Fra små jenter drømmer om prinser, men over tid, som jentene har drømmer om bryllupet vi bare hvit kjole. Menn har et annet synspunkt visjon som skjer, og jentene må nå frykter alderdommen ikke sammenfaller med de imaginære drømmer. Kvinnene selv sier at den ekstreme alder av tjuetre, og så hvert år vil være vanskeligere å gifte seg (sannsynligvis på grunn av det faktum at menn som unge).


Tre måter å gifte seg eller kvinner av visdom


 Hvordan å gifte seg?! Det er en sikker-brann måte å få forslaget "ekteskap"
 Dette spørsmålet plager mange jenter. I dag vil vi prøve å finne alternativer for å implementere denne ideen.
 Metode en. Det er viktig å virke på situasjonen. La oss si at du møter en fyr og du ikke har vært pastell relasjoner. For moderne gutta sex er veldig viktig i et forhold. Da er du blitt et ideal for sin mann, kledd som han liker (høye hæler, sexy klær), prøver ikke å byrden hans samtaler og forespørsler, kokk, behandler ham som om han er den beste mannen på jorden.
 I en samtale med hans venner understreke kvaliteten på hennes ektemann, i en samtale med ham knipse hans gjerninger (og ikke påtrengende kurs). Separate hans lidenskap (fotball eller hockey, etc.) i en samtale om past si at dine moralske prinsipper og grunnlaget for din familie ikke vil tillate deg å elske før ekteskapet (du sparer seg for enkelt, som vil gi deg et tilbud).
 Flere mennesker skal zmetykuvaty du den samme som han var på utkikk etter en lang tid at det vil forstå og støtte (kokk), og vil gi deg et tilbud. Operasjon "ekteskap" vil være ferdig bare når du rozpyshetesya i et register kontor. Og som du fortsetter å handle, er den din.
 Den andre måten. Hvis fortsatt forholdet kommer til sengs, du har fortsatt å vise et triks. Omtrent det samme mønsteret som i den første metoden, når du gjør en kveld du ikke vil glemme (lese bøker eller se videoen, hvordan å behage en mann). Etter denne morgenen spøkefullt si at det var siste gang før bryllupet.
 Han mener det er en spøk, og du holde spillet ditt. Ikke nå for sine raserianfall, snakke eller krav gjennomført om dem velsmakende fôr, kjole i sine beste klær, viktig møte hver og blikk. Få gjennomført dem høyt, kaste lidenskapelige synspunkter vil få deg til å beundre. Men i alle fall ikke å forhindre at kroppen er mer åpen kamp, ​​han vet hvordan du kan være i seng, men han er vel ingen var. Tro meg, bestemmer han seg for å gi deg det du ønsker. Bare ikke glem at slutten av spillet, bare i et register kontor, ringer og etter maling.
 Metode tre. Det trolig igjen, sier graviditet. Men heller prøve å fraråde deg. Det er svært risikabelt, og ikke verdt det. De to første metodene for å manipulere, og her er du på bare seg selv, ikke gjøre dem bli involvert. Du kan bo alene, men kanskje det vil presse det og gi deg et tilbud, men det er ikke et spill allerede.
 Forfaller i dag er trent til å utføre ekteskap visdom som lærer tvinge menn til å beundre deg. Men vi er opplært til å holde familien eller ødelegge den første dagene av ekteskap. Ekteskap, før og etter, er det arbeidet som du bør ha det gøy.
 Vær glad, ikke glem kvinnenes triks.  
 Når du er på jakt etter din ideelle mann, følge nøye med på hans latter. Dette høres kanskje rart ut, men mange mennesker kan si i hans latter. En ekte, ekte latter er ukontrollerbar. For et øyeblikk noe slår oss så mye som den flyter spontant og uten noen reell kontroll fra vår side. Disse små tingene og gi ut hemmeligheten av en person. Det kan være forfalsket, men dette er hva du trenger for å analysere når vi hører latter av hans utvalgte.


Som din mann ler?


