Hvordan starte en samtale med en jente på nettet?
 Med bruk av Internett og sosiale nettverk møtes mennesker ble mye lettere. Du trenger ikke å vises på riktig tidspunkt på rett sted: romlige og tidssoner ikke spille noen rolle. Dessuten, nå ikke nødvendigvis samsvarer med favoritt jenta i gata til, rødmende, stammende og blidnuchy, spør første som kommer til tankene. "Hvordan å gå til biblioteket? "- Det er ingenting som kan komme opp med noe verre. Et annet pluss: hvis "åpent område" true pick up artist kan alltid gi odds normale gutter, på nettet, der du kan tenke over svarene og heller ikke klart at kilden flau like sjanser.
Så du har møtt på Internett ung dame med hvem ønsker du å møte. I utgangspunktet kan du starte med den vanlige "Hei, hvor er du? "Men hvis hun svarte:" Takk, gode "igjen måtte finne på noe. Og kan ikke svare
Bedre fremdeles appellerer til jenter slik at interesserte henne, ikke sant? Men før du bestemmer deg for hvordan du kan starte en samtale med en jente på nettet, gjør en veldig nyttig ting: sett i min nettleser automatisk stavekontroll. Du vil det eller ikke, men leseferdighet påvirker hvordan folk oppfatter budskapet. Du kan starte.
 Det handler om henne
Start ved å studere objektet. Dette betyr ikke at du må bruke timer på å vurdere hennes bilde. I hennes bildene på siden må være informasjon. Venner jublet henne på ferie, hun delte sine tanker eller andres) Legg igjen en link til din favorittmusikk eller interessante artikler. Og hvis denne jenta virkelig interessant, mens dere alle til å lese og vurdere, vil du ha en del spørsmål. Velg en av dem som du tror mest nøytrale. "Hvordan kan du se på disse dumme" Twilight? "- Tydeligvis ikke bra. Men "Hva godt har du katt! Hvilken rase? "- Veldig godt.
 Komplimenter
Hvis en jente du liker, fortell henne om det! Men ikke bli involvert høyt tall, og spesielt deler av den første, det er bare en skam, og for det andre, å sjansene møte en jente faller tungt. Banale "øyne som stjerner," selvfølgelig bedre. Men heller ikke en fontene.
Finn noen fremmede i smak - noe gjort du legger merke til det. "Du er ikke som alle" - er en god kompliment. Men det er bedre å legge til dette at det er så spesiell. Har imidlertid ikke bli for revet med - la Notat være kort og spektakulært.
 Spøk humor
Hvis vettet - din sterk funksjon, kan den brukes. Tynn spøk - en god start for å snakke. "Du er vanskelig å finne og lett å miste, akkurat som mine sokker" - en dårlig, frekk og generelt Bojan. Så tenk på noe interessant.
 SOS!
Du kan spørre jenta om hjelp - noe som tyder på eller gi råd. Her trenger du informasjon på sine sider, identifisere hva som er spesielle. Hvordan koke egg som gir bursdag søster, vaskbar rød genser med sorte jeans, hva bedre begynne å lære (hun studerer?). I dette "business" spørsmål vil hun svare, og her kan du slå opp en bekjent.
Viktig! Når du starter dating en jente, du, selvfølgelig, vi ønsker å se bra ut i øynene hennes. Tilstedeværelsen av felles interesser - en god start for å snakke, og likevel la alt du sier er sant. Ikke lat som du er glad i musikk, kan du ikke stå eller elsker impresjonistisk hvis huhlyly bare hvem disse er. Ærlighet er den beste politikken ennå, og det vil spare deg fra mange ubehagelige øyeblikk hvis din bekjent vil fortsette.  
Hvordan lære å kysse?
 I en viss alder før noen (kjæresten) og enhver mann (jente) kvinne spørsmålet - "Hvordan lære å kysse? "Og ikke bare dette, er det også følgende:" Vel, hvis jeg kan kysse? "" Som eller hvordan jeg kysse min partner? "Problemet er at hvis det elsket man ønsker å lære å kysse, ingen kan hjelpe. Denne artikkelen vil diskutere lidenskapelig kyss mellom en mann og en kvinne.
