Hva man ringer ikke: en rekke alternativer
 I går forholdet til Knight besto beste, og nå telefonen sta stille. Spørsmålet om hvorfor man ikke ringer, bekymret minst en gang i livet ditt, kanskje, noen kvinne. Mange mennesker vet hvor smertefullt venter når hver samtale er ledsaget av en hyggelig skjelve. Hvor trist skuffelse når den andre enden ikke er oppdaget mannen hvis stemme så ønsket å høre! Årsakene til dette fenomen, er det mange. Vi foreslår å håndtere de mest vanlige.
 Og hva er problemet?
 Ikke glem at menn vanligvis ikke anser det viktige telefonsamtaler og bare liker ikke lang telefon skravling. Det er derfor de kaller med samme frekvens som ville være kvinner. I tillegg til menn er vanskelig å forstå hvorfor kvinner betaler en verdi av telefonsamtaler. Mann absolutt ingen baktanke ikke inn, og har hid jente bilde og kom opp med flere årsaker til denne atferden.
 Ingen grunn til å bli opprørt!
 Ved inngangen til fravær av relasjoner Call of sympati som viste menn er svært enkel. Noen unge mennesker rett og slett ikke kan forestille seg hva du kan snakke i telefonen (dette er veldig viktig for menn beskjedne og ikke veldig snakkesalig).
 Ofte menn likestille en telefonsamtale til en invitasjon til å besøke. En fyr kan ikke være banal penger til å oppføre en jente i en kafé eller restaurant. Noen lang sliter med tvil om eller ikke hun vil avvise deres frieri.
 Blant årsakene til den etterlengtede samtalen kan være noen tekniske problemer. Kanskje det har gått tapt eller ødelagt telefonnummer eller slettet ved et uhell kontakter fra boken? Eller i byen der den ble sendt, dårlige fangster mobil kommunikasjon? I mellomtiden, etter to eller tre uker, og Knight har ikke bestemt seg for å få den ettertraktede nummer. I dette tilfellet, kan du prøve å finne en kjær gjennom sosiale nettverk, send en e-post til e-postadressen, men heller for å møte ham og plassere alt på sin plass. Dersom møte ung mann uttrykker interesse i forholdet, den beste måten - glemme det og finne en verdig kandidat for alvorlige forhold.
 Ikke ringer, ikke villig
 Så folk sluttet å ringe. Dessverre, ofte grunnen til det er nettopp uvilje mot å fortsette forholdet. Hvis en ung person er fortsatt jevnlig svare på samtaler og selv kalte seg selv et par ganger, betyr det ikke at han var seriøst interessert. Det skjer så, at hun rett og slett ikke liker mannen.
 En annen (veldig vanlig!) Grunnen til fraværet av den ønskede telefonsamtale kan være at folk langt og lykkelig gift og starte et nytt forhold til hans umiddelbare planer er ikke inkludert. Av denne grunn er det ikke oppmuntrende anrop selv den mest sympatiske siste bekjent.
 Man ringer ikke etter en stormfull møte med fortsettelsen? Ofte er dette fordi målet lykkes oppnådd og den videre utvikling av relasjoner kan ikke engang drømme om. Prøv å ringe ham selv. Hvis gentleman begynner å komme opp med ulike unnskyldninger og frata ubestemt tid dato, er konklusjonen hensiktsmessig.
 Litt trist notater
 Noen ganger folk ikke besvarer anropet, henge opp ganske travelt eller stadig avbryter samtalen for ham sympatisk kvinne, og fortsette videre kommunikasjon med henne noe ønske. Ofte gjør fyren ikke ringe til en del med jenta, forårsaker hennes store lidelse slik oppførsel. Det hender også at folk er iboende konvensjonell manipulator, tidvis selger og dukker opp igjen.
 I alle fall ikke bekymre deg, gjør selvpiskingen og byggingen av de mest usannsynlige forutsetninger, hvorfor ikke ring. Ta vare på deg selv og dine nerver.  
Hva skjuler deg fra kjæresten din?
 Hver av menn, gutter, gutter gang støtt på et lignende problem. Så la oss se hva som fortsatt gjemmer kjæresten din? Vel først, la oss starte med det faktum hvor det er slike meninger. La oss bare si vet hvor hans føtter vokser.
 Når hennes telefonen ringer du gjøre det? Det er riktig, kan du prøve å videresende det til å se, og hvem det er som ringer?! På den ene siden er det som paranoia, men så hvis du fortsatt ser på telefonen, så det er en grunn, og jeg vil ikke si det er sjalusi, så, for eksempel, uvilje mot å bli lurt når du uten å vite det, ikke innser forvente når endelig det skjer, og det vil ringe en annen mann. Så hvordan jenter skjule sin kommunikasjon med andre menn bak ryggen din?

