En mann sover med meg
 Ifølge en undersøkelse utført av en av vestlige menns magasiner, bare en tredjedel av menn er fornøyd med sin seksuelle partner på en konstant 100% og ikke ønsker å diversifisere sine intime liv. Jo større del av guttene innrømmer at sex med samme kvinne i flere år de blir lei. Dette betyr ikke at alle som svarte, forråder sin make.
 I løpet av årene, opphører sex å bli det viktigste kravet blir erstattet av familiens verdier, interesser, hobbyer. Men noen er utsatt for overdreven dramatyzyrovanyyu damene finner ingen intime oppmerksomhet fra menn et sikkert tegn på svik.
 Den konklusjon at de gjør hvis en mann sover med meg, så han har en annen kvinne! Disse mistanker er ofte årsaken enorm skandale i familien. Men et argument - det er ikke den beste måten å etablere harmoni i intime liv. Før du kaster raserianfall bør prøve å tenne ild lidenskap familiekøye. Mange utenlandske filmer humoristisk spill på dette temaet, men det er en følsom sak krever en seriøs tilnærming.
 For å starte, fortelle at vi ikke bør gjøre hvis du vil at din mann igjen begynte å føle du ønsker.
 Først, ikke være for påtrengende! Hvis hele dagen kjører rundt til sin mann i hans undertøy og alltid spørre om det er deg, når du fjerner det klær, er det sannsynlig sukk av lettelse at du ikke lenger trenger sin evaluering. Men seriøst, kvinnen som byr seg, er mye mindre villige enn tilgjengelig snerpete. Forresten, er besettelse menes her ikke bare i intime vilkår. Hvis du kaller ham flere ganger i timen, er det sannsynlig å anse ikke så bekymret samt kontroll.
 Andre, ikke snakke med en mann som du mangler lidenskap, ikke sant. Hvis head-kone hevder at, vel, jeg har ikke sex, la oss gå til sengs snart, det vil gjøre ham til å føle ubehag, og kanskje til og med skyldfølelse. Gjennomsiktige hint - er en annen sak. Gi en mann til å forstå at du føler deg ren nytelse av hans oppmerksomhet.
 Hva bør gjøres hvis du ønsker å tiltrekke seg oppmerksomheten til sin mann.
 Først prøve å bli den kvinne som han en gang ble forelsket! Det er ikke bare utseende. Men alt annet. Hvis han elsket deg søt, sjenert snerpete, så kanskje det er på tide å slutte å prøve å være en vamp?
 Sekund, prøve å behage ikke bare hennes ektemann, men også andre menn! Dette er ikke "dårlig råd" hvis du vil se vakre, velstelte dame, økt oppmerksomhet fra det motsatte kjønn du ikke kan slippe unna! Din mann vil være stolt over at han har et slikt lys kone, og kanskje enda litt pryrevnuvaty. Det viktigste - ikke bli båret bort og begynne å flørte med andre menn, eller i stedet for å gjenopprette harmoni kan få en grand skandale.
 Tredje, prøv å være din mann er ikke bare en mann med hvem han deler en felles liv, men også en nær venn, en god samtalepartner, pålitelig assistent. Hvis det er å vite at du kan stole på og alltid finne støtte på en del, det er bare ikke kan ignorere deg som en kvinne.
 Fjerde, lære å overraske sin mann. Det er et ordtak: ". Vite hvordan du peeling" Hvis en mann vet alt om dine hobbyer, fritid, vet alle dine styrker og svakheter, måtte han være åpen for deg. Være interessant til sin mann i første omgang, som en person - og romantiske følelser rozburhayutsya med et smell.  
Romantisk middag for sin elskede, som kokk hjemme i Valentinsdag 14 februar

 Det kommer en Valentinsdag - og dermed er det på tide å tenke på hvordan du skal ta den andre halvparten. Noen mennesker har ikke tid noen fantasy, som begrenset midlene spiller ingen rolle! I dag skal vi vise deg hvordan du kan organisere en romantisk middag for elsket så hun bare glødet med lykke!


 Romantisk middag for sin elskede hjem, og skaper en romantisk atmosfære


 Skape en romantisk atmosfære hjemme er ikke så vanskelig hvis du nærmer saken nøye og ansvarlig. Det første du må tenke på - de generelle omgivelsene. Lær hvilke blomster til din kjære sjeler: elegant bukett vil sikkert sette på bordet, forsiktig understreker at det er de er utformet. Elegant stearinlys eller små lommelykter gjøre kvelden en spesiell atmosfære koselig. Ballonger, med mindre de er for påtrengende, og vil glede sin kjære.
 Prøv vårt ytterste for å vise hvordan verdsetter hans kone som co-vert verne livets øyeblikk. Legg i hennes synsfelt ting som ville tjene som en påminnelse om viktigheten av forholdet. Disse kan være bilder, små pyntegjenstander, bare "din" musikk - kort sagt, alt som kan bringe et smil til ansiktet hennes.
 Husk, star utføre i kveld du og dine betydelige andre. Vær hyggelig, høflig, ta på seg fullt ansvar for organisering av fritiden - se denne fantastiske kveld å huske!
Romantisk middag for sin elskede, som kokk hjemme i Valentinsdag 14 februar


 Oppskrift på en romantisk middag lover Salat "Love Heart"

 Obligatoriske ingredienser:

 •  kylling - 300-350 g


 •  ost - 200g


 •  bete - 200 g


 •  majones - 200g


 •  egg - 5 stk


 •  Granat - 1 stk


 •  valnøtter - 100 g


 •  Metode:

 •  Koke kyllingbryst, egg, rødbeter. Filet trenger å kutte i små biter, egg, ost og rødbeter - separat rist


 •  Fortsett til dannelsen av salat. Ta hjerteformede tallerken, legg bunnen fint narublennoe kylling, pensle det første laget av majones. På toppen legger egg, tilsett majones. Cottage cheese med nøtter og rødbeter lignende spre lag, ikke glem å lage majones gap mellom dem. På slutten må du fjerne og rikt drysset med granateplefrø oppå hans, distribuere over flyet av salaten.


