Hvordan du kan vinne mannlige Væren?
 Mann Væren er sannsynlig søker suksess i livet. Han beveger seg iherdig mot målet, som er villig til å jobbe hardt for å oppnå målene. Disse mennene vanligvis aktive, holder til voksen alder energi og kjærlighet til livet. Væren omsorg, pålitelig og ærlig. Hvis du ble forelsket i det og tenke hvordan du kan vinne mannlige Væren, må vi ta hensyn til de viktigste kjennetegnene på dette skiltet, og på grunnlag av sin rett til å bygge et forhold med hennes elskede ektemann. Da hans hjerte må svare på dine sanser!
 Mann Væren: hovedtrekk
Mann Væren beveger seg raskt opp på karrierestigen, lederegenskaper kombinert det med sårbarhet. Han ofte motstridende, så finne nøkkelen til hans hjerte er ikke lett. Men er spillet definitivt verdt det. Det er i den eldre alders Væren når sitt høydepunkt, med ham at du virkelig føler deg som en steinmur. Væren - disse dyrene signere. Men etterspørselen er stor. Du trenger å lære tauene av de definerende trekk av Væren mann å være hans utkårede.
 1.  Variabel og uforutsigbar. Ja, Væren folk kunne lett ikke bare sjarm, men virkelig skremme deg. Han umiddelbart endret, og du trenger ikke engang har tid til å legge merke til hva som forårsaket den plutselige glimt av sinne eller bitterhet. Din oppgave - å gi hans humør, beregne situasjonen i minst to eller tre trekk fremover. Lær hans indre verden, husker reaksjoner og uttrykk, løse det for alltid. Men så, når du vil nyte harmoni i fellesskap med ham, du føler deg som en ekte medium. Og en lykkelig kvinne.
   Omsorg og milde. Faktisk tilbringe timer og år på å bygge relasjoner med Væren ikke tankene. Din favoritt vil alltid overraske deg med sin subtile duft, ømhet, ferdighet gjette dine ønsker og til rett tid erstatte sterk skulder. Med det vil du være i stand til å oppdra barn, for å skape en sterk familie.
   Krevende og monogame. Til tross for de ulike moderne trender Væren mann foretrekker å være trofast mot kvinnen han elsker. Hvis stedet du befinner deg hans følgesvenn, vil han kreve det samme fra deg. Mistanke om forræderi nødvendigvis føre pause. Du bør ikke gi grunn til sjalusi, vise interesse for andre menn prøver å spille med ham, noe som henviser til sin popularitet i sterkere sex. Han er ekte og sjalu eier. Bestem selv om du vil være unikt og alltid kontroll, unngå feil på deres del.
   En energisk og utrettelig. Rundt mann Væren alltid noen vridd virvlene. Han er urolig oppfinner, alltid full av ideer, når som helst klar til å finne et nytt prosjekt. Vel, han er litt arrogant - det er vanskelig å argumentere. Hvis han tilbød seg å gå på å øke, men får betalt mindre, velger han berømmelse og makt, ignorerer penger.
   Lidenskapelig ung og romantisk. Med sin mann, bør Væren straks midt i kjærlighet med hodet. Han er ikke en fan av å flørte fordi han føler alt veldig dypt. Overfladiske relasjoner, ikke alvorlig forbindelse det er ikke nødvendig - det bare ikke vil bruke tid på dem. Væren romantisk og øm, kan slå romanen til en ekte historie. Kanskje det er derfor han ser så ung, selv i høy alder.
   Opprørslederen. Mann Væren har en tendens til å være den første alltid og overalt. Han tolererer ikke rivaler helt sporbar fra livet til alle som prøver å undertrykke. Det overfører ikke noen makt over ham, ganske oppriktig anser seg selv ovenfor andre. Væren sikker på at de har rett, visdom, nederlag han aldri anerkjenne.
   Naiv, sårbar, åpen. Noen ganger den forventede virkningen av Væren er nesten umulig, men han gjorde ikke bevisst skjule sine følelser. Bare lukke din favoritt godbit - du begynner å forstå det. Han vil ikke følge en hemmelig strategi for å gjøre noe bak en annen person. Mann Væren ofte altfor tillitsfulle, sårbare. Som et resultat, er han skuffet i mange deler folk inn fiender og venner. Fraværet av halvtoner kompliserer livet hans. Du trenger å glatte sine negative inntrykk av verden.
  Mann Væren - en leder av natur, i stand sint og vise aggresjon. Men han er ærlig, lojal og omsorgsfull. Han kan være glad, føler hver dag sammen med en pålitelig skulder. Med Væren, vil du vite at du - bare hans.
   Hvordan erobre jeg en mannlig Væren?
