Tegn på orgasme hos kvinner


 Innhold:

 •  Typer orgasme

 •  Funksjoner kvinnelig orgasme

 •  Begrepet orgasme

 •  Fysiologiske tegn på orgasme

 •  Emosjonelle uttrykk orgasme


 •  Under samleie kvinner opplever klitoris, vaginal og klytoralno-vaginal orgasmer. Antall og intensitet av orgasmer avhenger av fysiologiske karakteristikker av kvinnen, hennes temperament, karakter utdanning.

   Typer orgasme •  Når klytoralnom orgasme føler begjær kontsetryrovanno. Det skjer raskere enn vaginal orgasme og lokalisert i klitoris og underkroppen. Ofte det fører til klitoris orgasmer som kvinner "våkne opp" sexy og fortsette å bruke denne metoden for en følelse av fullstendig avslapning.

 •  Vaginale orgasmer lengre og strekker seg til hele kroppen. Denne mannen trengte ikke å øve ekstra innsats, som friksjon i skjeden hyggelig for begge parter samtidig.

 •  Klytoralno-vaginal orgasme nå noen kvinner som i løpet av rytmiske kroppsbevegelser klitoris mann går inn i opphisselse og orgasme utflod fra skjeden samtidig.


 •  Før den første opplevelsen av samleie med jenter et bilde av seksuell intimitet fra ulike kilder: TV, bøker og samtaler. De kjønnsorganer er kombinert i et enkelt område av seksuell følelse. Når du berører dem i kontakt med andre deler av kroppen er i stand til eksitasjon nå sin topp. Dette forklarer kvinners evne til å få en orgasme fra kyssing, fondling bryster, stimulere erogene punkter like før samleie. Dette utbredt fenomenet kalles - klining.
  Tegn på orgasme hos kvinner


   Funksjoner kvinnelig orgasme


   Under orgasme hun snakker, øynene lukket. Det er litt av en følelse av enhet opplevd det med en kjær.
   Antall orgasmer at kvinner er testet for hver akt er avhengig av hans temperament: Når intimitet nervesystemet tar i hjernebarken og bli sentrum av signalene fra irritasjon forårsaket av utseendet til en mann, hans tale, ord, bevegelser, kjærtegn. Følelsen av vaginal erogene øke følsomheten av klitoris. Det viktige poenget er følelsen av velvære og selvtillit, ikke tormozymoe false "riktig" utdanning og atferd.
   Eksitasjon av kvinner avhenger ikke bare av taktile sensasjoner, men lukten av kroppen av hennes mann. Det er ikke nødvendig å bruke dyr parfyme for å tiltrekke seg en sjarmerende kjæreste. Nok til å holde styr på personlig hygiene. Alle har bare hans særegen lukt, spesielt merkbart i løpet av intimitet.

   Begrepet orgasme


   Orgasme - en topp vellystig følelse test kvinne under samleie. Denne tilstanden varer fra noen få sekunder til et minutt, og det er et øyeblikk av høyeste seksuell spenning. I dannelsen av orgasme involvert klitoris, vagina og livmor.

   Fysiologiske tegn på orgasme


   Orgasme kvinner består av flere trinn:

 •  i den første fasen stopper sensualitet som går inn i en følelse av tap og utstøting av væske.

 •  Det er en følelse av "vektløshet" i underkroppen.

 •  i bekkenet og deretter sprer seg i hele kroppen hetebølge

 •  kvinne føler rytmiske muskelsammentrekninger i livmoren og skjeden.

 •  gjennom livmorhalsen væske tømmes ut, noe som er meget vesentlig mann. På dette punktet, mister det en følelse av vagina. Antall kvinnelige hemmeligheten er så stor som gjenstår på sengetøy.


 •  Under orgasme kroppen er i endring. Økt hjertefrekvens, som noen ganger når 180 slag / min., Økt blodtrykk, ventilasjon er som i idrett trening. Følsomhet til andre organer for tiden tapt og er lokalisert i underlivet. Så kommer en generell avslapping. Pust roer ned, ereksjon forsvinner og et ønske om å hvile. På dette kontaktpunkt partner kan bringe ubehag.

