Hvordan å holde en mann i hennes sju?
 Mange familier bryte opp bare på grunn av det faktum at til rett tid hun ikke har tid til å iverksette tiltak, for å utvikle riktig taktikk atferd. Selvfølgelig kan du kreve kjærlighet og forståelse av mannen, fornærmet på ham sjalu. Men hvis spørsmålet er "hvordan å holde en mann i familien" må ta konkrete skritt. Selvfølgelig, du ønsker å etablere et forhold, du bare veier som person og du verdsetter din familie. Det er viktig ikke å forvente følgende fra sin mann og deg selv til å begynne å gjenopprette kontakt. Se årsaker krangler, endre atferd, om nødvendig, opprette et nytt bilde. Bruk retningslinjene og ikke glem det viktigste: å holde kjærligheten - målet ditt. Det er ikke tvunget til å bo i familiens favoritt, og fundamentalt endre sin holdning mot deg.
 Vi tar forebyggende tiltak
Det er mulig at mens tapet av forståelsen familie har nådd et kritisk punkt. Men har du allerede følt chill pusten. For å starte, finne ut hvor mye verre situasjon. Selv om du ikke er sikker på at var favoritt behandler deg dårlig, er å ta forebyggende tiltak. Dette er en meget effektiv måte, fordi du ikke forvente åpen konflikt, og arbeide proaktivt. I alle fall vil dine handlinger bidra til å styrke relasjoner, gjenvinne atmosfære av romantikk, lidenskap.
 1.  Analysere situasjonen. Du en gang trodde at folk snakket for strengt med deg? Du føler at det kunne være den andre kvinnen? Har du lagt merke til at hans humør endres, men av dere har ingenting å gjøre? Vet ikke hva han er opptatt med å tenke på det? Du trenger ikke å vise din fornærmelse, skylde på mannen, åpent anklage ham for vanskjøtsel, etc. Prøv å tenke på grunnen. Husk hva som skjer i de siste dager, prøv å vurdere forholdet i detalj. Du må analysere objektivt og ikke sørge, gråte og klandre noe kone.
   Se. Føler kjøling må podviyte oppmerksomhet. Ta hensyn til reaksjonen til din ektefelle, alle nyansene av hans oppførsel. Se grunner for å endre sin holdning mot deg.
   Ikke miste fatningen. En felles sak: kvinne mann mistenkt for forræderi. Hun kunne fortelle venner om det "godt wishers" eller hun plutselig merke til noen spor av damen ved siden av sin mann. Resultatet av "oppdagelsen" er en makaber scene, tårer og bilder. Mann ubehagelig overrasket ofte endres etter behandling for sin kone. Aldri miste kontrollen over seg selv! Hvis du trodde noe hvis du fikk informasjonen fra den tredje hånd, er det ingen grunn til å fornærme din mann. Prøv å tenke rasjonelt og ta deg tid til å dele sine funn med sine kjære.
   Kommunisere. Regelen er å kommunisere med sin mann et hjerte. Diskret tale ham til å snakke, diskutere sin sak arbeid. Hjelp tips gå inn i alle detaljene. Bli en verdifull hjelper og lojal venn. Ikke ta opp på siden av hans fiender, ikke inkluderer kraftig feil. Være hensynsfull og imøtekommende.
   Ikke endre. Du kan støtte mannen som råder ham. Men ikke prøv å endre den. Når du har valgt ham, elsket, ønsket å bli hans kone. Han - dannet personlighet, og du skulptør.
   Skape atmosfære. Alltid nøye se hjemmekoselig atmosfære. Din mann skulle ønske å reise hjem heller søke å krysse terskelen til leiligheten din. Følg emosjonell bakgrunn, unngå hyppige konflikter og konflikter. Prøv ikke å snakke med sin mann bare bryr seg og bekymringer. Det er bedre å spørre om hans favoritt ting. Gjør ditt hjem koselig, rolig. Situasjonen skal være rolig, slappe av, finn fram til positive følelser og fritid. Det hjelper definitivt å holde mennene i familien.
