Hvordan å møte en jente, din siste artikkel om pickup!
 Jeg er 7 år gitt opplæring for henting og ikke bare for ham, i tillegg lære folk av alle kjønn kompetente bygge relasjoner med det motsatte kjønn, i denne artikkelen vil jeg prøve å svare på de mest detaljerte dypeste spørsmål gutta.
 "Hvordan å møte en jente? "Jeg gjorde meg selv dette spørsmålet noen gang spurt, jeg liker også" belest "pick up artist prøver å forstå" hvordan å overvinne frykten tilnærming? "Men da jeg skjønte hvorfor han gjorde noe plantevernmidler, fordi livet er vakkert priori, studerte jeg Gregory Madison, deretter RMES, pochytuvav Lesleyskoe" Livet uten truser ", men merkelig nok ikke resultatet nådd, at selv med jentene møttes. Kanskje sex og noen ganger falt, men den kjente barndomsvenn, men det er en annen pickup.
 Jeg forstår ikke hvorfor en haug med åpne områder pickup emnet, kan du gjøre ett av denne artikkelen, så kan et par, men ikke åpne området - det er bare business sonny! Dryaznyaschyy nettstedet på pickup, som distraherer normale mannlige hjerner fra virkeligheten, hvorfor er det nødvendig? Og for at du skal komme å besøke og lese eller hvis pikk forstå at fylderport men er du sikker på at er skrevet riktig? For eksempel, gjør jeg ikke Sekou forgassere i faget, men siden jeg er en profesjonell tekstforfatter, vil jeg skrive en 1-times super leste en artikkel sechesh hva jeg mener?

 Forresten, mine mislykkede studenter i trening var disse gutta har lest nesten alle områder i prostudiyuvaly pickup, var det svært vanskelig å lære. Fortsatt ringer, vet jeg ikke ta røret, fordi dumt spørsmål å spørre meg horror som: "Hei jeg er her med bestemor gå og ta henne med hjem? "Så går, vil alt være gjennom! Det er super naturlig! Men nei, leste han om trehsvydanku, og faen hvis det ikke ga kvinnen på fjerde date, så alt kollapset, han "nerd" minst mener han det. At du, kjære leser som om jeg lukker gå og snakke med deg, "Shit, og som du peredvyhaesh føtter å komme til huset ditt? Forklar ah! Første til venstre, deretter til høyre? "Dette er absurd, som om alt lært å gå, det ville nå bli liggende, ikke sant?
 Slutte å lese nettsider og bøker om pickup denne artikkelen jeg ringte så bare for å gjøre det forståelig og din forrige artikkel, en artikkel som virkelig løse alle dine problemer med det motsatte kjønn, det er alt! Les og leve! Og husk - pickup - BUSINESS! Ikke mer! Jeg vet at som trener, nå har jeg en kjæreste, jeg har relasjoner med klassen sin, er hun vakker, har vi to år sammen, og jeg tok en alvorlig sak enn pickup, skrev han i Bogachev RMES 2.0 - som "pick-up" som livet mål - målet er så som så, har han innrømmet dette direkte i teksten i sin bok, har jeg respekt for business, men ikke for henting.
 De første 2-3 årene av coaching, jeg fullt gjentatte treninger og Bogachova lessly, jeg innså at jeg ikke var Philip og Alex gjorde det ikke, jeg er jeg, og jeg har min stil, og det trenger ikke å prøve å utvikle. Trening gikk bra, bærer pengene, kom disiplene, men jeg ville ha mer, rett på trening, ville jeg 100% resultat og deretter innså at det ikke oppnå dette resultatet i læring jeg mener. Stor innflytelse på arbeidet mitt hadde Burhaeva, nemlig vpravyly meg hjerner bok - "dyr pickup", "mannlig dyr" og "andre kjemikalier".
 Livet kommer alt interessant ting er, du trenger bare å se det og forstå, møte en jente - til bare for å enkelt, bare å snakke med forføre noen, men jeg må? Dette er rimelig? Kanskje det lurt? Jeg tror ikke
 Klokt - undervise jenter bevisst forlater med 5-6 jenter mens de lærer og høste utbytte på finale jente klokt - del rett, ikke ranyachy jente og meg selv selvfølgelig. Alle bare i livet ditt ikke kommer (husk, jenter - mennesker) Jente skiltes med deg, lære hvordan du skal velge den beste for deg selv fyr, men også her kan ikke gå for langt med bevisst separasjon - det er en risiko for å bli vant til etter at det har forverret problemet, vil jeg knapt kom ut av vanen. La oss snakke åpent når jeg møtte nøyaktig med fem jenter, så hva? Jeg fikk til slutt selv penger til å reise å gjøre, men noen ganger lønne seg å reise til hver av dem - til slutt - jeg har ingen penger, kan jeg ikke stå tilstrømningen av sex, jeg var svak. Er dette lurt? Og det er ikke engang rimelig
 Målet å tjene penger langt bedre enn å plukke opp "master", samt alle pengene ikke tjene penger, bare ikke pereebat alle kvinner, enig? Du kan - kanskje, men du har ikke tid. Hva tror du er virkelig lurt å tilbringe sitt liv bare til jenter bare sex? Jeg er sikker på at du har nok for alle? Du kan, men du er sikker på at du overleve dette? Tenke lenge og jeg flytter på
 Når en venn av meg spurte meg: "Så hva tror du, hva er forskjellen mellom" søppel "og" fucked "? "Jeg sa - Jeg vet ikke, og han forklarte at" søppel "- når to fyr knulle en kvinne om gangen, og" fucked "- når en mann prøver å møte de to kvinnene, hans stab raskt bli" ikke tilgjengelig " etc. Jeg har mye den dagen realisert.
 Jeg sier ikke at du bør umiddelbart klamre seg til den første tilgjengelige jente, og møte med henne frem til sin død, og trenuysya du alt du vil, men akkurat trenuysya!
 Slå av dine ebannuyu scorings jenter i nærheten her veldig like, hvis du raspishut en 10 punkts skala, og du vil, for eksempel, bare to poeng? Ikke utgitt fucked. Du virkelig tror på det? Og tro meg, jentene er der, er det ikke lettere å begynne å leve enklere? Enkelt og gratis å vandre rundt i byen, spontant møte - virkelig en himmelsk nytelse. Og frykt er alle (ikke bare frykter tilnærming), så hva nå? Passer ikke i det hele tatt?
 Dette er den verden du stå på den og mange jenter, men at frykten kan det være? Gå i fred, velge og passe rolig tempo, ikke spille en pick up artist, like i nærheten, og høste fordelene som en vanlig, beskjeden fyr og konvensjonelle egne ord og kalle jenta til møtedatoen (kaste alle mønstre og bøker om pickup)
 Det er bedre å lese bøker om jenter i stedet pickup, undersøke deres atferd i praksis, heller enn studiet av oupererov, maler, ulike teknikker etc. I stedet for besøk til steder på pickup, bedre ivaretar jente (dog med noen til å begynne med, ble Moskva ikke bygget) vakreste stedene i byen din. I stedet for å lese falsk fylderportov selv på denne tiden egentlig jævla jenter, gi dem glede, få programvaren selv, endelig finne en kone blant dem best - fordi dypt ned du vet bare at studert pickup? Ikke nøl med i hans valg, ikke lytte til råd single venner "hvordan å snakke med jenter," i stedet for henting i livet ditt skape en bedrift, gå til neste nivå av livet, er det mye viktigere. Hvis du møte "mega cool" forfører, pick up artist, bare brakte ham spørsmålet: «Og du er den ultimate jente? "Og se inn i øynene hans, vil du forstå.
 Og aller viktigst - ikke komplisere enkelt! Deg, og bare deg best kjenner alle måter forførelse enhver jente! Du har heller ingen frykt tilnærming til bordet med mat? Det er helt naturlig og naturlig som forførelsen rundt ansiktet hans.
 Lykke til!  
Det skjer. Alien kjærlighet.
 Noen ganger en person får et brev fra en annen person. De har ikke sett i år, og ingenting av dette øyeblikks bundet og ikke være bundet hvis tilfeldighet og oppfinnelsen av Internett
Det skjer. Alien kjærlighet.
 Plutselig brev, hvor vedlegget, se, sier de, som en levende som jeg har. Og et eller annet sted i dette brevet ordet i betydningen av en appell. Så enkelt, faktisk, ordet, ikke noe spesielt. Men det uttales som blir umiddelbart klart - det har et stykke kjærlighet. Det skjer da?
 Kanskje hvis disse to mennene var menn i denne historien og være over. Men plutselig en kvinne. Og kvinner? Så liksom stjernene stille opp, de kritiske dagene illevarslende innvirkning på psyken, bare på et tidspunkt, er hjernen frigjøres ved et uhell fra bekymringer og tanker i dusjen eller noe ledig plass er dannet. Så hva?
 Så ordet er et uhell slippe noen. Drypper det første hjernen splatter falle i menneskets sjel er født ideen om nonrandomness. Det er normalt for en kvinne å leve hele sitt liv uten et mirakel, og plutselig ble det å drømme. Vel, når det skjer i filmene viser: første mirakel venter, deretter søkt

