Hva du kan snakke med mannen din? Om noe! Hvis fyren er smart og utdannet, ville han støtte nesten enhver samtale. Men det er temaer som bedre ikke berører i det hele tatt.
Topp 10 emner som ikke er verdt å snakke med menn

 Forbudte temaer


 Så, kan vi tilby deg de 10 emner, som ikke bør snakke med menn:
 •  Hans mor. Mamma for menn - er hellig. Mange kvinner heve barna slik at de tror at det viktigste kvinnen i mitt liv må være nøyaktig. Mor tyder på at fremtidig datter-in-law å være som henne og rundt henne samtykke. Så hvis hun tør å snakke om min mor, vil ingenting godt komme av det. Selv om du har spioner fyr, kan han begynne å male sine positive egenskaper og selv sammenligne dem til din. Og hvis du tør å kritisere min mor, du bare ikke kan unnslippe katastrofe! Fyren vil gjøre sitt beste for å beskytte det og kan gjøre en reell skandale, og deretter passere dine ord til min mor. Generelt, ikke snakke om det.

 •  Hans tall. Det synes som mange gutter ikke bryr seg om hennes figur. Men dette er ikke det. Selv om fyren diskutere med venner og vokste sonsy øl mage eller hake stund selv fleiper over sine svakheter og morsomme ler, betyr det ikke si det, og du kan snakke med påpeke disse svakhetene. I beste fall vil folk hoppe forbi alle ører (eller lot savnet) og endre emnet, og i verste fall krenkelser på deg og bestemmer deg for at du ikke er tiltrukket av utsiden og ikke forårsaker seksuell lyst. Så ikke snakke med menn om utseende og form.

 •  Hans tidligere. Det er ekstremt ubehagelig og forbudt tema. De fleste menn ikke forteller om sine opplevelser. Dette er logisk, fordi huske hva det var. Og hvis en mann nekter å snakke om hvem som møtte og snakket tidligere, kan din nysgjerrighet gjøre deg nervøs. Men selv om fyren bestemmer seg for å fortelle om sine tidligere jenter du bedre dette bare ikke vil. Er du klar til å høre om alle jenter og kvinner med hvem din fromme noen gang brukt tid? Neppe. Derfor, for å heve emnet i alle fall ikke er verdt den.

 •  Din tidligere. Alle menn er i hovedsak eierne og eventuelle andre gutta se sine rivaler (Saken, har alltid vært). Og hvis du bestemmer deg for å fortelle gutten om sin fortid, så vil han begynne å sammenligne dem med hverandre og sjalu på deg. Hvis målet ditt - sjalusi fra hans side eller krangel, og deretter gå videre. Hvis du ønsker en fredelig dialog, ikke fortelle sin mann om hans eks-kjæreste. Til slutt, sette deg selv i hans sted. Og gitt at jenter er iboende emosjonelle beskrivelse av detaljene, vil den andre parten være dobbelt frustrerende og ubehagelig.

 •  Hans "verdighet". Nesten alle menn tror at kjønnsorganer - dette er ikke noe som er verdt å snakke med en jente, selv med hans elskerinne. Selv om du har tenkt å svare på den "en" av hans rettferdige entusiasme, kan han ikke setter pris på. Og hvis du oppdager en mangel på skynd deg og fortelle ham om fyren du risikerer å bli hans svorne fiende.

 •  Kjønn. Selv om en mann er frigjort og vet mye om sex, tror han ikke at det er verdt å snakke om. Flertallet av guttene mener at kjærlighetslivet - et område som tillater bare handling. Ordene og argumentene er bare upassende. Hvis du ønsker å gi din partner noen anbefalinger eller spørre ham om hva han er gøy, er det best å gjøre det "i" flyktig og absolutt lidenskapelig. Men ingen lange samtaler, argumenter og avhør i seng! Det helt dreper ønske.

 •  Feil. Dette ville være fint å tenke på sine feil og feil? Mennene i sine prestasjoner og suksesser er av særlig engstelse, så fyren vil definitivt være frustrerende igjen røre et minne som en eller annen grunn ikke fungerte. Selv om du ønsker god og ønsker å gi råd, vil fyren gi deg ikke forstår og tror at du anser deg selv sterkere og smartere. Og hvis du bestemmer deg for å lage en spøk, huske en sak, er det bedre å glemme det hvis du ikke ønsker å fornærme samtalepartner.

 •  Inntjening og alt annet relatert til økonomi. Hvorfor er det tabu emne? Fordi hvert menneske er iboende getter, så bestilte Mother Nature. Og hvis du plutselig begynner å bli interessert inntekter fyr, han bare trodde ikke noe godt. Først, kan han bestemme at du er viktig bare penger, og du - Mercantile kvinne. For det andre kan fyren bestemme hva du ønsker å sammenligne den med andre folks finansielle kapasitet, for eksempel, med sin. For det tredje, hvis mannen tjener godt, kan han begynne å skryte av det. Enhver resultere du snakker uønsket.

