Hvordan å møte en fyr fra hæren?
 Begrepet av militærtjeneste i øyeblikket er bare ett år. Jenter som tror begrepet evigheten, må vi huske at for noen år siden gutta hadde å tjene to til tre år, og i det siste århundret servert i hæren for tjuefem år. Moderne jenter som klager over at det i år vil lekke mye vann som ikke kan vente til fyren, dessverre, ikke innser at separasjon slukker små og Kindles elsker autentisk, god følelse. Derfor, for å møte en fyr med Army bør lykkelig at han følte sterkt at han ventet. Det er noen gode oppskrifter.
 Oppskrift One: providayte felles venner og steder
Til fyren raskt tilpasset til et normalt liv, gå med ham å besøke felles venner. I fjor en av dem kunne gifte seg med noen født barn, kjøpte noen en leilighet. Fyren er fint om du arrangerer et møte med venner.
Du har sannsynligvis sine plasser der du først møttes, kysset, forstå hverandre i kjærlighet. Pass på å gå rundt "steder av militære glory" pozhvavyvshy minner. Hvis din by for et år, nye steder, for eksempel, åpnet en kafé, dra dit sammen. Mer vanlig utstillinger, museer, kino. De fleste gutta tilbake fra hæren, byen rød bump, misbruker alkohol, fordi avkastningen fra hæren for noen venner av tidligere soldat - en god grunn til å "merke". For å unngå dette, distraherende hennes unge mannen fra ubrukelig brenntid, justere den til positive følelser.
Den unge mannen da han kom tilbake fra hæren må finne en jobb. Hold det prøvde å tilby noen forslag til hvordan casually Sett avis med ledige stillinger ofte oppmuntre.
 Oppskrift to: Dekk godt bord
Ingen fest retur fra hæren er sjeldne. Må vise sine kulinariske talenter. Ikke prøv å imponere noen eksotiske retter, selv de vanlige stekte poteter med bacon, sopp, som utfyller salater, pickles og tomater, hjemmelagde kjøttboller, vil glede mannen brukes til menyen hæren uniform. Deilig hjemmelaget mat - dette er hva du trenger for å møte en fyr fra hæren.
 Oppskrift tre: Train utseende
Deres unge mennesker per år i tjeneste mistet vane av arter av vakre hage jenter. Han vil være fornøyd hvis du møter ham "full parade" at han ble godt preparert hud, god hår, nyrike klær, dyktig makeup. Du bør ikke overdrive, gutt, zapomnyvshemu du langhåret blondine, knapt en radikal endring som utseende. Brunette med kort pinnsvin på hodet, kledd og malt med gotisk stil, er mannen din ikke fornøyd. Forbedre utseende uten å endre det mye.
Man sikkert vil sette pris på om du et års separasjon ble mer engasjert seg i gang på treningssenteret, forbedret sin utdanning. Hnыchuschaya jente som alle mens tårene strømmet ned i puten, er inntrykket absolutt ikke.
 Oppskrift fire: forene krefter med foreldre
Hvis fyren elsker og setter pris på hans foreldre prøve å bli venner med dem. Vel, når du bestemmer deg for å møte en fyr fra hæren på stasjonen sammen med sin mor og far. Du kan koble til venner og møte en ung mann tegne en humoristisk plakater, kjøpe ballonger. Hvis en ung mann ser at et stort antall slektninger oppriktig glad for at han kom tilbake fra hæren, vil det øke det sanser. Og du begynner å sette pris på det enda mer!
 Når møte vil bringe skuffelse
Mannen som kom fra hæren kan være annerledes, ikke av det du så av et år siden og lovet å vente. Da han kom tilbake frekk, sint, prøv å snakke til ham "hjerte til hjerte" for å forstå hva som skjedde i året for militærtjeneste.
Situasjoner hvor en jente venter på en fyr fra hæren, er ikke uvanlig. Men er han en fyr får en del av sin unge kone. Hva kan du gjøre? Kanskje han møtte sin store kjærlighet. Det kan være at din rival bare tok fordel av en situasjon hvor en ung person manglet bare kvinne. I alle fall ikke klargjøre forholdet og bevege seg bort til siden, uansett hvor irriterende. Ikke blande seg i andres familie. Hvis fyren innser at var galt og går mot sin kone tilfeldig, la det skje uten din deltakelse. Men det er alltid håpe på det beste.  
Hvor vakkert vidshyty fyren?
 Når en fyr ønsker å møte med deg, noe som gjør dette arbeidet: skarp, sier hohmyt komplimenter og gjør noe originalt, det er hyggelig. På den ene siden. Men hvis fyren du helt uinteressant, usympatiske eller ditt hjerte fast okkupert den andre gleden situasjonen dramatisk redusert. Det er ekstremt irriterende og gjør holder ikke mål gutta som du ikke ville kommunisere, selv om hjertet ditt ville være helt gratis. Hvordan man skal oppføre seg for å bli kvitt tvangs gutter og upassende området?
Å vidshyty hyggelig fyr kan være sarkastisk, utilgjengelige eller vennlig. Mye avhenger av situasjonen og dine evner.
Det skjer ofte at alle de vittige bemerkninger og kommentarer kommer til tankene i ettertid hvordan situasjonen avsluttet. Noen er i stand til å navigere raskt situasjonen og gi tilstrekkelig og dermed godt svar. Hvis dette skjer med deg hele tiden, så ofte gjentatt til situasjoner for å forberede seg.