 Og her kommer noen håp, begynner det å leve en liten kvinne. Vel, ikke slik at hodet til en av hennes travle, men et sted tilstedeværelse er alltid følt håp.
 Da oppstår. Og det hele akkurat som et eventyr. Hvorfor gjøre det? Nuuu, er det for tidlig å åpne, er det gni, så å si, av tomten. Derfor, gleden ved møtet blir varm og koselig følelse - som om det ikke var de årene som ikke har møtt. Vel, i et ord. I bakgrunnen - naturen er sikkert god, som uten det.
 Hjerte det endelig smelter av omsorg. Bare en gang hun levd uten det hele mitt liv, og her for en dag - en norm århundre. Pidzhachok skulder, ikke sitte på en stein, sulten - det buterbrodyky kvelden han postelyv seng, bad renset, pyjamas hlazhenuyu utstedelse av urtete etter en dag jeg personlig brygget på en gentlemans sett ikke betale oppmerksomhet selv mens hun, dårlig kort, vlypla.
 Og så, i løpet av samtalen med henne, som har blitt som en blancmange, kommer: ord-det bare overhørt. Ikke for henne betydde det, okayannoe. Dette ordet han elsker sine samtaler.
 Enn hele historien over? Så alt levende, selvfølgelig, forbli. Hun led, selvfølgelig. Hans liv er nesten ingenting har forandret seg, bortsett fra at venstre en merkelig følelse: det er også plage kvinner i verden, takk Gud, dette er ikke min. Verre enn alt av ordet. Kvinnen han bor med sin utelukket. Nå hvis du hører "sol", sin rett peretrushuye. Og hva det er, dårlig, skyldig
Det skjer. Alien kjærlighet.

 Noen ganger skjønt.  
Яндекс.Метрика