ham på en kort bånd. Gjør at den kan bli sett oftere med venner. Invitere dem til å besøke, arrangerer for sin mann og hans venner middag. Hold deg gjestfrie. Deretter vil du beundre ikke bare din mann, men også hans venner.
   Det er hvordan menn noen ganger de trenger en pause fra familie Dette betyr ikke at hans følelser for deg avkjølt. For dette menn der fiske, jakt og andre hobbyer. Menn er også noen ganger trenger å komme sammen for å snakke med mannlige tråder å diskutere saken. Men i løpet av disse samlingene han ville fortsatt være å tenke på deg og ønsker å komme tilbake.
   Hva er hemmeligheten bak familiens lykke?
   Vi må stadig forsterke og opprettholde interessen for din ektefelle med deg som kvinne. Han må forstå at du også se det i første omgang som en mann. Og på noen mulig prøve å bevise det. År som bor sammen gjør elskov ikke like lidenskapelig som det var før, men hendene er riktige:
   ofte settes i gang i din nærhet;
   ærlig fortelle sin mann om sine ønsker;
   ofte snakker med hverandre om dette temaet;
   konvertere sine fantasier til virkelighet (men bare hvis du virkelig ønsker dette);
   Gjør rekke intime overraskelse for ham.
   Jeg forteller alltid elskede som det kan være godt med ham. Hvis du gjør en mann glad i sengen, han selv tanker vil være om andre kvinner. Det være seg for den beste og uforglemmelig, så folk bare bo sammen med deg for livet.
   Hvem er familiens overhode?
   Selvfølgelig mennesker. Et siste ord alltid være sammen med ham. Dette betyr ikke at du kan helt glemme om personlige mening, akkurat i dette tilfellet bør være klokere. For eksempel, om kvelden du bestemmer deg for å se en film og elsket det bedt deg om å velge mellom. Velg noen filmer du ønsker å se og gi sin bedre halvdel. Han leste kunngjøringer og velger selv den mest interessant for ham. Konklusjon: og du er fornøyd, og sa at hans favoritt ord for menn.
   Likestilling mellom menn og kvinner hadde en fersk uavhengig. Denne gruppen av kvinner menn bundet sterkere som forstår at slike personer og da er det lettere å forlate forholdet, så prøv å unngå dette. Du kan ikke være helt avhengig av sin mann, som de forstår det og kan dra nytte av det. Hvorfor? Du vil fortsatt ikke dinetes! Derfor bør du være primært økonomisk uavhengighet.
   Respekt og Engasjement
   Til å oppfatte mannen du var sterk og utholdende, å verdsette og respekt. Alltid ozyvaytesya av hans utvalgte positiv, om enn han ikke hørte. Markere den har flere fordeler, ta sin fangst. I øynene, må han være en person med en stor bokstav, så vil det virkelig bli. Båret bort av hans kvaliteter og handlinger (med mindre de er veldig bra). Og viktigst av alt, prøve å gjøre ham lykkelig.
   For noen mann føler seg viktig unik. Han må være sikker på at du tilhører ham alene. Dette betyr ikke at du må slutte å kommunisere med det motsatte kjønn. Selv om forholdet er lov å flørte med andre, så folk bør være sikker på at du får på da. Den minste tvil i din trofasthet bringe bare skuffelse og betvile noens holdning.
   Ros og komplimenter
   Den gylne regelen for et lykkelig gift liv - prise hans partner, og det bør gjøres ved enhver anledning:
   Brakt søppel? - Takk, kjære, at du jeg gjort!
   Vaske opp? - Takk, uten din hjelp ville jeg ikke har tid til å fullføre andre ting!
   Ryddet en tett vask? - Hva du har gjort, hva jeg ville ha gjort uten deg!
   Økt på jobb? - Du har et bord og deksel, og åpne en flaske champagne og varm sengetøy
   Menn høre komplimenter like viktig som oss kvinner. Så ikke slurve og gjøre dem så ofte som mulig. Men aldri sammenligne henne med andre menn, spesielt sammenlignet mot ham. Å kritisere en mann i noe tilfelle være, det fornærmer deres verdighet og selvfølelse reduseres. Tross alt, er han alltid sliten og ønsker å lytte til å avslutte.
   Og aller viktigst, snakke til sin mann så ofte som mulig, at du elsker ham. Og gjør det nå!  
Hvordan å holde en mannlig tvillinger?
