Dette er en meget delikat emne som interesserer hjertet av alle moderne kvinner uten unntak. I del, vi vet hvor våre erogen sone, og når menn tar på dem, føler vi himmelsk glede.De mest erogene soner for menn


 Oppriktig, ikke spesielt lyst til å se vår partner rørt oss der ikke. Vi ønsker å føle glede! Mennene i denne svært lik oss. De har også erogene soner. Og når vi finner disse punktene, vår favoritt andre halvdel midt i en verden av uendelig nytelse.


 Så, la oss starte. Start med hodet. På denne delen av kroppen de kraftigste erogene soner er de lepper, tunge og samme hode. Det er ikke rart at vi kysser! Ikke rart kjærtegnet hverandres språk! En touch til hodet i det hele tatt avslappende. Men mange menn er mye spennende. Og vi, kvinner, så bruke fingrene gjennom håret hans. Enten det er et tykt hår eller skinnende skallet hode.


 Ører og erogene soner, spesielt øreflippene. Suge dem, og til og med bite en meget hyggelig opplevelse, ikke bare for oss, men også for våre partnere. En shepnuvshy med noen milde ord eller noe skitt rozburhaye ditt sinn ung mann.


 Så går vi ned til halsen. Menn føler også den tilfredsstillelse når du berører denne kroppen. Ømt og lidenskapelig kysser nakken, klemmer hendene.


 Nå slår til brystet, like erogen sone. Som oftest er det dekket med en rik hår. Tillatt i denne tykt hår fingrene. Vær spesielt oppmerksom på brystvorten. Mer sensitive mørke sirkler rundt dem. Kysse dem lett fuktet med spytt. Nå et lite slag og umiddelbart se hvordan brystvortene hennes hovne opp - et tegn på enda større spenning partner.


 Og selvfølgelig, er den mektigste erogen sone kjønnsorganene av menn. Selvfølgelig er denne penis og pung. Kjærtegne de delene av kroppen gir en ubeskrivelig følelse for menn og kvinner. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot penishodet - det hundrevis av ganger mer sensitive. Det ikke spart på nåde gjennom språket. Pungen kan kjærtegne som hans hender og lepper. Noe som gjør det veldig forsiktig. Sam penis hard og samtidig svært milde kyss, kjærtegn språk posasыvaem. Disse handlingene vil sikkert bringe partneren din til toppen av nytelse.


 I tillegg til disse, de mest kjente erogene soner for menn, er det andre, men ikke mindre viktig. For eksempel, er det tilbake. Du kan lage spennende lett massasje. Dette er bra å bruke flere elementer. Dette kan være alt: en penn, isbiter, noen spesielle aromatiske oljer og massasje tilbehør. Du kan stole på vettet og fantasi! Men ikke overdriv! Lange og kjedelige massasje vil gjøre partneren din gå lei. Og som forventet, virkningen på de erogene sonene, bare ikke gå!


De mest erogene soner for menn Hender, føtter, hofter også referert til de erogene sonene. Glatt og svak berøring på innsiden av lårene og armene, veldig spennende partner.


 Rumpe og ikke la uten tilsyn. Lys kribling, slamming og et kjærtegn, vil som være hjertelig velkommen i denne svært kraftig erogen sone.


 Det er også et fantastisk sted erogene soner hos menn. Dette, for eksempel mellomrommene mellom fingrene og tærne. Men ikke fortvil! Det er ingenting å suge og bite ikke. Nok er enkel svak berøring.


 Men du må vite at hver mann, erogene soner varierer i deres sted. For å gjøre dette, bare nøye inspisere hennes elsker, kysse og kjærtegne hver centimeter av kroppen hans, og er sikker på å lede deg til suksess. Men ikke starte hver gang den samme hengivenhet. I dette tilfellet er det nødvendig variasjon. Alt avhenger av ditt ønske om å gi glede til andre halvår.


 En annen viktig faktor er hvor mange partner føles avslappet og komfortabel. Og selvfølgelig hvis folk ikke føler at du elsker eller lidenskap og begjær, alle dine anstrengelser er ubrukelig!  
 Ferien galskap nyttår er over. Bryte alle kilder på Internett, disse kvinnene møtt året av Black vann drager bevæpnet, mystisk orientalsk make-up og klær i lyse farger, støpt i gull.


A la East eller sex appeal i Year of the Dragon


 Hvor mange beundrende blikk, vskruzhennыh hoder! Ser på sitt eget speilbilde, gjør vi ham falle forelsket i deg selv. Sjarmerende merkelig kveld - som du ikke vil ha det til slutt!

 Og med rette! Dette året vil bli preget av Dragon. Skapninger mytiske, mystiske. Kort sagt: East - er et kinkig problem! Som de fleste menn. Hvis du ønsker å gripe oppmerksomheten deres for alltid? Hvis du ønsker å gjøre dem for deg - noe?! Deretter slippe av effektivitet, ytelse og allmakt!

 Veldig god kvalitet, men veldig feminin sjarm hindre bilde. Ta en titt til Østen, tror lyse, full av brann og lidenskap historier Scheherazade, uttrykker de bilder av "unge gaseller med slanke midjen og munter glimt i øynene beskjedent senket."

