Hvordan å stoppe en fyr sjalu?
 Mange jenter blir møtt med et annet problem: det er hjemsøkt av sjalusi. De begynner skeptisk øye på hans ung mann fulgte ham, og bekymre deg hver gang når møtet kommer over pen kvinne. Hvordan å helbrede deg selv fra tvil og frykt? Hvordan å stoppe sjalu kjæreste og leve fredelig, på ferie, nyter fellesskap med elsket? Du må forstå et forhold med en fyr. Vi må lete etter årsakene til sjalusi og dramatisk endre utseendet på noen ting. - Livet ditt er dyrebar. Hvorfor kaste bort det på unødvendige følelser, lide og bekymring? Bare ta situasjonen under kontroll. Når du blir mer balansert og mistenker at din kjæreste stopp røve, vil du gi en ny giv til utviklingen av forholdet, redusere risikoen for skilsmisse. Etter mistillit støter.
 Rozbyrayemosya tillit. Hvorfor er du sjalu fyr?
Først prøve å finne årsakene til sjalusi tillit. Hva er din frykt, tanker du definerer deg selv, din egen holdning, temperament, ambisjoner.
 1.  Mistenksomhet. Ofte jenter bare mistenkelig karakter. Hvis du er vant til å tvile på folk, du ofte føler at du jukset undervurdert, er det sannsynlig at din iver og har en lignende opprinnelse. Tenk på hvor ofte du fornærmet uten god grunn, tenke på om du skremme lett. Hvis du svarer ja, kan du si sikkert: en av grunnene av sjalusi - din egen vantro.
   Fortiden ikke la gå. Av stor betydning er den menneskelige erfaring. Jukset i det siste hun ville se på hvert menneske en forræder uekte. Selv i en periode med rask løpet av romanen, denne gangen hun husker fortiden hennes kjærlighet denne fyren og mistenker en svindel. Du hadde det? Deretter prøver å gjøre vårt ytterste for å bli kvitt de negative tankene som hjemsøker deg. Din erfaring kan ikke bevise eller motbevise noe. Abstrahuytesya ham.
   Store forventninger. Du alltid vil ha noe uvanlig, fantastisk, full av romantikk. Som i filmene. Visste du vet bare ikke hva du mangler. Men gleden av å være med en fyr der. Du ubevisst leter etter grunner for sin ikke-image kjekk prins fra et eventyr. Den enkleste, liggende på overflaten - hans utroskap. Fortellingen er, kan det ikke være. Bare en annen fyr gir henne. Selvfølgelig du tid til å kvitte seg med illusjoner. Og enda bedre - prøve å finne ut nøyaktig dine ønsker og vurdere tilstrekkeligheten av deres virkelighet. Kjæresten din sannsynligvis ikke kan gi deg en stjerne, en øy stadig omgir du bryr deg og daglig slitasje på hendene. Men du gjør noe for kjærlighet, ikke sant? Ikke alt er tapt. Glem den mistenkte og sette et mål: å stoppe sjalu kjæreste.
   Han er ikke gift, og hver dag du venter på tilbud. Ja, bryllupet - en ekte drøm av nesten alle kvinner. Men se på problemet fra en annen vinkel. Er det virkelig et problem? Hvor godt kan du tenke deg familieliv? Er du klar til gården, stifte familie? Fargerik feiring - dette er en av de aller første dagen av et nytt liv når du blir en familie. Legg merke til at fyren kan ikke lage et tilbud av personlige grunner, og ikke på grunn av tilstedeværelsen av hans flere jenter og manglende evne til å være en polygamist. Prøv å være litt mer tolerant.
   Tvil tillit. Dessverre, kan årsaken være sjalusi og mangel på tillit i sine følelser. Hvis du ønsker å forstå egentlig problemet? Deretter svare på spørsmålet ærlig, du virkelig tror at du elsker den fyren? Klar til å leve med det i livet? Kanskje du er som alle andre? Vær ærlig med deg selv, ikke prøv å holde meg på en fyr når din oppmerksomhet er rettet av noen andre. Du må velge, eller lett miste begge.
  Putting innsats ved å gjøre litt introspeksjon, prøve å finne ut om du har en reell grunn for sjalusi. Og begynner å bekjempe denne følelsen.
