Hvordan bryte en mann
 De fleste kvinner vet hva en fantastisk sex kan skje hvis folk vil lide. Metoder for eksitasjon er ingen hemmelighet, men å bruke dem kan ikke alle. Hvordan bryte en mann å nå fontenen av lidenskap? Det kan forstyrre ikke bare utad, men også milde ord, en fin touch. Vurdere hvordan en kvinne skal oppføre seg, hva de skal kle seg, hvordan å gjette ønsket av mannen.

 Hvordan bør se å bryte en mann


 Først, er det anbefalt å ta hensyn til din figur type, men bare etter et alternativ for å velge klær. Når du velger garderobe, husk at det skal skjule figur feil og vise sine fordeler. Derfor er det ønskelig å kjenne dem.
 Kvinner sex'm sikker på at du kan bryte en mann ved hjelp av nakenhet. Men dette er vrangforestilling ikke veldig sant. Faktisk er den mest spennende er halv naken jente, er det mer ønskelig. Den mest sexy for en sterk halvparten av menneskeheten er at hun kler. Så hvis du tenker, hva om en mann ikke er brutt, er det anbefalt å lære sexy shoot av seg klærne, slik som dans foran sin mann.

 Hva du skal gjøre for å bryte mannen Breaking hennes mann kan bare hvis partneren hun ønsker det. Av denne grunn, bør du stemme på forhånd forspill og den påfølgende intim nærhet. En mann skal forstå at favoritt ønsker sex. Dessuten er det ikke nødvendig å si noe, vil han forstå alt uten ord. Dette vil hjelpe ham en kvinnes oppførsel: kattebevegelser, glatt gangart langsomme, trege lidenskapelig utsikt.

 Hvis paret fortsatt snakke, er det lurt å snakke med eksterne tråder. Og ord er ikke viktig, det viktigste er hvordan de portrettert. Konen må møte lav stemme med en liten gispe. Som et resultat, er spørsmålet: vil hvor raskt bryte en mann forsvinner så kjapt som instinktene råde over grunn.
 På tidspunktet for samleie dame skal være svært nær sin andre halvdel, den såkalte intimområdet. Han må føle og høre henne puste, inhalerer duften av parfyme og kropp. Kvinnen skal jevnlig kaste utsikt lysken hennes ektemann. Dette spillet visuell interesse og det glade.

 Breaking mann: hvordan å gjette hans ønske


 Å lære å kalle en mann ønsker, noen kvinner foretrekker å se spesialpedagogiske filmer kalt som menneske bryte denne videoen du kan se, for eksempel, på internett eller kjøpes i butikken.
 Det er noen spennende tiltak som bør vite hver kvinne som ønsker å seksuelt opphisse hennes ektemann.
 •  Spontanitet er alltid bekymret mann. Derfor forførelse bør være uforutsette og uventede.

 •  Initiativ kvinnelige føre noe menneske. Minst noen ganger, for å behage menn, blir de oppfordret til å initiere sex.

 •  Ønsket av den elskede kan forstyrre mann. Så, ikke skjule deres begjær og lidenskap.

 •  Poluobnazhennost for en sterk halvparten av menneskeheten mye erotychnishe enn absolutte nakenhet. Min mann liker å kle av seg sin partner, så må du la den til ham.

 •  Whisper får menn, spesielt hvis damen "maler" i øret hans med en liten gispe.

