Hvordan å sette en fyr på bakken?
 Noen ganger gutta reflekteres fra hendene. Han kan glemme bursdagen din, jevnlig kommer på besøk uten blomster ikke merke den nye kjole eller frisyre som du har brukt tre i barbershop. Det finnes verre alternativer. Han forsvinner uten forvarsel, ringer ikke og kommer ikke, deretter vises og oppfører seg som om ingenting hadde skjedd. Eller flørte med andre jenter i ditt fravær eller foran deg. Og du bærer altfor kort forbyr, etter hans mening skjørt og høye hæler. Og tillate deg selv å nappe deg dårlig humør eller snakke negativt av dine venner eller slektninger.
Forsømmelse massen av alternativer, som alle krever øyeblikkelig handling inntil situasjonen endelig kom ut av kontroll, og det gjorde ikke begynne å behandle deg som den riktige måten å det, noe som kan gjøre noe. Hvis han behandler deg dårlig, må du sette en fyr på plass. Og så snart det skjedde, hva du synes er galt.
Hvis du, i kjærlighetens navn og fred i forholdet tolerere hans påfunn, ville han ta det at alt går som det skal, og gjør det riktig. Hvis du er stille minst en gang, da han fornærmet deg, eller opptrådt frekt tok noen avgjørelser om både deg, spør din mening vil det gjøre i fremtiden. Stopp i fremtiden vil være mye vanskeligere.
Så tiltak umiddelbart. Noe sånt - talk. I begynnelsen av et forhold når du føler hverandre lidenskapelig ømhet og dine følelser har ikke falmet under påvirkning av tid, mye lettere å bli enige og prioritere. På dette stadiet, er den klar til å lytte til deg og ta til etterretning din mening og dine ønsker. Problemet er at i løpet av denne perioden kan du ikke være klar. Du ønsker ikke å pønsker en krangel, du fortsatt husker som i går var alt fint, og du håper at alt av seg selv vil gå tilbake til tidligere tilstand. Og du tror at i fremtiden vil han gjette at du dårlig eller det aspektet av hans oppførsel og riktig.
Opplev relasjoner million par beviser ikke gjette. Og ikke korrigert. Ting vil bare vokse hvis du ikke begynner forebyggende tiltak helt i begynnelsen.
Selvfølgelig, det finnes unntak. Noen ganger en million (eller ppb) kommer over en fyr som uavhengig eller ved nøye observasjon av atferden til nyanser sin jente innser at hun trenger og handle deretter. Oppriktig, disse gutta er ofte i filmer, ikke i det virkelige liv.
Derfor ikke noe håp for kjæresten sin eksklusivitet. Gjøre det samme. Snakk med ham, forklare at du ikke liker og hvorfor. Be ham om å endre sin atferd. Hvis han hører på deg og korrigert, sørg for å vise ham sin takknemlighet. Hva en måte å gjøre det, vet du bedre. Men du bedre enn du vet hva han liker. Det anbefales å følge de grunnleggende prinsipp for opplæring: award må følge umiddelbart etter gjennomføring av komplekse tall. Han brakte blomster etter at du har antydet, som elsker hvite tulipaner - Kiss og fortelle ham om hva vil han fint. Jeg ringte deg og sa at forsinket arbeidet, i stedet for å forsvinne uten advarsel - takke ham for det. Generelt lenger forsvinne - takknemlighet bør være ubegrenset.
Snakk med sjeler kan være effektive, ikke bare i den innledende fasen. Hvis du har lidd i lang tid, men ikke lenger vil ha, og deretter begynne å snakke åpent med ham. Beskrive hvordan det ser ut på din side. Forklar at den oppfører seg stygt. Men holde deg i hånden, prøver ikke å fornærme ham og ikke skade hans verdighet uttrykk som "ekte menn ikke gjøre." Dette er hans rozserdyt og sinne vondt å fange essensen av hva du sa.
Forebyggende samtale i en vennlig tone, hjelpe, dessverre, ikke alltid. I dette tilfellet, kan du endre tonen i en hard og kompromissløs til fyren satt på plass. Men det er bedre å gjøre uten bilde. Etter skandalen med beskyldninger, fornærmende ord, overføre mangler ikke bare hverandre, men også nære og fjerne slektninger, er det vanskelig å gå tilbake til normale forbindelser.
