"Svelg eller ikke å svelge sæd? "- Så interessant spørsmål før eller senere gitt noen jente som bestemte seg for å gi sin elsker utenomjordisk glede gjennom oral sex. Og mest av alt, er poenget her ikke til hinder for ydmykelse av kvinner, hun kan si, gjør en manns avfallsprodukt. Som sperm oppfører seg, treffer en kvinnes kropp? Skadelig eller nyttig? Før markere viktige saker verdt å vurdere noen aspekter.

Er det mulig å svelge sæd?


 Innhold:

 •  Som representerer en sperm?

 •  Menn ser

 •  Hva er smaken av sæd?

 •  Fordelene med sæd

 •  Vokt dere, beklager!

 •  Tips opplevd


 •  Faktisk, svelge eller ikke svelge - en individuell sak. For noen virker dette nedverdigende noen snakke om skade andre - den ubehagelige lukt eller smak. Dette vil bli diskutert nedenfor, men for nå må vi vurdere at generelt er det sperm.

   Som representerer en sperm?


   Sperm - dette er ingenting som protein. Det er hovedkomponenten av fruktose, sitronsyre, karbohydrater, aminosyrer, kalsium. Overraskende, selv i sæden er vitamin C og B12. Sperm kan bare sammenlignes med fersk melk, det er den samme varme frisk produktsammensetning er kontinuerlig oppdatert.
   Umiddelbart bør avvise myten om at å spise sperm dårlig påvirke figuren. Kalori en serverer et gjennomsnitt på 5-15 kalorier er ingen erstatning for sperm tidel av et vanlig måltid.

   Menn ser


   En undersøkelse gjennomført blant menn viste at mesteparten av sterk halvparten av menneskeheten foretrekker eller ønsker å utløsning under cocksucking går direkte inn i munnen. Det faktum at kvinnen bestemte seg for å oral favør, ledende menn i vill glede. Hvis det fortsatt tillater fullføre sin munn - er neste nivå av nytelse. Og jo høyere grad av lykke hvis hun svelget. Partner anser det som et tegn på fullstendig aksept av deg selv og kroppen din, høyere fysisk og åndelig intimitet.
   Hvis hun våget å gå for oral eksperiment svelge problemer som må løses umiddelbart. Noen ganger kan en mann hvis utseende vil glede lover, som er i stand til sykdom begynner trassig spytte sperm verre, hvis toppen av glede hun flyttet for å unngå jet. Dette avslutter all moro og generelt vil føre til harme. Et kompromiss kan finnes alltid: du ikke ønsker å svelge - splyun rolig inn et vev eller håndkle, ønsker ikke å ta i munnen - bedre bringe en partner å ejakulere ellers.
  Er det mulig å svelge sæd?


   Hva er smaken av sæd?


   Spørsmål om å svelge sperm irriterer mange jenter har en idé om sin smak. En smak av sæd kan variere fra søt å surne og nøytral og selv Gorkij. Forskning fant at sperm i det hele tatt å være smakløst, men det er ekstremt sjelden. Smaken avhenger ofte av ernæring partner.
   Hvis folk har dårlige vaner, vil det påvirke smaken av sæd. Det kan ikke være bare en bitter og motbydelig. For å forbedre smaken av sæd kan gjøre henne elsker å spise epler, ananas, yoghurt. Vel påvirke smaken av greener, kål og her, for eksempel, bortskjemt sperm lukt.
   Hvis denne metoden mislykkes, og smaken av sæd er negativ, selv om folk ikke røyker eller drikker alkohol, er det nødvendig å drepe alarmen. En ubehagelig sur smak kan indikere tilstedeværelse av sykdom. Så du må være ekstremt forsiktig.

