Den unge mannen, som likte en jente kan lett finne ut om det er ham i retur.
Hvordan vet du at en jente som deg

 Tegn som tyder sympati


 Her er noen tegn som viser den sanne følelser for Darling:
 •  Alle som er interessert i hvordan å forstå at som du jente, må du ta hensyn til hennes oppførsel. Hvis hun ler høyt hele vitser, snakkes fyr, smilende, bøye seg i hans retning og ofte korrigerer frisyre, kan du være sikker på en positiv respons.

 •  Øyne - ikke bare for sjelen. Det er lett å definere når det gjelder, som du jente. Hvis intervjuobjektet snur øynene sjenert til side eller, ser rett og fascinert, kan vi anta at hennes kjæreste likegyldig.

  Hvordan vet du at en jente som deg


 •  Finn bekrefte at jenta som du kan i en telefonsamtale. Dersom ledsager er glade for å støtte deg all den foreslåtte tema, sier den sin interesse.

 •  Spillunderbevissthet


   Slipp på tid og følelser ponablyuday gjenstand for deres sympati. Organisere et tilfeldig møte, og du bør se den utvalgte før hun merker din tilstedeværelse.
  Hvordan vet du at en jente som deg

   Hvis du bare visste kjæresten, så etter at du ser det i hennes oppførsel endret seg ikke.
   Se nøye: ryggen rett, ble bremset skritt gangart podium - en subliminal seduction teknikker involvert, der en kvinne påvirker potensiell partner.
   Hvis du ønsker å vite hvordan man skal forstå hva en jente liker deg, studere kroppsspråk og gester, ubevisst manifesterte instinkter som forteller sannheten.

   Pålitelig mottak barndom


   Som et barn, gutt jente ved å trekke musefletter, for å vise at han liker det. Voksne karer brukte denne teknikken i en litt modifisert form.
  Hvordan vet du at en jente som deg

   Ta hensyn til reaksjonen hans valgt hvis det besvarer ditt poddraznivaniya, betyr det ikke bare reflektere angrep, men angrep i seg selv - det bekrefter den versjonen som denne jenta som deg. Lett sarkasme i sin tale under samtalen, viser mer sympati enn avvisning.

   Internett vil hjelpe deg


   Når en kvinne er ikke interessert i en mann, vil hun neppe bruke den på fritiden. Ellers er det Seek hans side på sosiale nettverk og periodevis revidere den.
  Hvordan vet du at en jente som deg

   Ikke vanskelig å gjette hva slags informasjon interessant jente. Snarere vil det være med dine bilder med venner og kjærester.
   For aktiviteten, som viser en kvinne i profilen din, gjør de riktige konklusjoner.  
  Vilkår lykkelig og vellykket person