Bortsett fra hvis du har begge heftig temperament og skandale av materielle skader for deg - forfriskende shake som bare vil legge lidenskap for forholdet. Men en ting vil gjerne lage bråk, vel vitende om at det er bare dine turbulente følelser og du vil elske og respektere hverandre, og en annen - prøver å føre hverandre smerte fornærmende ord og vite at du dyppe til et lavere nivå av relasjoner og klatre tilbake blir ikke lett .
Hvis ord ikke hjelper eller du vet fra starten at denne metoden er ineffektiv til å handle.
Fortell ham at du lider ydmykende oppførsel du aldri igjen. Og ikke tåle. Nok en gang gjorde han det som bringer deg ubehagelige følelser og at du ba ham om å gjøre mer - Slutt å kommunisere med ham. Gå. Ikke svare på anrop mens. Gi ham en sjanse til å reflektere og revurdere verdier. Hvis han vil forstå at du er mer viktig for ham dumme vaner - komme og be om tilgivelse. Selvfølgelig kan han konkludere med at du med dine krav for det er ikke så viktig som å redde tidligere oppførsel, flørte med andre jenter, drikking i unormale mengder mulighet til å velge ikke å kommunisere med ord og uttrykk, eller velge den mest uhøflig og uanstendig.
Det er usannsynlig at i dette tilfellet kan vi snakke om kjærlighet fra hans side. Selvfølgelig, hvis du elsker det, du vil bli såret. Men faktum er at i dette tilfellet bør glede seg. Jo før du har fullført disse håpløse forhold, jo mindre blod du måtte ødelegge den.
Hvis, etter din mening, kjæresten din mistet all følelse av grenser og ikke oppfører seg som forventet, er det absolutt bør være på plass. Men først er det ønskelig å vurdere hvordan upassende hans oppførsel bør vurderes. Tross alt, det er et stort gap mellom hans motvilje kontinuerlig informere deg om at du er vakker og han elsker og evnen til å skade eller selv treffer. I noen tilfeller bør du ikke bruke tungt artilleri, og en mer nøktern titt på deres krav.  
Som en del av sin elsker?
 Bli elskerinne er helt utilsiktet, ingen planlegging og ingen zamyshlyayuchy noe. Alt kan skje uhell og som om av seg selv. Enhver kvinne kan gjennomgå svakhet, spesielt hvis personen har kunsten av forførelse og kan trykke på følsomme punkter og sårbarheter. Og nå har du en fange forhold, behagelig og ubehagelig, ønskelig og farlig. Hvis du forstår at alle blomstene av disse relasjonene blir forstyrret, var alt nytt og interessante ting blir kjedelig og banalt, vil du ønsker å skille seg av med sin elsker.
Avskjed kan være ønskelig, og hvis du ikke føler en James Bond-instinkter og behov for å leve et dobbeltliv, later til å ligge og du belastningen. Eller kanskje din elsker deg støtt av noe eller er det verdig deg. I alle fall, er separasjon usannsynlig å være enkelt, hvis du ønsker å avslutte forhold oppstår bare du.
Din kjæreste kan falle så lavt at det vil true deg utsette forbindelse med ham. Jeg vil be la den på i bytte for sin taushet. Klart, i denne situasjonen, selv motvillig gikk med til sine vilkår, vil du ikke oppleve gleden av å kommunisere med ham. Selv om kanskje det vil. Fra noen former for kommunikasjon. Menneskelige natur er så kontroversielt, som ikke alltid føle følelser og opplevelser som tilsynelatende tilhører oppleve i en bestemt sak. Hvis du liker disse strenge voksen spill, det er din rett. Og hvis du fortsatt er syk av det, og du drømmer om en rolig familielykke, må du kjempe for det. I dette tilfellet - med elskeren din.
Hvis han er gift, kan du bruke den aktuelle trusselen om ulovlig utlevering av forholdet. Garanterer at dette alternativet vil fungere, selvfølgelig ikke. Du er på like fot og hvem av dere besluttet å holde den første eksponering for sin mann og publikum, syke vil dere begge. Det er en krig av nerver, og det vinner den som har mer vilje og ønske om å gjøre annerledes. Og det er ikke nødvendig at viljen er sterkere sterkere sex.
Ennå en del av en gift elsker er vanligvis lettere enn tomgang. Dette gjelder bare i den grad at han setter stor pris på hans familie, og er redd for å miste det. Noen frykter - en svakhet, og du kan dra nytte av denne svakheten ved å klikke på de nødvendige verktøyene.
Noen ganger hinder for gjennomføring yzmuchyvshyh forholdet er ikke umedgjørlig lover, og den andre "I". Hva føles overdreven hengivenhet for denne mannen at disse relasjoner og følelser som de bringer. Med en kamp på den ene siden, er det lettere - fordi denne fienden du vet utenat den andre, vanskeligere, fordi fienden er i din egen kropp.