   Fordelene med sæd


   Til dags dato, de gode egenskapene av sperm, tviler ingen. Noen har kalt det nesten legemidlet. Dette er absolutt en overdrivelse, men forskerne fant at sperm gunstige effekter på kvinners hud. Dette er ikke bare fra innsiden. Noen er kvinner gjør en sperm maske, smøre det på huden din etter utløsning.
   Mottak cum inne etablerer mage-tarmkanalen, proteinproduktet på en sikker måte spaltet i kroppen. Sperm reduserer blodtrykket og selv bidrar til å redusere stress.
   En av de viktigste faktorer anvendelige kanskje ville være at svelge cum 1-2 ganger i uken, forhindrer en kvinne å utvikle brystkreft med 40%.
   Men det faktum at sperm bidrar til å miste vekt - et faktum ganske motstridende. Sæd inneholder stoffer som bidrar til sammenbruddet av fett, men i en så liten dose for vekttap trenger å drikke flere liter sæd. Men å miste vekt fra intens sex er enda ekte.
  Er det mulig å svelge sæd?


   Vokt dere, beklager!


   På to sider av mynten. Fordelene med sæd utenfor oversett når informasjon framgår at risikoen for å fange noen ting som seksuelt overført under oral sex er mye høyere. I tillegg kan fordi sperm få en annen haug med sykdommer: lungebetennelse, herpes, meningokokk, streptokokker, tarminfeksjoner. Så hvis det er noen usikkerhet om partneren, er det bedre ikke å nippe.
   Noen kvinner har individuelle intoleranse overfor proteinet. Men dette er verre. Hvis du etter å lage sperm var en slags allergisk reaksjon, bør du definitivt se en lege. Det finnes tilfeller der rykk allergisk angioødem. Du trenger ikke å bringe denne saken til det ekstreme.

   Tips opplevd


   Etter å ha undersøkt de fordeler og ulemper med dette problemet, jeg ønsker å gjenta at vi ikke kan gi et klart svar på dette spørsmålet. Noen liker det, noen ikke, ingen er tvunget til å svelge kraft. Men hvis hun gikk til et slikt tiltak, kan den bruke følgende tips:

 •  å ikke føle seg dårlig smak sæd før utløsning medlem bør plasseres dypere i halsen. Det er ingen smaksløkene, henholdsvis, slik at du kan lure din egen smak;

 •  mentol godteri blowjob i stand til å overdøve smaken av sæd. I tillegg er noen menn liker å være litt poschypuye medlem;

 •  også bidra til å overdøve smaken av forskjellige smøremidler som er tilgjengelig over disk;

 •  Endelig kan medlemmene bli spredt med sjokolade sirup, så selv prosedyren vil være bedre for jenter;

 •  de som er syke, kan vi tilby å levere tilfredshet favoritt morgen når trangen til brekningsrefleksen er mye lavere.


 •  Dermed kan vi ikke bare overvinne den psykologiske barrieren når engasjerende i oral sex, men også åpne en ny fasett i et forhold, vil din mann setter pris på det!  
   Seksuell lyst og fysisk opphisselse er helt forskjellige ting. Libido uttrykker din interesse for sex og spenning - en reaksjon av kroppen. Med en høy libido misbruk komme raskt, og vice versa.


  Hvorfor redusert seksuell opphisselse?


   Hva fører til en reduksjon i libido? Amerikanske sexologer ble tildelt ni grunner til at dårlige for ham.

 •  Liv. Rutine på jobben, hjemmesykepleien, er det alle sex beveger seg inn i bakgrunnen. Noen ganger du bare ønsker å sove. For å gjøre dette, kan du lage en kalender og plan sex, dette kan høres latterlig, men det er bedre misnøye mann. Og gradvis du ikke trenger en kalender.

 •  Stress, frykt og angst. Angst og stress vil ikke tillate oss å tenke på stress, for eksempel, før et viktig møte. Kommunisere og spise riktig, snakke med venner, dele sine erfaringer.

 •  Kjedsomhet. Uniformity gå lei, prøve noe nytt i sex, fortell oss om dine favoritt fantasier, prøve sex i naturen.

 •  Problemene i forholdet. Når du partner irriterende, er ikke å ha sex. Snakk med hjerter, finne ut hva som skjer i ditt forhold. Dette vil sette alt på sin plass.

 •  Korporal ulemper. Hvis du irritere fysiske funksjonshemninger partner, ta en titt på fordelene, ikke dårlig i zatsyklyuytesya.