 •  En kvinne bør lære å forstå hennes mann føler hans ønske om å vite hvordan han vil reagere på visse hengivenhet. Og det er know må stadig eksperimentere, prøve noe nytt, perfeksjonert kunsten å forføre.  
  Hvordan å holde en mannlig Scorpio?
   Mann Scorpio - en ekte mysterium. Han er på ingen hast med å dele sine tanker og følelser, i stand til å føle alle veldig intenst. Denne mannen sjalu, emosjonell, følsom ikke akseptere noen ord som en fornærmelse og setter pris på sin uavhengighet. Skorpionen vil du for kresen, men han tror ikke at bør holde nervene. Det er umulig å jukse ham forgjeves gjøre komplimenter. Du føler at det er nødvendig å holde en mannlig Scorpio? Vi bestemte oss for at han hadde planer om å forlate deg? Du trodde at din favoritt for kaldt og harde? For å starte, kan du prøve å finne ut om din sanne Scorpio kommer til å bryte av relasjoner. Deretter gå videre til vanskelige arbeidet: ryddig "skleyvayte" union, kan du prøve å bringe kommunikasjon til et nytt nivå, gi dem friske og skape interesse i Skorpionen. Du må overraske og tegne det på nytt, ellers ingenting skjer. Følg råd og ikke glem de karakteristiske trekk ved den Scorpion-mann, så vil du kunne få det tilbake.
   Vil han gå? Av oppførselen til mannlig Scorpio
  De fleste kvinner elsker hos menn Skorpioner begynner å få panikk forgjeves. De tror at elsket ikke bare bestemte seg for å kaste dem, og er bokstavelig talt klar til å ødelegge dem. Han mistet respekt, verne relasjoner demonstrerer grusomhet og likegyldighet Som et resultat, kan du tror at Scorpion ikke kan stoppe. Faktisk er nødvendig for å fastslå den sanne holdning til mannlig Scorpio. Det er mulig at det er ikke i ånden, så frekk til deg. Og det er ikke til å gå. Derfor er det viktig å vurdere noen av funksjonene i menn i denne dyrekretsen.
  1.  Stillhet og apati. Inntil nylig du snakket en lang tid med sine kjære, glad for å dele nyheten, og nå du Scorpion dreper sin taushet og svar på alle spørsmålene i enstavelsesord? Dette er ikke et tegn på sin intensjon om å slutte deg. Kanskje han har noen hastesaker, de problemene den tar sikte på å oppnå en ny topp. Det er best å ikke stille spørsmål ved det og ikke vise bildet. Snarere er det rett og slett ikke for deg.
    Uhøflighet. Mann Scorpio nok en gang treffer deg grusomhet, hardhet, frekk kommentarer? Du fornærmet sikker på at det ikke har falt ut av kjærlighet, spesielt ønsker å ydmyke deg? Prøver å tilpasse seg den særegne atferd Scorpio. Han sannsynligvis ikke ønsker å fornærme deg, si hva han mener. Denne mannen er i stand til å demonstrere at mirakler taktløshet og stivhet. Slike oppførsel - hans element. Gjør vidtrekkende konklusjoner bør ikke være.
    Snike. Du merker at din kjære en ofte diskuterer noe, holder poster, korrespondanse, som arbeider med noe viktig og ansvarlig. Han nekter å tilegne deg sine hemmeligheter. Dette er ikke en grunn til å mistenke en mannlig Scorpio i ønsket om å forlate. Han handler alltid selvstendig, ofte i hemmelighet foretrekker å personlig løse problemet.
    Sjalu og mistenksom. Seeing uberettiget flash av sjalusi mannlig Scorpio, ikke rush opprørt. Selv om hans oppførsel virker helt utilstrekkelig situasjon, ikke bekymre deg og tror at han bevisst bestemte seg for å sette deg i konflikt, deretter bryte av relasjoner. Dette er mulig. Men med Scorpio. Din favoritt eksplosiv i det hele tatt, overraskende lidenskapelig og vilt sjalu. Du visste ikke? Det ble tidligere skjult. Som mange andre trekk av Scorpio. Du vil gradvis bli kjent med dem. Det viktigste - ikke bli skremt.