   Eksterne faktorer og holdninger fyr. Han liker ikke forandringer?
  Ta et stykke papir og en penn. Holde fokus og huske alt som skjedde mellom dere to i de siste tre månedene. Hvordan snakker du som han selv ledet gutten hvordan hans kjærlighet manifest mistro deg. Fant du noen bevis for å støtte din sjalusi? Vurdere de viktigste punktene som trenger oppmerksomhet.
  1.  Alt var annerledes. Du sørge for at dine relasjoner er ikke det samme. Ingen av glede, følelser, levende inntrykk. Gutten også oppfører seg ulikt, ble behersket. Dette er ikke en grunn til sjalusi. Husk at livet - er ikke evig ferie. Store lidenskaper kan ikke forbli konstant temperatur forhold i par, blir gradvis verdslig. Bli kvitt årsaksløse sjalusi.
    Det er kaldt. Mindre emosjonell fyr, var å tilbringe mer tid uten deg? Finn ut hva han har til denne saken. Alle mennesker er vår virksomhet. Kanskje han studerer eller jobber, kommunisere med slektninger plikter. Du må objektivt vurdere hvordan elskede bort fra deg. Det er mulig at du oppfatter situasjonen for intenst.
    Før du snakker om kjærlighet, men nå stille. Du er usannsynlig å finne en fyr som stadig snakker om sin kjærlighet. Men generelt er ikke gjenstand for slik anerkjennelse. Selv om du tilfeldigvis høre slike ord betyr ikke at de vil høres ut som den type bakgrunn hver dag. Deres følelse bare avskrive. Kanskje kjæresten din synes det er alt sagt. Hvorfor gjenta?
    Informasjon fra "godt wishers". Husk på hovedregelen: tror ikke sladder. Når du hører fra fremmede, venner og litt informasjon om den mulige svik av din kjære, holde seg høflig, men det er greit å høre tilstrekkelig. En person kan ha tusen grunner til å ligge i en lignende situasjon ochornyvshy person. Dette er vanskelig å forstå, er ikke alltid nødvendig. Bare lære å stole på. Hvis det er nødvendig, har du rett til å kontrollere informasjonen nøye, betaler oppmerksomhet til atferden til barnet. Men ikke glem tillit. Og at du kan si det samme.
    Det er grunner. Fyren var mye mindre møte deg. Han sa nølende, gjemmer øynene. Du vet hvilken jente han startet trolig romanen. Er du sikker på at du ikke var interessert i ham. Han er en fange på en dato og leter etter en grunn til å flykte. Så igjen du må veie alt. Tenk på hvor mye du trenger denne fyren. Klar til å kjempe for kjærligheten? Kom å få oppmerksomhet fra din favoritt "fra scratch".
   Definere ganske saklige grunner for sjalusi, begynner å endre noe. Få fyr minyaytesya, erobre. Å sørge for at det ikke finnes reelle grunner, begynner å bekjempe denne følelsen.
    Den lille jenta guide til hvordan å stoppe sjalu fyr
   Det er ikke så vanskelig. Det viktigste - å handle.
   1.  Lære å stole på. Generere en tillit kapasitet. Kjærlighet og tillit er alltid der. Kjæresten din vil svare deg det samme.
     Kvitte seg med frykt. Ikke la dine egne tanker luftspeilinger. Frykt for å miste, bli lurt - det er dine følelser. I din makt for ikke å føle det.
     Tog. Om nødvendig, bli med i anger management, ta kontakt med en psykolog. Det er en sunn avgjørelse.
     Vær trygg. Rozvyvaytesya være perfekt. Finn tillit. Du - attraktiv jente, feminin, sjarmerende, oppmerksomme og forståelse. Kjæresten din vil ikke forandre deg.
     Være uavhengig og objektiv. Du kan ikke stole på noen andres mening, ignorere sladder. Tenk watch følelse. Prøv å være objektiv.
    Alt i dine hender. Din kjærlighet og tillit du vil sikkert hjelpe, styrke ditt forhold med en fyr. La sjalusi i det siste.  
Hvordan få en kjæreste etter å bryte opp?
