Ofte folk kan ikke tilgi en annen person. Hvorfor skjer dette?! Betyr dette at noen verre, og hvem som er best. Generelt, hvor det er et bilde?!


Tilgi betyr ikke å glemme


 Oftest det kommer fra forholdet mellom to personer (som ikke er likegyldig til hverandre), kan det være to elskere eller to venner. Fornærmelse fra forræderi eller på grunn av sjalusi, på grunn av svik, og lite fra hva kan på grunn av dumhet.
 Det viser seg at de beste venner som er venner fra barndommen (ridning møtt med isete bakker), og nå er en av dem gift (kanskje borte) og mente at det ikke er behov for å kommunisere med noen andre enn den andre halvparten, men han Han var en venn, fornærmet.
 Etter litt tid, de møtes tilfeldig på gaten, vil overgriperen kommunisere enkelt, hvis noen gang reist, og den andre etter en samtale vil tenke lenge, huske.
 Det vil ta mye tid og tilgi hverandre, for å finne den skyldige forsoning, tilby hjelp, og til gjengjeld får høre: "Og jeg trenger ikke noe, alt var fint. Og som du vet, jeg ikke skylde på noen. " Og han har rett. Det er først nå mellom dem er ikke bare et bilde, og hele gulfen.
 Eller mor og datter krangel over ikke å forstå (det evige spørsmålet om foreldre og barn), skriking, ødelagte retter. Nå trenger ikke snakke med hverandre, og kanskje datter slengte døren og gikk bort, og begge føler fornærmede. Alle tenker riktig, og etter en stund harme kan gå av seg selv, men det første trinnet hindrer stolthet. I denne situasjonen, kan bare en sterk mann overvinne hindringer. Det er viktig å sette opp med sine kjære, bare en gang (Gud forby selvfølgelig), går du tilbake og har ingen.
 Det hender også at en mann røper en kvinne med en annen kvinne (kanskje tåpelig, drakk for mye, på grunn av bildene, etc., vanligvis liker ikke å skylde på og ikke mye), er det ikke bare en fornærmelse, en fornærmelse, sammenvevd med svik av en kjær. Hvordan løse denne situasjonen nå?! Det er satt på spill ikke bare tilgivelse og tillit problemer, om enn enkel, og hvor overbevisning om at historien ikke gjentar seg selv, og deretter hver gang for å tilgi, men kan late som om ingenting har skjedd. Men hvis likegyldighet, er det kjærlighet?!
 Krenkelser går sammen med smerte, separasjon, stolthet, spiser den bort inne. Fornærmet mann ruller situasjon igjen og igjen, på et tidspunkt tvil forsikrer seg om at han har rett, venter for den forurettede person vil be om tilgivelse, "jukse" seg selv, enda mer fornærmet og kommer allerede com. Gjerningsmannen kan ikke anta at situasjonen er "rozdulasya" til en meget stor størrelse.
 Fornærmelse forbundet med mange følelser - en negativ følelse. Frustrasjon og sorg er i livet av glede og lykke, prøver å svare på kritiske situasjoner, hvis du forstår hva søppel eller skandale skyldes dumhet, prøve å oversette alt til en spøk eller gi en person "cool", men ikke for å oppfinne et nytt bilde.
 Forklare ham at han vil veier og ikke klage på grunn av tull til slutt, alle kan bo i hans mening ingen forbrytelse. Det er vanskeligere hvis det er et alvorlig lovbrudd, det kunne se på omstendighetene, fordi du da leve med avgjørelsen. Og tilgi betyr ikke å glemme.  
 idnosyny - er en livsstil, selvfølgelig, innebærer forholdet mellom mennesker. Det finnes mange bøker om relasjoner mellom menn og kvinner, men spørsmålet alltid sant.


