Hvordan du kan vinne mannlige tvillinger?
 Stjerner utrustet menn født under tegnet av Gemini, vanskelig og ustabil karakter. Og elementer av luft og ga dem mer lettsindighet. Mystisk Mercury sjenerøst belønnet tegn Gemini intelligens og evne til å tenke analytisk. Menn født under dette tegnet er svært attraktive og har vanvittig karisma. Derfor, en slik mann forelske lett, men å vinne menn tvilling er svært vanskelig. Men en klok kvinne vil alltid være i stand til å finne et smutthull selv til slike fjollete mann leser en historie til slutt og bruke det zaprpoponovani råd i praksis.
 Menn Twins: karakteristiske særpreg
Essensen av menn født under dette tegnet mange ansikter. I dag er han lidenskapelig romantisk, og i morgen typisk filosof. Du kan ikke gjette hva du trenger for å markere dette, samt interessene til mannlige tvillinger er i rask endring. Hvordan gjenkjenne en mannlig tvillinger i den totale massen dyrekretsen skiltene?
 1.  Nysgjerrig. Han ønsker å lære noe nytt. Derfor elsker å kommunisere med folk som kan lære noe nytt. Når han skinner hans kunnskap til allmennheten, det føles som en ekte konge.
   Vennlig. Det kan gå for salt, og samtidig lære mye nytt og interessant. Han vil snakke om alle de siste hendelser i landet og verden. Han kvalifiserte seg i eventuelle problemer, det være seg politiske synspunkter eller velge et land for rekreasjon.
   Ustabil og foranderlig. Mann Twin lett å svare på flørte, men det betyr ikke at han identifiserte dere alle. Å erobre en mann som ham eller tvilling, er standardteknikker for kvinner ikke passer. Den kan gjenkjennes i kjærlighet, men ikke love. Som veiledes av de ørsmå impulser, og hans følelser er utsatt humør. Han trenger stadig nye følelser og opplevelser, kjøring og hjernerystelse, eller representant for skiltet lei raskt kommunisere med deg.
   Frihetselskende. Dette betyr ikke at menn ikke kommer til å ha et seriøst forhold. Det er nok å skape en illusjon av frihet og ikke en plantecelle. Dette betyr at menn trenger tid til å sosialisere med venner og til og med flørte med kvinner, men dette bør tas tålmodig. Spørsmål som hvor han var og hvem som var med ham, og jentene var der, og la venner telefon, og hvem det er - og skremme mannen han pokvapytsya avslutte slik sammenheng. Du må forstå at menn Twin fri som vinden. Jeg ville ikke gjette hvor han podme øyeblikket.
   Egoist i senga. Han synes ikke ønsket av kvinner, og guidet av deres. Først av alt, er han å ha det gøy. I sengen en mann elsker å eksperimentere, så å vinne menn tvilling, har du uendelig fantasi.
   Den ideelle kvinne for mannlige tvillinger, hva er det?
  Ta hensyn til denne dyrekretsen er ikke lett. Ogle, flørte og flørte - alt forgjeves. Den er koblet til å behandle alle intellektet, mental evne og frisinnet. Faktisk er det enkelt: når blir fortalt noe spennende objekt, be dem om å avklare eventuelle detaljer pozadavayte spørsmål eller fortynne hans monolog av noen interessante fakta om emnet. Dermed monolog sving inn i en fascinerende diskusjon mellom deg og den andre vil bare lytte.
  Midt i en samtale, vil du legge merke til at kilden glad for å høre fra deg svikte henne lenge, og dermed gjøre følelse av tap. Deretter gå tilbake og fortsette samtalen. Men husk at du bør gå først. Denne vendingen vil gi deg og folk-Twins vise interesse for din person.
