Hvordan fortelle om en mann elsker deg?
 De fleste kvinner noen ganger lurer på: Hvilke erfaringer de valgt? Ønsket om å vite hvorvidt elsker mennesker kan være på ulike stadier av relasjoner. I begynnelsen kortet interesse på grunn av det faktum at kvinnen ønsker å sørge for at hennes følelsen er gjensidig. Men å få et positivt svar, tenker at utvalgte fortsatt elsker henne, er denne damen ikke selvtilfreds. Enig, er svært lite tid, og en kvinne drømmer om mer. Han fortsatt ikke tilby sin hånd og hjerte? Og han elsker? Eller rett og slett revet med? Men menn er forskjellige fra de rettferdige sex. De er ikke vant til å tydelig vise sine følelser, ikke så fort og hardt for å ta en beslutning til en del med sin frihet. Ja, mannen ikke drømme om ekteskap. Men selv om han ennå ikke har bestemt seg for å gifte seg, betyr det ikke at han ikke elsker deg. Prøv å sette pris på hans sans for objektiv bruker forskjellige metoder og tips.
 Hvorfor har et spørsmål? Din personlige holdning til menn
Lær mann elsker deg, vil du introspeksjon og en liten studie av status quo i din innsats. Tror det var grunnen til spørsmålet ditt.
 1.  Visste du tviler sine følelser. Selvfølgelig, hvis du er i tvil om levedyktigheten til ditt forhold med din kjære, kan slike tanker vises i menn. Bestem selv om du skal fortsette å kommunisere med den personen. Du har kanskje møtt noen andre? Eller du ikke tilfredsstiller forholdet? Sannsynlige årsaken til problemet må først være et søk.
   Dine forventninger er ikke oppfylt. Du håpet på mer, når vi begynte å kommunisere med sine kjære. Nå frustrasjon hindrer deg ordentlig vurdere følelser mann. Vær oppmerksom på at hvis du gjør noe kommer opp, "tegning" valgt bilde og overføre den til en virkelig person, en mann av skyld om det. Prøv å ignorere dine drømmer og nærme seg dette spørsmålet på en intelligent måte. Tross alt, kan denne mannen elsker deg, bryr seg om deg demonstrere utmerket kvalitet, til tross for noen uoverensstemmelser fiktive ideelle.
   Relations "stoppet". Mens du venter på den videre utvikling av relasjoner, men de var frosset på ett punkt. Ikke noe drastisk skjer, og du trenger visshet, lyse arrangementer. Tar hensyn til temperament av din elskede ektemann, graden av sysselsetting trekk. Forskjellige mennesker har forskjellige følelser viser. Vær nøye studie og bedre indre verden av din utvalgte, unngå stereotypier.
   En mann viser ingen kjærlighet virker likegyldig. Du må bare ha ett spørsmål: hva mener du med demonstrasjon av kjærlighet? For en mann spesielt viktig å støtte deg økonomisk, hjelpe til hjemme. En romantisk kjærlighet kan gi stor bukett invitere på kino og en restaurant, men la ikke merke til at du er sliten, har du en tung bag hender. Alt er relativt. En viktig rolle er spilt og dine personlige preferanser. Bare husk at oppvarmet anerkjennelse og blomster trenger du bare en stund. For et langt og lykkelig liv mann skal ha ingen romantikk, og andre kvaliteter: pålitelighet, praktisk, sunn fornuft og evnen til å ta vare på deg.
   Han gjorde ikke kalle en. De fleste av kvinnene ønsker å vite elsker sin mann, fordi de ikke kan vente på den lovede forsyning. Men ikke glem at menn kan være mange grunner til ikke å jag for å konkludere offisielle ekteskap. Denne løsningen tar tid. Også ønsker å vente noen ganger forbundet med å registrere negative opplevelser av å kommunisere med kvinner, negative personlige erfaringer, eksempler på foreldre eller venner. Ideelt sett bør forholdet bli gjort, men du trenger ikke bare kreve perfeksjon. Du må kanskje vente eller finne en annen vei ut. I alle fall ikke noe stempel i passet - er ikke en indikasjon på at folk ikke liker deg.
