Hvordan bli kjent med en utlending
 De fleste utenlandske menn ønsker å møte, eller selv ta en kone Slavyanki. Det antas at den russiske, hviterussiske og ukrainske - de mest egnede kandidater til familielivet. Men de fleste jenter har en tendens til å starte dating, å tro at de er rike og gi et "eventyr" liv. I tillegg er et system for juks godtroende utlendinger.
 Hvordan bli kjent med en utlending? For eksempel, over Internett.

 Her er noen bøker og adresser vil være svært nyttig.
 "101 Rådet som å gifte seg med en utlending" er en praktisk guide. "Gifte utlandet" - råd for de som ønsker å gifte seg med en representant for et annet land. "Konseptet utenlandske forlovede søke på nettet" - en guide for å finne mannen på internett. «Ladyfromrussia.com» nettsted som lærer hvordan du kan lære å kommunisere og ikke bli bedratt.
 «Well.Com.ru», magasin der om livet til utlendinger liker å kjenne dem og andre tips. Blant utenlandske nettsteder kan noteres: Match.com, Friend, Chemistry.com og e-Nahmopu.som.
 Det handler om hvordan du kan gjøre et godt bilde, stille spørsmål i korrespondanse, og hvordan å gjenkjenne en rogue voldtektsforbryter eller ikke å gifte seg med en utlending, hvorfor ikke å reise utenlands, og mer.
 Ifølge statistikk, de fleste kvinner bare gå til Tyskland. Det antas at tyskerne, overraskende, meget lik den Slaverne. De søker å trøste familien, tilbringe tid med en flaske øl og elsker fotball. Italienske menn også er populære, de er romantiske og sjenerøs. Til tross for at spanjolene elsker å flørte hvis forelsket, er det alvorlig. Britiske menn respektere tradisjoner og nøye behandle minnet om sine forfedre. Hver nasjon har sin egen tilnærming.  
Tips for kvinner som søker menn utlending
 Så hvis du bestemmer deg for å se etter en brud blant "fremmed prins", så mitt råd er sterkt nødvendig !! Disse rådene er direkte relatert til din egen sikkerhet og muligens liv !!
 Hvis du bestemmer deg for å starte søket etter en datingside, velg det nøye. Se informasjonen den testet alle mulige og ikke mulige formamy.Sovetuyu ikke svare på brevene om de er i ferd med dette formatet:
 1) "Jeg så på profilen din, og du likte meg." Nesten alltid dette brevet høstes for alle kvinner, ville den starte en korrespondanse !! Husk dette !! Hvis en mann ikke nevne ditt navn eller bokstav du ikke finner noe annet enn: vakre, søte, vakre øyne, osv !! Du skal se at dette ikke er et brev mal !! Hva det er adressert til deg at det er spesifisert din øyenfarge, ditt navn generelt noe din. Husk at de fleste kjeltringer og elskere seksuelle opplevelser ved hjelp av disse malene for alle kvinner å få dem interessert.