Over alt, men du er bare nå innsett at jeg hadde å si. Det er greit. Husk fremtiden. La dette være din hjemme-laget. I dette stykket, må du være noen flere. I ulike tilfeller. Generelt, gutta i dating situasjoner oppføre seg forutsigbart og si, med få unntak, det samme uttrykket.
Som vidshyty fyr hvis det fører til at du sympati, men les det gjør du ikke? Gjør det bør være vennlig, uten å påvirke sine sanser, slik at hvis du noensinne vil møte i fremtiden under andre omstendigheter, var han ikke i ferd med å fornærmelse. Hvem vet, kanskje en dag vil du bli venner. Livet er uforutsigbart, og trenger ikke å skape fiender uten god grunn.
Du kan bare smile negativt pohytaty hode og fin tur. Du liker å snakke om fyren som han vil ikke dårlig, men i denne spesielle situasjonen kjennskap til dem er uønsket. Kanskje du har en kjæreste, kanskje du har gjort et løfte om sølibat og i morgen du gå til klosteret - det spiller ingen rolle. La det forbli et mysterium. Viktig å gå pent, ikke snuble og ikke ødelegge opplevelsen.
Du kan si: "Å Dessverre, nei." Effekten er den samme, men meldingen uttrykt med ord. Talking bør bestemmes, er det lett smil, men smilet bør ikke oppmuntres.
Hvis du vil ha noe å gi ham håp, sier: "Kanskje neste gang" eller "Kanskje i neste liv." Men spesifiserte ikke og ikke la noen løfter. Spesielt det andre alternativet.
Å vidshyty hyggelig fyr som ønsker å lære, men den oppfører seg arrogant og trassig kan reagere deretter. Spesielt hvis det er tegnet foran venner som ser for deg. Ofte gjør selv de gutta i nærvær av normale venner ikke oppfører seg veldig pent. La din skarphet tjene ham en lærepenge.
Kan du antyde noen åpenbare feil det, på grunn av noe du ikke ønsker å bli kjent med ham. Hvis det vil gjøre tvilsomme komplimenter figuren din, for eksempel si at du har gode bein, forteller at hans lemmer er langt fra perfekt. Eller si at du liker høye, vakre (rød, muskuløs, intelligent, etc.) - navnene på noen penger, som han ikke har.
Du kan si at du er gift (uansett sant eller ikke), og du har en veldig sjalu mann som, ved en tilfeldighet, selv boksing mester. Og ingen giftering på hånden fordi det reparerer gamle diamant endre en ny.
Å tøyle fyren kan si at du går på en dato bare til de som har "Bentley", egen båt eller fly. Eller noe annet som denne uheldige karen ikke kan skryte av.
Obsessive fyren kan vidshyty utilgjengelighet som går inn i arroganse. Bare ignorere det. Ikke hør på hva han sier, ikke se på det (spesielt øynene), oppfører seg som om det ikke er her. Noen står det.
Mens noen spesielt vanskelige prøver med lav tilstrekkelighet, stå opp. Med en slik avtale er svært vanskelig, og ikke overraskende forvirret. Det kan være blokkerer deg vei, ta deg i hånden eller på klærne. Dette er hooliganisme, som holdes ansvarlig. Hvis du ser en politimann i nærheten, Snakk med ham. Hvis det ikke er politi, kan du kontakte noen fremmed troverdig. Noen gammel kvinne med en skarp tunge, så det kan otchehvostyt som ikke vil finne den. Ikke skamme seg for å søke hjelp, fordi ingen vet hva du kan forvente fra en mann som ikke forstår hentydninger og oppfører seg som en mann besatt.
Noen jenter klager over at de hele tiden prøver å møte noen malosympatychni typer merkelige oppførsel. Hvis dette skjer med deg, er det nødvendig å analysere hva du tiltrekke seg denne målgruppen. Kanskje du ser veldig frimodig og de tar ditt utseende som en oppfordring til handling? Eller omvendt, ser du usikker og redd, og de finner du et passende offer? Spør dine venner om inntrykk på menneskene. Hvis det du finner ut at du synes ubehagelig, ikke zasmuchuysya, men rett og slett å korrigere situasjonen.
Å vidshyty fyr med hvem du begynte å date, men innså at gjort en feil, er det mulig å begynne å hint på den, eller bare si. Hvis han hint og direkte ord ikke forstår, kan du bruke andre metoder:
Kritiserer ham prydyraysya i detalj, sammenligner med andre gutter ikke i hans favør.
Hvis du vet om hans hobbyer og interesser, kaller disse klassene dumt og unødvendig.
Begynne å snakke om ekteskap, barn, og at du ikke kommer til å fungere, og han vil holde deg. Og dine behov er svært høy, du absolutt trenger yachter og villaer.
Dårlig otzыvaysya hans venner og familie.
Poznayom med sin kjæreste, som i likhet med deg tror han vil like den. Selvfølgelig, hvis denne kjæresten ikke har noe imot.
Noen av disse metodene fungerer alltid, vil ingen mann ønsker å se denne siden av en spissmus. Hvis han er villig til å tåle hva som helst for skyld for å være med deg, kanskje du burde tenke og revurdere sin holdning?
Hvis du er sikker på at med denne fyren du ut av veien, ikke nøl med og synes synd på ham. Jo mer langvarig prosess, jo vanskeligere vil det være å få resultatet, dvs. bli kvitt dårlig nærvær. Bedre å bare si at du ikke liker det, enn å rake konsekvensene av sin ubesluttsomhet.  
Яндекс.Метрика