 Avskjed er alltid opplevd svært vanskelig. Spesielt følelsesmessig til bruddet med elskeren din inkludere jenter. Selvfølgelig, først de bare bestemmer seg for å definitivt slå en fyr tilbake. Det er viktig å tenke på hvordan du favoritt veier er en reell mulighet til å gjenopprette relasjoner. Plutselig vil du møte en annen mann som finner deg lykke? Eller gå tilbake til din ex-kjæreste vil bare nye utfordringer, spenning, tårer? Hvis du er fast bestemt på å gjøre det som er nødvendig for å gjenopprette kontakt med kjæresten din, er det på tide å ta opp saken. Husk de viktige poeng, som bør unngå å prøve å slå en fyr som skritt bør gjøres. Ta situasjonen i egne hender, men ikke stole på en rask suksess, ikke mist motet hvis du ikke gjør ting vil gå. Returnere kjæreste etter å bryte opp - en vanskelig oppgave. Men det er gjennomførbart.
 Et refunderbart fyren?
Først, prøv igjen hilsen besvare det viktige spørsmålet: om å returnere gutten? Alt bør vurdere å ikke ta forhastede beslutninger og handle under påvirkning av følelser. Prøv å forstå problemet objektivt, ikke glem om sunn fornuft. Dette vil hjelpe deg i fremtiden, når du begynner å rotere lover.
 1.  Du ønsker å slå henne. Du mister en fyr han er - din. Vi må få det tilbake. Denne tilnærmingen er mest vanlig. Det ligger en stor feil som er i stand til å ødelegge livene til ikke bare fyren, men du mest. Husk at din delte fortid - ingen grunn til å fortsette forholdet. Evaluere alle rimelig unngå egoisme og følelse av eierskap. Hvis du er drevet tilbake "personlige" favoritt, ikke bare du som bruker mye tid forgjeves, men risikere å miste ekte kjærlighet.
   Du er vant til fyren. Vane er veldig viktig, spesielt hvis du snakket med en fyr for en lang tid. Imidlertid er livet endring. Endringer noen ganger virke negativ, men du kan aldri si nøyaktig hva de vil føre i fremtiden. Plutselig, den eneste måten du vil være i stand til å bygge livet sitt på riktig måte, vil møte en annen mann, kjærlighet? Ikke holde på fortiden bare fordi vant til den gamle fyr. Trenger du en god grunn til å prøve å gjenopprette forholdet. Ellers din "spleiset" re-union fortsatt ikke gi deg glede.
   Din stolthet såret. Ønsker du å returnere den på noen måte. Kanskje kort Det er trist, men en annen vanlig grunn til at hun søker å returnere gutten. Fornærmet elsket, hun vil forelske seg i ham igjen i seg selv, og deretter avslutte. Psykologisk, er dette forståelig: hun ønsker å bli "forlatt" til "kastet". Men du vet hva du skal gjøre det - ikke den beste måten. Du bruker tid og nerver på hevn, bedratt tidligere elsker. Det kan da gjøre med deg. Ikke liker, du bygge opp et positivt liv.
  Den viktigste grunnen til å rettferdiggjøre ditt ønske om å slå en fyr - det er din kjærlighet til ham. Når du er sikker på at du bare trenger det, klar til å endre og forbedre for ham til å inngå kompromisser, har du en sjanse til å starte et nytt lykkelig liv med en tidligere kjæreste. Kom å analysere årsakene til din avskjed for å gå tilbake lover.
   Hvorfor er du skilt? Vi er på jakt etter årsakene og eliminere dem
  Nå er det på tide du komme opp med konkrete handlingsplaner som tar sikte på å gjenopprette forholdet til en fyr. Det er nødvendig å fastslå grunnene til gapet. Hvis noe venstre overs, vil risikoen for re-union bryte opp, selv om du allerede starte dating igjen.
  1.  Visste du har startet skilsmisse. Du vil bare returnere gutten. Vær oppmerksom på at du vil fullt innrømme at du er skyldig før han be om unnskyldning. Selv om du tror årsakene som førte til sammenbrudd, svært viktig. Ellers ditt ønske om å gjenopprette forholdet til tidligere kjæreste meningsløst. Du ønsker å være sammen med ham? Da må du ta med ham, vise kjærlighet, tilgivelse og evnen til å gjenkjenne sine feil.