    Kjærlighet i masken. Mann Skorpionen liker å ha på seg en maske. Selv om du allerede føler at du begynte å danne mellom tillitsfullt forhold, er partneren din helt åpen for deg. I andre Scorpio ideen om tillit. Han ønsker ikke å la noen inn i sin indre verden, men til elskede kvinnen er klar for å løfte sløret litt. Men bare litt. Du må kanskje løse det å holde en mannlig Scorpio, hvis han tenker om avskjed.
   Du vurdert inkonsekvens og tilbakeholdenhet mannlig Scorpio, vet du at det kan være grusom uten grunn. Tvil forbli? Du fortsetter å føle at atferden har endret seg altfor dramatisk lover, beveger han seg bort fra deg? Eller han har direkte informert deg om at du går? Da må vi ta konkrete skritt for å gjenopprette sin mann, Scorpio forståelse. Og nærmere hans ideelle kvinne.
    Hvordan å holde en mannlig Scorpio? Nyanser av tilnærmingen
   Følg råd og alltid holde originalitet av natur Scorpio mannlig holde den ved siden av ham. Det kan presse, det bør ikke prøve å mykne. Contra krangler, scener og trusler. Kanskje forholdet vil måtte starte fra scratch. Hva bør være i henhold til Scorpio mannsideal kvinne?
   1.  Behersket og viljesterk. En slik kvinne er i stand til å få respekt fra Scorpio. La ham få tid til å erklære henne en pause, spiller det ingen rolle. Din mann Scorpio ganske objektiv, i stand til å tenke rasjonelt i alle situasjoner for å vurdere balansen. Demonstrere karakterstyrke. Din reaksjon er bundet til å skape bekymring i Skorpionen.
     En mystisk. Du hørte fra mannen-skorpion han kommer? Være tilbakeholdenhet. Kjæresten din bør ikke tro at du er helt likegyldig. Det vil ikke være galt å fortelle ham om dine følelser. Men ikke fortsette som normalt uten anstrengende hans skandale tårer overtalelse. Denne atferden bare mannlige Scorpio razdrazhyt. Vis sjelden fatningen. La din valgte forbli spørsmål til deg, at han vil tenke på hvorfor du er så forståelsesfull. Engasjere ham.
     Perfekt. Mens mellom deg sviktet skjebnesvangre samtalen, har Scorpio ikke annonsert avgang, har du en god sjanse til å prøve å endre sin holdning gradvis. Forvandlet. Minyaytesya ikke redd for å utvikle seg raskt og uventet. Man-Scorpion bør involvere mystiske endringer. Være uavhengig og milde, attraktiv og rimelig fristelsen til å følge en samtale, la oss tips, overraskelse nøyaktig dommer. Gjenoppbygg på farten. Selv om morgen gjør din Scorpio ikke kjenner deg, det er bare den beste.
     Independent. Vi bestemte oss for å holde en mannlig Scorpio? Kast taktikk helt hengivne kvinner bundet og lydig. Du må skillfully kombinere troskap av kjærlighet med en uavhengig og stolt temperament. Fullt "manuelt" kvinne er sikker på å bli den Scorpion interessant. Fortelle ham at du "ikke kan leve uten det" - en svært dårlig alternativ. Avstå fra slike innleggelser, selv om det er sant.
     Uforutsigbar. Prøve å vise at du virkelig kan være annerledes. Synes du det er viktig at oppførsel som mannen som Scorpio. Men du tar feil, forårsaker sin misnøye. Som alltid er det heller ikke nødvendig. Tillat deg selv noen ganger overraske ham med hans dristige påstand, uenighet ønske om å bo enkelt. Han er nær, han ser du noe lignende. Og transformasjon vil forklare. Du gjorde ikke prøve alle midler for å beholde den, du bare uforutsigbar. Scorpion vil ikke bli lei deg, og det er fint.
    Ta hensyn til én ting: observert at mannlige Skorpioner har en tendens til svindel. Din kjæreste kan bare spille separasjon, kjøling relasjoner. Dermed han søker du sjekke for styrke, evaluere din oppførsel i en kritisk situasjon, "vurdere nærmere." Din oppgave - å vise sitt beste. Og ikke bli fornærmet. Når du elsker er en mannlig Scorpio, er å venne seg til hans personlighet. Så hold vil det være mye enklere.  
  Яндекс.Метрика