 Bringe i minnet velkjent sannhet: menn ønsker å se sin elskede kone, elskerinne (i vårt tilfelle - en konkubine) og mor til hans barn. Jeg vil fokusere på en konkubine. Det var en kvinne som er nedfelt dette bildet vil ha alle tanker om menn i året of the Dragon.

 Bilde konkubiner seksuelt svært attraktive for menn. Siden oldtiden, orientalske skjønntiltrukket av henne, besatt sinn og hjerter av sine myke delikate hender av mennene ble smidig som voks. I ekte forstand, å ha en konkubine, menn noen ganger manifestert enda større slaveri enn seg selv. Erobre - skoryvshys, fangst, mens i fangenskap - bruk denne kunsten hver dag, hvert minutt.

 Og ikke glem den magiske dans. I de senere årene, "magedans" funnet enorme popularitet. Han sluttet seg harmonisk i vår moderne virkelighet. Inspirert av orientalsk dans, vi er i en tilstand av harmoni, og det er en sterk seksuell energi når halvåpne brystet så spennende erter og kvinnelig hip utladet utrolig!

 Hvis "magedans" er fortsatt ikke på listen hver uke, bør du umiddelbart åpne denne magiske verden, ikke bare for seg selv, men også for deres kjære! Og husk liten hemmelighet: den zapalnishe være din dans, jo større blir din partner seksuell avhengighet.

 Den modigste obolstytelnytsam anbefales å opprette et nytt bilde. Gjør det til en magisk tegn: lyse aksenter i klær, dryss blanke pyntegjenstander og plukke opp den unike lukten av aromatisk olje. Hår egnet naturlig eller omvendt, kompleks veving av flere flettene. Makeup fremheve øynene, perfekt hvis du får mandel øye form. Slike øyne fascinere og begeistre.

 Har du noen gang sett under et slør arabiske kvinner? - Det er ikke blek "grå mus". Det eksotisk blomst, det er en spennende duft fortelling der, kan du gi deg selv og din kjære!  
 Kunsten å forføre av det motsatte kjønn eller flørter alle vet er kvinner selv i tidlig alder når de konkurrerer med sin mor i å få oppmerksomheten til en enkelt mann - Paven. Deretter, fortsatt ikke vite småjenter mor vedta noen triks: risting hår, sløv øyne, strålende smil.


Hvordan flørte med en mann


 La den delen av alt dette er veldig søt og naiv, men vil ta år og hver jente flørter ottochyt sine ferdigheter til profesjonalitet.
 Psykologer sier at enhver kvinne flørter med alle mann i de første minuttene av kommunikasjon for å forstå hvorvidt han hennes dyrebare oppmerksomhet.
 Så hvordan å flørte med sin mann for ikke å overskride den tillatte grensen, for ikke å forårsake en mann ønske det fort, ikke romantisk.
 Dermed anser vi de viktigste byggetrinn av riktig flørting, hvis målet er langsiktig romantisk.
 Smil - en av de viktigste komponentene i vellykket flørte med sin mann. Riktig smil vil forstå du er interessert i objektet at du er klar for å utforske. Fremfor alt, ikke overdriv, ikke dumt smil på alle trettito tenner. Advance trene speilet huset hvor perspektivet er mest fordelaktige smilet ditt, hvordan unngå dumme ansiktsuttrykk og så videre.
 Kanskje kan man bare se til å formidle et rikt spekter av følelser. Utsikten fra Disney tegnefilm katt "Shrek" er usannsynlig å passe. Prøv å øve og repetere intenst å se på et element, og når han ser på deg, raskt trykke på visning, og deretter langsomt og tregt hever interessert utseende.
 For sin effektivitet ingen av de ovennevnte elementene flørting ikke sammenligne med touch, selv uten utgangspunktet nesten umulig å gjøre. Å være innenfor rekkevidde av mannen, hvis du ved et uhell kan ta på sin byste eller hofte, har du sikkert denne gesten hint på sin beredskap for en mulig bekjent.
 Denne metoden er farlig fordi noen individer vurdere å berøre et snev av intim nærhet. Derfor ville det ikke vondt å identifisere som tynn linje som skiller uskyldig flørt med et ønske om tettere, intim kontakt.
 Et annet vesentlig element flørting - myk, sjarmerende kvinnelig stemme. De fleste menn har sjeler i rolig mild stemme. Stemmen er to nyanser. Den første, som vi bruker i hverdagen, og en annen stemme, som vi bruker hvis du ønsker å forføre henne mann likte. Dette høres dyp skygge, pronyzыvayusche sexy. Igjen, er det nødvendig å trene stemmen slik at det hørtes ut som en stemme fra helvete eller, enda morsommere som Nastusi stemmen til eventyret "Jack Frost".
 Nå kan du koble sammen et sjarmerende smil, ser interessert, nydelig stemme og resultatet av en slik kompleks effekt på den forheksede objektet du ikke lang tid å vente.
 Du har fullført sitt oppdrag, nå slå til noen trinn på motstanderen. Her bør man ikke være for aktiv og ta rock angrep eller med tvang. Tro meg, selv de mest modige og desperate folk er villige til å noen ganger tankeløse handlinger vil flykte fra deg, eller hvis du foretrekker en mindre vulgær person.
 Glad du, vakre jomfruer, flørte!  
Яндекс.Метрика