    Stemningen var veldig nervøs. Du ofte klaget over livet, lei av fyren uendelige snakket om problemet. Kanskje din favoritt er rett og slett ikke stå følelsesmessig press. Prøv å bestemme hva du skal dele nødvendig og hva som er mulig og stille. Unngå som fremtiden. Slå fyr kvitt negativitet zminitsya. Lær skinne optimisme, eller være rolig, selv-varme. Din ex kjæreste vil bli gledelig overrasket over endringene.
    Sydende lidenskap. Du er en fyr sjalu på hverandre, ofte kranglet, og små krangler er vanlig. Selvfølgelig, å leve lenge i denne atmosfæren ekstremt vanskelig. Kanskje fyren nettopp besluttet å forenkle livet ditt. Du må begynne å se på din følelsesmessige tilstand, lære å kontrollere seg selv. Når du møter en gang en fyr i en bedrift eller i gaten, kan du tilfeldig nevne som viser seg å være helt vanlig psykologisk trening for å lindre stress. Du føler en annen person, kan du ikke trekke seg fra sjelefred. Fyren bare overrasket og vil tenke.
    Fyren annonsert som går. Husk at forut for brudd på snakke din favoritt. Han absolutt ikke en gang forsøkt å uttrykke sin misnøye. Tenk et rolig miljø, med papir og penn, hva irritert kjæreste. Det beste er å lage en liste over viktige punkter. Du vet hva du skal jobbe med i fremtiden.
   Etter å ha analysert årsakene til avskjed med kjæresten din, gjøre en grov plan nøye og unngå feil valg.
    Returnere fyr hva de skal gjøre, hva du skal unngå
   Fortsette med forsiktighet og vil ikke la følelser. Når du ønsker å kjøre din fyr på den andre enden av byen og innrømme at uten det livet er meningsløst, ikke trenger. Ingen måte. Vær forsiktig, oppmerksomme, prøv å nøye vurdere alle først, og deretter gjøre noen trinn.
   1.  Ikke jage. Skriv en e-post flere ganger om dagen, sende SMS endeløs, vente i sosiale nettverk - en dårlig idé. Kjæresten din bare bli sint og føler forfulgt rømling. I utgangspunktet du en jeger, og han - offeret. Han en gang fornøyd med at den skal skilles fra deg. Sørg for å følge kort avstand og ikke prøve å presse fyren.
     Uventet møte. Jevnlig er "tilfeldigvis" faller inn i den tidligere fyr på gaten heller ikke nødvendig. Lyst til å møte og snakke? Det beste alternativet - å gå til selskapet på en fest hvor han er. Dersom dette ikke er mulig, bare spør fyren å redde forholdet, selv vennskap. Hint om at du virkelig hjulpet ham råd, bare snakke med ham. Han vil være fornøyd.
     Scener og tårer. Denne metoden for påvirkning klart kontraindisert. Tantrums føre til motsatt resultat - fyren ikke ønsker å gå tilbake. Men tenk hvor positivt overrasket over at han så deg - rolig, avbalansert og attraktive.
     Image. Du må se etter seg selv. Vel, hvis du blir litt lysere, topp opp garderoben din. Utstråler selvtillit og optimisme. Det skal ikke se ut som en morsom pause med en fyr, følger grad. Men i alle fall ikke kastet kazhytes uheldig jente. Kjæresten din bør tenke på det når du starter på nytt for å erobre den.
     Lykkelig. Fjern alle mulige årsaker til din separasjon. Du bør være myk, omgjengelig, attraktiv, balansert og feminin. Elsk din fyr vinner igjen og ikke utfør tidligere feil.
    Du må handle nøye og forsiktig for å returnere gutten etter å bryte opp igjen og la sin interesse og kjærlighet. Unngå showdown, ikke prynyzhuytesya, ikke prøv å presse ham til å tvinge ham til å vende tilbake. Din favoritt må føle at han - initiativtaker tilnærmingen. Sender en fyr og begynne å leve med ham fra bunnen av.  
Яндекс.Метрика