  Så etter å ha lært Representanter signere Gemini, må du sørge for at det var en dypere sympati. For denne kvinnen skal ha et skremmende antall kvaliteter:
  1.  Uforutsigbarhet. Twin Menn trenger å stadig overraske. De kan ikke stå monotoni og rutine. Så kvinnen ved siden av en slik mann bør være interessant og mystisk. Det samme en ulest bok å fortsette lesingen der du ønsker å komme tilbake igjen og igjen.
    Adventurism og forkjærlighet for fantasy. Mann Twin setter pris verdsatt at en kvinne som er i stand til å lyse opp den mest fantastiske måte å tilbringe tid sammen med ham. Det bør være klar for uventede vendinger, hengi med ham i uventede opplevelser og beundre hans oppfinnelser, men absurde de er.
    Omgjengelighet og spontanitet. Mens det er kommunikasjon mellom deg, da forholdet ikke er truet. Mannlige tvillinger vil være med en kvinne, så lenge det er noe å snakke om. For å vinne mannen i tvilling trenger å lære å snakke om alt, diskutere presserende problemer med sin mann. Snakk Your Mind om hendelsene som tenker høyt. Deretter din indre impulser Twins oppfyller deres krav, og bli kjøpt en annen samtale pidkriplyuvalna forholdet.
    Toleranse. Menn Twin er svært komplekse og volatile natur. I løpet av dagen kan det bli anerkjent i kjærlighet og være kul i kveld. Lovbruddet det er ikke verdt det. Du må også trygt behandle hva han kan flørte med andre kvinner. Hvis en kvinne er trøtt hele lide og slappe av, representanten for luft tegn flykte til en annen, mer interessant person.
   Et temperament tvillinger veldig slitsomt, så det ville være svært nyttig å hvile mer fra hverandre. For ham - en sjanse til å igjen føle seg fri, men for deg - å slappe av og få styrke og ny kunnskap.
    Mann Twin: fange plan
   Mann Twin føles uforklarlig trang til kunnskap og selvutvikling, bør det spille i hånden. Du kan komme opp med mange spennende aktiviteter for å henge ut, der du kan diskutere sine kunnskaper og ferdigheter, for eksempel:
   gå til utstillingen og diskutere tendenser i samtidskunsten;
   gå på teater eller en film og dele sine inntrykk av den reviderte film (sett stykket);
   Vær spesielt oppmerksom på dokumentarer som avslører interessante fakta;
   Prøv med uvanlige kulinariske retter eller kjøkken sammenligne ulike land av en fottur i restauranter;
   Cusi dykke, forberede seg til å hoppe med en fallskjerm eller opphold som fotografer.
   Stort ønske om å vinne mannlige tvillinger og prøver å gjøre livet hans lyse og interessant, lage og dekorere en rekke lyse farger hans liv før eller senere gå i oppfyllelse. Ord om kjærlighet, søvnløse netter, er det hav av omsorg og kjærlighet Alt klar til å gi mannen sin elskede Twin og enkelt  
Hvordan du kan vinne mannlige Skytten?
 Hvis du møtte en mannlig Skytten og bestemte seg for å gripe sine tanker og følelser, ta hensyn til særegenheter av hans karakter, gi akt på råd av stjernene. Astrologi kan gi deg en masse interessant informasjon om mannen foreslå de riktige løsningene. For å få en mannlig Skytten er viktig å vurdere sine viktigste egenskaper er bestemt av tegnet av dyrekretsen. Fra fødselsdato på ditt valgte egentlig mye avhenger, som planeten nødvendigvis påvirke dannelsen av personligheten.
 Menn Skytten: hva er de?
Menn Skytten vennlighet og omgjengelighet er forskjellige, de er aktive og munter. Sjarmerende, attraktiv, tiltrekke de mange kvinner. Før du er en vanskelig oppgave, når du har bestemt seg for å erobre hjertet av skytteren. Men når du kommer inn i denne delen av menneskets natur, vil bare bygge en linje av atferd som halve kampen er ferdig. Du sannsynligvis vil være i stand til å være til stede for det edynomыshlennytsey interessant samtalepartner og ønskelig kvinne.