 2) Som er det nødvendig å se på mannen som i den første eller andre brev ber innboksen eller msn !! Vel, selvfølgelig du ikke bør gi ditt telefonnummer og bostedsadresse den mer !!!
 3) Tenk på det så mye hvis folk kategorisk nekter å møte ditt land !! Det sier mye !! Ikke stol på denne mannen og hvem vet hva som venter deg alene med ham!? Hvis du bestemmer deg for å reise, ta vare på deres sikkerhet !! Få en omvisning og leve på et hotell !! Ellers risikerer du å bli en slave !! Det kan ta dine penger og pass !! Og sørg for å lære språket i det landet som samlet seg for å gå !! Ellers kan du også be om hjelp kan ikke !!
 4) Det bør heller glede oss over at gamle macho, i det første brevet inviterer deg til deg selv, og tilbyr all lønn og lover paradis !! Eller klar til å komme til deg, ikke snakke med deg !! Husk at i de fleste av de eldre i sin pensjonisttilværelse har råd til å reise til et annet land. Men dette, vil han leve i deg og ingen gaver du får, være sikker !! Og ikke det faktum at han vil bruke minst en krone du !!
 Ikke gå til et møte i den visumfrie land, om deg, skal ingen vite !! Alltid vie sine venner og slektninger om sin avgang hvor du skal, og med hvem! Hvis folk kommer til deg, ikke nøl med å spørre hans pass og skilsmisse !! (Hvis skilt) Ellers faktum at hans kone venter hjemme !! Hvis en mann går til deg ikke nødvendigvis gi ham adressen din vil være nok hvis du bestiller et hotellrom !! Hvis du har barn, være hundre ganger mer våken !! Hvem ga deg en forsikring om at han ikke er pedofil !! ???
 Vær forsiktig, husk at du er en kvinne og du har mye mindre makt enn ham, så du bør ha flere triks !!  
Gift med en millionær: A Practical Guide
 La oss være ærlige: hver kvinne ønsker å gifte seg med en velstående mann. Selvfølgelig, dette er ikke alltid innhentes, og mange nekter formål er halvveis til henne. Men på andre måter, og nå sine bilder blinket på sidene til sladder. Hvis du ønsker å komme inn i denne klubben heldig? Så du trenger å lære å gifte seg med en millionær og utvikle sin egen strategi for "jakt".
 Hvor å bli kjent med objektet?
 Når Prince kan vises på døren av huset ditt, og si at det har mistet eller trenger din hjelp. Men sannsynligheten for at denne utviklingen er ubetydelig. Derfor bør du vurdere selv hvor du finner en millionær. Den enkleste alternativet - en dyr restaurant. Men vær forberedt på kostnadene neppe legge merke til deg på første gang og behandle lunsj. Planlegger et budsjett, vurderer disse kostnadene som en investering i din lys fremtid. Du vil ha flere dager for å besøke restauranten (og helst i løpet av en forretningslunsj) at under noen påskudd for å slå opp en bekjent nødvendig.
 Møt velstående forretningsmann kan være i elite idrettslag. Men i dette tilfellet, må kjøpe en billett, og dette er mer alvorlige anklager. Men i treningsklubben du har mulighet til å demonstrere sin form. Her interesse for din person nesten garantert.
 Fantastisk karriere
 Vakker alternativet - en jobb i selskapet som eier objektet. Du kan få selv de svært beskjeden posisjon, så lenge det lov til rett tid å komme inn i øyet som eier av selskapet. Hvis du er sikker i sin faglige kapasitet, kan du gå den andre veien: å gjøre en avtale for å "selv" og ber om at du flyttet til en mer seriøs og ansvarlig arbeid. Kanskje det er på tide effektiviteten av ditt arbeid til beste for selskapet vil hjelpe deg til å vinne den store sjefen.
 Alternative metoder
 Hvis du har identifisert et objekt, må du vite om det så mye som mulig. Og i særdeleshet - hans hobby og hvordan han tilbringer fritiden. Deretter har lest tonnevis av litteratur om dette temaet, snakke med spesialiserte fora og til slutt gjør det til en hobby "hans". Deretter møte med millionær vil være på messen eller konsert for å spille sin favorittlaget eller i noen coterie av samlere, hvor du har tid til å bli en mann.
 Ifølge psykologer
 Videre strategi avhenger av hva slags mann du har å gjøre. Autoritær "linjal" aldri tvile på seg selv og sine beslutninger og liker å leve på planen. Overraskelse noe som vil bringe et element av overraskelse i hans timeplan. Båret bort, flatere, men i alle fall ikke provosere sjalusi.
 Kreative "oppdagerne" gift med hans arbeid. Penger for dem er ikke så viktig som lykkes med sine ideer. Slike menn er likegyldige til status av ting og ikke mottagelig for standard metoder. De er tiltrukket av kvinner som er like opptatt og de elsker, ikke bare besøke spa og shopping.
 Denne typen nære kategori "skapere". Disse menneskene er i stand til, men å ekstravagante handlinger, de beregne på forhånd sine skritt er. Men penger og livet kan være helt likegyldig. En slik mann trenger en kvinne som ville bry seg om ham og beundret det han gjør.
 Det finnes regler for å være sant for noen av disse typene. Først av alt, ikke flatere altfor tydelig. Selv folk med høy selvtillit er klar over sine svakheter. Du kan ikke oppdage arroganse - ikke bare med ham, men også i forhold til andre mennesker, gjør det til et ubehagelig inntrykk.  
Gaver klassekamerat 8. mars
 Dame Spring festival årlig setter all innenlands
 menn (inkludert de svært unge) en vranglås problem: den velkommen? Du også tørke hodet og ikke
 kan finne ut hva du skal gi klassekamerat 8. mars? Vi kan hjelpe deg med å gjøre
 det riktige valget.
 Enkle og vinn-vinn-situasjon - blomster, søtsaker
 kosedyr. De liker jenter i alle aldre, og i valget mellom å gå galt
 ganske vanskelig. På slutten av våren blomsterbutikker tilbyr
 planter i potter, påskeliljer, hyasinter, krokus, som pleide å være behagelig for øyet
 lyse farger. Sammen med den originale postkort slik gave vil se veldig fint.

