Hvordan vet du at du stoppet kjærlig fyr?
 I går bar han deg i armene, zavalyuvav gaver, ringer hver femten minutter til å fortelle hvor mye han elsker deg. Dagens ting har endret seg. Han sier han er opptatt, føler seg dårlig, lovet å gå med en fotball eller ikke er opp. Eller kanskje ting har endret seg dramatisk. Bare du merker noen kjøling. Han kaller sjeldnere, om kjærlighet neppe snakker og ser ikke så glad som før når du møter. Hva er i veien? Han sluttet å elske deg, det overvant noen problemer som ikke er relatert til dine relasjoner eller en naturlig prosess med å redusere de lidenskaper, som er uunngåelig for noen par?
 Hvordan vet du at du stoppet kjærlig fyr?
Hvis det ikke ringer og svarer ikke på samtalene dine, plutselig forsvinner for en stund, og deretter refererer til haste og viktige saker eller problemer som hindrer din kommunikasjon, prøve å finne ut om disse tingene faktisk eksisterte. Dette betyr ikke at du må rett til å kreve bevis. Det er mange måter å få sine egne: felles venner, diskret avhør, som om i mellom tiden, noen tegn på at det var faktisk der påstander. Manifestasjoner av sine detektivferdigheter, prøve å identifisere bevisene.
I noen tilfeller kan du kreve. For eksempel, hvis hans unnskyldninger synes altfor usannsynlig, som om han gjør narr av deg. Noen ganger omstendighetene er usannsynlig å virkelig ha et sted å være, og noen ganger uforsiktig oppfinne grunner og anledninger - det er bare en måte å vise deg at du ikke er interessert i ham. Noen gutter gjør når følelsen jenta gikk ut og si direkte om et ønske om å forlate, de er ikke løst. De begynner å oppføre seg stygg og foraktelig, og dermed tvinge jenta til å komme til sin egen beslutning om å avslutte samarbeidet.
Finne hva som skjer med deg, kan du ta bare ett riktig løsning: La fyren så snart som mulig. Det er lite sannsynlig at en person som ikke føler noen mening for deg, men befinner seg fortsatt i mot til å si så åpenlyst, viser elementær respekt fortjener å du å bruke verdifull tid på ham livet.
Slå intuisjon. For å forstå hva fyren sluttet å elske deg, noen ganger nok til å lytte til sine egne følelser. Du kan forstå det i perspektiv, i nyanser av intonasjon, forresten han berører deg, føler han for øyeblikket. Kanskje han virkelig bekymret for noe, løse noen problemer knyttet til utdanning eller arbeid. Kanskje var det noen problemer i familien hans. Men han fortsatt elsker og mener den viktigste personen i livet mitt. Du forstår at, ser inn i øynene hans.
Ellers kan du finne den med deg bare nominelt. Hans tanker og følelser du ikke hører hjemme.
Noen gutter, spesielt lukkede og ikke veldig sosial, tror at de ikke trenger å laste ned jenta sine problemer. Han tror kanskje at du er ikke interessant. Dette skjer oftest i den innledende fasen forholdet mellom deg når det ikke er konfidensiell intimitet og du fortsatt føler noen forlegenhet og frykter hverandre synes uverdig av oppmerksomhet. Bare hvis han er redd.
På den annen side kan når det gjelder intuisjon være en alvorlig feil. Spesielt hvis du allerede er oppblåst mistenksomhet, tvil og tanker om at han ikke lenger elsker deg, og du vil snart være i fred. Du kan virke som det tok deg ikke så hardt i forrige uke at hans ord: "Du kler god dag" betyr at du selv kjolen ikke svarer, og han ga deg en mimosa gren bare fordi det gule og betyr separasjon. Enhver blahorazumna. Hvis du kjenner en funksjon for eksempel muligheten til å nafantazuvaty haug med problemer fra bunnen av, så du er avhengig av intuisjon er ikke nødvendig.
Den enkleste og mest direkte måten å avklare situasjonen, kaller ham en åpen samtale. Du må velge det rette øyeblikket når hodet ikke er engasjert noen problemer, og han er villig til å betale deg for tid. Fortell ham om dine bekymringer, fortelle at hvylyuyeshsya og redd for å miste ham. Hvis han fortsatt elsker deg, så prøv å overbevise oss om at alt er bra.
Hvis kjærlighet fra ham lenger, eller det kan for all del unngå denne samtalen, eller for å si at alt er greit, du ikke å bekymre deg uten å ty til detaljene og ikke beskrive sine følelser.
Noen tegn som viser at det er verdt å vurdere, og hvis det er kjærlighet:
Han begynte å kritisere deg og sammenligne med andre. Hva han ikke liker håret ditt, er det sagt at hun kommer til Max klubb for tre minutter, og du vil aldri nå slike høyder hevder at du har ondsinnet og kranglevorne karakter.
