Hvordan lage en fyr tilbudt å møte: Tips jenta forelsket
 Ofte forelsket i en jente plaget av spørsmålet: hvordan å lage en fyr tilbudt å møte. Dette spørsmålet er viktigere for henne enn alle de fremragende vitenskapelige spørsmål i universet og meningen med livet. Fordi i øyeblikket meningen med livet for jenter er en person er som hun er forelsket og ønsker noen oppmerksomhet så lidenskapelig.
 Selv om du tror du begrenset i omfang - det er tradisjonelt menn må ta de første viktige skritt for å møtes, for å ta over initiativet, og det gode og søker valgt, overvinne vanskeligheter - ikke hastverk med å gi opp. Trinn noe sikkert gjør, men hva hindrer deg forsiktig og subtilt presse en fyr så han gikk i riktig retning? Det er det samme! Her ingen hemmelige triks kan ikke gjøre. Ellers kan han aldri innse at hans lykke (det er deg) var så nære.
 Hvordan lage en fyr tilbudt å møte? Grunnprinsippet er enkel og genial. Du må oppføre seg slik at han følte det til deg bedre enn uten deg. Lag rundt en gunstig atmosfære for ham, for å gjøre ham en betinget refleks: Når du z'yavlyayeshsya, føler han mange og varierte positive følelser. Så han ønsker å være med deg så ofte som mulig, og kanskje ta den eneste riktige avgjørelsen - vil tilby deg å være kjæresten hans.
 •  Ta med din opptreden i en tilstand nær ideelle. Menn som først av alle øyne, har det lenge vært kjent. Og det første inntrykket - ekstern - mest. Som deg dette eller ikke, men gutta ser sannheten i første omgang i ansiktet og figuren av en jente, og deretter forstå at hennes karakter, intelligent, belest, interessant samtalepartner, og hun kan tilbringe tid med henne fascinerende. Så ryddig makeup, hår og generell grooming og hjelp du føler vakreste og innpode en følelse av andre.

 •  Bli kjent med hans smak, interesser og hobbyer. Toby viktig å interessere ham. Og folk er først og fremst interessert i dem og hva som er viktig for dem. Hvis du vil vite hvilken gruppe han hører at filmen ser slags sport involvert, vil du lett finne den samtaleemne med ham. Selvfølgelig, når du begynner å lytte til denne gruppen, vil du ikke nøle uttale navnene på solister og ikke altfor falshyvlyachy, synge sine største hits. Det samme gjelder for filmer, sport og andre interesser ham. Finn ut om alt dette som mulig.

 •  Zahoplyuysya snakke komplimenter. Men dette trenger ikke eksplisitt, ellers kan du komme inn i en vanskelig situasjon. Ikke "hvem du gode" og "kul frisyre", eller enda bedre - "Vel du gir! hvordan gjør du det? "(Snakker om akrobatikk eller vinne kamper i datamaskinen). Hohochy av hans vitser, spør hans råd om viktige saker tsikavsya hans mening - som er fullt stryke hans ego. Spesielt verdifulle er slike "stryke" når de hører alle hans venner.

 •  Snakker av venner. I sine omgivelser interessert. Og bringe positive anmeldelser. Hvis hans venner og andre mennesker er viktige for ham, vil si at du - kul jente, og en skatt, kan det være en kraftig stimulans til utvikling av ditt forhold til hans initiativ.

 •  Ikke vær påtrengende. Kontinuerlige positive følelser for kjedelig. Så etter en stund kan du gjøre for å midlertidig forsvinne. Denne enkle metoden er velkjent og fortsatt fungerer perfekt. Først zaynteresovыvaesh det omgir oppmerksomhet, omsorg og hyggelig atmosfære. Det blir brukt, avslappet, tenker at det vil vare evig, eller i hvert fall veldig, veldig lang tid. Men der var det. Du plutselig forsvant fra sine bosteder, har han ikke se deg der, der brukes til å se, kan ikke høre stemmen din, fordi du ikke ta opp. Z'yavlyayeshsya like plutselig som den forsvant. Dette er en hyggelig, vennlig, smilende og selvsikker som vanlig. Vage snakk om hastesaker plutselig slått deg, og som om ingenting hadde skjedd, fortsetter kommunikasjon. Hvis han hadde virkelig er interessert i deg, de vil ikke gjentas. Men hva kan han gjøre? Tross alt har han ingen rettigheter til deg. Dere bekjente. Det er det øyeblikket han innser at ønsker du var kjæresten hans.(Viktig ofte gjenta trikset med forsvinningen anbefales sterkt. Image uberegnelig og flyktige damer - ikke hva du trenger for å lage et seriøst forhold). 