 •  Forberede en romantisk middag for elsket var ikke så vanskelig, ikke sant?
  Romantisk middag for sin elskede, som kokk hjemme i Valentinsdag 14 februar


   Uvanlige "Raffaello"

   Obligatoriske ingredienser:

 •  tykk kondensert melk - 300-400 g


 •  smør - 200g


 •  peanøtter eller mandler - 150-200 g


 •  vaniljesukker - 30g


 •  kokos - 150-200 g


 •  Metode:

 •  Kondensert melk, smør, romtemperatur og forberedt gruppe med vaniljesukker blender for å få ned tilstand av fullstendig ensartethet, deretter legge til to tredjedeler av kokos, mix, toppdeksel med plastfolie vekt og plass i kjøleskapet i 10 timer


 •  Den tørre skillet varme, reduser varmen og forsiktig stek peanøtter / mandler under omrøring det. Avkjøl


 •  Separer litt søt papirmasse, laste ned ballen før plassere inne i en mutter, og deretter rulle "brød" i kokos chips.


 •  Dags godteri bør settes i kjøleskapet, og en time eller to bringe til bordet.
   En enkel romantisk middag for sin elskede klar!
  Romantisk middag for sin elskede, som kokk hjemme i Valentinsdag 14 februar

  Hva er meditasjon og hvordan man kan lære å meditere?
   Mer og mer i dagens verden, folk som ønsker å lære og utforske gammel kunnskap og tradisjoner, og dermed ty til эnerhopraktyke. Mange søker svar på spørsmål som: betydningen av meditasjon, hva er mennesket og hvordan å meditere?
   Deretter vurderer vi:

   Hva er meditasjon?
   Hvordan å meditere og eksisterende for at teknologi?
   Prosessen med meditasjon
   Passiv meditasjon
   Syv fordelene ved meditasjon
   tretthet. I en tilstand av meditasjon i 15 minutter en person kan slappe av på, som om han hadde sovet i noen timer.
   En tilstand der kroppen virker helt annen følelse annen pust, en annen gang hastighet, annen hastighet av livet. Denne prosessen og medfølgende følelser og er meditasjon, som aktivt arbeider som Chakra Kundalini. På en måte er dette en tilstand der du sover, og hvis samtidig ser ut og alt rytmen observert på nivå med lyden, den omgir hjernen din noe hemmelig.
   trening eller fysisk anstrengelse ved som blokkeres fullstendig tankeprosess og personen så oppslukt i en transe. Teknikker av denne typen er ofte praktisert av mestere i ulike kampsporter, og i noen tilfeller direkte bruke dem i sin opplæring.
   Bruk meditasjon kan være for ulike formål. Du kan søke etter svar på de spørsmålene du er interessert, kan du bruke den til å fokusere på selve utvinningen av organismen og kampen mot sykdommen bry deg. Meditasjon hjelper deg å bli mer selvsikker, sterk og vakker, og mer.
   Neste vil bli gitt noen eksempler på meditasjonsteknikker som du kan finne de mest hensiktsmessige tiltak for deg og hvordan.
   god søvn. På dette punktet, vil hjernen din fortsatt være fokusert på de handlingene som du har utført, derfor tenker bare på én, hviler han.
   lykke. Reaching høyere selvtillit, er vi også åpne sine hjerter til verden og føler med ham en helhet.
   Den andre fordelen: meditasjon kan du avbryte den endeløse og samtidig meningsløse strøm av oppstyr og oppdage dine innerste tanker, kjenner din sjel og føle din forbindelse med det guddommelige.
  Hva er meditasjon og hvordan man kan lære å meditere?

   Den tredje fordel: meditasjon til stor nytte for vår helse, nøytraliserer stress og støtter kroppen og sinnet i ønsket tone, har en gunstig effekt på hjertet og reduserer trykket.
   Den fjerde fordel: meditasjon tillater oss å se den sanne verdien, bli kvitt suget etter ting og dermed forenkle livet.
   Femte pluss: Meditasjon hjelper oss med å komme ut av fangenskap siste og lærer sette pris på livet her og nå.
   Sjette fordel: Meditasjon lærer oss også å godta folk som de er, med alle sine feil, deres eneste erfaring med alle mennesker og til slutt føler dem kjærlighet.
   Syvende fordel: gjennom meditasjon vi finne svar på de viktigste spørsmålene i livet som kommer direkte som belysning og fylle et nytt liv med glede.
   Ved å praktisere meditasjon, vil du hvile ikke bare kroppen, men også sjelen. Du vet hvordan en annen verden, den åndelige verden av hans underbevissthet. Evnen til å meditere aldri vondt, men lar deg se din helse, søke svar på spørsmål som du er interessert i deg selv, i tankene dine. Så ikke vær lat til å bevilge en halv time om dagen, for å lære å slappe av, forbedre seg selv, fordi først av alt er det bra for deg personlig, og ikke for noen utenfor.  
  Яндекс.Метрика