   Lag bilde. Stor betydning og ditt bilde. Det ikke bare ser, kosmetikk og klær, men også oppførsel, tale, selv tone. Det er en misforståelse at alle menn drømmer å se en smart kvinne, slående sin storhet og velstelt. Nok det hver morgen for å male negler, hår og sminke før mannen, forårsaker "kamp farge" for å binde ham for alltid. Faktisk ikke følelsen din ektefelle ikke er direkte avhengig av antall brukte kosmetikk. Er du i alle fall etter hvert begynner å miste unge rivaler, selv om du er veldig vakker og klesstil. Det viktigste - din evne til å handle, for å vise sin kjærlighet og skape en spesiell varm atmosfære. Da mannen din bare ikke ønsker å forlate deg, slik at han var fint og rolig.
   Avgir positiv og ikke slitsomt. Din mann kommer hjem fra jobb, og du forteller ham om problemet? Den hviler på en helg, men du sende det slå ut tepper? Nashalyl barn, og du sa at den mangler "foreldre"? Vær oppmerksom på at din mann mener sannsynligvis at smålig problemer du kan løse selv, han har rett til hvile og oppdra barn - plikten til moren. Prøv å bære akkurat den positive energien, noe som gir varme og vennlighet favoritt. Ikke slite ham og ikke gi ham for mange forpliktelser.
   Romantikk og sex. Dette aspektet av saken også trenger din oppmerksomhet. Selvfølgelig, trenger du ikke å vise alle sine ferdigheter opplevd geisha. Merk at for mettet sett av ulike teknikker og tretthet raskt varsle din ektefelle enn bringe glede. Imidlertid er det nødvendig med en rekke intim liv. Det bør ikke blitt en rutinemessig prosedyre eller obligatorisk. Gjør notater av romantikk, lidenskap og opprettholde interessen for seg selv. Ikke la en mann og glemme følelsene til begynnelsen av romanen.
  Hvis du mistenker at du har mindre folk elsker følelser visne, kan det være en elskerinne, se etter en grunn. Selvfølgelig, ansvaret for et par av to. Men du kan begynne å endre seg. Da mannen din holdning sikkert endret!
   Hvordan å holde en mann i familien hvis situasjonen forverret seg?
  Nå må du kombinere forebyggende tiltak med ekstra. Doble din oppmerksomhet, få deg sammen og vise mannen din at du elsker ham, vidriznyayetesya holdenhet og er i stand til å oppføre seg på en intelligent måte i kritiske situasjoner.
  1.  Ta ansvar. Ikke skyld på mannen, unngå skandaler og krangler. Tenk på det enn du kan skyve den til forræderi, hans sans for kjølig.
   Diskutere problemet. Finne styrke til å diskutere hva som skjer med mannen. Rolig og uten tårer, håner. Din mann vil sette pris på din oppførsel.
   Fordeler og ulemper. Når det kommer til elskeren din, må du forstå hva det er dette forholdet har tiltrukket menn. Siden det er lett, enkel, ingen problemer og bekymringer? Vel, bør du også skape en atmosfære i huset. Kanskje folk bare lei av akkumulerte problemer, negative følelser, og dermed ønsker å hvile dem. Endre "cons" for verdighet
   Ikke hlopayte dør og ikke kastet. Aksept av kvinner når de angir kone på døren, tilby en "slutte å gjøre det" eller gå, kan gi motsatt effekt. Kanskje han er bare venter på et slikt forslag. Være forsiktig med å kaste ord.
   Ikke true, ikke utpressing. Nå mange er sikkert klar over at trusler og argumenter som viktigheten av felles utdanning av barn, er ofte helt ubrukelig. Det er bedre å ikke ty til slike taktikker.
   Identifisere kjærlighet, uansett hva. Din mann må føle hvordan han vil veier.