  Opptre med sin mann, Væren nøye. Prøve å kontrollere deres oppførsel, liten endring i fremgangsmåten i henhold til omstendighetene. Ikke i noe tilfelle skal pereyhrыvayte - Væren ikke kan stå hykleri. Være litt leken, men ikke pokoryaytes umiddelbart. Dreven tilgjengelighet Væren bare skremme: det romantiske og forventer at du skal gjøre det samme.
  1.  Være attraktive. Væren ønsker å fange. Hvis du klarer å tiltrekke oppmerksomhet til det virkelig gjøre en levende inntrykk, vil det være begynnelsen på seieren banen. For å få en mannlig Væren, må du bevise at du er bedre av dine konkurrenter. Og det er helt mulig.
   Forheksende femininitet, ømhet og sårbarhet. Mann Væren ønsker å være ledende i alt. Så vær ikke bare ekstra uavhengighet, karakterstyrke. Han var akkurat som en ekte kvinne, myk og elegant.
   Alltid la den foran. Derfor, fra en mannlig Væren trenger bare å alltid holde opp et par skritt. Det er verdt det å oppleve noe din fordel - hans følelser for du ble født fordrevet som røyk. Du må oppgi Ovnu ledende posisjon i det hele tatt. Han har å dominere hjemme, disponering av midler til å ta avgjørelser.
   Ikke bekjenner din kjærlighet. Din oppgave - å skape et miljø der Owen selv vil fortelle deg om sine følelser. Identifisere ditt engasjement, kjærlighet, viser at mannen du veier. Åpne om sin kjærlighet for ham ikke forteller. Når Væren er tilfreds med at det ikke vil forkastet deg, sier han verdsatte ord. Ellers bekjente i kjærlighet, gjør du "kjøre forbi". Han sannsynligvis ikke vil like det. Han ønsker å være seg selv initiert eventuelle tiltak.
   Være energisk, fengende og perfekt! Som det er merkelig, men Væren mann tror på eventyr. De er rask, aktiv, må du kjøre med ham, tar del i alle sine anliggender. Bli samme strålende og heftig som din favoritt. Med deg bør det være enkelt, morsomt, bra. Kjør i kjedsomhet, mange hevder, være for beskjeden eller inert, melankolsk - kontraindisert. Men aller viktigst - å vises før Væren utførelse av ideelle. Han drømmer om å feilfri dame, feminin, nøyaktig, synlig og sexy. All din tinsel, glitter og leppestift bør ikke gå inn i øynene. Beholde bildet hele tiden, ikke ødelegge spell.
   Bare lojalitet! Mann Væren må være trofast i alle ting. Dette gjelder intime relasjoner. Det er viktig å bokstavelig puste inn den samme luft med den. Aldri argumentere, ikke avklare forholdet, ikke komme opp på siden av hans motstandere med rettferdighet. Din valgte trolig lider av usikkerhet, nøye skjulte komplekser. Forestille seg hva det vil produsere et inntrykk på alle dine uenighet. Han vil oppfatte det som et svik, fordi Væren mening i denne forstand svært skarp. Hold det for alltid.
   Delikat og oppriktig. For din mann Væren ordgjenkjenning blir hule. Han er villig til å lytte nøye, setter pris på åpenhet og ærlighet. Selvfølgelig er det ikke nødvendig å bore lange samtaler, men fremmedgjøre sitt hemmelighold. Væren tolererer ikke kvinners spill, triks og gimmicker. Vær deg selv, slippe forlegenhet og ikke vær redd i visse situasjoner, når det er hensiktsmessig, åpne din favoritt sjel. Væren vil sette pris på din naturlighet og enkelhet.
   Annerledes og uforutsigbar. Prøv å gå tilbake til sin mann, Væren ulike sider av personligheten hans, og vise mangfoldet i naturen. Endringer impulsive, karismatisk kvinne vil sikkert få deg en heftig Væren. Ikke kast bort din personlighet, være ikke alltid like underdanig. Kombinere styrke og sårbarhet, selvstendighet og vilje til å adlyde (men bare ham!), Vil du finne den korteste veien til en manns hjerte, Væren.
   Dermed skiller mannlig Væren opprørske karakter, uttales lederegenskaper, vinner romantikk og lojalitet. Men du kan vise fantasi, kreativ tilnærming til å skape din total fred. Gi Ovnu glede, uventede lyse hendelser gjør det overrasker. Han ser deg trollkvinne, perfekt og feminine, sterke, men trenger beskyttelse. Å få en mannlig Væren: union med ham vil full tillit i fremtiden.  
Hvordan du kan vinne en mannlig kreft?