   Den første regelen av en lykkelig mann: elske verden og seg selv som sin andel
   Ser i verden og en lys side, tenk på det gode. Alle de dårlige permisjon i det siste og føler om det rolig, uten følelser, lære av feil og ikke gjenta dem. Prøv å se gnisten i alt godt.
   Alle - er unik og unik verden, et stykke av verden. Alle har mange ansikter, det er både gode og dårlige.
   Prøv å øke det gode og redusere dårlig, tenke på å gjøre godt. Hvis du tenker på de dårlige, mens andre synes godt om deg?
   Våkne opp, sier en hyggelig ord, ros deg selv for godt gjort ting, gjør deg selv gaver: hvile hvor som, kjøpe en vakker vase eller noe annet som ønsker å kjøpe, men du tør ikke. Se etter det beste i folk og ikke fortvile av menneskelig ufullkommenhet.
   Den andre regelen lykkelig mann: Omgi deg verdig og glade mennesker
   Kommunisere med anstendige mennesker, kan du forbedre positiv tenkning og lykke for menneskene rundt dem vil hjelpe deg å øke din vitalitet, som du deretter kan dele. Dette strekker til slik; snakker med gode mennesker, du blir bedre.
   Den tredje regelen lykkelig mann: være fleksibel og sensitiv
   Se etter problemløsning ulike alternativer, velger du fra dem de mest hensiktsmessige løsninger. Absorbere ny kunnskap som en svamp absorberer vann. Verden er i endring, og du fikk meg med det. All flytting briskly, men likevel - døde.
   Den fjerde regelen lykkelig mann: Vær forsiktig
   Ofte stor verdi for å skjule tap. Alltid nøye veie sine handlinger ikke er enige om å delta i tvilsom virksomhet - nytte av dem imaginære og reelle problemer. Get Rich lett og vanskelig å holde.
   Femte generelt lykkelig mann
   Hvis du bestemmer deg for å deretter handle uten frykt for fordømmelse eller godkjenning. Men husk sterkest innvirkning på deg vil ha resultatet av dine handlinger. Ikke vær redd for å mislykkes, de gjøre folk sterkere, gi ham uvurderlig erfaring. Hvis du ikke går fremover, er målet ikke å nå.
   Sjette generelt lykkelig mann: være harmonisk
   Forekomsten av psykiske fysisk arbeid fører til skader, og arbeid uten skikkelig grunn trening hjelper nervesykdom. I mann ligger stor kraft, men ofte den forsvinner fra ensidige øvelser. Hvis du er en kilde spilte fotball, den andre utgang gå til museet - om mannen bør gjøre. Hvis du skrev en rapport fem dager på jobb - utgangs Engasjere seg i fysisk arbeid, og enda bedre hvis du harmonisk kan kombinere fysisk og mentalt arbeid.  
  Bygg din økonomiske huset

   Drømme om å kjøpe et hus eller en leilighet? Det er en måte å ta de dristigste planer!
   Hvor mye penger du trenger for lykke? Det viser seg at det kan beregnes
   Noen viktig hendelse i livet ditt - utdanning, ekteskap, fødsel av et barn, å kjøpe en bil, leilighet - krever visse kostnader. For realisering av drømmen ikke er gjennomboret hull i familiens budsjett, lære å telle kostnadene på forhånd. Med andre ord, stavelser personlige økonomiske plan, sikring tillit i fremtiden.

   Begynnelsen på en lang reise


   Klart formulere de umiddelbare og langsiktige mål - begynner å samle personlig økonomisk plan. Først er han født i sinnet og i de fleste er det. Men hvis du ønsker å bevisst bygge sin fremtid, er det nødvendig å fikse intensjoner på papir, og deretter supplere og justere mål som passer.

   Prosjekt


   Lag en tabell hvor to måneder er større inntekter og utgifter: mat, kommunikasjon, barn, er fritid viktig å forstå at de midlene du har.
   • Analyse. Ta hensyn til forholdet mellom inntekter og utgifter, sett mest engangs artikkelen. Tenk om du kan bruke mindre. For hver artikkel oppreise det beløpet du klar til å bruke.
   • Kontroll. Følg sine budsjettmål. Ved slutten av måneden sjekke om sammenfalle med den planlagte kostnader. Prinsippet med å forvalte egen økonomi - inntekt må ikke overstige kostnadene.

   Foundation


   Få økonomisk planlegging liv. Først styrke grunnlaget som gir beskyttelse for personlig økonomisk plan av uforutsette omstendigheter. For å gjøre dette:
   • forsikre den personen som bringer den mest inntekts mulig uførhet;
   • opprette en reserve fond for eventualiteter (3-6 mengder månedlige utgifter). Disse pengene skal være tilgjengelig til enhver tid. Slike fond er best oppbevares i bankinnskudd, penger som vil fungere og beskytte dem mot spontan utgifter.

   Taket


   Tak - investering.
   Hvor investering?
   • Den innskudd i banken - den mest kjente versjonen av opphopning. Men dens avkastning er lav. Når du plasserer sparepenger for en periode på fem år er fornuftig å investere i aksjer, investerings innskudd, fond.
   • Hvordan fordele investeringen? 80% av månedlig inntekt sendt til dagens behov, 10% av reservatet fond, 10% investere i langsiktige mål.