 •  Det virker som du skal gratulerte? Han tilbød seg å møte deg, du er nå et par og du er i syvende himmel. Det er her den største faren ligger. Ikke rozslablyaysya lang. Mange vakre, smilende og skape luft, dessverre, på dette stadiet forvandlet til lunefull og evig misfornøyde damer og begynne å snakke veldig dårlig setning (for eksempel "det skal"). Men du flink - og ikke til å unngå disse feilene, ikke sant? Måten å bygge relasjoner, kan du bruke visdom sanne kjennere av mannlige psykologi - japansk geisha.

 •  Nå vet du hva du skal gjøre for å møte fyren som tilbys. Det er fortsatt den enkleste og likevel mest vanskelig: å handle. At handling, ikke å drømme, ser på det fra avstand og ikke tørre å selv komme nær. Dreaming er absolutt ikke dårlig, men for å oppnå målet ditt ikke nok.  
  Dette gjengjeldt kjærlighet: hvordan å la en mann som du elsker
   Livet - et stykke uforutsigbar, og ofte uforutsigbar skarp sving. Avskjed med elskeren, gjengjeldt kjærlighet mellom elskere uforutsette omstendigheter - slike bend kan permanent frata resten. Og hvis det skjedde, kunne stille spørsmålet, hvordan å la en mann som du elsker?
   Det ville synes at dette komplekset? Utgitt, leder av monster, gaver og brev ødelagt, telefonnumre og kontakter fjernet - vanligvis satt opp barrikader på alle sider og rolig. Og det var det - de vonde minnene ordne raid på feil tidspunkt, feie bort beskyttende strukturer på sin vei. Igjen begynner med mel.

   Hvor kommer smerte: beregne fiender


   Hvor kommer dette sjokkerende manglende evne til å fravriste kjærlighet med hjertesvikt? For det første, la oss holde vår egen revisjon i hodet og beregne alle de "kakerlakker" som kan leve der.

   Følelse av eierskap


   Uansett din situasjon, den første tingen å forstå denne mannen - ikke din eiendom. Du ikke kjøpe det i butikken, du trenger ikke ga ham for hans fødselsdag, trenger du ikke ha det i fullmakten sertifisert av en notarius. Det er gratis i sine valg, akkurat som deg. Prøv å forstå det. Og hvis situasjonen slik at vi sammen du og din kjære gjør noe for å endre dette - det er hans rett.

   Fornærmelse


   Ofte smerten av gjengjeldt kjærlighet førte til et kraftig harme. Du kan ha en sterk sak for kostnader til å være eller ikke i det hele tatt, men hvis det er en grunn til at du ikke er sammen, er det alltid fristelsen til å ta ansvar for det til en kjær og lider av misbruk. Men som sagt, en klassisk, kan bare fornærme de som ønsker å bli fornærmet.

   Forventninger og falske bilder


  Dette gjengjeldt kjærlighet: hvordan å la en mann som du elsker
   Hvor kommer en fornærmelse? Hva mater den? Dine uberettigede forventninger. Du møter mennesker, visse kvaliteter som erobre deg. Du falle forelsket i denne originale bildet og videre viser av natur eller pop ubehagelige forhold som du har liten bekymring. Du ser på din valgt gjennom prismet av et bilde som du ble forelsket, og deretter prøve å endre en levende person, justere den under den samme ideen dannet. Og når alt er ikke som du forventet, tro på en lys følelse kollapser som et korthus, og en følelse av at du jukset. Fri deg fra den byrden.

   Hvordan løse knuter: løse problemet


   Lider av gjengjeldt kjærlighet, du ubevisst redd for å bo alene, uelsket, ingen unødvendig. Tilstedeværelsen av din kjære er livsforsikring mot all motgang. Og du prøver å klandre din ex eller påståtte partner kopaetes i det siste, prøver å forstå årsakene til at den ikke med deg. Men én grunn - dine falske forhåpninger. Hvis du ikke kan gjøre deg glad og avslappet oppdraget for en annen mann, hvordan har du tenkt å skjenke det?
   En av de viktigste øyeblikkene i psykologi og forholdet problemer som å la den personen du elsker, tilgivelse og takknemlighet er.

   Øvelse tilgivelse


   Å gi slipp på en kjær, beklager for alle, hvorfor tror du han burde. Skriv ned på papiret alle sine klager og hevder det. Tenk deg å stå foran denne mannen og sakte gange listen, hvert element som sier noe sånt som: "Jeg tilgir deg for hva du ikke kan gjøre meg glad, så når jeg trengte det. Jeg forstår at du hadde grunn. Tilgi meg for hva som ikke forstår det. Jeg tilgir meg selv for å ha beskyldt deg i det. " Så gå på alle varer. Husk at å tilgi ham du tilgi deg selv for uoppfylte håp og misoppfatninger om ditt forhold og din fremtid.