Han sier "I", ikke "vi" om fremtidige planer. Hvis han sier at neste år må gå til hvile ved Rødehavet, så lenge drømt om det, og om du selv nevner det betyr at du ikke er i hans tanker og planer for fremtiden.
Hvis du spør ham noe for å hjelpe deg, den første følelser han viser - irritasjon. Igjen deg med sine dumme problemer distrahere ham fra de viktige tingene som tar opp all sin tid. I dette tilfellet må du viktige saker ikke.
Han sluttet å bry seg om din komfort. Ikke setter deg på jakken hans i kaldt vær, må du ikke åpne døren foran deg (hvis tidligere det alltid gjorde), ikke velge for deg den mest passende sted ved et bord i en kafé. Han er som, vel deg eller ikke.
Han ikke alltid ønsker å ta på deg, klem, kyss. Kanskje han ikke liker det, hvis du tar initiativ i denne retning. Dette er en av de virkelige tegn til avkjøling.
Du merker at han merkelig nok ser på andre jenter. Kanskje til og med flørte med dem. Hvis han "avvist hale" til den andre, er det sannsynlig at man allerede interessant. Eller han er en ivrig jeger som ikke kan trygt passere spillet. Begge alternativer - en anledning til å reflektere over den fortsatte forholdet.
Ikke viser noen tegn til sjalusi, selv om du gikk på kino med klassekamerat (eller sa at han inviterte deg). Hvis han ikke er sjalu av natur, spiller det ingen rolle. Men hvis de prøvde å kjøre vekk fra dere alle innenfor en radius på en kilometer, og nå trenger ikke ta hensyn til hvem som er ved siden av deg, så du fortelle ham, vil trolig bli likegyldig.
Så du skjønte at han egentlig sluttet å elske deg. Dette skjer. Elsker - skjøre og noen ganger upålitelige følelser. Hurt og det synes at livet er grusomt og gir ingen mening. Det bør bare overleve. Ikke hold hysterisk anfall og prøver å gjenopplive sin kjærlighet med makt. Det er nytteløst. Bedre oppfører oss ordentlig og gå vakkert, slik at både han og du har bare hyggelige minner fra romanen.  
Hvordan å tilbringe bryllupsnatten?
 Og de levde lykkelig alle sine dager slutt Det mest kjente historier, helter er feiret bryllup. Dessverre er vårt liv langt fra et eventyr, og ødelegger livet hennes, som hver dag blir en rutine. Men du kan gjøre historien enda en dag - bryllupsnatten at det rørt minner fra ditt sinn og har vært årsaken til deres reproduksjon. For å gjøre dette, holder bryllupsnatten uforglemmelig pålagt å ord: "Og husk, den første natten du" markerte begynnelsen på en annen uforglemmelig kveld
 Hvor du skal tilbringe bryllupsnatten?
Plassering for denne hendelsen til å være en rolig, behagelig, uten tilstedeværelse av fremmede bak veggen samtidig romantisk og justere nærhet:
 1.  Eget soverom. Før bryllupsnatten kan forberede seg på forhånd soverom. Rommet for å gjøre den mest romantiske for dere begge. Ordne lys rundt omkretsen av rom i ulike størrelser, pre-posten til disk romantisk musikk, lå på sengen ny silke undertøy, forberede vaser av roser som vil gi deg bryllupet. Du kan vystelyty vei inn på soverommet med roseblader og dryss dem samme seng. Forberede din favoritt drikke (champagne eller vin), men husk at de må være sterk. Hvis du deler en leilighet sammen med sine foreldre, så spør dem om å bo i sine slektninger. Henge på døren skiltet "ikke forstyrr".
   Telefon hotellet. Hotellene har spesielle rom for bryllupsreisende. Her for dere alle gjør for deg selv, men du vil fortsatt hyggelig: nyte hverandre. Bestille et nydelig rom, la oss dyrt, men husket for en levetid. Hvis du velger å tilbringe bryllupsnatten på hotellet, kan du ikke bekymre deg for hva du kan forstyrre noen. Ikke glem å slå av mobiltelefoner, eller fortsette å ønske deg velkommen til å ødelegge kvelden, og pozdravytelyam - karma.
   Jacuzzi. Massasjebadekar, strødd med roseblader, stearinlys tent lys, ved siden av bøtte med champagne, en hel tallerken med saftig frukt og myk musikk Hva kan være mer romantisk? Jacuzzi slappe kroppen etter en hard dag, redde deg fra unødvendige tanker og du vil raskt tilpasse seg en mer hyggelig kveld forlengelse. Hotellet har rom med jacuzzi, kan ledere be om å ha forberedt hans navn.
   Villa. Et utmerket valg for de som ønsker å tilbringe bryllupsnatten i en rolig by der absolutt ingen kan forstyrre de nygifte. Rommet for bryllupsnatten kan også pynte på vilje og forberede all nødvendig. I tillegg vil du ha ikke bare i rommet, og hele huset! En romantisk atmosfære utfylle kvitrende fuglekvitter sirisser og frisk luft.