  Tegn på orgasme hos kvinner


   Emosjonelle uttrykk orgasme


   For å inkludere synlige tegn på orgasme stønn, sukk, avslapping av muskler, ufrivillige bevegelser ment å omfavne hans partner som kan være sterkere. På tidspunktet for utslippet så mange kvinner føler de følelsene som begynner å blande seg, skrape, bite liket av en mann. Noen har imidlertid roe ned, går inn i en tilstand av lykke, og ikke flytte.
   Avslappet, erfarne kvinner ikke nøl med å uttrykke sine følelser under orgasme. De kan rope, snakke spennende og stimulerende menn til å re-samleie ord. Noen i øyeblikket av orgasme begynner å banne, og slike uttrykk i hverdagen som aldri vil ta. Beskjeden, sjenert kvinne, begrenset innenfor "riktig" utdanning ofte ikke kan uttrykke sine følelser åpenlyst. Sex oppfattes som en plikt, en hyllest til ekteskapet. En dyktig, hensynsfull partner har alle sjanser til å "våkne opp" sensualitet og ønske kjæresten hvis deres forhold bygget på kjærlighet og tillit. Slike kvinner opplever orgasme, og hvis de ønsker å uttrykke en følelse åpenbart ikke gjør det ut av frykt. De gjør forsiktige bevegelser og stille under samleie, i frykt for å fornærme eller sjokkere mannen.
   Gamle folk sa: «Mannen min kjente en kvinne." Ikke "sov", ikke "ublazhyl", nemlig "vet". Forstå hverandre - er grunnlaget for harmoniske forholdet mellom de to personene. Kvinner som regelmessig har orgasmer, er psykologisk og fysiologisk balanse. De utstråler varme, seksuelt attraktivt utseende etter seg. Det kan ikke legge merke til mannen.  
   si er kvinner fra tidlig barndom lære kunsten å forføre. Konkurrerer med moren for oppmerksomhet og hengivenhet til paven, lille frister uforvarende vedta morens triks, vaner og oppførsel. La det er bare tentative første skritt mot forførelse av det motsatte kjønn, men snart jenta vil vokse og med det muligheten til å presentere seg i all sin prakt.


  The art of seduction


   Så, la oss starte.
   Ved å følge våre enkle og enkel implementering av reglene, kan du enkelt oppnå ønsket effekt. Dette kan være en lang bekjentskap med sikte på romantisk og bare det å være i stand til å tiltrekke seg oppmerksomheten til det motsatte kjønn å få mannlige kolleger til å se på seg selv på en ny måte.
   Vær oppmerksom på holdningen din, hvordan du står, hvordan du skal gå, gitt ut umiddelbart zakarbuyetsya en mann på et ubevisst nivå. Derfor maksimal kraft virkninger på mennesket eier bøye ryggen.
   Psykologer har bevist at hvert menneske i utgangspunktet ikke svare på kvinners bryst størrelse, ikke til fots fra ørene, men hovedsakelig husker i hodet bøying av ryggraden.
   Ikke vær urolig unge damer, har ingen grasiøs holdning, saken popravyma. Ifølge psykologer, spesiallaget for tre uker. I de tre ukene hver dag flere ganger om dagen for å få opp veggen tilbake, rette ryggen, kaster hodet nei, rette skuldre, og bære tilbake litt og fikse denne holdning. Nå ser på deg selv i speilet virkelig kongelig holdning, som sikkert har på det motsatte kjønn varig inntrykk.
   Det viser seg at den måten vi sitter, også utgitt til minne om hennes ektemann. Det er lite sannsynlig at du vil ønske å gjøre deg som den unge mannen husket hvordan du raskoryachyvshys på en stol, ben rozchepiryvshy, skrive noe på skrivebordet. Husk at jo nærmere til øvre del av låret krysset bena, så du ringe dostatnyu interesse for menn.
   Sexiest utenfor sitteplasser - sitter, hvile bena. Dessuten er det den mest effektive manøver som kan gjøres for å demonstrere fordelene med figuren og definitivt danne beina.
   Observere på fritidsvaner av katter. Vi, kvinner, er det verdt mye å lære av dem. Prøv å strekke languidly, kast hodet for å fikse håret hennes, sakte endre posisjon på en stol, ben å kaste hverandre. Vel, som det viste seg? Hvis den delen det ser ut som en søvnig flue bare våknet opp, betyr det at du har oppnådd ønsket resultat.
   En annen obligatorisk lenke art of seduction er utsikten. Utsikten kan vise sin bekymring og ønsker å fortsette bekjent. Ser det er som dette, kaste interessert i å se gledelig hennes mann og når han ser på deg sakte ta bort titt.
   Å lese i øynene skjult oppfordring til handling, må du sikkerhetskopiere hans sinn, gjenta til meg selv: "Man - vakker, jeg - vakker sex - vakkert! ". Tro meg, vil øynene dine avgir sløv nytelse og seksuell energi. Du kan prøve å passere at menn hvis de ser av utseendet ditt, du er på rett spor.
   The art of seduction er så rik og uuttømmelig tema, slik at hvert kjenner sin egen verdi, har en kvinne i sitt arsenal er mange metoder og planer for forførelse som brukes av forskjellige i hver situasjon.
   Vi ønsker deg raskt forstå hva slags taktikk du bør følge som passer din karakter i større grad. Fornøyd jakt!  
   Sannsynligvis vil ikke være feil å si at hver kvinne drømmer om lykke. Til tross for den moderne tempoet i livet, i et forsøk på å bli selvforsynt, avansert, få en god jobb, har en fantastisk overflod, forblir den viktigste kvinnelige ønske uendret. Dette ønsket av familien lykke. Lykke av en mann hvis respekt og kjærlighet som respekterer og elsker deg.


