Hvorfor folk får skilt? Dette spørsmålet har mange svar som på spørsmålet om hva de skal gjøre. I utgangspunktet er alle svarene delt inn i to hovedklasser: Hvis du kaster, og hvis du avslutter. Og mens det første spørsmålet psykologer er villige til å gi anbefalinger millioner, det andre spørsmålet er nesten ikke dekket.


Finnes det liv etter skilsmisse


 Så du kastet sin mann. For annen mystisk grunn er denne saken ikke vurderes av psykologer som et problem, fordi faktisk kvinnen som av en eller annen grunn forlot sin rettferdige, omsorg trenger minst kastet. Logiske spørsmålet: hvorfor er det?
 Som en kvinne som tar forsettlig beslutning om å samle alt sitt mot og kaste en død forhold, ikke investere mental energi, ressurser og libido, gir en enorm prestasjon, som skal sette en betydelig mengde mental og ofte fysisk helse. De samme kreftene som trengs for å takle konsekvensene av denne loven. Den første av dem - en følelse av ensomhet.
 Med denne avtalen er ikke så enkelt. Mange kvinner ochmanivshy plutselig tap av kontroll over sine handlinger "av" mister evnen til kritisk å oppfatte virkeligheten og gi fødsel til en rask affære. Eller til og med to.
 Det absolutt ikke kan gjelde i tilfeller hvor en kvinne "er en annen." Men hver gang du tar en ansvarlig beslutning om å stoppe tullet som har bevirket, forblir hun en i alle vinder, og det gjorde ikke fjerne hennes ensomhet ingen gentleman, ingen kjæreste, ikke engang min mor. For denne ensomheten å gradvis venne seg til og lære å kjenne sine sterke sider, prøve dem for deg selv og lære ny kunnskap.
 Kunnskap om at kvinnen - modig, uavhengig vesen som ikke trenger å lete etter salg, selvsikkerhet og innsats av mannen, og prøver å gjøre alt alene, og finne dette morsomt.
 Den annen konsekvens er skyld. Og det er ikke bare farlig, venter kvinnen etter skilsmisse. Hver nå og da, å finne seg selv i situasjoner der det er ingen å legge ansvaret for sine liv, tenker hun: "Og om jeg begått? Kanskje det ville ha litt tålmodighet? Kan ikke å forlate? Kanskje jeg skylde meg selv? ".
 Her begynner en sløvhet og mangel på noen fremgang: en kvinne begynner å kaste bort tiden pustoporozhnee peresmatryvanye tidligere beslutninger, overføring av en sil, søken etter mening og motivasjon, snarere enn å komme opp og flytte på obtrusytysya.
 Husk at om du har tatt en riktig beslutning eller ikke, uansett hvem som er å klandre. Alt har allerede skjedd, du trenger å lære en lekse, et hakk på nesen - og er ikke lenger selv gå.
 Den tredje konsekvens - den lengste, og selv bekjempe det enkelt, en stor motstander som et ugress i hagen. Dette kjedsomhet - den verste forbannelse kvinne. Når ingen andre obpyraty, obhlazhyvat, fôr og skjelle, blir tid mye heller uventet. Vel, hvis du har barn.
 Hvis ingen barn? Mange kvinner kan ikke bekjempe kjedsomhet, stuper dypere med den aktive fasen av livet i betraktningen av fjernkontrollen til TV på sofaen.
 For å overvinne denne sinnstilstand, trenger du noe å okkupere selv. Gå til skjønnhetssalong, sport, skifte jobb, gå for noen kurs - ikke så viktig. Men dette flere problemer du løser, jo mindre sjanse for kjedsomhet gjøre deg til en dødelig nag mot tilværelsens verden.
 Cheer up, kjære damer, samle krefter, type luft i brystet - og ta det første skrittet mot frihet.  
 Rendezvous - en flott måte å vise seg i all sin prakt. Det viktigste - å ringe din partner ønske om å møtes igjen. Suksess rendezvous i stor grad avhenger av hvordan du oppfører deg, hva du har på deg og hva du vil gjøre. For som ville føre til positive følelser partner, må du følge noen regler.


Regler for vellykket dating kvinner


 Først må du se perfekt! Fra utseendet ditt avhenger av om du liker den mannen. Hvis du har en favoritt kjole som sitter perfekt for deg, må du gjerne bruke den på en date. Ikke glem også om tilbehør og moderat-up. Makeup bør blande med antrekket uten å være cocky. I stedet, mild, ikke lyse makeup, ting godt inntrykk på mannen. Antrekk bør matche det punktet hvor du skal. Hvis du har planer om aktiv underholdning på hæler og korte skjørt er bedre å glemme.
