Hvordan vinne en mann-of Aquarius?
 Aquarius - uvanlig dyrekretsen. Born under folk kombinere en rekke fantastiske kvaliteter, fra kjærlighet til frihet og slutter endeløs søken etter rettferdighet. Hvis ditt livs reise for å møte en mann som ønsker å forandre verden, du vet, det er - Aquarius! Bare han kan se i andre - enkeltpersoner, i virkeligheten - skjult mystikk, i livet - milliondel vanskelighetene med årsaker og virkninger. I vannmannen har alle svarene, men enda mer i sine egne problemer som oppstår ved en tidligere mottatt et svar. Unødvendig å si, at mennesket Aquarius vinne med slike enheter natur, vanskelig? Og med den mannen inneholder lett? Og hvorfor ikke prøve å ta det beste i livet, hva er uten tvil en mann og Aquarius!
 Hva er det naturen?
Menn født under tegnet av Aquarius, inneha kreative slag. De liker å være (forfatter), tror (filosof), design (Oppfinnere) la frem ideen (Geniuses), spille (opprinnelige skaperne). Vannmenn som ingen andre, i stand til å trenge inn i mysteriet rundt deres univers (kosmos eller mann - spiller ingen rolle) og justere dem til dine behov. Født i andre halvdel av januar - begynnelsen av februar menn aldri gå den rette veien, med sin like godt som den slitsomme, men spennende vei og rundkjøring og den korteste, kunne man ikke se representanter for andre dyrekretsen skiltene.
Utenfor Aquarius menn synes useriøse og overfladiske mennesker. De kan være omgitt av mange venner og bekjente av begge kjønn, men det har ikke noen ekte venn, ikke sant favoritt. Aquarius problem er at de leter rundt den ideelle - på jobb, i kjærlighet, i livet. Menn Aquarius lykkelig bortkastet i mitt hjerte den perfekte kvinne på alle måter, eller i det minste uvanlig i én ting.
Classic Aquarius - en drømmer, en visjonær og en skravlebøtte. Det kan kalles en generator av et stort antall ideer. Gush fantastiske prosjekter Aquarius mann kan uendelige, men innser at noe man velger ikke tidligere enn han ville ha en sjelfull stemning.
Et tegn på dyrekretsen luft rettferdig, ærlig, nysgjerrig og romantisk. De føler det samme lidenskap for vakre ting og ny informasjon. I fravær av en sann idealet om livsVannMenn er lett ydealyzyrovanye på tidligere forhold.
 Hvordan vinne mannen of Aquarius?
Har du fortsatt ønsker å vinne mannen of Aquarius? Ikke bli redd sin uvanlige natur og uendelige begjær for livet? Gjør de riktige konklusjonene fra de oven skrevet og grip vedta følgende retningslinjer:
Uvanlig uvanlig mann trenger en kvinne. Bli en! Se deg rundt og åpne dere verden i sin helhet sitt hjemmemarked "I". Være uvanlig og ute og inne - bære original, elegant, med en lys sumasshedshynkoy klær, få en unik hobby, produkter sine egne synspunkter på livet.
Aquarius menn trekkes til alt ukjent. Vidkryvaytesya aldri dem gjennom. Jo mer en kvinne mysterier som ikke kan forstås bedre. Prøver å bli kjent med deg, kan man Aquarius lett bli vant til kjærlighet som gjør ham til en konstant bekymring.
I noe tilfelle ikke prøve å vinne Aquarius mann, flørte med andre menn. Aquarius krever sin favoritt intern bærekraft og ekstern samsvar med alle regler for anstendighet.
Ikke Aquarius klandrer for sin uforsiktighet, humørsvingninger, absurd fantasi. Hvis du virkelig trenger det - ta det som det er. Aquarius Menn setter pris på kvinner med hvem de psykisk komfortabel.
Ikke kontrollere ham, stoler på ham og ikke glem å fortelle ham alt, men når det kommer til eksterne hendelser. Din karakter, smak og interesser har fortsatt å underkaste seg sin mann Aquarius puslespill.
