Hver dag internett blir stadig mer populært og populært. Nå er det ikke nødvendig å gå til butikken for å kjøpe en telefon eller en annen smykke, ikke spør folk hvordan å finne en pizza i en fremmed by trenger du ikke å være på billettkontoret til å kjøpe billetter på buss eller tog - alt dette kan være Ikke forlate hjemmet, ved hjelp av internett.
Hvordan å møte en normal jente i kontakt?

 Og takket være den raske utviklingen av online dating nettsteder og sosiale nettverk (OpenID, Facebook, Google+, LJ) Nå kan du ikke bare lære, men også for å knytte relasjoner på nettet. Dagens artikkel vil fokusere på hvordan vi skal møte en jente på internett, og spesielt i det sosiale nettverket Vkontakte.

 Hvordan å møte en jente i kontakt eller andre sosiale nettverk?


 Faktisk, jeg er en fanside i "Offline" i det virkelige liv. For det første, du bare se hvem kjent. Før du er en ekte person og ikke noen modell av bildet. Second: de første minuttene av kommunikasjon kan forstå hva en denne jenta. Internett er fortsatt begrenset til tekst. For det tredje, i det virkelige liv kan du umiddelbart tiltrekke jenta av din sjarm, sans for humor. Online hele dette erstatte vanlige smilies
Hvordan å møte en normal jente i kontakt?

Hvordan å møte en normal jente i kontakt?
 og
Hvordan å møte en normal jente i kontakt?
.
 Men til tross for alle manglene dating på nettet, ikke glem om sine fordeler. Det er bare med hjelp av internett kan du møte en jente fra en annen by, region, som i det virkelige liv du aldri har møtt.
 Bare ved hjelp av internett kan du starte en samtale med en tilsynelatende uinntagelig jente, som i livet du ville aldri ha våget å nærme seg. Når du blir kjent på Internett vakker jente, ikke nødvendigvis samtidig ha et ryddig utseende, være barbert og prychesannыm. På Internett kan du lære, sitter ved datamaskinen i hans undertøy!
Hvordan å møte en normal jente i kontakt?

 For å være ærlig, med jenta jeg møtte i kontakt. Mens vi bodde i et herberge (men på forskjellige etasjer), selv om vi har det, og det var en felles venn i livet før vi noen gang krysset stier med henne. Gjennom kontakter, klarte jeg ikke å vite navnet på denne jenta hennes alder, byen der hun bor, hennes interesser.
 Gjennom sosiale nettverk jeg også måtte sette taktløs spørsmål om det fyr. Alt har allerede blitt skrevet om hennes side! Jeg kunne bare klikk på knappen "Legg til venner" og den første til å starte en samtale. Og etter å ha snakket til kontakter, møtte jeg hans fremtidige kjæreste i det virkelige liv. Et par uker vi startet dating
Hvordan å møte en normal jente i kontakt?
.
 Så hvis du ikke vet hvordan du skal møte en jente i kontakt, vil jeg gi deg noen enkle tips:
 •  Viktigst - dette er utseendet på din personlige side. Be om fotokvalitet avatarer. Det er viktig at dette bildet var tilstrekkelig (i friluft, i gymsalen, noen morsomme situasjon, en profesjonell fotoshoot). Ikke lærer for alle å se bilder der du er beruset eller obkurennom tilstand. Også, hvis du ønsker å møte en jente på internett, ikke lærer bilder som du fotografert med noen vakre jenter - overdreven konkurranse ingen liker.

 •  For informasjon om deg selv fylle uten feil og skrivefeil. Husk: det er bedre å ikke skrive noe du skrive noe tull eller uanstendig spøk. Hvis du har en sans for humor - vise den til meg!

 •  Ikke legg ut snørret status.