   Forverring relasjoner. Hvis du har lagt merke til at kommunikasjonen var helt klart vanskelig, mistet sin tidligere forståelse virkelig verdt det dobbelte av oppmerksomhet. Bare prøve å finne ut hva årsaken. De kan ikke ligge mot en mann for deg, og i noen eksterne faktorer. For eksempel, din kjære har problemer på jobben, hjelper det å overvinne vanskeligheter slektninger. Så selv midlertidig forverring forhold til deg er forståelig. Prøv å støtte mannen din, gjenoppta kontakt med ham.
  Prøv å ikke kreve for mye av en mann, en nøktern vurdering av hans følelser for deg. Tross alt, kjærlighet - det er evig ferie.
   Vet om elsker mennesker. Flere nyanser
  Først av alt du trenger en mer oppmerksomme på din kjære, for å finne ut hans virkelige holdning. Husk, reaksjonsevne og evne til å se hver eneste lille ting du trenger er alltid. Legg merke til alle detaljene, reaksjoner og atferd mann. Så du vil være lettere å utvikle ditt forhold i riktig retning for å gjenoppbygge sin egen atferd og slukke konflikter. Og, selvfølgelig, hjelper det å vite, elsker deg mann.
  1.  Oppmerksomhet. Prøv å forstå hvordan oppmerksomme på deg mann. Kjærlig person som er interessert i dine helse, humør, og forretningsplaner. Han vil fortelle deg detaljene hvis du sier om en bestemt sak. Hvis du ser at folk ofte abstrahert fra dine bekymringer, foretrekker å snakke bare om deg selv - dette er en virkelig dårlig tegn.
    Imidlertid, mens lett. Noen ganger kan du finne slike allianser: paret er fornøyd, folk gløde, satt til positive. Men de deler med hverandre problemene støtter ikke i en vanskelig tid. Det er bedre å ikke snakke og ikke tenke på de fattige, de er sammen bare så lenge det er lett og behagelig. Selvfølgelig er kjærlighet vanskelig å si. Når din elskede skjuler eventuelle vanskeligheter i livet, som ønsker å fremstå vellykket, og krever det samme fra deg, vil du ikke å regne med hans støtte og kjærlighet.
    Potensial. Vurdere sannsynligheten for et positivt forhold til din mann, sitt potensial. Hvis du snakker i lang tid, og er fortsatt en favoritt ikke introduserte deg til dine venner, er sjansen stor for at han ikke tror din forening perspektiv. Kanskje, det er bare flørting, kjærlighet språket ikke.
    Omsorg. Analyser er omsorg for deg og ikke ytre "tinsel". Mange gaver, komplimenter og noen flotte turer i dyre restauranter vil erstatte ekte omsorg og støtte fra sin elskede ektemann. Når du har byttet ut en skulder på tid, du bare føler det. Som har følt seg oppmerksomheten fra sin mann, reell støtte? Heller, han virkelig elsker deg.
    Generelt. Ta hensyn til styrken av dine relasjoner med menn. Jo mer du har til felles - jo bedre. Utmerket hvis du går sammen, diskutere arbeid og virksomhet, kjøring økonomi, slappe av, gi hverandre råd. Kjærlig ektemann lytter til dine meninger og prøver alltid å forstå dine problemer, gir en god løsning.
   Selvfølgelig ønsket bevis på kjærlighet en mann - en giftering på fingeren hans. Prøv å kombinere en liten initiativ med delikatesse. Rush ting og legge press er ikke nødvendig. Men det er viktig å formidle til mannen at du elsker ham, setter pris på forholdet og ønsker å holde dem for alltid drømmer om familie og barn. Så, er det sannsynlig at du vil bli din kone valgt, gjør at han elsker deg.  
Hvordan innrømme jenta forelsket?
