Problemer av seksuell karakter - dette er spørsmål som ikke ønsker å diskutere med fremmede, så en skam, frykt for å avsløre en fremmed i en slik delikat sak, blokkere alarmer diskusjon om dette spørsmålet.
 Og det er forgjeves, fordi en harmonisk seksualliv to partnere - er en viktig del av ethvert par som påvirker ikke bare møte de fysiologiske behov, men også de psykologiske komponent relasjoner.
 Problem frigiditet - konseptet er ikke nytt, så det hadde hørt mange kvinner og menn, at de bare dekrypterer det noe unøyaktig: reduksjon eller fullstendig fravær av orgasme.
Hva er frigiditet hos kvinner og hvordan man kan hjelpe seg selv?

 På gresk begrepet "frigiditet" betyr ikke noe annet enn "kald", noe som innebærer fravær av enhver spesifikk seksuell lyst hos kvinner.
 Basert på vitenskapelige termer, er det vurdert frigid og rettferdig sex som ikke under noen omstendighet noen gang opplevd sterk seksuell opphisselse.
 Denne situasjonen, med rette kalles en sykdom fordi ofte takle dette problemet hun bare ikke kan.
 Men trist det kan høres, er problemet relativt hyppig i naturen, ifølge statistikk, ca 12,5% av kvinner står overfor som frigiditet, men de fleste av dem har lov til å drive, og hviske med en venn diskutere at "hun bare ikke kan opphisset. "

 Hva er frigiditet hos kvinner?


 Faktisk diskutert problemet er ganske god margin av innflytelse og, som det viser seg, til en viss alder det står nesten hver kvinne eller jente. Dette tyder på at frigiditet kan være midlertidig, er det vanligvis forårsaket av visse faktorer som er intermitterende i naturen.
 Det verste er hvis hun faller inn i en permanent tilstand der symptomene er bokstavelig talt feid henne og noen så fast bosatte i livet som smittet over til noen trekk. Hva er det? Nå fortelle mer.
Hva er frigiditet hos kvinner og hvordan man kan hjelpe seg selv?

 Som vi har sagt, i en viss alder hver kvinne, kanskje litt, men møtt med dette problemet. Vi snakker spesielt om perioden når en ung jente blir en kvinne, kom inn i hennes første seksuelle intimitet med sin mann.
 De fleste jenter begynner seksuell aktivitet er ikke ledsaget av hennes voldelige seksuell opphisselse og lyst, men snarere en kuriositet eller instruksjoner fra sin partner.
 Og hvis den første seksuelle erfaring var ikke veldig vellykket, men det skjer i de fleste tilfeller, skjer det hos kvinner redusert libido som kan vare helt til første orgasmiske opplevelser. Konvensjonelt, er denne tilstanden kalles primære frigiditet, det vanligvis løser raskt og ikke forblir for livet.
 Et unntak kan være bare de tilfeller der jenta får feil seksualundervisning i barndommen (tilfeller hvor familien innpodet forestillingen om at sex - det er dårlig, lav og galt), og personer med for "kald" karakter.
 Men mest mentalt friske kvinner ofte opplever dette faktum ordentlig, uten denne utviklingen, som kan forårsake et problem i form av angst.

 Hvorfor er det en kvinnelig frigiditet?


 Den vanligste fasen - en sekundær frigiditet, årsaken til noe som kan være ganske forskjellige, og er vanskelig å forklare, men ofte behandles.
 Ofte redusert seksuell lyst kan utvikle seg på grunnlag av uhøflighet, ulempe eller mangel på seksuell potens boder, vist som en slags skuffelse i reality kvinner fra å nyte sex liv.
 Naturligvis, når en kvinne ikke får glede fra tid til annen, så det kommer en tid da ønsket om å bare forsvinne. Interessant, en endring av seksuell partner, ofte frigiditet problemer fordampe. Men, selvsagt, er denne metoden ikke egnet for alle, spesielt for par. Men ikke fortvil, det eksperimentell behandling og vurderer alle problemer kan løses.
Hva er frigiditet hos kvinner og hvordan man kan hjelpe seg selv?

 En annen årsak til sekundær frigiditet - en mangel på tillit til sin kvinnelige seksuell partner, frykt for å pådra seksuelt overførbare sykdommer eller frykt for å bli gravid.
 I tillegg til ovennevnte, kan du støte på tilfeller hvor en kvinne er ikke sikker på sin attraktivitet og seksualitet som hindrer henne slappe av og nyte.
 Dessuten er det sannsynlig psykologiske aspektet: kvinner som har opplevd seksuelle traumer som voldtekt, grov og brutal partner ved første samleie.
 I tillegg, redusert libido observert i fysisk og mental tretthet, i nærvær av konstant konflikt i familien. Vanligvis en god ferie mulighet returnerer gradvis libido og frigiditet forsvinner.

 De viktigste symptomene på frigiditet


 •  Vanligvis kvinner i denne tilstanden helt avvise alle typer seksuell kontakt med en partner, de fleste som de er, i medhold av denne "ekteskapelige plikt".

 •  State of frigiditet ledsaget av en fullstendig mangel på seksuell opphisselse og orgasme, selv etter lang tids forspill mann.

 •  Men en kvinne med dette problemet føles ikke ønske eller behov for seksuell tilfredsstillelse, føler hun seg fullstendig likegyldighet til sex, hun gjorde ikke drømme erotiske drømmer og hun føler seg misfornøyd.