 1. Først av alt likte den personen du ønsker å finne, som ham, og kysse allerede bekrefte alt dette, det er derfor det er der og kysser til mannen og kvinnen kunne bringe hverandre gjensidig sympati. Det vil si, vi forutsetter at du allerede har på skilt hyggelig mann med hvem du regelmessig bachytesya. Gå til neste fase
 2. At du bachytesya og varsel som omfavner hverandre eller "tilfeldigvis" touch til hverandre (ikke trene hjemme før møtet tomater - det er dumt, fordi vi alle begynte å øve kyssing lære deg bare din erfaring, tror ikke " pop "uttalelser av glossy magasiner trening kyss på grønnsaker, frukt, etc. - det er alt tull)!
 Hvis du er en mann (gutt), ta initiativ i sine hender og kysse sin jente akkurat når du vil - (! Ikke brems) akkurat i dette øyeblikk Bare ta dine lepper og forsiktig berøre deres lepper jente likte deg, trekk det forsiktig språk og trykk på språket gradvis endre posisjonen potrytes neser. To av disse tre kyss og du er nesten mester. Standard Forbehold hjerne gutta som hun ikke forsto, kastet ut, sint, osv - Tull! Hun selv dette så bra som du vil, og finne det til deg sin oppførsel:
 1. Det snakker til deg forsiktig slikker leppene - slik at du ønsker å kysse
 2. Når du går rundt i parken eller hvor som helst tilbringe tid sammen - det tok armene i hendene og forsiktig gnir - så den er klar for enda mer enn et kyss.
 Prøve, praksis har erfaring. For du ingen vil gjøre, bare du! Jeg forsikrer deg, det er utrolig fint for begge parter, og generelt, som de gamle sa: "Kysser - Massasje for hjerte" og det er sant!
 Hvis du er en kvinne (jente) så bare la fyren (bare du liker) til alle de ovennevnte manipulasjoner deg (bare ikke la mer, er det nødvendig å kontrollere hvorvidt han den som passer deg) Hvis det er beskjedne, i noen tilfeller kan ta initiativ i sine hender og kysse en fyr først, og etter forsiktig forklare ham at han var "hemmet" og du tok initiativet i hendene, at han ikke hadde tenkt på deg at du er en jente på Easy Virtue (som ofte er men hovedsakelig i de fattige gutta)
 Og den beste måten - til alle gutter og jenter har lært om denne artikkelen, forestill deg at alle jentene vil være mer forståelse og noen ganger samoynytsyatyvnыmy og smartere og mer gutta vil ta initiativ i sine hender, deler denne artikkelen med dine venner, venner med din fremtid lidenskap, vil de forstå deg. Kan du forestille deg hva som vil bli verdens?
 Viktigst, husk at læring ikke kysser ikke på artikler og tomater, og personlig erfaring
 Lykke til!  
Alt i livet er tilbake - Boomerang Prinsipp!
 De sier at livet vårt er uforutsigbar, men bør finne tid til å se på situasjonen, som du vet, alt i den er koblet sammen. Selv om noen ganger denne sammenheng er helt klart, er det ikke så lett å se, noen ganger trenger vi bare utseende - alt på et øyeblikk. Spesielt dette faktum tydelig i den såkalte boomerang effekt. På det, er jeg sikker på at mange har hørt, men at svært få mennesker på alvor.
 Hva er effekten av en boomerang?
 Hva boomerang sannsynligvis kjent for alle. Dette kaster verktøy som har evnen til å snu flyr litt avstand. Interessant, er den samme effekten manifestert i våre liv hele tiden i våre handlinger, tanker og følelser. Dette forteller oss litt la allegorisk, gamle ordtak, det samme "det du sår - det du sår" og noen sitater fra Bibelen. Disse setningene ulykke sneket seg inn i våre liv: de foreslår til oss de riktige beslutningene.


Alt i livet er tilbake - Boomerang Prinsipp!


 Hva er den samme boomerang effekt? Sin essens er at alle kaster hver dag dusinvis av boomeranger. Dette er - hans ord snakket med noen, hans handlinger, sine tanker og følelser. Og de kommer tilbake, noen ganger deres retur er flere ganger sterkere. Det antas at de "tilbake tre ganger," men det er litt av en subjektiv vurdering. Men i det minste at du sender til hele verden, i våre liv alltid kommer tilbake, og i dag eller et år - ikke så viktig.