Husk de grunnleggende funksjonene i en mannlig Skytten, vil du ikke være vanskelig å finne en vei til sitt hjerte.
 1.  Optimisten og drømmer. Man-Skytten - virkelig uforbederlig optimist. Han stoler naivt folk så ofte skjer skuffet. Skytten er på jakt etter høye mål, liker å drømme. Han drømmer, men ønsker å forstå virkeligheten, definere logiske relasjoner og tilfredsstille sin nysgjerrighet.
   Man fyrverkeri. Sagittarius - brann tegn. For det er svært viktige spenning, konstant endring av natur, minneverdig begivenhet. Han er alltid i søkelyset og ha det gøy gitt all slags underholdning. Han trengte et kaleidoskop av følelser han elsker å reise, ofte skiftende interesser.
   Rettferdig og likegyldige. Skytten Mann følsomme reagerer på andres problemer, kan det hjelpe med en vilt fremmed. Du trenger ikke å be om støtte hvis skytteren ser urettferdighet et sted, er han klar til å gripe inn umiddelbart. I slike tilfeller, mener han til seg selv, ikke prøver å dermed skape sitt image. Bare en følelse av rettferdighet i hans blod.
   Litt sjokkerende. Noen ganger mannlige Skytten kan se litt rart ut, skarpt skille seg ut blant andre: Noen er til og med irriterende. Faktisk er hans oppførsel intet tilsiktet. For det ikke spiller en stor rolle allment aksepterte regler og forskrifter, betyr det ikke gjenkjenner den stive rammer. Selvfølgelig, på grunn av visse grenser for anstendighet skytteren ikke krysset, men generelt er det annerledes og ukonvensjonelle uavhengighet.
   Ærlig og naturlig. Man-Skytten sier ofte hva han mener. Ofte det er forvirrende eller opprørende andre, spesielt kvinner. Han kan ikke og vil ikke dissemble, stille bekjenne sine ønsker, uttrykker sin mening og syn på ting.
   Elskere av flørting og frihet. Tenker den holdningen du hendene, ikke glem at denne mannen vil fortelle deg direkte, hvis den bestemmer seg for å gifte seg. De fleste kvinner misforstår atferd hender, tar hans oppmerksomhet for noe mer. Mann Archer elsker lys relasjonen ikke lenket. Det er vanskelig å overbevise til å gifte seg. Når han forteller deg komplimenter, bemerker at det er bra med deg, betyr det ikke at han er klar til å kalle deg min kone.
  Husk som hender, ikke bli fornærmet på det i detalj. Forstå hans indre verden, mens mye vil du falle på plass.
   Hva må være å erobre den mannlige Skytten?
  Skytten menn faller også forelsket i den vakre og spektakulære kvinner som setter pris på sjarm og originalitet. Men de har også spesielle fordeler som du vil ønske å vurdere.
  1.  Oppriktig og ekte. Man-Skytten tolererer ikke noen falske, sensitiv bedrag og uærlighet. Han likte å snakke med naturlige kvinner som ikke lyve for ham, og ikke prøve å virke bedre enn de egentlig er.
    Enkel kommunikasjon, moro og drømmende. Skytten elsker å drømme, vil han være fornøyd med å drømme og bygge luftslott med deg. Bilde av dødelig og hovmodig skjønnhet det raskere fremmedgjøre, men jentas ferie, smilende og alltid annerledes, appellerer sikkert til det sjel.
    Flink, men ikke kjedelig. Man-Skytten sikkert beundre din bevissthet, hvis det kan diskutere med deg den siste bok eller dokumentar, snakke om filosofi eller poesi. På den annen side, hvis damen sa for mye, snakker ofte om problemet og dets dekk dommer arrow fort blir lei av denne rike kommunikasjon. Generelt, er det nødvendig å fange det rette øyeblikket og prøve å holde skytteren i hans samtaler, noen ganger dele sine synspunkter ikke være kjedelig, men ikke gå for langt i seriøse samtaler.