 •  Alder. Gjennom årene kan forsvinne seksuell lyst. Konsultere en spesialist som kan hjelpe deg til medikamentell behandling. Kvinner i overgangsalderen hormon bidrar til å støtte og menn trenger testosteron.

 •  Seksuell vold. Det er vanskelig å gå tilbake til et normalt liv etter seksuelle overgrep. Rådfør deg med en god psykolog.

 •  Medisiner. Det finnes medikamenter som kan redusere libido, for eksempel hvis effekten av å gi antidepressiva, bør du oppsøke lege slik at han erstattet dem.

 •  Hormonell svikt. Det reduserer også seksuell lyst. Kontakt lege.
 • Virtuelle relasjoner: er det et fremtidig forhold på Internett?
   I tider med digital teknologi er stadig vår kommunikasjon er overført til Internett, finner vi flere og flere virtuelle venner og tidvis virtuell kjærlighet. Vanlig post, deling av bilder, sende sms, skravling på telefonen gjennom det er nesten alle. Etter noen tid et kommunikasjonsnettverk er ikke lenger tilstrekkelig. Jeg ønsker å møte og levende kommunikasjon og, hvis heldig, intimitet.
   Hovedproblemet er den virtuelle forholdet avvik trukket oss til den virkelige bildet ser så kjent ledsager og venn, som vi trodde.
   Finne kjærligheten i reelle møter ofte forventer vi å se slektninger og venner av den personen, og se helt ulikt skapt bildet av mannen.
   Er det fornuftig å overføre virtuelle relasjoner i det virkelige liv? Sannsynligvis bør bestemme selv hvordan er vilje til å flytte linjen mellom virtuelle og virkelige, og hvorvidt det i det hele tatt. Bestem selv hver på sin måte, de fleste av restene online og nyte interessante samtaler.
   Mulige alternativer for møte etter virtuelle relasjoner kan gis. Ofte det kommer an på hvordan det var kommunikasjon. Hvis kommunikasjonen var overfladisk, som ikke er lov til å føle menneskelig, lære det godt, men det var ganske livlig, enkel og interessant måte som ønsket møtet, er møte sannsynlig skje som normalt. Mangel på informasjon inkluderer fantasy og legge siste finpuss til det uferdige portrett snakke og ganske kul før kommunikasjon vil ikke bli skuffet i å snakke til slutten.

   Siden kommunikasjonen var ikke altfor stor intimitet, du praktisk talt kommunikasjon starter fra null. Suksess vil avhenge av den oppfatning av hverandre utseende, og gjensidig sympati. I tilfellet hvis kommunikasjonen var veldig nær, ærlig og spennende, ofte begynner å tenke at det er relatert sjel. I samme møte føles vanskelig. Det ser ut til å bli sagt og opplevd mye, men følelsen av at du ikke er på plass forlater ikke. Close - korrespondanse, langt - ut. Og glem alle de ovennevnte, oppriktighet, ømhet, er svært vanskelig varme.
   Faktisk kan variasjonene være et uendelig antall. Det er nær deg i ånden, men liker ikke utenfor eller han kjekk, sexy macho, men dum, tom og ikke interessant. Antallet mennesker lik antall relasjoner og møter.
   Den største hemmeligheten av kvinner når du velger et virtuelt forhold - ikke glem at korrespondanse mannen vil aldri bli delt sine problemer og virkelig snakke om mangler og skader, hvis noen. Han vil prøve å raskt korrespondanse skal vises før du intelligent, følsom, glad og positiv, vakker, sjenerøs og sexy. Så staraysya spesielt ikke svare på meldinger om utseende, intelligens, sosial status og alder selvfølgelig. Bilder ikke fortelle deg om hans ganglag, ansiktsuttrykk og smil, og vekst vane.
   Som kan tilby anbefalinger ikke setter høye forventninger til møtet, møte følgesvenn av livet hans en sjanse i en million. Selvfølgelig, være forberedt på at møtet kan være den første og siste. Tilberedt med skuffelse, ser det ikke ut som du har tegnet det selv. Selv om møtet mislyktes oppleve det også. Hvis møtet var en suksess, spiller det ingen rolle hvor du traff. Dating online - dette er bare én måte å bli kjent.  
  Яндекс.Метрика