 Man-kreft skiller drømmende, lett faller inn melankoli. En representant for dette skiltet er utrolig bisarr blanding av karakter og åpenhet av mystikk, sensualitet og funksjonalitet. Morsom og energisk umiddelbart endre tristhet, tilsynelatende uten grunn. Fast bestemt på å vinne menneske Cancer hvis vellykket vil du motta en mild, omsorgsfull, romantisk og pålitelig mann. Men du må huske de viktigste trekk ved Representanter for merket. Prøv å ikke skremme Kreft og gjør det nesten umulig å gjøre: Ikke sikkerhetskopier bort fra deg, og gå fremover.
 Møt mannen-Cancer nærmere
Kreft - vanskelige mennesker. Kanskje det er den mest fantastiske av alle andre dyrekretsen skiltene. Dannelsen av hans karakter alvorlig påvirket av skyts månen tegn. Hun ledet et raid av mystikk.
 1.  Den mystiske og uforståelig. De fleste mennesker rundt mannlig kreft synes uklart. Snike seg inn i hans tanker svært vanskelige, og åpne sin sjel han ikke liker. Kreft er svært forsiktig, fordi nesten alltid et "skall". Du trenger mye tid til litt nærmere ham, å kjenne ham bedre.
   Den doble. På det følelsesmessige tilstand av kreft sterkt påvirket av endringen av månefasene. Stemningen i denne mannens endring, men det vanligvis ikke reflekterer hans sanne intensjoner. Overflaten forstand du kan se, og dyp - skjult. Noen ganger kan det være frustrerende du treffer uhøflighet, arroganse og overdreven praktiske. Det vil ta bare et par timer, vil du bli overrasket over å se ham hengivenhet og romantikk. Ikke bekymre deg - dette er normalt for Cancer situasjon.
   Følsom. Cancer Man lovbrudd er svært enkelt - prøv å ikke. Sårbarhet Cancer noen ganger sjokkerende: det subtilt fanger din holdning har utviklet utmerket intuisjon, bare se deg gjennom. Og du kan til og med fornærme øyet. Kreft er nøye med de andre, er det viktig å sin mening og evaluering. Vanligvis er det ikke viser din indre avhengigheten av andre, men de ord og holdninger til det veldig mye påvirket.
   Maloobschytelnыy. Jeg føler deres sårbarhet, har en tendens Cancer å bevege seg bort fra samfunnet, mindre kontakt med mennesker. I frykt motta en negativ evaluering skjemme relasjoner med noen, foretrekker han å kutte dem til et minimum. Nei, han er ikke en eremitt. Men vanlig rask kommunikasjon i støyende parts selskaper - ikke hans vei.
   Praktisk. Man-Cancer vil overraske sin tilnærming til økonomien. Han er i sin forståelse effektiviteten av å investere penger for en alvorlig ekte glede og overskudd fra hvert kjøp. Som et resultat, vil du sette pris på hans tilnærming på fortjeneste. Han velger dyre, men perfekt vin, naturlig, men vakker og noskuyu pels for deg. Livet med ham alltid godt organisert.
   Financier. Med sin mann, kreft har du sannsynligvis ikke vil vite behov. Det er godt å planlegge budsjettet, og hans lidenskap for akkumulering har definitivt fordeler. Det er mulig at din favoritt siden barndommen engasjert i å telle personlige midler og nøye overvåker økning i sin bankkonto. Bevisstheten om at tallene vokser stadig, sin gunstige effekter på humør.
  Nølende. Dessverre, kreft flytter ofte tilbake tilbake, men fremover veldig nøye, som i betydelig grad bremser ned hastigheten. Han mener for lang tid på å bestemme. Conquer Cancer mann er ikke lett, siden hans valg vil måtte vente mye lenger enn du tror. Men du bør ikke bli opprørt. Hvis han virkelig vil gi deg et tilbud, kan du være sikker på hans oppriktighet, irreversibilitet avgjørelse.
   En stor familiemann og kjærlig sønn Er du overrasket? Ja, kjærlighet til sin mor Cancer kjenner ingen grenser. Dette er den mest direkte relevans til utviklingsprosessen av forholdet. Mamma - ideell mannlig Cancer. Du er nødt til å svare. Kom tett på denne modellen, er du utstyrt med en forkjærlighet for kreft. Han vil være trofast, surround omsorg, varme du vil være fornøyd med å utdanne dine barn.
   Hva bør den utvalgte mannlige kreft?
  Det viktigste for deg hvis du har alvorlig besluttet å erobre kreft - godt å vite hans mor. At det skal være like. Det er noen nyanser, men denne linjen - det viktigste.
  1.  Anstendig erstatning elskede mor. Således kan en vanskelig oppgave. Du må virkelig elske sin mor, en detaljert studie det, lære mye. Må det virkelig varme kommunisere og konkurrere med. Bare på denne måten.