   Hold mennene i familien vil hjelpe din kjærlighet og full tillit til at du virkelig ønsker å redde forholdet, ikke bare fornærmet og ikke ønsker å la sin mann. Du elsker denne personen, og ønsker å være sammen med ham? Deretter handle! Du alle feriestedet hvis dere manifestasjoner takt, vis deg kjærlighet og forståelse, sann og pålitelig følgesvenn.  
Hvordan holde kjærligheten på avstand?
 Ulike omstendigheter kan hindre par som bor sammen. Folk elsker hverandre, men de er atskilt av avstand. Et kall til hæren, jobber i en annen by, og langsiktig forretningsreiser er mange grunner. Visste leiligheter på forskjellige steder vil være i stand til å finne mening i en mindre lys make glemme engasjementet til menneskene? Alt er i dine hender! I din makt for å holde kjærligheten på avstand, selv om du har til å møte med din kjære i lang tid. Husk mine følelser, vise omsorg og følg de enkle tipsene. Du vil se at noen ganger også bidrar til å styrke avstand kjærlighet er stor givende utfordring.
 Kjærlighet på avstand, dine argumenter
La oss starte med det positive. Det viser seg som skiller deg fra din kjære avstand kan noen ganger spille en positiv rolle, en positiv effekt på forholdet ditt!
 1.  Forverring følelser. Hvis du elsker hverandre, og deretter dele kilometer du gjør enda dypere føle hengivenhet. Du kan selv bli overrasket over hvor mye du mangler en manns veier.
  Uten fordommer og negative følelser. Når kjærlig stadig sammen, til slutt de begynner å føle ubehag. Noen ganger elskede kan liksom forebygge, avlede oppmerksomheten fra saken, bare "komme under varm hånd." Ofte krangler skje uten grunn i det hele tatt, bare en av partnerne i dårlig humør, og den andre hadde ikke tid til å navigere. Som et resultat du dele negative følelser bære en negativ til en kjær. Avstanden du ikke tillate fordi du har en flott mulighet til å kommunisere bare i et støttende miljø.
  Hjemmesituasjonen. Du vil være i stand til å organisere prosessen med å kommunisere med din kjære. Tune inn til samtale, kontrollere følelser. Snakk til henne "halv" når god følelse, virkelig ønsker å snakke. Hvis du forstår at veldig sliten i øyeblikket ikke kan få gleden av kommunikasjon og formidle positive følelser elskede, er det tilrådelig å utsette samtalen.
  Overvåke og kontrollere følelser ord. Avstand vil være en hjelper, hvis du er for provoserende, emosjonelle, du dramatisk endre stemningen. Lær å kontrollere seg selv, bruke den praktiske øyeblikk. Nå før du åpner den beste måten - for å vise din kjærlighet, viser sitt beste for å bli kvitt dårlige vaner og ikke veldig gode manerer. Snakker i telefonen, sende brev, du kan virkelig åpne deg på nytt for en kjær. Du vil ha tid til å tenke nøye formulert setning, taktfullt bygge relasjoner for å holde kjærligheten i sjakk.
  Vi lærer bedre elsker. I en avstand nærmere du vet din kjære. Når du møter i person, distrahere deg mange faktorer: berøring, ansiktsuttrykk, tone, din egen ånd, lidenskap og mer. Du kan ta en ny titt på din utvalgte, setter pris på det mer objektivt. Ikke bli for krevende, men ikke ignorere fakta. Du vil oppdage fordelene ved en kjær, lære om sine mangler.
  Rozbyrayemosya tillit. Hvis du tilfeldigvis noen selvransakelse, for eksempel unge mennesker skuffe deg noe, du føler at din kjærlighet ikke kan tåle testen, ta deg tid til å bestemme. Kanskje du vil ta deg tid til å virkelig forstå deres følelser. Straks dramatisk endre bør ikke være. Tenk på din bekjent, begynner et romantisk forhold. Veie alt rolig, tillater ikke fornærmelser eller stress å råde over ditt sinn og følelse av forpliktelse.