Forholdet til den tidligere, ja eller nei


 Folk snakker, forelske, gifte seg, krangle, skilsmisse. Alle spørsmål føre til temaet "kjærlighet", og om det var eller hvor borte.
 Har rett til å bli trodd at bare første kjærlighet, lidenskapelig, ingen tårn, ulykkelig fortid allerede som et resultat. Og hvis det er det første som møter sin kjæreste?! Kanskje bygge et forhold med tidligere?!
 Du sier: "Men man kan ikke gå i vannet to ganger."
 Ifølge statistikk, den første kjærligheten fanger opp med oss ​​på skolen som bølge omslutter oss helt passerer og vi forblir våt og ensom med et dypt sår i hjertet.
 Tenk deg at i ti år har du tilfeldigvis møte venner for bursdager. Du er så nydelig og velutstyrte, den nye elegant kjole og en ny frisyre. Og han i jeans og genser, selvfølgelig, du kjente ikke igjen. Følelsen du ikke forlate, vil du være varm, hjertebank hver gang du ser på det.
 Hvor sannsynlig er nå ti år du vil bygge sterke relasjoner med forståelse?! En milliard.
 Du føler en følelsesmessig utbrudd av minner fra denne mannen, og ikke av mannen, faktisk han ikke vil signere. Du visste ikke hvem han var da, og hvorfor skilt og nå du også vet ikke, men glemt urettferdighet kan forekomme, og hjerte såret begynne å stønne. Selvfølgelig, vil du merke det på bursdager forelske deg i denne kjente og ikke så vakkert med glødende øyne.
 Situasjonen er annerledes hvis du møter, et tiår person du var sammen og han elsket deg madly. Du slo opp med det faktum at du følte at du kan være med noen vakrere eller vellykket, kanskje fordi du var forelsket i en annen mann, men tiden vil sette alt på plass, men nå er alle én lang glemt.
 Anta samme situasjon - fødselsdagen til en venn, møte den. Du ser på ham og føle spenningen, husker de gode relasjonene som eksisterte mellom dere, de gjerninger som han gjorde for deg, og hvor stygg du brøt din feil. Du er i sorg, forstår at den mellomliggende tid han var den beste av menn, men da han var med deg, trenger du ikke setter pris på det. Selvfølgelig visste han deg og tenker, hvorfor er du så opprørt.
 Kan du komme til å være sammen?! Ett hundre.
 Du trenger for å komme opp med en tilfeldig metode alene med ham.
 "Du kan ikke gå to ganger i ett vann", men hvorfor så vannstrømmen? Så du endret: vakrere, mer klok. Setter prioriteringer for deg selv.  
 og kjærlighet? Har likt? Og hva skjer nå? Du er ikke fornøyd med åndelige spørsmål? Hvem har skylda i feil scenario av kjærlighet?


Å oppdatere dine sanser


 Du gjentatte ganger nevnt hans første møte dato sjenerte, beskjedne, men kjære blomster, favoritt benk i parken, en tur i måneskinnet, affinitet dusj og søte kysser seg selv i en virvelvind av lidenskap, et ønske om å alltid være sammen. Hvor er blinket? Hvor er alle borte?
 Ikke løp på kjærlighet, er det bedre å oppdatere dine sanser. Tross alt, hva du har opplevd med sin dyrebare halvparten, kan forsvinne inn i ingensteds. Bare du svært raskt bukket snart ble frustrert og trist, som ikke gjør det verdt det.
 Århundrer med kvinners erfaring er at du ikke er alene i sine følelser. Dette skjedde med andre. Og ikke alle av dem satt og gråt skuffet, klaget over urettferdig livet.
 De beste representanter for rettferdig sex ikke er under press hensynsløse mudrely problemer og handle, det er den beste kur for kjedsomhet. Hvorfor ikke gå inn i handlingen.
 Ikke nødvendigvis all ødelegge og spre. Det er bedre å gi det til seg selv. Men denne gangen pusterom nyttig bør bruke klokt hverandre prioriteringer.
 Oppmerksomhet til å endre vilkårene, nødvendigvis kjøre et sted i Egypt, selv om noen er også med på å oppdatere forholdet. Tenk på fjerne slektninger som har bodd lenger. Kan du gjøre denne turen igjen nærmere. Men ingen belastning på sine problemer.
 Du kan endre tilstanden til huset, ommøblere (lang forfallen) å kategorisere kjedelig tapet, kjøpe en nydelig seng (tilsvar hint).
 Bare litt mer optimistisk og fremover. Sørg for å bli med i seg selv, endre utseendet. En ny frisyre - en grunn til å ta hensyn som utsøkt makeup, manikyr, klær. Gjør deg opp, gode følelser overføres, slik at du oppretter en velstående aura rundt.
 Adopter en hobby - stor hurrarop og tilføre verdi. Vær forsiktig, svært hengiven. Omgi din sjelefrende bekymring, mer oppmerksomhet.
 Tsikavtesya hans mening, ta kontakt med ham. Finne nye kontaktpunkter, nye interesser - det vil legge nyhet. Mens du søker etter nye opplevelser og uventet tur er egnet for nye deler av byen, bare tildele en dato, som ikke var en rettferdig tid. Det fungerer perfekt, og spennende trekker.
 Blesnyte kulinarisk kunst i en uforglemmelig middag. Ordne romantikk. Bli en dronning. Endringer vil nyte det også. Og dine følelser blomstre med fornyet styrke.  
 "En kvinne har ikke Kama Sutra, fraskriver seg herved kjærlig oppmerksomhet for sin manns elskerinne." Bare i sanskrit setning lyder satt i epilogen Kama Sutra.