 For eksempel:
 Først - Noen registrert i andres telefon (mannlige rom) under et kvinnelig navn!
 Sekund - jeg fortelle deg at å gå en tur med en venn (E), kan det også være alt rent!
 Tredje - Bursdager og klubber der menn er planlagt, vel her du vet, alkohol, løshet, etc. Og du rack hjernen din - hva skjer?
 Og for det fjerde - en tur ut av byen med venner uten deg, slik at du, i hennes mening er det ikke interessant som på bursdager!
 Jeg vil ikke si at vi ikke skal stole på, men bekrefter nødvendig. Du ønsker ikke å gå med horn. Til slutt tror jeg at alle hendelser du må delta sammen, eller ikke å gå til dem i det hele tatt, tross alt - viktigst bursdag eller forhold? Det kan være noe, men du selv potrepyte nerver, det du vil? Med meg dette skjedde, så jeg har en idé om hva jeg sier! I mitt tilfelle hadde jeg ikke eksisterer for hennes nye venner, så gjør dine konklusjoner.
 Lykke til!  
Hva menn liker

 Alle har lenge visst at representanter for den sterke omgangene se ut. Hva menn liker mer spesifikk? La oss prøve å finne ut.
 Det alle mennesker, spesielt, liker å vurdere kroppen av kvinner. Og de anser det som kan overalt: på plakater, i blader, og på strendene. De setter pris på det, definere og beundre. By the way, ifølge en studie fant forskerne at de fleste menn foretrekker kvinner med en perfekt figur bare på å tilfredsstille sine seksuelle lyster. Men for et seriøst forhold ideelle figuren ville være utilstrekkelig. Også kvinner bør ta hensyn til stemmen hans. Tross alt, bør det være myk, mild, uten en skygge av trussel. Bare en slik stemme for å tiltrekke seg mannlige oppmerksomhet til seg selv. I tillegg bør alle kvinner være i stand til å presentere seg selv.

 Hva er mer som menn? Menn, selvfølgelig, som aktiv partner fordi kvinner som vet å gi glede og overraskelse, kan ikke bekymre seg om svik mot hennes ektemann eller kjæreste.
 Også, menn som kvinner som har egenskaper som tillit, intelligens, styrke og skjønnhet. Tross alt, selvsikker og intelligent kvinne - en kvinne som alltid vet hva han vil. I tillegg er det denne kvinnen kan tilfredsstille sin mann.
 Det bør bemerkes at menn liker kvinner naturlig duft. Så ingen kvinne hell over parfyme flaske, vil det være bare noen få dråper. Som for antrekk, de fleste menn synes kvinner attraktive og sexy når hun er kledd i svart, rødt eller hvite kjortler.
 Menn liker virkelig leker. Dette spiller ingen rolle hva de er. Observere glede med som pave kjøpe leker for barna sine. Mange av dem innrømmer at de selv er glad for å spille med dem. Og, selvfølgelig, menn liker dataspill, og ledsaget av ulike animasjoner, skuddvekslinger og hindringer.
 Menn elsker når deres ros. For alt som ikke var. Jeg forberedte dem for deres egen middag, og hans handlinger, og hans skjønnhet og sitt mot. Så hva du vil!
 Nå vet du hva menn liker.  
Hvorfor forråde menn gjør?I kjærlighet ved aldersbegrensningen ikke eksisterer. Til tross for sin alder, kjønn og status for menn avslører sine følelser for kvinner er ganske mangfoldig. Sosiologer har vist at mer enn halvparten av den mannlige befolkningen utro mot sine koner. I den vakre halvparten er det bare ett spørsmål: "Hvorfor gjorde han forråde meg? ".

De viktigste årsakene til mannlig utroskap ikke er for liten. Selv den mest kjærlige par, hvor sterk kjærligheten kan prøve forræderi på grunn av det mannlige blikket vil ikke gå å endre utseendet og oppførselen hans kone, å leve med i mange år. Nesten hver gift kvinne, som bor i et lite antall år gift, ikke lenger se etter seg selv så grundig som til ekteskap. De tror at folk på dem er ikke mye her å bo, og de trenger ikke bekymre seg for.
Selv bohotvoryt og kjærlig ektemann, bare kjærlige øyne. Hver dag, din eneste omgir et stort antall godt preparerte og vakre kvinner, som er vanligvis menn ikke forakter øynene. Ikke langt unna den dagen da han vil være en av deres interesse og ikke profesjonell. Da vanligvis være en bedrifts part eller hjort og mer. Pair et glass champagne overflødig det inntrufne og forlegenhet, og straks det er en uttalelse: «Hvorfor er ikke jeg endre? Det er dannet riktig tidspunkt for forræderi. " Hans kone var ikke ute etter det attraktivt, i motsetning til en ny lidenskap.
En kvinne kan noen ganger presse mannen og den aktuelle forræderi. Man kan lære om "gå på side" og bare hevn. Dette svik vil ikke bety noe for ham. Hvorfor? Og som han gjør det ut fra et ønske pozlyty din favoritt og gjør det ikke se på den andre sterkere sex.
Men ikke alt er alltid feil av kvinner. Nesten hver mann ikke glipp av en sjanse til å endre sin kone hvis pidvernulysya slike tilfeller - er også bevist av sosiologer. Hvis en mann ikke endre én kvinne for livet, så dette er ikke normen, men en anomali.
Mannen er den biologiske skapelse, og deretter sosialt. Ofte den mannlige befolkningen og stikke seg flørte kvinner, og ofte er svært påtrengende. De ønsker å bli beundret dem og kastet dem erfarne utsikt.
Menn, som kvinner elsker å kle fin og trendy, dyr parfyme og brukes i noen omsorg for seg selv, så de pålagt seg kvinner, og menn betyr ikke at de nekter. Somehow, i de fleste tilfeller viser det seg at folk bare ikke kan motstå fristelsen, selv om han beklaget sin gjerning.
Mange menn forråde hennes elsker for tvisten. Dette beviser hans venner at han var en full mann. Men gjør bare hjelpeløse menn. Ikke sjelden de mest ærlige og kjærlige menn er i familier med flere prynyzhennыm stilling mot sin kone, slik at hun har erstattet familiens overhode. Bare på siden av mannen vil være i stand til å gjenopprette tilliten.  
Яндекс.Метрика