I alles liv er det alltid kyssing, ved hvilken alder var han ikke. First Kiss - Kiss er mor, som i menneskelig bevissthet legger grunnleggende ømhet, kjærlighet, trygghet og komfort. Ytterligere kyss er alltid i nærheten: vi kysse sine barn, sine foreldre, sine kjære, og med kjæledyr!
 Men hva, akkurat fordi folk kan uttrykke mest oppriktige og ekte følelse. Her er bare et kyss, selvfølgelig, er forskjellige, og kysse med en kjær - det er noe spesielt, ekstraordinære og noen ganger overraskende.
Å lære å kysse en fyr eller en jente

 Der det er behov for å kysse en mann? Det faktum at noen romantisk forhold foreslå uttrykk for kjærlighet, hengivenhet, ømhet og lidenskap, og hva, om ikke et kyss, viser det seg å uttrykke det beste?

 Kiss - er en form for kommunikasjon på genetisk nivå, det er fordi spytt overføres til partner testosteron, noe som påvirker forekomsten av begjær, inkludert seksuell.

 First Kiss - dette er den første intim kontakt mellom partnere, et trekk som markerer full tillit til at uttrykkes uten ord, la oss si, i tegnspråk. Når paret kysset igjen, står det at deres bekjent klar til å bli enda tettere.
 Det er derfor viktig Kissing partner for første gang, vise ham berezhnost og hengivenhet. Moment å være intim, men ikke forårsaker skjerpende, fordi du ønsker å vise kjæresten din at hun kan stole på deg.

 Det første kysset. Hva er det?


 All gang skjer første gang, og kyss - er intet unntak. Å lære å kysse en fyr eller en jente, fordi jeg ønsker å imponere, som partneren din og vise alvoret i sine intensjoner.
 Det er først og fremst - er å la partneren din vet i hvilken fase av kommunikasjon du ønsker å gå, er det nok å klemme en jente eller en gutt som la hendene på skuldrene eller nakken, ser du nøye i øyet. Du vil forstå av hans partner, han ønsker forlengelse eller ikke. Du trenger ikke ord, det kan sees fra gester, flyktige utseende og røre hendene.
 Kvinner i denne situasjonen litt lettere, fordi de er de tradisjonelle skikker er ikke nødvendig å ta det første skrittet, ligger ansvaret på skuldrene av menn. Men ganske lang tid da kvinner kan godt ta det første skrittet selv.
Å lære å kysse en fyr eller en jente

 Et annet viktig poeng - en faktor lukt. Hvis partneren din føler seg dårlig lukt, uansett hvor det er - er fra munnen eller annet sted ikke akkurat bidra til videreutvikling av romantiske forhold.
 Det er derfor viktig å overvåke friskt pust, det er nok når du pusser tennene, bruk tyggegummi, og i ekstreme tilfeller - noen sprigs av persille tygge. Det er verdt å merke seg at nivået av bruk av parfyme, hvis du ikke vet om fordelene med den partneren som ikke er å skremme bedre å bruke en eksplisitt minimums lukter, for første gang, eller eliminere dem helt.

 Om pauser og maskiner


 Hvis alt går bra, og gjenstand for tilbedelse besvart din favør, så kan du gå videre til det første kysset og rolig. Det er nødvendig for å realisere den situasjon selvsagt er forskjellige, men det første Kiss bør ikke være alt krevende og absorbere alt rundt dem.
 Pretty par svak touch lepper region på lepper, kinn, dimples, på dette punktet alle føler intuitivt hva de skal gjøre videre. Det er ingen hemmelighet at det er ingen eksakt svar på spørsmålet om hva som bør være den perfekte kyss. Hver har sine egne grenser tillatt, og hver på sin egen følelse og forstå prosessen med kyssing, trenger enhetlige standarder ikke finnes, og dette er ikke overraskende.
Å lære å kysse en fyr eller en jente

 Hvis du for eksempel gjelde ulike folkeslag og kulturer, kan vi merke mangfoldet av tradisjoner, overalt er noe intimt og rimelig. Det er, forresten, folkens, der i stedet for å kysse gni neser, og det er andre der overføring av følelser gjennom skjelvende hender. Så hvordan er de ulike kyss!
 Og likevel - alle er i stand til å lære å kysse, betyr det ikke utvikle spillet på gitar eller klatre fjelltoppen, denne prosessen lærer fort, aller viktigst - ønsket og sikkert følelsen.

 Apropos, den vakreste og minneverdig kyss - et kyss full av følelser og følelser, hvis de virkelig er, og da du ikke trenger tips, hender og lepper alene vil gjøre jobben.

 Og uansett, er ikke det skummelt å kysse for første gang, frykt for å støte partner ekstra nerver og stivhet - ikke den beste assistent i dette tilfellet. Anstrengt lepper, tunge trafikk - det er akkurat det bør ikke være i et kyss.
 Hele prosessen bør være ledsaget av lett savner i ditt hjerte og kropp romantikk, vil de hjelpe deg. Hvis det viser seg ikke å slappe av, kan du berolige deg selv at, mest sannsynlig, din partner eller partner, er ikke veldig erfaren i denne saken.
 Fordi hvis du tenker på, du er både ung, neppe i den alderen jente eller gutt har en slik enorm erfaring, i stand til å gjenkjenne ferdighetene til sin motstander.