   En venn av min mor. Være ekte og oppriktige venn av hans mor. Det er vanskelig, men gjennomførbart.
   Forstå mentale. Mann Cancer-stand klage om livet, snakke om sine problemer for timer. Du bør ikke trekke den av. Trøster ham, snakker om fordelene, og vise forståelse.
   En god rådgiver. Mann-kone Cancer behov som kan støtte det, lagre i vanskelige situasjoner, spør riktige beslutninger. Bare fokuserer på den ideen - din.
   Vakre elskerinne. Kreft bør velges godt forberedt, ha en masse hemmeligheter skape gode retter. Huset - renslighet på bordet - et kaleidoskop av retter. Du må opprettholde komfort, orden, dykke inn i nye kulinariske trender.
   Kjærlig, oppriktig og milde. Mann Krepsens viktig å høre komplimenter, å føle kjærlighet og hengivenhet. Har ikke spart på ros frimodig Vær sansene.
    Hvordan vinne hjertet til en mannlig kreft?
   Igjen begynner med det essensielle: oppmerksomheten til kreft er involvert, fortsette å ustanavlyvanyyu forbindelse med sin mor.
   1.  Tiltrekke oppmerksomhet, spør ham autoritativ kommunestyret. Mann Cancer må stole på sjelen av dere, setter pris på det du søkte råd som skal til. Bare ikke glem å fortelle hvordan det hjalp deg og fortelle deg resultatene. Vis din beundring, kan takke tilby hjelp eller kysse ham
    Mørkner gradvis mor. Lære å oppføre seg forsiktig minner hans mor. Mestre sine ferdigheter i ulike felt. Bli en god vertinne, omsorg og uunnværlig. Håndtere forsiktig, men bestemt.
    Jeg oppriktig elsker ham har potovaryshuyete det. Hva hvis klarer å komme nærmere den ideelle ektemann, kreft, blir du flyttet Lavrov av sin mor, men det er ekstremt irriterende? Hva de skal gjøre med misnøye mamma, hvordan å bekjempe den? Først og fremst er det viktig å være helt sant, fordi kreft føles falsk, og hans fenomenal intuisjon. Prøv deretter å mentalt sette deg selv i stedet for hans mor. Hun elsker ham og ønsker ikke å visne inn i bakgrunnen. Kom til saken i praksis, bringe hans mor gjerninger, gjerninger, at du vil være i stand til å virkelig omsorg for kreft, vil det bli en pålitelig støtte i alle situasjoner. Hun vil sette pris på det, og du vil begynne å verne.
    Være litt mystisk. Menn Kreft elsker mysterium, antikk, antikken. De har utmerket smak. Ikke snakk for mye, ikke dele alle sine hemmeligheter og tanker. Lag en hensiktsmessig måte, vintage øredobber eller vevd armbånd hendelser på din bestemor Cancer magisk. Han finner snart hans tapperhet, gjør du kompliment. Og hvis du forteller ham historien om dekorasjoner, kreft er rett og slett lykkelig. Det er virkelig interessant.
    Være en ekte kokk. Du må mestre den kulinariske ferdigheter, fordi det er en mann-mage Kreft er tettest forbundet med hjertet overvåker bare kvaliteten på mat, ikke glem om helse Kreft: alle måltider bør være så nyttig og nødvendig å riktig balansere menyen.
    Tune i seriøse forhold. Husk at en mannlig Kreft kan lett flørt. Selv om du allerede har begynt en roman, ikke kaste spørsmålet "hvordan du kan vinne den menneske av kreft." Når du ennå ikke har laget et forslag, gjenstår spørsmålet relevant. Demonstrere alvoret av dine intensjoner, dybden av forpliktelse til kreft. Ikke slitne fortelle henne om sin kjærlighet, spesifisere alle sine fordeler. Snakke om dine følelser og komplimenter vil aldri bli overflødig.
    Vis din etterspørsel. Du er ganske nærmere kreft, men det kan ikke bestemme det endelige skrittet? Skyve det selv, eller det kan trekke seg igjen. Hint om at du har gjort et annet forslag for deg omsorg folk. Før at du gjorde alt riktig, betyr mannlig kreft vil ikke miste deg, og vil ta en endelig avgjørelse. Ønsket byttedyr det vil ikke slippe.
    Sender en mannlig Cancer, fortelle ham om kjærlighet, venner med sin mor (fordi dere begge elsker det!). Det vil være en omsorgsfull ektemann, en kjærlig far til dine barn, vil det være trygt og sikkert. Bare husk å gjøre det komplimenter og opprettholde positiv emosjonell stemning.  




Яндекс.Метрика