 Liker du den jenta du har bestemt deg for å fortelle henne om det? Det har lenge vært elsket å prate med, og nå var det et behov for å bekjenne dine følelser? Dermed mange unge mennesker finner det vanskelig gitt kjærlighetserklæring. Begynn vinne tvil: om det er nødvendig å snakke om det? Evaluere eller jente? Hvilke ord skal du velge? Faktisk er det ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. Du vil være i stand til enkelt å innrømme jenta i kjærlighet, hvis du gjør det fra hjertet og nærme seg problemet kreativt. Ikke vær redd for å originale og modige beslutninger - etter at du vinne hjertet til en jente, riktig inntrykk på henne, la levende følelser! La din anerkjennelse huske.
 Hva er dine mål, hvorfor tilstå?
Utmerket hvis du kunne tenke deg hvorfor du trenger en kjærlighetserklæring. Selvfølgelig, kjærlighetserklæringer og frieri - er ikke det samme. Men husk at bare snakke om følelsene dine, antar du litt ansvar. Det er flere scenarier.
 1.  Harmonic. Du elsker en jente som henne å være ærlig om det. Du kan ikke utelukke at det i fremtiden vil bli en familieplanlegging og langsiktige relasjoner. I dette tilfellet din kjærlighetserklæring virkelig ærlig og oppriktig, vil du ikke bli bedratt elsker.
   Tradisjonelle. Visste du ikke vet ennå nøyaktig hvor nær du denne jenta. Det du liker, men du kan ikke tenke fremover. Det er vanskelig å forestille seg hva som vil forholdet selv etter et par måneder. Men du ønsker å tiltrekke seg hennes oppmerksomhet, for å gjøre visse skritt for å gjøre et godt inntrykk. Derfor ziznayetes kjærlighet. Vær oppmerksom på at ikke alle jenter er smarte og erfarne til å forstå alle detaljene av mannlige logikk. Når hun hører ordet "love", legger hun umiddelbart mentalt - "evig". Selvfølgelig kan du lurer på så logisk si at du snakket om ekteskap. Imidlertid er den unge jenta i stand til å akseptere din bekjennelse så. Prøv å ikke svikte din favoritt og ikke presse den på de frekke handlinger. Da er du og ikke finner deg selv i en ubehagelig situasjon. Først ordne opp med dine følelser.
   En realistisk. Du vet nøyaktig hva familien til denne jenta ikke vil skape. Faktisk, følelsene dine er ikke dypt, men gjerne for deg er enkelt og ingen uforpliktende flørt. Of course, i denne situasjonen den beste kjærligheten ikke innrømme. Men hvis folk kjenner hverandre godt, hun har lignende synspunkter med deg, kan du enkelt fortelle henne om dine følelser. Bare ikke glem å spesifisere nøyaktig hvordan du forestille dine fremtidige relasjoner. Selv om hun er modig og dristig, kunne fortsatt på hjertet den samme drømmen om "evig kjærlighet" den. Bare snakker om alt riktig og deretter ikke gå galt.
  Demontert i seg selv og sine følelser, kan du trygt begynne å forberede seg på en kjærlighetserklæring.
   Bekjenn jenta forelsket rett: nyansene anerkjennelse
  Det beste alternativet ville være å gjøre dette: konsultere en ressurssterk og intelligent jente som vet ikke bare deg, men også din favoritt. Det kan gi deg verdifull og relevant råd gitt din personlighet. Selvfølgelig, bør denne jenta være en pålitelig venn. Men du fortsatt ikke vil være immun mot den subjektive syn på forholdet. Plutselig din venn du vil rett og slett nekte å anerkjenne? Vurdere her noen forskjellige alternativer for å gjenkjenne jente i kjærlighet og viktige nyanser. Det objektivt.
  1.  Oppriktighet. Husk at det viktigste i ditt kjærlighetserklæring - oppriktighet, ikke vakker, men kalde ord. De vakreste setninger synes for streng og "ikke-levende" hvis du legger dem i en reell følelse. Samme som du føler jenta.
    Atmosfære. Viktig rolle å spille situasjonen rundt deg. Legg merke til hvordan det skaper i teatre, klubber, sirkus. Enig opera ville se fantastisk i en nattklubb atmosfære, og sirkuset - filharmonien. Du må velge den mest passende sted for en kjærlighetserklæring. Det bør ikke være for bråkete, overfylt. Utmerket hvis atmosfæren bidrar til den romantiske følelsen og anerkjennelse - da blir det din "assistent".