 •  Hvis du bestemmer deg for å bli kjent med en ukjent jente på Internett, først se på det faktum at hennes bilde var realistisk. Veldig ofte i kontakt og andre sosiale programmer kan bli funnet angivelig fremmet, "ekte" side der avatars bilder av jenter med trykk og fjerde bryststørrelse. Det er sannsynlig at denne "feykovaya" side.
   Se fotoalbum av denne jenta, hvordan hun reagerer på kommentarer fra andre brukere. Hvis det vises på veggen mal statuser poster hvis de fleste av vennene hennes - åpenbart falske kontoer, er ikke ekte denne jenta.
   Hvis du er sikker på at denne jenta real - Legg hennes venner. Hvis du ikke er kjent med, og skrive henne at du liker måten hun snakker, eller du liker henne bilde du mer enn én fotballklubb, etc. Hvis du har lagt det til venner, begynne å kommentere hennes bilder, statuser, gradvis føre prosa.
   Prøv å oppdage din sans for humor (jeg håper du har det
  Hvordan å møte en normal jente i kontakt?
   ) Finn ut om du har felles interesser. Hvis din kommunikasjon utviklet seg til noe mer enn vennskap, hvis du ikke kan tilbringe en dag uten å snakke med hverandre, spør en jente hennes telefonnummer. Men allerede på telefonen kan bli tilbudt å møtes et sted i det virkelige liv.
   Jeg møtte en venn i kontakt med en jente som bodde på den andre siden av landet. De hadde noen interesse, de lyttet til den samme musikken, de hadde ett og samme etternavn! Etter noen måneder med å kommunisere på nettet og over telefonen, bestemte han seg for å gå for å besøke henne. Deretter er det opp til ham. Og så begynte et forhold mellom to mennesker, hvis sannsynligheten for møte i det virkelige liv lik 9999%. Er det ikke et mirakel? )

   Hvordan ikke å møte med ei jente på internett


 •  Du trenger ikke å se på dating chatterom og forum. Meget høy sannsynlighet skuffet da når du ser det virkelige bildet av jenta.

 •  Hvis du ønsker å møte en jente på nettet - du trenger ikke å gjøre det ved hjelp Asok og skaypov. Igjen - du ikke i utgangspunktet se med hvem du kommuniserer.

 •  Hvis du blir kjent med jenta på dating-nettsteder trenger ikke velge rozpiareni side. Jenter som har mange venner på nettet, mest sannsynlig at du ikke vil være i stand til å sette av tid til å kommunisere som de kommuniserer med flere gutter.

 •  Hvis du bestemmer deg for å møte en jente på internett, ikke gjør dette formalistisk. "Hei, hvor er du? "- Hva kan være verre enn dette forslitte uttrykket? Eller "Cool i deg brystet." Jenta er hyggelig, men det sannsynligvis ikke vil vurdere deg på alvor. Er at hvis du ikke ser begge relasjoner for en natt.

 •  Når du blir kjent på Internett, trenger ikke å snakke om deg selv!

 •  Det er bedre å ikke møte på dating-nettsteder. Tross alt, i hennes venneliste dusinvis av kandidater, slik som deg. Det er bedre å lete etter jenta av interesse for vanlige sosiale nettverk.

 •  Jeg håper at min positive erfaring dating på internett for å hjelpe deg, og du vil lett kunne møte en jente i kontakt eller andre sosiale nettverk. Det viktigste - vær deg selv!  
  I nærheten av Fem jenter fra min barndom
   Et utdrag fra dagboken til en mann som ønsket å være anonym
   Vi hadde vokst i ett verksted. Men noen barn spilte spill, gikk på skolen sammen
   Jeg husker henne morsom liten jente med musefletter, over som jeg likte å spøke og pin. Det er da når en litt eldre, begynte vi alle å snakke med hverandre, for å dele noen personlige hemmeligheter, hun fortelle positivt på alle andre representanter for hennes sex - det er ingen zhemannostey og kryvlyan, ingen Lohman og koketteri, hun var alltid åpen, enkel og oppriktig . Med all kommunisere på like vilkår, for guttene i gården var "sin mann". Vi liksom ikke merke til hennes utseende da, selv om voksne i en stemme sa: "Hva er skjønnhet vokser! "Men det har aldri vært, ykakyh du stervoznostey eller narsissisme, som er typisk for noen - kanskje fordi det er så verdsatt det hele tatt?
   Jeg har alltid likt å tilbringe tid med henne - ha det gøy, spøk, delta i noen felles barneleker eller chatter, frank om morgenen for å snakke om noen personlige erfaringer, etc. Jeg innså hvor vi nærmet bare når hun døde - etter skolen hun gikk til Moskva. Lære, da - å leve og jobbe der. Og da jeg plutselig innså at jeg allerede var savnet det. På de andre jentene ikke fungerte den samme åpen kommunikasjon, hadde de ikke hennes oppriktighet og åpenhet for å bryte og jåleri heller frastøtt. Jeg snakker ikke om den gamle "damer triks" klokskap og ofte uærlig oppførsel.