 Først av alt må du forstå at din mann ler virkelig eller falskt? Du kan alltid fortelle når noens latter er ikke ekte - det høres ut som en dårlig skuespiller spill.
 Latter i de fleste oppstår spontant. Hvis fyren du er interessert, er falsk latter når et lite barn prøver å fortelle en vits dette normalt. Men hvis han finter sin egen latter regelmessig, er det alvorlig tvil om hans evne til å være ærlig med andre. Du kan ikke forstå hvorfor han later til å være. Men det er viktig å merke hvis det regelmessig annonsere hyklerske munterhet.
 Se, hvor lett er det å le?
 Folk som er tynget med følelser av sinne eller voldelig, ikke kan le lett. De er også utsatt for depresjon og andre negative følelser. Tydeligvis ikke denne personen ikke le så fritt som en som lever et naturlig, lykkelig og fredelig liv.
 Omtenksomt stillegående vifte kan virke ved første sex. Men, til syvende og sist, vil du mangler en viss letthet og glede i livet. Dette vil være en tung byrde å gjøre mennesker i hodet mitt som alltid utrolig alvorlige, mørke tanker.
 Som din mann ler, mot mennesker eller med mennesker? Ingen liker å bli hevet en latter, men dette er mer på grunn av det faktum at mannen er latterlig. Satirize det til andre mennesker? Han ler av andre, som mener alle rundt utrolig dum? Han stadig kritiserer alle som leter etter en grunn til å le av dem?
 Uansett hvor vittig og morsom han lykkes. Ikke et godt tegn hvis en person mottar en spesiell glede å latterliggjøre andre. Du trenger heller ikke noen som stadig gjør seg selv et mål for latterliggjøring. Selvfølgelig er det bra når folk kan gjøre narr av seg selv og forstå humor. Bad - varig verdifall selv i andres øyne. Også: kan folk le av andres vitser? Du ønsker ikke det å bare lo av hans vitser!
 Det gir med lyden av hans latter deg lykkelig? Hør hvordan han ler. Gjør lyden ditt hjerte slå sterkere?
 Det spiller ingen rolle om han ler som en bolt sommerdag, eller fniser som en liten jente! Viktigere er hans latter smittsomt og fører til en følelse av lettelse. Tenk deg returnere hjem etter en travel dag. Inn i huset, hører du latter som høres fra stuen. Heve lyden humør? Eller rozserdyt du mer? Du ønsker å være med noen som latter gjør ditt hjerte synge? Latter er den beste medisin, så velger mannen som latter helbreder noen tretthet.
 For du le av de samme tingene?
 Så har du dine egne interesser og hver person er unik. Men alle ønsker også å dele en god stemning med partneren din. Vi må velge mannen som humor matcher din. Intet mindre hyggelig hvis mannen din himler med øynene i redsel hver gang du ler. I betydningen av humor av enhver person allment påvirke ulike faktorer, inkludert opplæring og utdanning. Hvis du har en sans for humor felles, er sjansen stor for at du er ganske kompatible i disse områdene. Hvis du er på samme bølgelengde.
 Hvis du er mann og du kommer til å leve hele livet mitt med ham, begynner å analysere hans latter. Bare forestill deg at du sitter ved kjøkkenbordet, drikke kaffe og høre hans latter i respons til en vittig spøk.
 Hvordan høres det ut? Hva er å være sammen med ham når han ler? Leter etter noen som vil behandle deg til å le og ikke ødelegge nervene. Og sørg for at du både le sammen ofte. Dette vil hjelpe deg å overleve den harde tider.  
 Første dato - hvor viktig det er vanskelig. Hvor mange kvinner faller inn i en panikk før den første date. Hva du skal ha som nafarbuvatysya og generelt hvordan man skal oppføre seg til favoritt folk ønsket å møtes igjen og igjen?


5 tips for en første date med en mann


 Eksperter identifisere fem hovedpunkter som trenger oppmerksomhet:
 •  Spiznitsya møte på 10-15 minutter. En mann skal måtte vente. Selv om du kommer før, sier, i nærheten av stedet av rendezvous løse eventuelle spørsmål.

