Hvordan vinne en mann Theresa?
 Astrologi - vitenskapen er interessant og lærerikt, er så mange folk som blir til den gamle kunnskapen gjennom. Astrologer identifisert 12 store tegnene i dyrekretsen, som gir personer født i perioden of the Sun gjennom døve lignende trekk. Å vite om funksjonene av menn og kvinner som ble født, sier, under tegnet av Libra, kan du prøve å etablere et forhold til dem, knytte et vennskap eller selv arrangere et ekteskap. Zadavshys å "erobre mann skalaer," en kvinne bør vite alle fordeler og ulemper med menn som merke.
 Mann Libra: tegnfunksjoner
Libra - et tegn, administrert av planeten Venus, så nær dem som er født under dette tegnet, kan du alltid møte mange fans. Hvis du bestemmer deg for å skille seg ut fra mengden av entusiastiske og erstatte helt det selv, vet du at det er nødt til å bruke mye tid og krefter.
Libra - en mann, som har gode manerer og tapperhet. De er de som alltid hopper frem dame og tar hånden hennes. For all Váh typisk økt følelse av rettferdighet, så din ektefelle vil alltid beskytte deg og støtte i en vanskelig situasjon. Skalaer glade for å bruke penger på sine kjære, de har en fantastisk sans for humor, og kan fortelle mange interessante historier. Balanse - velkomne gjester i enhver bedrift.
Skalerer vel bevandret i kunst, litteratur, musikk. De er enige om å gå til et museum, kunstgalleri, men også på shopping med kjæresten min ga ikke opp. Forresten, kan skalaer gi nyttige råd i valg av klær eller sko, kosmetikk og parfyme. Som Scales og sport. Men foretrekker lagidrett, bli sammen med likesinnede mennesker.
Det er verdt å merke seg den største ulempen med vekter: dette ubesluttsomhet. Ofte Balance, ser en pen jente venter på hennes initiativ, ikke tørre å proaktiv del. Hvis du likte mannlig Libra, gjerne engasjere seg i kamp for sitt hjerte! Ellers, en annen, mer bestemt person "fange" ham til fange. Og frieri han vil vente på damene.
Libra Menn har en tendens til panikk. Hvis de har noe ikke går bra for, kan de bare gå fra problem å unnslippe. Og så han trenger en assistent som forteller deg hva du skal gjøre. I perioder med deprimerte mennesker Theresa utsatt for alkoholmisbruk, men mange astrologer mener at blant alkoholikere Vah sjeldne: for Libra er svært viktig utseende. Legge merke til at hudfarge var verre var det poser under øynene og rynker umiddelbart Balance "tie". Det er viktig for dem harmoni og skjønnhet.
 Hvordan du kan vinne Theresa og hennes ektemann holde sin
Kvinner som tror at menneskene skal elske bare for de rike indre verden, heller enn å prøve å vinne Balance. I noen av de mannlige Libra trekker oppmerksomhet ikke til smarte jenter, og den vakre og velholdte. Men hvis du drikker alkohol nydelig dame briller, røyking, banning og obskøne ord gjør eksplisitte hint balanse umiddelbart bytte til et annet objekt. Hvis du ønsker å behage Váh? Få kledd smakfullt, besøk frisørsalong, skjønnhetssalong. Hvis du ikke har medfødt smak, bare spør en av medlemmene i skiltet Libra hjelpe deg med valget av hans stil på klær, frisyrer.
Å være kona, ikke glem støtte av sin appell og orden i huset. Vekten vil ikke rush til hvor stadig skrikende barn, hvor skittent og ubehagelig eller deilig hjemmelaget mat og døren møter nezachesana rastolnevshaya kone ulykkelig ansikt. Ikke engang prøve å klage på at det ikke er tid til å bry seg om sitt utseende og vaske huset på grunn av å ha en baby! Ikke "scheholyayte 'hjem i badekåpe og curlers fettete. Med andre skalaer raskt finne deg en erstatning.
Balanse - flotte foreldre, de virkelig elsker barn forstår dem. Men kvinner som satt i deres familie er barn først, Váh ikke beholde. De trenger konstant omsorg og støtte. Hvis du ønsker å vinne en manns hjerte Libra? Huske alle de viktige datoer for ham og gi små gaver og suvenirer. Hail mann deilige retter og delte filmer, museer. Enig med Teresa mann i alt. Hold en mannlig Libra kan bare kvinnelige Confederate. Hvis balansen delta i et idrettslag, går det også. Libra liker å reise? Kom valgt fra fotturer og fly til feriestedene.
Aldri kritisere en mann Theresa! Fra damene blir stadig minnet som bør gjøre en ekte mann, Balance flukt. Mannen selv vet hvordan best å kle, hva du skal lytte til og henge et bilde.
 Mann Theresa og intime relasjoner
Libra elsker fysisk intimitet med en kvinne. Men forholdet uten forpliktelse de raskt lei. En mann intima-Thérèse holde hardt. Han elsker å eksperimentere, utforske erotiske magasiner, se filmer for voksne. Til ukonvensjonelle forhold Balance behandlet med forståelse. Ta alltid vare på at partneren også fått gleden av intimitet. Fra lider av komplekser damen vil ikke opprettholde relasjoner.
Mot Balance ser på andre kvinner hele tiden. Men hans kone vil forråde bare når forstått at den andre halvparten sluttet å interessere dem fysisk. Balansere følsom for når de ikke liker. Fra en kvinne som ikke lenger føler dem genuin interesse og fysisk tiltrekning, mannlig Libra avgang umiddelbart. Barn kan ikke holde det i familien.
 Astrologiske kompatibilitet
Mann Libra har en lys karakter og et optimistisk syn på livet. Det kan hvis du ønsker å bli vant til damen noen tegn på dyrekretsen. Men de beste relasjoner i Libra bestå av tvillinger, Lions, Aquarius. Sann åndelig forhold oppstår Libra partnere født under den samme tegnet av dyrekretsen.
Vanskeligheten i å håndtere rasjonell balanse føler jomfruer og zhyznelyubyvыmy skyttere.  
 Sammen de vises fra ingensteds og ødelegge livet til sin eier. De hemme, føre til depresjon, tvangsfordreid mannen selv å akseptere og anta at bare oppfatter andre. Hvordan bli kvitt komplekser, alle ved å fjerne dem fra livet ditt? Hemmeligheter suksess i bekjempelsen av disse fiendene av den menneskelige psyke - vår artikkel.
 For å bli kvitt komplekser, gjør følgende:
 1. Bestem årsaken til komplekset. Du vet hvor bena vokser våre systemer? Vi tenker ofte at vi er liksom ikke podobayemosya miljø. Det virker som sjefen er ikke fornøyd med kvaliteten på arbeidet vårt. Det virker som det motsatte kjønn ikke føler sympati med det faktum at du er stygg. Det virker som venner hvisket noe bak. Legg merke til at dette søkeordet? Det er riktig - vi tror. Derfor indirekte årsaker kan være et stort antall, men den virkelige grunnen til den ene og eneste - i tilfelle komplekser klandre oss selv. Lav selvfølelse, mistenksomhet, usikkerhet - det er disse kvalitetene som fungerer som et godt grunnlag for fremveksten av systemer. Så, den eneste måten å håndtere komplekse - forandre deg selv!
Bli kvitt komplekser. Sju trinn til suksess