    Aktiv. Archer seg mer enn noe annet liker å endre situasjonen, å reise, gå på fest og klubber. Det er en endeløs syklus av bevegelse, et kaleidoskop av hendelser, og hans kjæreste å være sammen med ham alltid. Evaluer din hånd, vel, hvis du liker denne type liv. Ellers din misnøye fortsatt manifest, og skytteren vil merke at du ikke får til å møte ham.
    Etterspørsel og noe selvstendig. Det faktum at skytteren virkelig tiltrekker seg mange av virkelig sex. Når du begynner å vinne denne mannen bør alltid huske at du har en rival. For må mannlig Skytten spille rollen som det faktum at du har bedt om, zadyvlyayutsya du andre menn. Du trenger ikke å vise at du drømmer om noe annet, men bør vise uavhengighet. Svært lite koketteri på din del vil løfte deg inn i øynene hans.
    Hvordan gripe hjertet av en mannlig Skytten?
   Vinnende mannlige Skytten vil hjelpe tips som er helt basert på den viktigste kjennetegnene representant for merket.
   1.  Vær forsiktig og vennlig. Skytten mann er ikke nødvendig å krangle, de ikke kan stå krangling og krangel. Hvis du begynner å snakke som om de bare ikke bringe glede eller ingen nytte. De mest balanserte bueskyttere i stand til å miste selvkontroll og faller inn i en raseri hvis de er truende, krever eller utsett forræderi. Selv når en konflikt har modnet, gjøre vårt ytterste for å forsiktig redusere den til null.
     Vær tålmodig. Skytten ærlig og oppriktig. Noen ganger er det virkelig bringer ærlighet med deg selv. Dommer mannlig Skytten, hans kommentarer eller kritikk er skarpe, synes urettferdig og selv brutal. Bli vant til å behandle bueskytter helt annerledes, ikke resen ikke opprørt. Ikke mistenker ham for forsettlig grusomhet, ofte er det bare ikke forstår at hans ord vondt. Selvfølgelig, ønsker han ikke å føre til at du smerte. Bare si hva han mener som et barn.
     Aldri Showcase utholdenhet. Initiative kvinner som søker å håndtere situasjonen og søke hans pilen ikke liker. Denne mannen vil ikke fortsette et forhold med en dame som prøver å resirkulere. Han må dominere paret, er det nødvendig å anerkjenne forrang.
     Være den beste venn og edynomыshlennytsey. Skytten er ikke en Maverick ikke krever nært kameratskap. Han ønsker å finne en partner som vil dele alle sine interesser og hobbyer, hans følgesvenn ville i alle bestrebelser.
     La meg ta vare på seg selv. Overflødig uavhengighet i å bygge relasjoner med skytteren er ikke hensiktsmessig. Modellen "omsorgsfull mor" og "favoritt sønn" er ikke egnet. I kontrast, mannlig Skytten han vil gjerne ta vare på deg oppfylle dine ønsker vil være for din støtte. Lederskap og sterk vilje til å demonstrere skytteren er nødvendig.
     Shine optimisme. Hvis du ønsker å ha det gøy og et mål med din forening med en mann skytespill vil være harmonisk og lykkelig. Din håndplukket kontra kommunikasjon med pessimistiske mennesker usikker eller for begrenset og beskjeden. Leve sine hobbyer, drømmer, holde en skikkelig, positiv emosjonell stemning. Deretter Skytten alltid være med deg og ser bra ut.
     Husk femininitet, delikatesse. Til tross for sin overdrevne oppriktighet, han liker ikke skytteren viser av brutalitet. Se opp for hans oppførsel, språk. Mann Skytten kan fornærme ikke respektere på din del, ikke bare for ham, men også til andre. Hold deg riktige og søte fristelser selv defekter eller feil å snakke taktfullt.
    Man-Skytten vil bli din hvis du erobre hans strålende optimisme, femininitet, vil leve med ham generell interesse.  
Яндекс.Метрика