 Du elsker mannlige tvillinger? Du bare aldri bli kjedelig med det! Dette skiltet er forskjellig utrolig dualitet, variasjon, ustabilitet. Din favoritt - en lys, ekstraordinær person. Men den evige spill av farger og noen ganger uforutsigbar oppførsel kan ikke bare dekk, men også satt i en reell uføret. Du må være en kvinnelig spiller å se forvandlingen sindige og vise fasthet av karakter. Ta din manns twin som han er. Med ham er virkelig interessant, mens det kan gi deg ekte kjærlighet og ømhet. Du trodde at din favoritt Twin besluttet å forlate deg? Selv om du ikke føler noe konkret, men ønsker å iverksette tiltak i alle fall, for å holde en mannlig tvillinger ved siden av ham for alltid? Så komme inn i sin indre verden, spesielt natur og huske noen enkle tips.
 Mann-twin, hvem er han?
Du har sikkert allerede lagt merke til, snakke med din ektefelle Twin at denne uvanlige mannen. Derfor, for å forutsi sine handlinger praktisk talt umulig. Tenk på et forhold med ham som et slags spill: la ham en stor rolle, men også ikke glem bevegelsene dine. Litt manipulere din favoritt, bare ikke la ham se din innsats. Først av alle slags ting ut nyansene av hans karakter og finne ut hvor alvorlig hans intensjoner. Det er sant du besluttet å forlate? Eller er du bekymret bortkastet? Prøv forsiktig ut. Og ikke glem den ekstraordinære indre verden av dine tvillinger. Standardkrav for det er ubrukelig.
Så hva er innholdet i denne mannen puslespill?
 1.  Variabel. Variabilitet for tvillinger - en egenskap som ikke finnes, og det er konstant tilstand. Essens. For det er bare naturlig stadig kommer opp med nye ideer, for å sette mål uventede ekspressmotstridende synspunkter innen to timer og uendelige skiftende avgjørelse. Få brukt og vurdere dette faktum. Minyaytesya med det, ellers avstand, og han vil bli lei deg.
   Liker - liker ikke. Evig forvandling mannlig Gemini dekk du? Enig i at de har en positiv side. For eksempel, er i dag din favoritt allerede vist noen likegyldighet, savnet han i din kommune, og stirre på den vakre jenta. Du hadde tid til å høre ham sammenligne fremmed for deg - ikke i din favør. Ikke veldig. Vent litt. Det er mulig at i morgen din Twin glemme fairy nymfe, og du roser bare for å være nylig kåret en ulempe.
   Altfor vennlig. Din favoritt kom hjem veldig sent? To dager etter at han forlot, ingenting advarsel? Og det lukter av parfyme kvinner? Ikke bekymre deg og ikke rush til konklusjoner langt! Når mannlige Gemini vil forklare at han bare "snakket og snakket, drakk litt" in "ganske anstendig girls", bør det ikke sjokkere deg. Ditt valg er virkelig i stand til å bare slappe av, selv i en slik en original måte. Uten romaner og intime relasjoner.
   Elskere av tillit i forholdet. Hvis du ønsker å holde en mannlig tvillinger? Husk alltid: det ikke kan fornærme mistanke. Hvis han ikke har annonsert en pause, trenger du ikke å vise tillit, prøv å stille ledende spørsmål og finne ut noe. Din favoritt dødelig fornærmet. Kanskje en slik holdning fra din side kan vanligvis presse Twin, gi sin mening om å stanse kommunikasjon.
   Frihetselskende. Din favoritt bare utrolig verdi frihet. Denne representanten dyrekretsen skiltene som ingen andre søker å oppnå uavhengighet i det hele tatt. Han tolererer ikke kontrollere ham noen ekle bånd. Prøv ikke å legge press på ham, ikke prøv å spore sin klasse, lage en tidsplan. Vanlig telefonsamtale, og spørsmålet om plasseringen, en kjent for mange, er i stand til å bringe Twin av og dyppe den i dårlig humør. Bedre ikke gjør det. Ellers vil det finne seg selv mindre interessant kvinne.
   Generator av ideer. Venne seg til de endeløse prosjekter og planer tvillinger. Du trenger ikke å be ham om å finne ut hvorfor han aldri ferdig begynt, og allerede begynne noe nytt. Dette er tradisjonelt en mannlig tvillinger. Han - kreativ personlighet, nyter selve prosessen med "idé generasjon". Utførelse han vanligvis ikke har råd til, og generelt ikke veldig interessert i det. Drømme med det og ikke bekymre deg. Hans vaner bør ikke føre til at du irritasjon og noen av dine kommentarer fornærme ham.