 Det viktigste i dette tilfellet - en praksis så praktisert og perfekt, men sammen kan du forstå at både morsomt og hva som ikke er det.

 Så alt er godt etablert kontakt, ønsket vokser, men det er nødvendig å kontrollere seg selv. Ingen vet hva partneren din mener, så bedre stick til liten pause mellom kyss.
 I prosessen, kan du snakke, hviske fine ord, det hindrer ikke gjennomføring av all handlingen, men heller vil sette opp en romantisk stemning. Det er mulig at for første date og første kyss bare to eller tre ganger, resten best igjen for senere.

 Hvordan kysse lidenskapelig?


 Så populært kalt fransk kyssing eller ganske enkelt, et kyss med tungen. Gå til dette stadiet er bare mulig etter tidligere konvensjonelle kysser, siden denne teknikken krever noen praktiske ferdigheter samt tilstedeværelse av Understanding mellom mann og kvinne.
Å lære å kysse en fyr eller en jente

 Den første som våger å gå videre, kan begynne med lett penetrering av tungen i munnen hennes partner. I de første øyeblikkene ganske forsiktig kjærtegn overflaten av leppene, prøver å åpne litt, men uten diligence, bør partner svare på berøring og åpen munn. Når du føler at alt blir du ikke bare stryke henne lepper, men språket blir dristigere, men ikke overdriv, ingen liker det når et fremmedspråk til slutt viser det seg et sted dypt i halsen.

 Hva skal ikke være i et kyss?


 •  Det viktigste er selvsagt å puste, men det er viktig - spor å kysse viste seg ikke for våt, mye spytt absolutt ikke du partneren din på grunn av overflødig spytt må løses.

 •  Også, noen ganger det motsatte kjønn ikke liker altfor dramatiske bevegelser av tungen, hender, ikke snuse nøye og kryahtet mens kyssing.

 •  Det viktigste er ikke å glemme om partneren din, lytte til det og at det er viktig å høre, basert på det, du kan føle og okrыlyayuschye uforglemmelig opplevelse.  
   Følelser av frykt første møte folk flest føler det er helt forståelig og normal. Hjertet begynner å slå raskere bare fra å tenke hva du skal ha og hvor du skal dra?


  First Date. Hva kunne snakke?


   Tross alt, klær valgt møtested for. Men det viktigste spørsmålet er fortsatt uløst - som en samtale? Hvordan ikke å treffe ansiktet i søla, fordi du vet ikke lenge siden. Hvordan å sette i en vanskelig posisjon ny venn spøk eller meningsløse fraser, og absolutt ikke å fornærme?
   I dette tilfellet er det bedre å markere temaet, som er bedre ikke å starte en samtale.
   Først og fremst - ingen spørsmål eller hint på spørsmål om tidligere liv. Tidligere var til deg og klatre på sin første date - en svikt i mulige fremtidige relasjoner. Prøv å lage din første date var ikke den siste. Hvis hendelsene vil utvikle vellykket, kan du spørre om noe ikke nødvendig - Kjæresten din har hatt alle fortelle deg å stole yret.
   Andre - ikke sette på familien. Kanskje for noen det er "syk" tema, og generelt - problemet iboende i enhver familie. Siden du ikke er en nær venn, er det lite sannsynlig at du å helligfamilieproblemer. Du kan be om en samtalepartner han barn. Anses nøytral temaet søsken.
   Alltid relevant og interessant vil være tema for reisen. Her er sagt å være "grønn verden" - dele erfaringer, sammenligne været, evaluere tjenesten. Snakk om steder som du drømmer å gå.
   Du kan gjøre temaet av kjøkkenet. Fortell oss om dine preferanser, finn din favoritt retter og drikker samtalepartner.
   Prøv å berøre temaet utdanning. Du kan fortsette temaet arbeid og karriere. Når vil utvikle videre samtale, lære nye venn eller elsker sitt arbeid, og de påfølgende karriereplaner. Således kan blandingen i henhold til mennesket.
   Starte samtalen om litteratur, musikk, filmer, TV-serier. På dette temaet, kan du enkelt få tilgang til de lidenskaper, hvis motparten ikke er interessert i dette, eller at formen for kunst. Fra denne samtalen, kan du finne ut en persons karakter.
   Hvis vi ikke vet hvordan du starter en samtale - en vinn-vinn anses temaet for været. Og det spiller ingen rolle om det er dårlig er bra. Snakker om det kan være uendelig. Det viktigste for å starte, og da vil dere mot og snakke zavyazhetsya seg selv. Selvfølgelig, hvis det vil være gjensidig ubehag i samtalen.  
  Яндекс.Метрика