    Mood. Bedre ikke å innrømme jenta forelsket, når det ikke er i ånden. Hvis hun bare fortalt deg om den onde lærer, venn eller grusom klager over hodepine, vil dine ord ikke gi ønsket effekt. Du trenger ikke å "komfort" kjærlighetserklæring. Dette er en alvorlig sak. Vent til kvinnen vil være i godt humør.
    Detaljer. Ta hensyn til detaljer. For eksempel, du fant en hyggelig kafé og har besluttet å innrømme jenta forelsket der. Og hun likte ikke menyen. Eller servitør. Du trenger bare å navigere og begynne å se andre steder. Husk at din favoritt ingenting skal distrahere eller irritere når du snakker med henne om dine følelser.
    Utseendet ditt. Deg, selvfølgelig, ikke er pålagt å bære en designer dress eller jakke når du skal på en date, som ønsker å innrømme jenta forelsket. Men utseendet ditt fortsatt må oppfylle alvoret i øyeblikket. Det er viktig å ta vare på deg selv, ser pen liten feiring også gjør ikke vondt. For eksempel, hvis du vanligvis bruker klær av sport stil, kan du bære for en slik anledning bukser og skjorte, god genser. Generelle, utmerket, hvis en jente vil merke at du er litt "kledd". Hun liker at det prøvd.
   Gitt alle detaljene, er det på tide å velge en metode og en kjærlighetserklæring.
    Bekjenn jente i kjærlighet. Flere måter å erobre hjertet hennes
   Du kan velge en mer tradisjonell måte av en kjærlighetserklæring eller velge den opprinnelige banen. Bare husk å ta hensyn til smak og din jente. Rolig og hjem jente kan skremme anerkjennelse på høyden av fugl fly og flyturen selv risikerer forbli negativt inntrykk. Aktiv jente er ikke veldig egnet romantiske erklæringer på benken i en lyssky smug. Det er bedre å bli styrt av temperament og manifesterer din favoritt fantasy.
   1.  Romantisk date i en kafé eller restaurant. Det er bedre å velge ikke veldig overfylt sted der du ikke vil være forstyrrende støy, sterkt lys. Anerkjennelse i en koselig atmosfære på bordet, er det tradisjonelle, men haster ikke. Bare prøv å gi den en spesiell smak. Gi jenta en suvenir, noe søtt og rørende. Blomster, dekorasjoner, leker og godteri i vakre bokser er alltid i trenden.
     Anerkjennelse i naturen. Dette kan være en park, en innsjø, en vakker smug. Her kan du enkelt overraske kjæresten din å løfte opp hennes fargerike ballonger tilkobling, en stor bukett, som tilbyr start med glødende lykt. Si, handling, oppmuntrende.
     Kjærlighet er i luften. Når jenta er ikke redd for høyder, vil du sannsynligvis være i stand til å imponere henne fantasi ved å tilby å gjøre en romantisk ballongferd. Allerede har steget til et tilstrekkelig høyde? Det er på tide å få din gave og si stikkord! De må produsere et tilstrekkelig inntrykk.
     Sammen i en båt. Hvis du liker å svømme sammen, innsjø eller elv også være et utmerket valg for anerkjennelse. Denne dagen vil bli husket.
     Brev. Det er et annet alternativ. Skriv et brev. Ekte eller virtuelle. Stor melding eller en tekstmelding til telefonen din. Du kan spille inn en hel appellerer til video og sende via e-post, publisere på Internett. Men, vil du ikke være i stand til å se reaksjonen til jenta for din anerkjennelse.
    Husk at jenter mer subtil mental organisasjon enn gutter, og de betaler oppmerksomhet til alle at mannlige representanter kan virke trivielt. Åpen plass for kreativitet, være oppriktig! Hun sikkert sette pris på det, og hun likte din kjærlighetserklæring.  
Яндекс.Метрика