   Flere år gått. I løpet av denne tiden vi nesten ikke kommunisere, noen ganger kopiert, men denne kommunikasjonen, og snart forsvant. Hun der i Moskva var deres bekymringer, og jeg her i en liten provinsby kort, kan vi snakke med hverandre? Men det seg slik at et par år jeg ikke bare fått jobb i et stort selskap og gjorde det visse høyder, men ble også leder for et stort prosjekt, som jeg snart måtte flytte til Moskva. Metropolitan Livet vridd vortex meg dine arrangementer, bekymringer og daglige saker, men etter et par måneder jeg sakte har brukt til denne nye rollen, det stilnet litt, har mer ledig tid - og det er da jeg ønsket å finne den. Det var ikke så vanskelig, særlig ettersom jenta regnskapsfører i firmaet vårt var hennes venn. Ikke at min venn, ja - shapkove bekjent, men likevel
   Vi møttes. Og ved første jeg var bare lamslått av det faktum at det var! Nei, det var fortsatt pen jente, men nå også forbedret kort blomstret, så vakker, bare ikke ord! Men det gjorde ikke vozhordylas ikke zaznalasya og ikke oppføre seg som narsissistisk Fife, som ofte skjer i stervochek inspirerende. Nei, det var fortsatt fin og åpen jente, veldig oppriktig gledet meg veldig hjertelig velkommen, var veldig glad for å se (som det virket for meg). Vel, jeg absolutt
   De første dagene senere fløy til noen fantastiske eufori. Vi møtte nesten hver dag - gå et sted, besøkt noen interessante steder og institusjoner eller snakke - fortelle hverandre noen av hans nyheter, sa om livet, veldig mye som hverandre for å dele - fortsatt ikke har sett så mye, så mange følelser!
   Hun viste meg i Moskva, spør hvordan det hjem jeg fortalte henne om sin virksomhet, om hans liv, og ved første forbauset over hvordan hrustneyut øynene ved omtale av alt som er igjen der, langt fjern i vår gårds detstva.Tak passert synes å være et par uker, og så begynte jeg å tenke. Likevel, det var noe galt med vår kommunikasjon. Sannsynligvis alle av dere har gjettet at når jeg hadde endelig og ugjenkallelig forelsket, og min holdning til en jente kan beskrives bare som en hemmelig tilbedelse. Det synes å være altfor satt meg, men nei, på nivå med kommunikasjon og alt var bra, vi brukte mye tid sammen, det virket alt var flott, veldig varmt, intimt og fortrolig kommunikasjon, alle der-obzhymantsi danser, hav av positive, kysser, klemmer, men
   På et tidspunkt kommer til meg at jeg var faktisk veldig tynn og godt dy. Så det er opptatt, så det er noe som skjedde på verst tenkelige tidspunkt, og et presserende behov for å gå, så denne helgen kan det ikke, men i det neste, og så videre rundt sirkelen, til et nytt nivå. Og i ord - er opptatt av å se meg og veldig opprørt når det ikke fungerer. Egentlig liker jeg å holde et usynlig bånd, ikke gi bort, men i tiden å ta noen subtile mottiltak når konvergens forvandles til en farlig fase, tegning bort bare i de øyeblikkene når tilsynelatende det gjenstår bare en siste trinnet. Og det ser ut som en tvungen fjerning, uønsket men uunngåelig i omstendighetene. På nivå med "Jeg ønsker ikke å, men det var stjerner". Her er de "stjerner" som folding igjen og igjen. Jeg, selvfølgelig, har lenge vært en naiv gutt, men fortsatt hadde nok til å vokse gjennom årene, jente - ja! Men det jeg kjenner henne siden barndommen, og hun er ikke i stand til dette, hun var alltid ærlig og oppriktig, åpen og ærlig, trodde jeg henne, som alle andre, å mistenke henne i denne "skilsmissen" var utenkelig, er det en Disse spillene har aldri spilt hun er ikke så !!!
   Men etter en stund ble det klart å nekte bare dumt. Jeg grundig "oppstartet" gikk inn i en alvorlig depresjon og tanker, stoppet for å prate med en jente, arrangere hennes myke ignorere. Jeg må si at i dette tilfelle ikke opplevd selv synes lettet. SMS sendt mer formell - og glemt. På nivå med ord og løfter viste seg at hennes ønske om at hun savner, etc., på nivå med spesifisitet - ingen bevegelse på hennes del ble rapportert, klart det alle arrangert.
   Vel
   Sannsynligvis, den minste ting over og, hvis ikke kort, kommer snart ett interessant faktum. Som det viste seg, er jenta det er alvorlige problemer med bolig (i Moskva synes i det hele tatt smertefullt tema for mange). Og en stor sjanse det vil snart være på gata. Jeg kunne ha alle disse problemene er det lett å løse, siden det har noen koblinger innenfor det samme prosjektet, som kom for å overvåke hovedstaden. Selv kommer til å gjøre dette (for meg, faktisk, det er ikke veldig vanskelig), men denne jenta sa ikke noe. Og så viste det seg at denne ulykken (ikke fra meg) lærte det samme vår felles venn (venninnen), som jobber som regnskapsfører her.
   Neste - oljemaleri
   Den neste dagen hun kaller meg, ba om unnskyldning for sin oppførsel, og sa at det var bare "så skjedde" at, vel, jeg ble ikke glemt (som det kan virke) og veldig lei (hvem ville trodd!), Just her "Så var det omstendigheter" og kort fører noen grunn, sier de, ble opptatt, alt det-kompleksitet og vanskelighetsgrad på alt hun har lang kalving møtes, det er bare en eller annen måte ikke fungerte. Historien blir ganske kompleks og troverdig, jeg sannsynligvis ville ha trodd, selv om jeg ikke visste at allerede visste på den tiden. Men lytt besluttet å spille gjennom. Jeg lurer på var, hva er neste akt av stykket?
   Hun sier det savnet, og tilbyr å møte. Jeg sier at fryktelig sliten (det er virkelig sant, det er bare mer - moralsk) vil ikke ønsker å gå, eller humør, etc. Og hvis det er så ønskelig, kan det komme til meg. Etter noen krangel, sier hun. Her er hvor enkelt alt er! Og tidligere
   Det blir for meg samme kveld. Uten forsinkelse, noe som er typisk. Og selv overtalt til ikke å. Etter en kort kveldsprogram og noen enkle bevegelser har vi sex skjer. Mer selv på hennes initiativ enn min. I detalj ønsker ikke å gå - beklager. Man trenger ikke dra vspomynat.A så uansett hvor rart øyeblikk, ryddig, uformell og uten å trykke den sier at det å leve i Moskva for en vakker jente er ikke like skyfri som det kan virke som det er alle slags vanskeligheter, for eksempel boliger og generell
   Jeg snur meg bort til veggen og later til å sove. Jeg ønsker ikke å høre på. I morgen går det. Jeg spytter på jobben og slå av telefonen, napyvayusya i innersålen, klatre inn i dusjen og nøye rørledning selv vaskeklut kan ikke hjelpe følelsen litt skitt, så valyayusya kvelden på sofaen, vurdere tak og meditere på spørsmålet: "Hva i helvete? "Og" Er de alle det samme? "