Kamasutra - East puslespill


 Dette alene er nok til å slippe alt og begynne å lære visdom av gamle indiske kjærlighet.
 For vestlige mann østlige avhandlinger om kjærlighet lenge ville noe mystisk og uforståelig inntil han innser: Kamasutra (og Tachykava, Ananha rang, etc.) - er faktisk en teknisk manual på sex. Han kom opp med ikke å fylle seksualliv åndelighet, og for å gjøre det enda mer sofistikerte i form av kjødelige gleder. Og kunsten å kjødelige nytelser var bare tilgjengelig aristokratiet - Raja, deres koner og rett.
 Gamle indianerne mente at det å lære om Kama Sutra, en mann frigjort fra synden og nyter lykke Guds oppkjøpet. Selvfølgelig, kjærlighet undervisning vitenskap var ikke den teoretiske delen.
 Gamle indianerne mente at om Kama Sutra ikke si, og gi henne dybden av soul og trene kroppen.
 De viktigste lærere for 11-13 år gamle bruden var hennes mor først, og deretter ektemannen, hans mor og søster. Trening varte livet ut, fordi kunnskap er ingen ende og ingen grenser møtes.
 For ikke lenge siden, en tvist brøt ut vitenskapelige verden på oversatt versjon av "Kama Sutra" at pennen fremtredende vitenskapsmann Richard Burton. Han ble anklaget ikke bare unøyaktig oversettelse, men også i den mannlige sjåvinisme.
 Den autoritative ekspert på religion Donyher Wendy sa at den engelske teksten Kamasutra redusere kvinners rolle og ingenting som ikke gjør det moro. Forkjemper for kvinnelig orgasme gir et eksempel på den opprinnelige setningen: "Når en mann å være inne en kvinne begynner å røre henne, og hun svarte i favør ruller øynene, må han fortsette å røre henne enda mer."
 I Burtons tolkning lover bør fokusere på de deler av den kvinnelige kroppen som den peker øyne.
 Neppe en mann med mindre han klarsynt kan tyde disse ledetråder.
 I dag "Kama Sutra" har ikke mistet sin betydning, det er fortsatt ikke bare et monument i historien om sexologi, men veiledning om seksualitet.
 Society for AIDS-kontroll, bekymret veksten av infeksjonen i India har instruert alle prestinner av kjærlighet å gå praktisk kurs - lære teknikker Kama Sutra. De finner at erfarne prostituerte kan ta kunder uten tradisjonell samleie, "forlater" på kunnskap hentet fra avhandlingen av kjærlighet.
 Hvorfor ikke innføre overalt denne opplevelsen?  
Яндекс.Метрика