Vær forsiktig med ham og delikat, men ikke forvent en respons lignende handlinger. Vannmenn elsker sterkt, enebolig, romantisk. Deres kjærlighet lever heller i hjertet enn hodet eller kroppen. De kan vie dine dikt og romanser, de kan lide for timer som du var noen fem minutter med dem kaldt, men de selv ikke kan ta hensyn til hva du er litt opprørt.
Ikke kreve av Aquarius mann at han tilhørte deg. Det er umulig. Kan bare ikke alt!
Aldri argumentere med Aquarius. Det er som du outargue. Han outargue deg, selv om du befinner deg rett. Og da også fornærmet at du er så dum.
Gjøre alt for å Aquarius mann tok over styringen av livet ditt. Medlemmer av denne dyrekretsen er anstendig og ansvarlig. De aldri kaste en kvinne som i det minste noe avhengig av dem. Selvfølgelig gjelder dette ikke for kvinner som flyttet Aquarius sjalusi, griner og flørte med andre menn.
Bli venner med ham. Aquarius menn ønsker i en kvinne ikke så mye elsket som en. Hvis du ikke bare vil forene seng, vil forholdet bli mer intim, harmonisk og bærekraftig.
Etter å ha vunnet hjertene til Aquarius mannlige på ingen måte bli svekket og blir en vanlig husmor, forutsigbar til det siste på kjøkken forkle strenger. Finn muligheter gåter og lys romantikk i hverdagen og mannen Aquarius vil være din for alltid.  
Hvordan vinne en mann-Virgin?
 Man-Jomfruen setter pris på logikk, intelligens, pedanteri. For et romantisk forhold velger de kvinner som deler deres kjærlighet til tilregnelighet og organisasjon. Blant kravene som menn valgt å pålegge jomfru, det viktigste er sinnet, lojalitet og bezkonfliktnist. Menn av dette skiltet sjarm heller ikke strålende skjønnhet og stille, beskjeden og belest jente som vet hvordan de skal støtte samtaler om ulike temaer og lytte nøye til hans følgesvenn. Vinnende mannlige Jomfruen kan ha på en første date, trenger du bare å bygge riktig løpet av handlingen. Viser seg med attraktive hånd du vil holde hans oppmerksomhet, og han vil vente på nye møter med deg, og omvendt, skyve det fra første minutt kort, kan du neppe se det igjen. Hvordan vinne en mann-Virgin?
På det første møtet fortelle ham om hans fortid, unngå klager, klager og kontroversielle historier. Han må gi positivt inntrykk av deg, som en attraktiv partner som er lett å vedlikeholde og enkle samtaler om ulike emner. Man-Jomfruen setter pris på mangfoldet, og du kan erobre hans første besøk, viser deres åpenhet, utdanning, mangfold av interesser.
Ett riktig skritt mot erobringen av menn født under denne dyrekretsen, kjenner innholdet av sin mor. For menn Dev mor er ubestridt autoritet. Det er viktig å etablere et godt forhold til sin elskede mor, fordi hun mener en dag kan bli avgjørende.
Følelser Virgo menn er oppriktig, han var ikke vant til å spille andres følelser. For å opprettholde sin beliggenhet og varm holdning til ham, aldri prøve å lure ham. Førsteinntrykket av myk, kanskje til og med en beskjeden person som produserer mannlig Jomfruen, falsk og overfladisk, er det avgjørende og sterk karakter og aldri tilgi deg jukse, noen ganger også den mest ubetydelige.
Ikke glem om viktigheten av selvutvikling. Les den nye boken, oppdager en forkjærlighet for ny spennende opplevelse, enten forme leire figurer eller fallskjermhopping. For mannen av Virgin viktig ikke bare høy intelligens og omfattende raffinement av sin elskede, men også muligheten til å komme sammen med sin familie og venner. Ingen måte han ikke demonstrere egenskaper som dårlig oppførsel, lettsindighet, sløse. Ikke krever for mye, være i stand til å lytte, forstå og støtte hans valgt, vil du være i stand til å erobre sitt hjerte for alltid.