 2. nøkternt vurdere situasjonen. Hvordan tror du verden er mannen som har alt i livet er perfekt, og utseende, og karriere og ekteskapelig status, og venner? Det finnes knapt en heldig mann. Alle har feil - henholdsvis å drive systemer. Men hvis noen mennesker ikke fokusere på sine feil, andre - bare tenke på dem. Og samtidig tiltrekke seg oppmerksomheten til andre er deres svakheter. Så du bør ærlig innrømme til deg selv: "Jeg er ikke den eneste, det er ulemper for alle mennesker" - og blir straks mye enklere!

 3. Bli kvitt frykt. Et viktig skritt i å overvinne systemer er evnen til å overvinne frykten i første omgang - frykt for opinionen. Gjør alt i ditt liv, har vi å gjøre med et øye på den oppfatning av andre? Og det er alltid så porytsatelno, vi tror? I alle fall - ikke vær redd for å uttrykke seg, ikke vær redd for å gjøre en feil, ikke vær redd for å endelig være morsomt! Prøv å forholde seg lett til verden, slutte å tenke på hvert trinn, ikke prøv å tilfredsstille alle rundt (det er umulig!) - Og last komplekser gradvis falle av skuldrene.
 4. Tro på deg selv. "Jeg kan, kan jeg! "- Bør være ditt motto. Inspirere oss selv at alt i dette livet mulig. Dette bidrar til enkel psykologisk trening: Ta et stykke papir og skrive på det en liste over kvaliteter som du besitter, men ønsket å kjøpe dem. Re-lese listen hver dag, sier det høyt. Vi garanterer at over tid vil du få pengene dine. Også utelukke fra deres liv partikkel "nei", "ikke liker", "forstår ikke", "ikke setter pris på."
 5. Aktivt arbeid. Psykologisk trening - er bra, men sliter med komplekse og krever handling. Overvekt vil ikke gå bort hvis du begynner å delta på et treningsstudio og et mindreverdighetskompleks ikke slippe hvis du ikke prøver å få kontakt med andre. Satt konkrete mål, vil oppnåelse av som hjelper vinne komplekser.
Bli kvitt komplekser. Sju trinn til suksess


 6. Tenk på fordelene.
 Med fokus på sine feil, glemmer vi ofte om fordelene, som selvfølgelig har vi mye mer. Samme opplæring på et stykke papir kan gjentas her - denne gangen til å skrive det sine positive kvaliteter. Du er veldig selvkritisk for å utarbeide en slik liste? Ta kontakt med slektninger og venner. Vær sikker på at de vil fortelle deg en annen dine dyder dusin. Samtidig erkjenner at ikke så verdiløs du ser i andres øyne.
 7. Å elske livet. Livet er vakkert - Husk dette! Smile hver ny dag, folk rundt dem, deres egen refleksjon i speilet. Husk - livet er for flyktig til å bruke den i sorg og tristhet. Fighting komplekser bør være hyggelig og enkel tidsfordriv - da de mislykkes alltid.
 Vi ønsker deg suksess i å håndtere komplekse!  
Яндекс.Метрика