 •  Enig med ham. For er det fint at du deler hans interesser og mening, støtter hans ideer. Men i alle fall poddakyvayte blindt. Hvis du har noe forvirret, Hint fint, det er ting du ubehagelig. Du kan korrigere samtalen til et annet emne. Det viktigste å konvertere en dato til et argument der alle insisterer på egen hånd.

 •  Være smart. Sminke, hår stil sko, klær - alt skal være vakker og understreke din verdighet. Kjole bukser eller skjørt bedre. Men ikke endre bildet dramatisk. I smart bilde må du føle deg trygg. I tillegg, hvis du mottar en invitasjon til en date, å være en blond, ikke male håret en annen farge.

 •  Flørt, fascinerende. Oftere smile, være vennlig. Prøv mindre snakke om seg selv og lytte til flere av hans partner. Du kan uttrykke lidenskap, men uten en åpen servilitet. Det er viktig å være oppriktig, være seg selv.

 •  Bli den svake og forsvarsløse. De fleste menn som hjelpeløse kvinner. Hver av dem ønsker å virke modig og erfarne. Gi det en glede, og hun tilbakebetalt Trojno.

 •  Følg disse tipsene, og den første datoen vil være den første siden av en kjærlighetshistorie.  
   Dagens kvinne - en harmonisk personlighet eller en floke av motsetninger? Den valgte sti fører oss til målet eller en blindvei? For å besvare disse og mange andre problemer (for eksempel betydningen av liv og vårt formål) må stoppe, se, tenke, og det har ikke tid.


  Den moderne kvinne, som er hun?


   Våre liv er rasende tempo, kvinner så vel som menn som kjemper for den prestisjetunge posisjoner og høye lønninger. Tenk på høy før.
   Alle andre mennesker uavhengig av alder, kjønn, sosial status bare oppfattes som konkurrenter. Denne kontrast seg til mannlige representanter vi har mistet femininitet (vennligst ikke forvirre seksualitet), mildhet, saktmodighet, beskjedenhet (seksuelle revolusjonen opphevet forbudet siste).
   Tenk på det absurde i våre handlinger. Vi ønsker våre valgte var separat og uavhengig, sterk og pålitelig, og de prøver på alle måter å etablere sitt lederskap i familien (med ubetinget underordning av alle medlemmer), ikke tillater den andre halvparten til å dominere selv i enkelte områder.
   Med mine venner vi ikke nøl med å diskutere nye triks og teknikker i en slik vanskelig kunst, som menn opplæring (undervisning disse triksene og yngre døtre). I kurset er raserianfall og humør, sex deprivasjon og trusler. Og da også klag: Vel, hva slags menn gikk?!
   Mer moderne damer i ingen hast med å erverve eller barn fødsel til en baby og urealisert mors instinkt rettet på mannen sin og sa samtidig stolt: Jeg har to barn, en tre år gammel og de andre 33 år.
   En annen absurditet er at vi begynner å ta vare på helsen din, når det forårsaket betydelig skade (alvorlig syk, fikk vekt) og setter pris på sin naturlige skjønnhet, som det begynner å falme.
   Overraskende, vi oppriktig ønsker at våre barn til å bli mer vellykket og lykkeligere enn vi er, men ta dem opp i en autoritær stil (kanskje automatisk kopiere våre foreldre), begrenser deres initiativ, pryrozhdennuyu nysgjerrighet.
   Og husk, som tenåring, vi liker våre foreldre var litt nærmere, terplyachishym, kommunisert med oss ​​som likeverdige. Og våre jenters drømmer? Er vi ønsket å leve i den evige kampen? Vi vanskelig for å stole på selv de nærmeste menneskene i lager vi alltid har en backup plan.
   Vi er på jakt etter hemmeligheten av lykke og velstand i den ytre verden rundt oss, og det kan være skjult hos oss? Er det mulig å oppnå harmoni i relasjoner med det motsatte kjønn, barn, familie, folk generelt, hvis det ikke er innenfor oss?  
  Яндекс.Метрика