   Huset i internat eller hostel. Og hvis han er også på sjøen eller elv, bryllupsnatten uforglemmelig gitt. House Suite ordne oppmerksomme personalet vil forberede alt du trenger. Du kan bo her hele helgen, men hele uken og har rikelig med ensomhet.
   Landet av dine drømmer. Du kan umiddelbart etter feiringen dra til flyplassen og fly på bryllupsreise i alle land. Ved ankomst vil du være garantert en behagelig rom som vil pryde din ankomst. Til din disposisjon vil være så lenge du ønsker for deg selv. Uforglemmelig tilbringe bryllupsnatten i et annet land bare komme opp som en radikal endring av natur og mange inntrykk vil gagne din nærhet. Du kan også bruke noen uforglemmelige bryllup netter Hvis rommet ditt er en jacuzzi. Du kan ikke bare trekke seg tilbake til soverommet, men nyte hverandre i boblebadet eller på stranden.
   For fans av ekstremsport
  Hvis koselig seng dekket med roseblader, med en partner du føler for kjedelig og ønsker å tilbringe bryllupsnatten så minneverdig sikkert, for fans av ekstremsport kan også plukke opp interessante muligheter:
  1.  Fly. Om bord på skipet, som tar deg til landet av drømmene dine, også kan pensjonere hvis flyet tar ganske lang tid. Du kan føle deg som en helt av en film i utlandet og pensjonere seg i et toalett stall. Lyse inntrykk av nærhet til høyden du nettopp gitt.
    Tog. Når du flytter til et sted for bryllupsreisen kan ikke kaste bort tid forgjeves og nyte hverandre direkte i et rom under den romantiske lyden av hjul.
    I et telt på innsjø eller elv. Frisk luft, leken gjenskinn på vannet, fullmåne, ensom telt og fullstendig privatliv - hva trenger du for en minneverdig bryllupsnatten? Stedet for en slik hendelse bør ta vare på forhånd. Og aller viktigst, ikke glem beskyttelse mot mygg, eller bryllupsnatten utendørs vil bli bortskjemt.
    På taket av skyskraperen. Noen byråer av bryllup tilbyr også tjenester i å organisere bryllupsnatten. Jeg anså det et interessant alternativ på taket av en høy bygning med panoramautsikt over byen natteliv. Arrangørene forberede taket som det skal være: henge lanterner, lys arrangere, organisere snacks og champagne, og viktigst av alt - en stor seng, foret med roseblader direkte på taket. For å gjennomføre bryllupsnatten på taket vil definitivt uforglemmelig.
    Viktige ting
   Å arrangere bryllup natt Valgfri ferie til standard soverom design, men her er noen viktige punkter verdt å vurdere:
   1.  Belysning. Å skape en intim atmosfære lys bør være så dempet. Men ikke bruke duftende stearinlys. Som lukten av dem langt fra forventet.
     Aroma. Lukten er svært viktig for å skape en romantisk atmosfære. Den riktige smaken vil hjelpe nygifte slappe av, øker seksuell energi, melodi til ønsket bølge. For dette formålet, egnet aromatisk olje av bergamott, ylang-ylang, rosmarin, lavendel, sandeltre, myrra, neroli, jasmin, nellik.
     Musikk. Musikk under bryllupsnatten bidrar til å slappe av. Det er best å forberede seg på forhånd og brenne. Det må være stille, ikke høyt, helst uten tekst.
     Utseende. Vanligvis, på retur til kjærlighetsrede, nylig gjort mann som venter på sin bedre halvdel i seng før hun prychepurytsya på badet. For å gjøre dette, må du forberede deg på forhånd erotisk eller forførende undertøy negligee.
     Det viktigste - ikke rush. Hastverk i sengen til noe godt vil ikke. Det er nødvendig for å tenne et ønske om å begrense. Du kan gjøre hverandre erotisk massasje eller en kone som skal vises i all sin prakt ved å gjøre en erotisk dans. Du kan suge i badekaret sammen. Det viktigste - å tilbringe bryllupsnatten sakte.
     Alkohol. Drikker bør forsiktig slappe av deg, men sp'yanyty. Ellers en så viktig begivenhet som bryllupsnatten kan aldri skje eller ikke husket.
     Forrett. Den perfekte snack for nygifte - en frukt som kan kombineres med pisket krem, sjokoladefontene eller fondue. Til noe ødelegge bryllupsnatten i alvorlighetsgraden av magen.
    Ødelegge den første natten som et ektepar kan tretthet. Tilliten til feiring arrangør. Og like før slutten bare slippe unna, uten å si noe til noen. Sjekk på engelsk også legge denne galla kveld et snev av romantikk.  
Яндекс.Метрика