   Vegger


   Vegger økonomiske huset - en personlige økonomiske planleggingsformål. For deres konstruksjon "bør være:
   • artikulere problemet. Bestemme omtrentlig dato for vedtaket og den estimerte kostnaden.
   • Plan for årene som kommer. Lag en plan for å nå målene. Beregne hvor mye penger mangler, hvordan å utsette en måned. Hvis plassen er begrenset, synkende pris stigende mål eller tidspunktet for sin prestasjon.  
  30 minutter for seg selv i desember. Den største bekymringen for desember

   Desember - den mørkeste måneden i året, men dette betyr ikke at han er kjedelig. Verdens sto som om i påvente av julen mirakler og lystige juleferien. Og nå er det tid til å fikse seg selv og ta gaver til nære og kjære mennesker.

   Holde opp håret


   Med utbruddet av vinteren, de trenger spesiell omsorg. Hyppige endringer i temperatur, tørr luft oppvarmet plass, være under hetten - alle våre dekk hår. Hvis du går i den kalde årstiden uten hodeplagg, blodårer er komprimert, og ernæring til hårsekkene verre.
   Før hodet vask helst minst en gang i uken for å gjøre nærende maske: Bland en teskje av aloe juice med en teskje av sitronsaft, tilsett en eggeplomme og knust hvitløk fedd. Gni blandingen inn i hodebunnen og la den i ca 30-40 minutter.
   Timing: Forbered en maske - seks minutter

   Vinter puster oksygen


   Finn tid for utendørs trening, spesielt etter et snøfall. Vinter luft oksygen rikere enn i sommer, som snøen som en svamp absorberer støv, eksos og sot. Vinter turer er nyttig for alle, men spesielt de som lider av søvnløshet, irritabilitet og hodepine.
   Timing: Kommer til å gå - 4 minutter

   Sjekk stjerner


   Lang hard arbeid på datamaskinen kan føre til forverring av synsskarphet. Til patologi har kommet, bør du regelmessig sjekke visjon lege. Husk Council populært annonsering: Hvis du trenger øynene dine hver dag, sjekke synet hvert år!
   Timing: Finn telefonen og registrere deg til en øyelege - 1 minutt

   Forbered grøt med tørket frukt


   I tørket frukt beholder alle næringsstoffer, selv de som "fordamper" når matlaging - vitaminene A, B1 B2 C og D. De inneholder fiber, som spiller en viktig rolle i fordøyelsen av mat. En kalium hjelper rense kroppen for overflødig salt. Med tørket frukt kan gjøre fylling for paier, juice eller frukt te. Og du kan enkelt variere morgenen delen av havregryn.
   Timing: Cook grøt - 7 minutter

   Sign-kort


   Flere nylig, da World Wide Web ikke har fanget hodet av millioner av mennesker når vi drømt at i lommen vil alltid være telefonen var fantastisk tradisjon - for å sende brev og postkort. Vi tilbyr å huske gamle dager og sende dine venner og familie Christmas gratulasjonskort! På forhånd, skrive en liste over folk kjøpe kort med ulike fag og skrive sakte (for hånd, ikke skrives!) Emosjonelle ord med ønsker for det nye året. For hver tenker på teksten din, søke etter ord som kommer til denne mannen. Din varme vil varme dine kjære.
   Timing: Finn de riktige ordene - 5 minutter

   Nederlag bok støv


   Tidlig på kvelden er evnen til å bruke mer tid på å lese dine favorittbøker. Men boken - er ikke bare en kilde til kunnskap, men også en stor bag. At ingenting hindret du liker å lese, og har ikke besøkt allergisk å bestille støv, ta vare på renslighet "skattkammer av kunnskap." Tørk bokhyller fuktig svamp, og tørk den med en tørr klut. Deretter går rundt alle lære litt fuktig svamp og tørr mikrofiberklut.
   Timing: Tørk bøker - seks minutter

   Zihriytesya smak


   Etter å ha utforsket frost zihriytesya deilig kopp urtete. Slå av elektrisk lys og tenne et lys i huset. Og for å fylle huset smak, tilsett en dråpe duftelys eterisk olje. Mest oppvarming lukter av bartrær - gran, furu, sedertre, eukalyptus og utmerket skuespill.
   Timing: Tenn et lys og drypp olje - 1 minutt  
  Яндекс.Метрика