Det er en annen viktig egenskap mannlig Virgo, du trenger å vite for å forstå hennes mann - mannlig diva er ikke sentimental og ikke romantisk. Noen ganger, vel vitende om denne funksjonen, jenter lider av mangel på varme ord eller ønskede buketter av roser, tenker at Elect ikke liker eller sluttet å elske dem. Menn Virgin altfor forsiktig og fornuftig å legge vekt på denne romantiske attributter, viser de sin kjærlighet gjerninger, omsorg og beskytte sine kjære. Man-Jomfruen er ikke tilbøyelig til å synge serenader under vinduet, men alltid redde vil komme til å bidra til å bringe medisiner i tilfelle sykdom, ordne ferie condos på stranden. Pålitelighet og lojalitet - disse kvalitetene dominere karakter av mannen-Virgin, så ikke vær redd for å falle i kjærlighet og de fascinere. Man-Jomfruen kan være en god ektemann og far fritt. Bare ta det som det er, det helhetlige natur, seriøsitet og natur rasjonalitet.
I et forhold med en mann-Virgin avgjørende første inntrykk av at du har rett. Etter å ha vært en pålitelig og lojal karakter, mannlig Virgo forvente å finne samme kvalitet i en jente. Hvis du kan vise ikke bare den siden, treffer sin vakre kjole og sminke, men også for å overraske ham så oppmerksomme, intellektuell utvikling følgesvenn, da du første møte gjøre ham tenke på deg drømme å se igjen.
Som ordtaket sier: "Veien til en manns hjerte er gjennom hans mage", og i tilfelle av menneske Virgin sier dette er fortsatt relevant, men ikke glem, i tillegg til dyktige kulinariske ferdigheter, vise ham at du er også en god vertinne i huset som ikke bare lukter deilige kaker, men også dominerer rent og ryddig. Menn Lady - mest observante av alle dyrekretsen skiltene, men de vil ta hensyn til de minste detaljer, uforsiktig kastet håndkle støv på TV eller mangler manikyr på hendene av elskerinne.
Til tross for mangel på sunn fornuft og kjærlighet til romantikk, Virgo menn er dypt emosjonelle mennesker, deres følelser polnovesnы og oppriktig. Man-Jomfruen tolererer ikke uredelig, føles det godhet og naturlighet. Ikke prøv bevisst for å vise ham alle hans beste egenskaper på en gang, være trygg, selvsikker, vidkryvaytesya umiddelbart, men gradvis. Modesty og beherskelse tiltrekke det raskere enn uformelle samtaler og foredrag temperamentnist når du ikke er veldig kjent.
Selv om mannlig Jomfruen gir inntrykk trygg, rolig mann på hjertet, er han ganske sårbar. Aldri latterliggjøre hans interesser, ikke fornedre selv i de mest strid. Ikke glem å rose ham for hans suksess i næringslivet, akseptere med takknemlighet og varme av hans oppmerksomhet, eller han kan tro at du bryr deg om.
Harme - En annen kvalitet menn født under tegnet av Jomfruen. Noen ganger også en liten varians, liten bebreidelse kan seriøst fornærme mannlig Jomfruen, gjøre ham båtplass bilde over lengre tid. Prøv å unngå nedsettende ord og temperaments krangler når kampene ware og rive delte bilder. Du deretter raskt glemme den tidligere konflikter, og din partner vil huske lenge disse ubehagelige hendelser. Aggresjon og kjølig temperament frastøte menn Virgins raskest, forårsaker dem til å umiddelbart samle ting og rømt hjemmefra.
Virgin sjalu menn? Å ja, hvordan! Ikke prøv å kalle det sjalusi, flørte med andre menn. Hvis du gjøre ham sjalu, det gjør ikke du vinne den igjen, kaster blomster ved føttene til sin elskede. Mest sannsynlig vil det bryte forholdet vil gå, holder en dyp bilde i tankene. Ikke fornærme hans meningsløse flørting med andre menn, så du mister tillit, og med ham og hans kjærlighet.
Vinnende mannlige Virgo - ikke den enkleste oppgaven, men det er gjennomførbart. Man-Jomfruen vil være trofast følgesvenn av livet ditt, en god ektemann og en kjærlig far. Med ham blir aldri kjedelig eller ubehagelig fordi det intelligent og pålitelig. Ingen fokuserer på følgende funksjoner i hans karakter som mangel på romantikk og harme, holde den i daglige aktiviteter, så din familie vil være sterk og harmonisk.  
Яндекс.Метрика