 Velge en gave i butikken


 Hvordan velge en gave klassekamerat hvis du ønsker å gi den
 noe nyttig? Skrivesaker nyttig for studenter i alle aldre, hvorfor ikke
 presentere dem på våren ferie? Vakker bokmerke i duett med uvanlig
 penn, søt karandashnytsa eller original fane for bøker
 suspensjon - ting som ikke vil samle støv tomgang.
 Ikke glem om de fine damene små tingene som mange
 menn vurdere ubrukelig tull. Suspensjon på telefonen, små bokser for smykker,
 speil, nøkkelringer og små figurer - detalj som smelter selv
 en utmerket kaldt hjerte. Små gaver juledekorasjoner og alltid
 hurrarop eier. Til tross for en alder av digital fotografering, fotoramme -
 god og billig gave 8. mars, er det mulig å legge delte et øyeblikksbilde.

 Forbered deg overraskelse


 Leter du etter en original gave? Du kan lage dine egne hender -
 det er ingenting galt med det. Tegn en interessant festlig vegg avis,
 dekorere sine applikasjoner, blomster eller boks av krepovoy papir, skrive tilbake
 levende poesi. Kortet er laget med sine egne hender, også egnet
 for en ferie. Det kan ikke bare tegne, men, for eksempel, for å dekorere
 Quilling blomster i engineering, mold leire eller butterdeig (forfatteren til
 fortsatt holder et postkort med roser nøye srysovannыmy oppnådd under
 andre klasse).
 Gaven av humor er hensiktsmessig ikke bare for den første av april - i
 Den internasjonale kvinnedagen vil også sette pris på den sanne verdi. En hånd
 klassekamerat humoristisk brev, som lister opp alle sine fordeler
 (Clever,
 gir trekke delt paier, gjør lese bøker og så videre).
 Mønster
 Du kan laste ned Internet eller kjøpe ferdig. Vennligst bestill i
 hvilken
 tildele den vakreste jenta i klassen, sjelen av selskapet eller dronning
 dansegulvet. Lag en pappmedalje for spesielle fortjenester eller skrive ned
 morsom
 sertifikat. Hvis en jente drømmer om en skjønnhetskonkurranse, vil gjøre
 Gave
 bånd med inskripsjonen "Miss Beauty (nåde, originalitet, vennlighet,
 alvorlighetsgrad) "- denne tittelen vil sannsynligvis odaryvaemoy smak.
 Hvis du ønsker å vite om din gave alle gratulere
 klassekamerat radiofavorittsanger. Dette kan gjøres anonymt, da
 Darkly hint om at mystisk beundrer godt du kjenner. Det eneste problemet
 på denne måten - å sørge for at hun er den rette tid til å lytte
 det rette øyeblikket.
 Som du ser, velge en gave til våren festival er ikke så
 vanskelig. Vi bare vise litt observasjon, fantasi og ønsker
 overrasket mann på ordentlig, og ikke for å gi den første tilgjengelige ting.
Яндекс.Метрика