 Sekund, den viktige rollen spilt av atmosfæren og været. Det er bedre å velge en dato for solfylte, varme dager. Hvis vinduet er ikke sommer eller til våren, så det viktigste som ikke var snøstorm, tordenvær, snø og andre ubehagelige værforhold. Fordi det er ingenting som ødelegger stemningen og møte en helhet, som dårlig vær. Men hvis været ikke er varm overraskelse, ville det ideelle være å organisere en romantisk middag på en restaurant eller hjemme.
 For det tredje er det viktig å slå av telefonen til dags dato. Det er hundrevis av tilfeller hvor feil tid ringte telefonen tente miljø forårsaket forvirring bortskjemt kvelden.
 Fjerde, ikke lytte til dem som sier at slutten på en dato som ikke bare mulig, men nødvendig. Faktisk, ifølge statistikk, over 50% av besøkene mislykkes er for sent for jenta. Det er grunn til å tro.
 For det femte er det nødvendig å planlegge kveldens program, bestemme en dato sted og hindrer mulig å komme opp med samtaleemner, hvis det er nødvendig for å rette opp situasjonen, når det plutselig urolig stillhet.
 Til dags dato kan du gjøre alt de ønsker. For eksempel kan du gå til dansen med en partner og flytte den brennende musikk. Ingenting bringer som erotisk dans når kroppen din fanget i hverandres armer. Og du kan bare gå i parken og mate duene.
 Hvis datoen går bra, vil du huske det med et smil, og ditt forhold til partneren din bli tettere.  
Hvordan fortelle om en mann er en elskerinne?
 Årsakene til utroskap kan stilles inn. Noen ganger folk misfornøyde med noe, ofte under stress og dermed ønsker å fjerne spenningen føles kjølig kone. I noen tilfeller blir elskerinnen til en gammel venn av hennes ektemann, en kollega eller venn som initierer kommunikasjon. Kvinner trenger å vite nøyaktig om mannen elskerinne, og iverksette nødvendige tiltak. Det er viktig å være oppmerksomme på sin elskede, nøye se ham og ikke overse noen detalj. Gjør en innsats for å finne ut om dere trofaste mennesker. Da vil du være i stand til å endre atferd i tid, foreta justeringer i forholdet, prøve å redde ekteskapet og sette en stopper forbindelse åpnet.
 De hyppigste årsakene til utroskap
Først av alt, tenke på om mannen din objektive eller subjektive grunner for deg å endre. Prøv å tenke rimelig, for ikke å lufte følelser og se på situasjonen som fra utsiden. Tenk deg at du tenker på handlingen i filmen eller boken, på jakt etter den rette løsningen for kjæresten sin. Abstrahuytesya og starte virksomhet.
 1.  Påstander. Det siste du legger merke til mannen på hans feil, gjør ulike krav, snakket om sine feil. Dine kommentarer kan være rettferdig. Dette er ikke avgjørende. Enhver negativ selv berettiget, til slutt får riktig tilbakeslag. Du - din elskede kone, ikke hans sjef, lærer, arbeidsgiver eller sjekke. Bygninger din mann ønsker å slappe av og få positiv energi. På sine svakheter, han sannsynligvis allerede vet han kan knapt holde minner dem.
   Mangel på hvile. Dessverre, de fleste kvinner glemmer at deres ektemenn er på jobb, og hjemme - hviler. Da mannen kom tilbake etter en dag, og du ba ham om å gå til butikken eller tips teppet, er det sannsynlig at han vil bare irritasjon. Som et resultat, begynte folk å se etter en "second home", der han kan slappe av og ikke forholde seg til husarbeid og utfordringer.
   Dine mistanker. Hvis ikke så lenge siden du har ønsket å vite om hennes ektemann elskerinne, og han fikk informasjon om dine mistanker, som faktisk kan være drivkraften for å endre. Plutselig det ikke har en elskerinne? Selvfølgelig, din holdning fornærmet ham. Han kunne tolke det annerledes, du endre det selv, du stoler ikke på ham, noe du ikke liker familielivet, og du har besluttet å flytte skylden på hans skuldre. I alle fall, dette latent konflikt i det siste - en potensiell årsak til utroskap av ektemannen.
   Sine mistanker. Visste du gi en mann en grunn til å være sjalu? Han prøvde å finne ut om du har en god tid? I det siste har du i kontakt med menn har dukket beundrer? Mannen sannsynligvis allerede begynt å mistenke deg for forræderi. Selvfølgelig, hans sjalusi, tillit til at du utvikler et nytt forhold kan enten presse ham til forræderi, eller gi ham en "rettferdiggjørelse" for videre oppfølging. Han kan ha ønsket å endre, men tør ikke, og nå oppfattet "forræderi" som en løsning.