   Øvelse takk


   Når du har tilgitt hennes elsker, lage en liste som du er takknemlig for ham. Igjen, forestill deg at du er sammen med ham og lese alt skrev. Ikke glem å takke ham for å ha frigjort plass for ekte kjærlighet og som ga deg muligheten til å lære å elske deg selv. Hvis det er vanskelig å takke for noe spesifikt, hoppe over ennå. Være oppriktig, viser bare at for som du virkelig setter pris på det. Husk at denne mannen, som andre, har kommet inn i livet ditt ved en tilfeldighet. Hvis skiltes måter, så han har gitt alt du egentlig trenger.

   Meditasjon for å få hjelp


   Det er viktig å la din kjære, tilga ham. Tross alt, vil eventuelle negative følelser overfor ham ikke bringe fred, men bare skape en ond sirkel der du vil føle deg igjen og igjen som erfaringer med andre partnere. Trenger du det? Svaret er innlysende. I løpet av få slippe den personen du elsker, vil tilgivelse meditasjon være en pålitelig partner.

   Hva er meditasjon unnskyldning


   Meditasjon fra latin betyr meditasjon, refleksjon. Denne konsentrasjonen av tankene på noe spesifikt, frafallelse av følelsesmessig stress. I vårt tilfelle, hjelper tilgivelse meditasjon for å bli kvitt den undertrykkende bilde som ikke er så lett å slippe taket.
   Tilgivelse bringer lindring fra skyld og ydmykelse på alle nivåer - åndelige, mentale (følelsesmessig) og fysisk. Det er viktig å ikke bare tilgi, men de fleste be om tilgivelse fra sin overgriper, ren plass av forholdet. Du herved holde skadesløs ren energi som bringer glede, harmoni og lykkelige hendelser i livet ditt.
   Forberede for meditasjon:
 •  å starte, finne et behagelig sted hvor du ikke bekymre deg;

 •  lytte helt meditasjon for å få en idé om hva du trenger å gjøre;

 •  ta en komfortabel stilling i en stol eller på en sofa, kroppen var avslappet;

 •  Hold orden på pusten din - det skal være glatt og dyp (dette er viktig for å holde seg våken og forbli i en tilstand av kontroll mine tanker);

 •  slå vydeomedytatsyyu og fordype deg i løpet av kjærlighet og lys, oppfylle trinnvis veiledning.

 •  Magiske Oppskrifter


   Veldig ofte, i et anfall av fortvilelse av gjengjeldt kjærlighet mann griper for noen strå for å bli kvitt smertene. Ta deg tid til å kjøre til spåmenn og lære gamle staver slutten, alle er en magiker! Det viktigste - husk at noen av dine handlinger bør være god. Og ingen vold mot viljen til en annen person!

   Disse morsomme tryllekunstnere


   Vi har kommet til jorden for å ha det gøy. Så hvorfor ikke gjøre det? Stoppe selvmedlidenhet og se på verden med et smil. En morsom symoronskoe magi og ritualer for å frigjøre elskede forenkle din søken.
  Dette gjengjeldt kjærlighet: hvordan å la en mann som du elsker

 •  Utgitt lover i lang seilas. Til dette trenger vi en papir båt (forhåpentligvis du har gjort opp et slikt barn?). På et ark, skrive navnet på den fremtidige reisende, ønsker du å la gå og gjøre en båt. Neste skritt vil være å sende skipet ditt en lang reise. Den enkleste alternativet - bruk de universelle Transformers (et toalett). Denne venn veivisere er glade for å sende dine urealiserte relasjoner langdistanse. Senk båten inn på toalettet, sier avskjedstale, ønsker en vellykket svømming Spyl toalettet. Hvis du vil, kan du utføre et ritual i noen tjern, elv, innsjø eller hav.

 •  Kast destruktive følelser i søpla. For å gjøre dette, ta en gammel ryggsekk (bag), legg den i en murstein (5-liters flaske med vann), sin avhengighet av skiltet (navnet på en kjær) og bære hele dagen på sine skuldre. Når du føler at han er sliten, ikke lenger kan nå nærmeste søppelsekk og kast sammen med lasten og dens avhengighet. Opplev letthet i kropp og sjel.

 •  Frosne følelser. Hvis du vil, men bare kan ikke kaste ut følelsene til den personen, prøv å fryse. Skriv på papir alt for å føle kjærlighet objekt og sette i fryseren. La det bli båret stykker til du føler en endring i virkeligheten.

 •  Hva ville du gjøre, det ville løse problemet velge, alltid huske - du er på en, spar ikke. Elsk deg selv, og mer oppriktig forhold vil ikke holde deg vente.
   Forfatter: Mary DeLyaMUR.  
  Яндекс.Метрика