 •  Den vanskeligste formen for frigiditet er manifestert i sin aversjon mot samleie med sin seksuelle partner, denne ideen fører henne inn i en panikk, og det vil finne en liste over årsaker som kan unndra samleie.

 •  Hvordan å hjelpe seg selv?


   Mange mener at vaksinen frigiditet umulig, men som vi har sagt, vil dette problemet hjelpe deg å takle lege-psykolog som foreskrive terapitime og muligens noen medisiner kan også prøve å håndtere problemet selv ved hjelp av folk rettsmidler.
   Vanligvis erfaren spesialist gjennomfører opplæring psyhoэrotycheskye par, fordi, uansett, men hovedproblemet ligger nettopp i hodet og psyken til kvinner. For dette, kan han foreskrive medisiner som midlertidig øker seksuell lyst med sikte på å oppnå oppnå orgasme hos kvinner.
   Vanligvis gjennomfører dette spesialist delikat samtale med en mann, og det er viktig å vite at dette er ikke hans kone. Han viser ham hvordan skal oppføre seg under forspill, erogene soner som kvinner bør brukes for å oppnå økt seksuell lyst hos kvinner.
   Husk at frigiditet - helbredelig sykdom, men bare når pasienten er svært aktiv del.

   Å hjelpe, vi kan bruke kunnskap om tradisjonell medisin, regelmessig inntak av rips infusjon forbedrer kvinnelig libido og effektiv urte med kamille blomster, rose hofter, johannesurt og brennesle.
  Aphrodisiacs hjemme, matlaging og typer aphrodisiacs

   Alle ønsker å være vakker, attraktiv og alltid være i søkelyset. For å gjøre dette til en realitet, ikke nødvendigvis holde døgnet rundt i skjønnhetssalongen eller gym, du bare velge aphrodisiacs dyktighet og sympati i motsatt kjønn du kan ta fyr på et blunk.
   Oversatt afrodisiakum (Gr.) - ". Duft av kjærlighet" Et stoff som kan forsterke libido og sammenlignet med tanken om Å trenge inn i kroppen, virker som et afrodisiakum hormon. Han vekker en uimotståelig seksuell tiltrekning, forstyrre interesse og sympati. Riktig bruk kan gi en haug med behagelige følelser og følelser. Hvis du velger feil afrodisiakum, kan effekten være helt motsatt.
   Typer av aphrodisiacs
   Aphrodisiacs er animalsk og vegetabilsk opprinnelse. Falle dem inn i kroppen gjennom mat eller luft. Av dyr aphrodisiacs inkluderer østers, reker, kaviar, snegler, muslinger. Rettene som inkluderer sjømat inneholder følgende kan føre tog én person til en annen. Å plante aphrodisiacs inkluderer bananer, jordbær, ginseng, sopp og mer.
   Ikke glem at noen mennesker har slike produkter kan forårsake allergiske reaksjoner, så velge et afrodisiakum, vurdere individuelle egenskaper.
   Som en del av aphrodisiacs er feromoner som øker lysten og som trekker folks oppmerksomhet. Større følsomhet effekt kan gi med afrodisiakum essensielle oljer. For eksempel, det essensielle olje av appelsin eller jordbær ekstrakt genererer mest utilslørt ønske og gjør at hjertet slår fortere. I tillegg, akselererer blodsirkulasjonen og stoffskiftet, og kroppen skjelve går fint. Brudd følte i alle deler av kroppen.
   Matlaging aphrodisiacs
   Aphrodisiacs hjemme er ikke vanskelig å tilberede. Koble din fantasi og tenke nøye om hele plassen, hvor det kan være "kjærlighet balsam." Hvis du planlegger å spise hjemme, legger en tallerken krydder og mat som øker ønske. Dette kan være olivenolje, ingefær, sopp og hvitløk.
   Fortsett kvelden du kan varme bad med tillegg av vanilje og aloe. Men hvis badet for å legge et fat med sjokolade og jordbær og ordne på gulvet oransje duftende olje, kvelden vil ikke bare fantastisk og uforglemmelig! Utrolig nok så kjent for oss mat ofte spist, kan ha å ha slike unike og nyttige egenskaper.
   Oppskrifter aphrodisiacs
   Marinert kjøtt i grønt
   Ingredienser:
   - 500 g svinekjøtt
   - 1 ts malt koriander,
   - Urter,
   - Basil,
   - Estragon,
   - Persille,
   - Vegetabilsk olje,
   - 1-2 fedd hvitløk,
   - Dill,
   - Salt og nykvernet sort pepper.
   Skåret svinekjøtt sirkler (medaljonger) og sette kjøttet i en dyp skål. Slipe urter og hvitløk.
   Gni kjøttet med salt, pepper, hvitløk og urter. Lukk lokket og plasser beholderen i kjøleskapet i 1-15 timer.
   Varm pannen, pensle den med olje og legg marinert kjøtt. Steke den på alle sider over høy varme til en gyllen skorpe. Krydre kjøttet koriander, dekke pannen med et lokk og bringe den til beredskap over middels varme.
   Erotisk dessert med aphrodisiacs
   Visp eggeplommer 8-10 ferske vaktel egg og honning til dannelsen av en solid skum. Bland med pounded bringebær eller syltetøy. Sug 1 ss. skje av gelatinen i kaldt vann i 1 time. Når det hovne opp, sted container og en liten brann, rør av og til, vent til gelatin solgt.
   Ikke la det koke. Når den kjøler ned litt, bland gelatin proteiner, spredt i formene og avkjøl.  
  Яндекс.Метрика