   Mangel på intime relasjoner. Noen kvinner med mindre tid betale oppmerksomhet til dette aspektet av familielivet. Noen ganger er dette for åpenbare grunner, ofte undervurderer rollen som kona til seksuelle relasjoner for å styrke familien. Selvfølgelig, gradvis, er hvis du kutte ned og folk som bor på denne siden av den generelle vilje at fine. Men når den ene parten er ulykkelig - er det årsaker kjøling av relasjoner. Tenk på hvor ofte du nektet å intime relasjoner. Denne mangelen på din ektefelle søker kanskje å fylle "på siden", selv uten å oppleve dype følelser til sin elskerinne.
   Hyppige krangler. Du ble regelmessig argumentere, krangel med ektemannen. Som pådriver - spiller ingen rolle.
   Stillhet. Du kommuniserer mindre med sine kjære. Du har ikke diskutere arbeid, familiesaker, personlige problemer og bekymringer. Det ble mindre tillit, ikke et ønske om å dele noe, bare snakke om ting. Denne avstanden kan også føre til svik. Man finner forståelse i familien og begynner å lete etter det andre steder.
  Analysere forholdet med ektemannen. Hvis du allerede har en eller flere årsaker til hans svik - et sikkert tegn på at sannsynligheten for en manns elskerinne kraftig øker dag for dag. Selv om han har deg i den rette situasjonen kan fort endre seg. Så lenge du ikke begynner å gjenopprette harmoni i forholdet med din kjære.
   Hvordan fortelle om en mann er en elskerinne? Tegn på utroskap
  Ta hensyn til nyansene i din manns oppførsel. Flere funksjoner hjelpe deg å vite om mannen elskerinne. Husk at ingen av dem er sikkert. Vurdere å male ditt forhold generelt. Å se at årsakene og tegn på utroskap er bedre i alle fall begynne å ta tiltak for å prøve å styrke familien, for å etablere relasjoner med sin mann.
  1.  Forsinkelser på jobb og reise. Dette er virkelig en klassiker av sjangeren. Selvfølgelig, reiser og jobber som involverer alle hender kan bli en realitet. Men det beste alternativet - å prøve å finne ut om den "produksjon nødvendighet" faktisk, eller din ektefelle bare oppfinne grunner for deres forsinkelse.
    Øke mengden av arbeid påvirker ikke lønn. Din mann jobber hardt, og penger til å hente hjem så mye. Eller enda mindre. Spør ham om årsakene til denne paradoksale posisjon bør ikke være. Du vil motta et svar. Det kan være forvirrende, og kanskje overraskende logikk. Dette faktum endres ikke. Du bør nøye avklare situasjonen selv. Bare ikke spør direkte spørsmål av hans venner, kolleger, fortsette med forsiktighet. Du vet ikke om mannen elskerinne. Plutselig er det ikke - så dine mistanker fornærme.
    En skarp endring i atferd. Din mann var en kald, likegyldig, mindre å snakke med deg. Han viser likegyldighet til familien saker, unngår å svare på spørsmål. Det kan godt signalisere utseendet på sin elskerinne. Motsatte endringer også mistenkelig. Noen ganger menn føler en sterk følelse av skyld, prøv å betale mer oppmerksomhet til sin kone, klar over sitt svik. I dette tilfellet blir man dobbelt hengiven og milde.
    Endringer i intime liv. De fleste menn har en elskerinne, mye mindre starttid på intime omgang med sin kone. Inntil nylig unngikk du ekteskapelige plikter, svarte overtalelse mannen nektet, og nå er han og ingen omtale av sengen? Han sannsynligvis allerede funnet en "utløp" i den intime sfære. Noen ganger menn som er fortsatt svært aktiv, ikke redusere antall seksuell omgang med sin kone, selv om utgifter til energi elskerinne. Så har du sannsynligvis fortsatt føler noen endringer, kanskje folk vil demonstrere nye ferdigheter, tilbyr uvanlige positurer, etc. Snarere er han bare prøver å flytte så familieliv likte følelsen.
    Utseende. Menn bygger et forhold med sin elskerinne, vanligvis prøver å endre utsiden mer oppmerksomhet til sin garderobe stil. Dette gjelder særlig når yngre elsker, hun måtte "møtes".
    Mistenkelige detaljer. Man snakker i telefonen ofte, men går til ham ble hørt. Han bringer hjem nye ting. Det ser ut til suvenirer, gaver fra ukjente venner. Har du lagt merke til bilsetet er senket, og mannen kunne ikke klart forklare dette. Du tydelig høre det fra ham merkelig lukt toalett vann. Alle disse nyansene er viktig å legge merke til, for å se om det er en mann elskerinne. De kan signalisere forræderi.
   Noen viktige ting. Være oppmerksomme på alt som hadde med din ektefelle. Prøv å forstå saken uavhengig av hverandre, uten å spørre til seg oppmerksomheten til venner og kjærester. Finn ut om din manns elskerinne. Hvis dine mistanker er bekreftet - tid til å handle for å redde ekteskapet.  
Яндекс.Метрика