 Se og se om du sender noe gledelig i universet, vel, du får noe godt snart, om materielle eller åndelige fordeler. Hvis du sendte en boomerang - er det sinne, bitterhet, dårlig handling, stygge ord, som ble rammet av en annen persons følelser, så forventer blokkert.
 Som det viser seg, dette lov?
 Tenk deg: du gå ned gaten og nedover veien en mann gled og ser ut til å skade sin etappe. Nå kan du komme forbi: generelt, er det lite sannsynlig at du noe dårlig skjer i livet. Men etter en tid, kan du også trenger hjelp, og deretter nektet mange. Du kan ikke engang binde situasjonen seg imellom, fordi folk på vei ned, og du sier, ble arrestert for en måned lønn. Men i det første tilfellet, trenger du ikke bryr gått, og den andre - pasning fra kjente vare på problemet.
 Hvis du hjelpe mennesker, kan det godt være forventet fra hvor som helst. Det er viktig å ikke fokusere bare på forventning om "award", tilbake boomerang.
Alt i livet er tilbake - Boomerang Prinsipp!
 På dette emnet, en amerikansk forfatter (Joe Vitale - Joe Vitale er en meget interessant historie om sin egen Generelt, i sin bok skriver han at forstå hvis noe du ønsker å få det du trenger å lære å gi og beskrevet et slikt tilfelle: i.. fortiden, det var en forferdelig situasjon når han hadde ingen penger. I morgen skulle han til butikken, de 4 dollar, klarte han å skrape sammen hjemme, akkurat nok melk og brød. Utsiktene var ikke.
 I desperasjon, gikk han for å kjøpe mat, men i krysset så enda mer dystert bilde av livet: mann, kone og barn, sliten, sto på sidelinjen med en liten plakat, som oppgir at de har ingen penger, ingen jobb, ingen hjemme (det var vanskelige tider i landet), og de ber om hjelp selv. Familien til ingen montert ikke forstyrre.
 Forfatteren opplevde svært blandede følelser. Han selv nesten en truet sult, men ser ulykkelig familie med et barn slo ham dypt, noen i livet mer heldig. Han ga halvparten av pengene far, dermed var han bare brød.
 Retur hjem fra butikken, la han merke til noe valyavsheesya på jorden. Det var $ 20.
 Historien er meget imponerende, og han - ikke fiksjon. Siden da, forfatteren tenkt på loven boomerang bruker det for hans fordel og han lærer andre.
 Det er viktig å forstå at loven ikke fungerer med matematisk presisjon. Tyven kan bli drept - han trenger ikke bare stjele noe. Killer kan leve et langt liv på 100 år, mens å være fattig, avvist og dypt ulykkelig. Sannferdig ett, foretrekker god - bli bra, jeg liker det onde - få trøbbel. Deretter returnere boomerang kan både umiddelbart og i løpet av årene. Det er viktig å forstå, og hvis du gjør det bra, og når noen gjør dårlig.
 Et annet interessant faktum er at "return" vilje, mest sannsynlig fra en annen person, under andre omstendigheter. Dette er en stor syklus av universet, den perfekte gave av liv og bør opprettholdes på en god måte.
 For å bruke boomerang effekt i deres favør?
Alt i livet er tilbake - Boomerang Prinsipp!
 Klar over eksistensen av en slik fantastisk lov, er det vanskelig å holde seg borte fra å prøve. Selv om du er et menneske liv er likegyldig, ufølsom og beregnende, kan vi utføre gode gjerninger til fordel, fordi du får en god back. Og hvis du er en god person og responsive, vil det være dobbelt så morsomt å gjøre godt mot andre.
 For å forstå hva som mangler dine gjerninger, analysere sine liv. Hva du mangler i hvilket felt du ikke har lykke? Hvis du ikke elsker - kanskje du var noen nedodaly? Ingen penger - kanskje noe var rart? Ingen helse - må kanskje hjelpe noen gjenopprette? Minst moralsk sende en mann til utvinning regelen går noe sånt som dette: ". Det du ikke får, fordi du nektet å noen" Igjen, husk at forholdet kan være skjult.
 En mer enkel formulering: "Hva vil du for deg selv og la folk!" Det er lettere å finne et forhold. Gjøre gode ting hver dag. Og resultatene, tro meg, vil ikke fortsette å komme.  
Яндекс.Метрика