  Tiden renner ut, og fortsatt elsker min mann!


   På leting etter sin andre halvdel jentene bruker mye energi og krefter. Ofte resultatet ikke gjøre en lang ventetid.
   Og han fant, den ideelle mannen, prins på en hvit hest, den beste mannen i verden. Prince gjør en jente et frieri, sier hun. Musikere marsjere! Jeg ønsker å høre mer, "og de levde lykkelig alle sine dager! ".
   Men nei, lever vi ikke i et eventyr. Og familieliv med sin elskede noen ganger blir til tårer, beskyldninger, irritasjon skandaler. Stadig mer vakker kjærlighetshistorie ender i skilsmisse. Og jeg ønsker at hver av gifte kvinner på slutten av året fem, kunne tjue års ekteskap rope "Tiden renner ut, og jeg fortsatt elsker min mann! ".
   Hvordan holde kjærligheten? Hvordan å holde familien din? Hvordan å holde de forhold som er unge i det første året av ekteskapet i mange år? Hvordan, med tanke på å løse problemer i familien?
   Først av alt, damer trenger å lære å tilgi. Tilgi hverandre fornærmelser og smålig krangel, ingen forbrytelse bortkastet. Kan ikke være en lykkelig kvinne i ekteskapet, ikke lære å tilgi. Last bilde vil trekke deg på en bunn av avgrunnen. Fra små krangler, starter en liten misforståelse i forholdet mellom mann og kone kjøling. Avstanden fra hverandre.
   Husk den store setning: "Enhver har rett til å gjøre feil"? Det er sant. Alle forvekslet. Din ektefelle, dine barn, din mor, din venninne, en nabo fra første etasje, du. Bare en hardnakket vi prøver å ignorere feil, feil. Men vel se hver detalj, hver glipp av en annen person. Vi ser og husker akkumuleres i seg selv. Og sakte slutte å respektere andre, og deretter elske. Uten respekt og kjærlighet kan ikke ha et lykkelig ekteskap.
   Når du gir slipp på alle bildene dine, kan du virkelig objektivt se på livet ditt. Se deg selv som fra utsiden. Sine feil og mangler. Og fikse dem. Og begynne å bygge sine liv, som du vil, ikke tung laste inn dine tanker.
   Den andre regelen. Psykologer tror at de fleste problemene kommer fra en voksen barnet. Se på deg selv fra utsiden. Du kan kopiere morens oppførsel mot sin mann. En mor viste seg å være ikke alltid opptre korrekt.
   For eksempel, hvis du har en familie av min mor var leder, det løste seg, og holdt mannen på hælen, har du mest sannsynlig ubevisst vil vedta dette løpet av handlingen. Men ikke alle menn liker det. Noen kan gå på slike "uavhengige" kvinne til en annen, svakere, eller snarere mer fornuftig. Noen kan bare be om.
   Du ønsker ikke dette for din familie? Deretter vurdere selv, innser dine feil og prøve å ikke gjenta dem. Du - det er deg, ikke din mor, men utmerket det var.
   Prøv disse to enkle regler. Kanskje snart vil du innse at det å være lykkelig er ikke veldig vanskelig. Det viktigste - å ønske!  
  Яндекс.Метрика