 •  Arbeid. Hvis folk ikke liker jobben sin (som sterkere sex, forresten, mye), han bare ønsker ikke å snakke om det. Men hvis fyren elsker sitt yrke, bestemte han seg for å snakke om det så mye som mulig. Som er du neppe til å være interessert (og etter 15-20 minutter av hans historier vil være interessant for sikker), og han kan se. Og i tilfelle kan du i stor grad fornærme samtalepartner, ikke ønsker det. Du kan bare spørre fyren flyktig som var din dag på jobben og deretter forsiktig overføre emnet.

 •  Biler. Rart, er det ikke? Nesten alle menn elsker biler. Likevel emnet er tabu for flere grunner. Først, hvis fyren vel bevandret i biler, ønsker han å demonstrere sine kunnskaper, men det er ikke sannsynlig at du er interessert. For det andre, hvis en mann er god og dyr bil, han i alle fall ønsker å skryte og detalj å male henne råd, du også ikke liker det. Tredje, hvis en fyr har en bil, men ikke som vi ønsker, dette emnet vil være ubehagelig for ham.

 •  Nå vet du hva du skal snakke om med sin mann, og vil unngå uønskede problemer.  
   syv kjent at sex - det er behagelig glede i verden. For menn å få orgasme under sex, er ikke noe arbeid, i motsetning til mange kvinner.

  Farene simulering orgasme


   Ikke alle av rettferdig sex er den samme sterke nytelse under samleiet som menn. Manglende evne eller vansker med å oppnå orgasme kan være forårsaket av flere grunner:

 •  negativ holdning til sex;

 •  forskjellige systemer;

 •  angst;

 •  negativ første opplevelse;

 •  manglende evne til å slappe av;

 •  skam;

 •  føle smerte under sex.


 •  Derfor jenter ofte ty til simulering orgasme. De gjør det også, av flere grunner:

 •  at folk ikke føler mindreverdig;

 •  til seksuelle liv var fullt;

 •  ikke å føle seg underlegen og frigid;

 •  å holde en mann.


 •  Mange kvinner tror at de holder simulerer orgasme mann ved siden av ham og forblir normale, harmoniske familieforhold. Men blant alle de tilsynelatende positive fakta, er det mange negative:

 •  hvis ofte simulere orgasme, da, over tid, kan sannsynligheten for gynekologiske sykdommer;

 •  hvis noen gang gå misfornøyd - ikke utelukke utseendet på nervøse lidelser;

 •  bli deprimert og dårlig humør er garantert;

 •  forstyrrelser venner og slektninger;

 •  følelsesmessig ubehag;

 •  følelser av mindreverd.


 • Farene simulering orgasme

   Ofte, kvinner imitere orgasme, fordi de ønsker å raskt fullføre samleie, fordi for mange kvinner sex er ikke måten å få tilfredsstillelse og ekteskapelig gjeld at de ikke vil, men må utføre for å holde familien sammen.
   Kanskje hun ikke ønsker å skade hans kompis, ettersom han nøye ønsker å behage henne.
   Hender også at simulering av orgasme - en slags takknemlighet, din partner for noe.
   Mange kvinner tror at de er frigid, og derfor ikke er i stand til å få orgasme, på grunn av dette må de ty til simulering til minst noen føler glede i sengen. Men psykologer bevist at det ikke er noen iskalde kvinner. En kvinne kan bare overbevise meg selv om at det er som om, for eksempel, er det noen som noen gang fortalt henne om det.
   Mange jenter, spesielt ikke veldig trygg på at før eller senere begynne å bekymre seg spørsmålet: "Partner merker at det simulerer en orgasme? »
   For det meste, ikke menn som legger merke til det fordi de ikke har mistanke om at kvinnen ikke kan føle dem glede. Menn er ikke så mistenkelig som kvinner, de ser ikke for fangsten der det er mulig, og de ikke er forsiktig. Selvfølgelig finnes det unntak, er menn som studerer den kvinnelige orgasme, lese spesielle bøker, etc. Det er mulig å vite hvordan å få en kvinne glede; mulig å vite når de blir lurt.
   Det er noen tegn til orgasme simulering:

 •  under orgasme i kvinners røde kinn og hun lukker øynene, fordi hvis ikke, kan du mistenker partneren din i simulering;

 •  Det skjer ofte at jenta begynner å nappe litt armer og ben under orgasme;

 •  Hvis partneren din er like skriker under dyp penetrering og ikke gjør det, så mest sannsynlig er det symulyantka;

 •  Hvis halvparten pusten ikke endrer seg, er det ganske lett, kanskje det gjør ikke engang spent.


 • Farene simulering orgasme

   Orgasmer er klytoralnыmy og vaginal. Ifølge studier, kan bare tretti prosent av kvinner opplever vaginal orgasme. Klitoris orgasme lettere å teste, selv om mange hevder at det er defekt orgasme. Forskere har vist at begge er fulle orgasme.
   Også undersøkelser viser at svært få kvinner kan få orgasme bare fra penetrering av penis, så trenger ytterligere tiltak.
   Simulering orgasme skader kroppen, så hvis du ikke kan få orgasme, prøv å snakke med partneren din om hvordan du liker det og hva ikke. Prøv å ta oppmerksomheten bort fra de presserende problemer og fokusere utelukkende på samleie. Hvis det ikke fungerer, og deretter se legen din, kan det hende du trenger hjelp psykolog.  
  Яндекс.Метрика