Ditt andre "jeg" forstår at gapet vil være smertefullt og smertefullt at du vil trekke på nytt ta opp den gamle, og at din kjærlighet kan få tilbakefall av sykdommen. Bli kvitt denne avhengigheten bør være om så vel som fra alle andre. Noen har sluttet å røyke dramatisk og for alltid, en dag reduserer gradvis antall sigaretter og noen erstattet nikotin sigarett på nikotinplaster. Tilsvarende fremgangs separasjon.
Hvis du eier den sterkeste karakter, impulsivitet og urokkelig viljestyrke og forlater sin elsker en gang, samtidig. Fortell ham at det er på tide å forlate, kort forklare hvorfor. Ikke forklare. Det antas at reglene for etikette ved brudd relasjoner bør gjennomføres med deltakelse av både skilt. Angivelig, for å være i stand til personlig ser inn i øynene til den skamløs, som utarbeidet rapportene avslutte forholdet. Etikette etikette, men hvis du ikke føler motvillige til å vise sine vakre, men skamløs øyne lover kan tilbringe separasjon prosedyre og korrespondanse, via telefon eller via Internett.
Ved varsel om slutten av forholdet, ikke ta opp uten zustrichaytesya ikke skrive og svare på e-poster. All-betyr alt. I hovedsak denne metoden.
Hvis på grunn av sin art eller situasjoner (for eksempel når han kategorisk ikke ønsker å kutte forbindelsen) tverrsnitts ferdigstillelse ikke er mulig, så må du handle sakte, steg for steg.
Under forskjellige påskudd redusere antall og varighet av møtene. La ham gradvis fra du vidvykaye. Så du må vokse ut av det. Under møter oppfører seg mer kaldt enn før. Graden av kjøling bør vokse gradvis: først du bare litt spredt og uoppmerksom til det. Deretter date deg alle telefonsamtaler og løse eventuelle problemer, er det helt uinteressant. Senere kan begynne opphevelse dato og andre måter å vise at du ikke vil at den skal være.
Alle disse handlingene er rettet mot ham, at han mistet interessen i å fortsette forholdet. Hvis du er heldig, vil han tilby å forlate etter en stund. Vil mentalt forberedt på en lignende forslag som kommer fra deg.
Den gradvise bygging av relasjoner ingenting kan være et godt alternativ for deg hvis du føler at gapet ikke vil være lett på grunn av det faktum at du føler deg litt fornuft til annen.
Hvis du personlig vanskelig avskjed, kan du prøve å erstatte de positive følelser du følte på datoer med sin kjæreste på noe annet. Men kanskje du kan gi råd til å erstatte en kjæreste til en annen. Ved hjelp av en mann som et middel for å bli kvitt den andre, kan du få fanget igjen fører ingensteds relasjoner.
Utskifting bør være fra en annen kategori. Betale mer oppmerksomhet til familien min, spesielt min mann. Prøv å se på det med nye øyne. Hvis du elsker det, så du det mange fordeler og viste ingen mangel. Nå er snarere det motsatte. Ulemper slående, og det som tiltrakk deg til det, som om et sted fordampet. Faktisk var alt på plass, du bare ikke se. Prøv å forbedre visjon og begynne en ny runde med relasjoner.
Når de bestemmer seg for separasjon og tenker hvordan best å gjøre dette, bør du vurdere natur og temperament av elskeren din.
Hvis den er aktiv og impulsiv koleriske, som pleide å ha alt slik han vil og aksepterer ikke feil, har du lett. Kanskje den beste måten å forlate er å sørge for at han ønsket det.
Med munter og sanguine beste balanserte bare har et hjerte. Forklar at det er vanskelig å være i dette forholdet, og du begjærer deprivasjon og rolig liv.
Sårbar og følsom melankolsk kan skape problemer for sin uforutsigbarhet. Det bør være lang og nøye forberedt på å bryte.
Flegmatisk som svar på tilbudet del kan bare skuldertrekning og godta. Et godt alternativ.
Hvis du bestemmer deg for å skille seg av med sin elsker - rozluchaytesya. Bruk av alle tilgjengelige metoder du bruker eller nei, men bare slutte å møte ham. Fremfor alt, husk, du er ikke nødvendig er i et forhold som du byrde, og ingen kan tvinge deg til å gjøre det.  
Яндекс.Метрика