   Lagre kjærlighet på avstand. Din strategi
  Handle målrettet. Du elsker en person, men til å leve langt unna. Du trenger for å holde din kjærlighet og støtte fra din valgte forstand. Enkle tips vil sikkert hjelpe deg.
  1.  Kommunisere til rett tid. Konvertere kommunikasjon i en obligatorisk prosedyre? Det er ubehagelig og kjedelig! Kontakt din favoritt er når du virkelig ønsker det. Samtalen bør være oppriktig, positiv, hyggelig for dere begge. Ikke "rapportere" på telefonen for å gjennomføre dagen eller ring på samme tid hver dag. Diversifisere din kommunikasjon.
    Vise din kjærlighet. Ordene er ikke hul. Spesielt hvis du sier eller skrive dem selv i de fantastiske hjemmelagde kort. Snakk om følelsene dine, men gjør det fra hjertet. Føl deg fri til å uttale de magiske ordene, snille og milde, selv om de synes trivielt for deg.
    Kontakt regelmessig. Bruk en rekke kommunikasjon: ringer lystuytesya, ikke glem om Skype og vanlig post. La din kommunikasjon bli forvandlet til et fantastisk yrke, spennende og alltid uventet, glad og litt fint.
    Overraskelse. Kom til poenget kreativt. Vær kreativ, overraske din kjære. Send oss ​​uventede gaver, rørende ting, minner om seg selv og prøve å sette din kjærlighet til noen fysisk media. La din valgt vil være din favoritt bamse, en CD med den filmen du så sammen for et par dager før utsjekking, billetter til showet der du var med ham. Minn deg selv på de dagene da du var der, nyter romantikk og kjærlighet.
    Den opprinnelige showet. Gi magi og kjærlighet. Bruk tips og legemliggjøre sine ideer!
   Du har en blogg? Send elskede noen sider hvor du beskriver dine separasjon, følelser og ønsker å se igjen snart. Gi ham dine tanker! Det er alltid interessert i en slik uvanlig vis.
   Du liker å snakke med hverandre forskjellige historier, morsomme og triste? Spill din neste historien og sende din "andre halvdel"! Din stemme vil sikkert skape en illusjon av personlig kommunikasjon fra deg strekke sterk tråd gjennom alle avstander.
   Du kan sy en maskot som representerer din utvalgte, og sende det til pakken. En liten figur av moro, unnvikende som det og så søt, blir da en familie arvestykke.
    Spille. Nå er det en masse spennende spill som du kan spille sammen på ferie.
    Se fremover. Lage planer med din kjære. Lagre kjærlighet på avstand du trenger hjelp til generelle luftslott. Du kan diskutere reelle saker, og noen ganger er det nødvendig, og bare drømme.
    Del dine tanker. Være åpen. Snakk om dine bekymringer, fortelle interessante historier, holder kjær person klar over alt som skjer med deg. Det skal føles som en deltaker i hendelsene.
    Gi positiv. Prøv å sende din favoritt positiv energi, for ikke å snakke for mye om problemet.
    Være sensitive. Svært viktig takt. Selv en enkel telefonsamtale kan fornærme og tvetydige termer noen ganger krasjer inn i minnet og er hjemsøkt. Vyslovlyuytes ren og enkel, unngå skarpe punkter, ikke nevner noe negativt i livet ditt sammen.
    Ta vare. Spør alltid om hans affærer, helse. Tsikavtesya noen detaljer. Bar det er ikke nødvendig, men for å vise forsiktighet er nødvendig.
   Gi din kjære føler at du er mentalt alltid med ham og ser frem til møtet. Gjør din kommunikasjon hyggelig, at han gjerne tar opp og åpner posten. Være ønskelig og uunnværlig, vise omsorg og gjette hans tanker. Så du ikke vil være vanskelig å holde kjærligheten som ville distansere du ikke dele.  
Яндекс.Метрика