   Intellektuell. Du snakket med mannen din Twin, men plutselig avbrutt samtale, men merkelig han så på deg? Nylig har han nettopp fortalt deg at du ikke er veldig smart? Du bør umiddelbart ta affære. Intelligent diskusjon, debatt og endeløse samtaler er avgjørende for din valgte. Han elsker å bruke tid, så slapp av, dele ordspill og amaze ditt sinn, bevissthet. Han trengte konversere. Svare på dette spørsmålet for å holde en mannlig tvillinger.
  Til tross for sin volatilitet, dagdrømming og ekstern tilfeldig, din kjære en Twin i stand til å gjøre deg virkelig lykkelig. For henne er verdt å kjempe for. Bare veldig forsiktig og nøye, for ikke å skremme din utkårede. Etter en Twin mild, omsorgsfull, raus, fantastisk far og ofte er i økonomiske problemer. Med det vil du være trygg og varm.
   Hvordan å holde en mannlig tvillinger? Din strategi
  Du må være en reell iriserende regnbue diamant til å binde fast til ham mannen din Twin. Den kombinerer flere personligheter enkelt endres og aldri stå stille. Det være seg for en anstendig "andre halvparten." Du trenger ikke prøve å gjenskape det, "satt i riktig retning", og gjøre vårt ytterste for å perfekt komplettere sin oppkomme av farger og følelser. Du blir vant til raskt å glemme hvordan du har levd annerledes. Med tvillinger vil du alltid være interessant.
  Hva bør være den oppfatning av menn Twin perfekte kvinne?
  1.  Den energiske. Bli en sprek, hemningsløs, spektakulære. Generelt, mannen ansvarlig Twin hele. Holde følge med ham du ikke kan eller ditt sted umiddelbart ta en annen kone. Din kjære vil sikkert være i etterspørselen alltid.
    Independent. Og dette må du utfylle Twin, gjør ham til en harmonisk helhet. Du sørget uten ham, ventet på ham etter jobb? Umiddelbart kjørt til halsen hans, og han skulte? No offense, bare din favoritt allerede følte seg "bond". Han liker ikke dette. Identifisere dine følelser, men ikke glem - du er også en person. Det er bedre å bli med i noe i fravær av en kjær, tenke på en interessant hobby. Han er glad for å diskutere din arbeidssituasjon og setter pris på dine kreative ambisjoner.
    Delikat. Din mann Twin ønsker å få emosjonell komfort. Ikke bryte den, ikke invadere den personlige plass av den elskede. Vennligst avstå fra henvendelser, kommentarer og kritikk.
    Pålitelig og uavhengig. Så, Twin ønsker å se en kvinne av motstand. Han drømmer om intelligent, visjonær, som kombinerer det praktiske og drømme dame. Bli en. For å holde ektemannen Twin, prøv ikke å spørre ham råd og ikke søker hjelp. Han er ikke akkurat liker det.
    Rimelig. Hvis din favoritt åpent erklærer deg av forræderi eller separasjon, må du vise maksimal tilbakeholdenhet. Ikke vise ham at du er sjokkert, fornærmet at du ikke kan leve uten henne. Ikke utsett dem og ikke gå til den enkelte. Kritikken han avviser.
   Han sa han forrådt? Ikke spør direkte spørsmål. Reagere mildt, og kan ironisk. Du har en negativ holdning til det faktum av forræderi - Twin la den forstå. Men ikke skade ham personlig.
   Favoritt uttalt at han bestemte seg for å gå? Foreslå vente. Drive tenke på noen. For eksempel ønsker å tilpasse seg den nye situasjonen. La bo minst et par dager. Han er et blunk. Han sannsynligvis enig. Det er mulig at den neste dagen han ombestemmer seg. Men du bruker tiden din effektivt, fortsetter å overraske kjæresten.
    Intelligent følgesvenn. Du vil alltid ha for å utdanne oss selv. Mann Twin utviklet allsidig, talentfull, liker å snakke.
    Div. Være annerledes. Husk at en kvinne aldri kan møte tvillingene. Han jobber alltid for noe ukjent. Kombinerer flere forskjellige kvinner, leke med hans karakter, vaner og smak. La din elsker du vil være interessert. Hold det forpliktelse til deg, nysgjerrighet, et ønske om å åpne det nye bildet.
   Din kjæreste, var jeg med ham. Ikke henvise dem, ikke gi råd, ikke la deg selv håner. Hold ham og behandle ham med respekt. Være leken, foranderlig, selvstendig, interessant følgesvenn. Oppføre seg fornuftig vedvarende og lære om svik. Deretter får du beholde en mannlig tvillinger. Og du skal være fornøyd med ham.  
Яндекс.Метрика