   * * *
   Noen dager senere var jeg bestått alle saker av prosjektet og dro hjem. Av seg selv, derfor, på en liten bortgjemt by, hvor det er et klart og oppriktig jente, ikke bortskjemt kapital, ikke bortskjemt der prosedyrene; som ikke kan leve på beregningen; hvor du kan forelske seg i uten å vente kniv i ryggen; som kan være klarert, ikke mistanke daglig hykleri. Kanskje det er fordi de ikke er klar over at deres skjønnhet - en vare som kan omsettes? Kanskje. Men jeg ønsker fortsatt å tro at ikke bare det. Hva er de og åndelig skjønnhet, renhet og oppriktighet, som noen ganger veie mye mer skjønnhet utenfor. Dette er hva som blir ofte oversett av de som satt i hodet vinkel fin pakke. Forhåpentligvis disse jentene fortsatt. Og jeg fortsatt finne henne. Ellers - hvordan så å leve gjennom denne onde verden og fornuftig?
   P.S. Og det er absolutt en jente jeg hjalp før avreise. Besluttet til alle sine boligproblemer. Bare minnet om disse dagene i barndommen, da hun fremdeles var druhoy.No se henne ikke lenger vil ha. Røret tar ikke når du ringer meldingen ikke svare  
  Яндекс.Метрика