og endret den du er glad i - ikke sikker på hva jeg skal gjøre? Det spiller ingen rolle da det var forræderi - det faktum av gjennomføringen ikke gi dere hvile. Du vet utmerket godt at du bare trenger en, den ene med hvem du har lang stund bort sine dager. På spørsmålet: "Hvorfor gjorde de forråde? "Du kan ikke svare på - den enkleste måten å si det var en feil.


Bør jeg snakke om svik?


 Du kan endre hvordan gjennom hevn og beruset. Ikke alle kvinner vet alle triks og hemmeligheter menn som har til hensikt å dra en kvinne i pastell. Og så, i et øyeblikk du følte du virkelig ønsker - vil ha en annen mann. Først etter svik mot - du vet, det gjorde du ikke trenger det.
 Hva du skal gjøre: å fortelle eller ikke?
 Før du svarer på dette spørsmålet, la oss se på psykologi av menn.
 Menn, som skjedde for lang tid - en kvinne. De ønsker at kvinnen var - bare dem og trekke annerledes. Svært ofte menn sier de elsker deg og er klar til å tilgi - Generelt Innrøm det! I sin psykologi og fysiologi - menn rett og slett ikke kan gjøre det, selv om de ønsker. Alle løftene gjort for å finne ut sannheten. En mann en gang betalt oppmerksomhet til deg, du begynte å vurdere "sin".
 Husk hvor ofte han var sjalu på deg, eller hintet til det? Dette var før du endret det - forestille seg hva som vil skje nå? Mannen vil ikke være i stand til å tilgi, enn si tror på din kjærlighet, etter som du sier det som endret. Han vil forstå bare én ting - du har forrådt ham. Anerkjennelse av forræderi blir destruktivt faktor i forholdet - følelsesmessig kjærlige mennesker vil ikke tilgi deg.
 Hva vil skje videre?
 Mange par fortsette å være sammen etter å lære om svik. Men ikke du noen gang lurt på hva prisen de måtte betale?
 Selv om den elskede mann lovet at det ikke skulle bli minnet om det - tror ikke det ville være så. Nå din favoritt du trygt kan klandre enn mulig. Kanskje det ikke vil bli påminnet om forræderi (sjelden), men 100% han vil finne slike offensive ting i som du vil være å klandre. Tror ikke at etter at du forteller oss om svik - vil du ha den samme gode forhold, selv som. Din mann vil aldri tro at du ikke vil, og jo mer respekt.
 Hvordan ikke å prøve - det tidligere ikke tilbake!
 Noen menn, for å justere forholdet - du begynner å endre seg. Men at forskjellen er følbar svik - det vil ikke være å ha dårlig samvittighet fordi du er skyldig i dette.
 Noen av mennene begynner å se perfekte kvinner som aldri hadde fått, men ikke skiltes med deg. Ikke bli overrasket om etter en stund han introduserer også deg til sin gamle venn.
 Selvfølgelig, etter at du har forrådt du ønsker å snakke. Men før du gjør det, tror jeg - hva gjør du ønsker å fortsette forholdet? Hvis du ønsker å bo sammen - være stille! Kan ikke gjøre - fortelle det hans personlige dagbok, eller, si, en katt. Du vil bli mye enklere, og det vil ikke generere negative konsekvenser.  
 Det er klart at navnet "afrodisiakum" forbundet med navnet på den greske gudinnen Afrodite, skytshelgen for kjærlighet. Vi kaller afrodisiakum matvarer som opphisse lidenskap og fortsette seksuell aktivitet. Disse uvanlige egenskaper de gir ganske forståelige faktorer. Aphrodisiacs som vi får fra mat med et høyt kalori rikt sett av vitaminer, syrer og mineraler.


Aphrodisiacs eller mat for sex


 Dette muliggjør rask metabolisme, dvs. rask gjenoppretting av seksuell makt. Også noen matvarer inneholder enzymer som ligner på menneske hormoner eller stoffer som bidrar til utvikling av hormoner i kroppen.
 Husk at berømte amorøs exploits nasjonalitet sannsynligvis til stede i sine kjøkkenprodukter-aphrodisiacs. Franskmenn, italienere, Kaukasus nasjon, sorte kolleger, russiske menn - også i de fem øverste. Dette er den første som kommer til tankene, analysere hva de spiser
 Blacks bor i Afrika, selvfølgelig, ta masse frukt. Dette - bananer og fiken, kiwi, mango, avokado og appelsiner, og - kokosnøtter og ananas. Ikke ved et uhell, de klassiske spennende mat kalt dato-ruller (melkorublenыe eller most fiken innpakket i kokos kjøtt, fylt med mandler og bananer).
 Den franske kjærlighets snegler, trøfler, vin, ost, asparges. Eskarho av snegler svært kraftig effekt på seksuell aktivitet. Mens alt konvergerer produkter - høyt kalori, fordøyelige og velsmakende
 Italiensk mat er kjent for å bruke sjømat. Hummer, østers, ikraIkra, generelt, betyr "kake styrke", siden kjærlig Casanova og til dags dato, kaviar og østers finne den beste dessert i sengen. Østers, muslinger som alle inneholder mye fosfor, sink, og det er svært viktig for kjønnshormoner. En tare - tang? Denne algen satt på linje med de beste produktene for å stimulere seksualitet.
 For kaukasisk mat er preget av et stort antall av krydder, urter, valnøtter og retter laget med kjøtt. Krydret krydder stimulerende effekt på kroppen og forbedre sirkulasjonen av bekken organer, og derfor
 Russisk mat gjør utstrakt bruk av poteter, egg, honning, bønner. Disse matvarene er rike på vitamin C, som er så ille noen effekt på seksuell opphisselse. Samt krydder, hisset "utdødd ild" - løk, hvitløk, pepperrot, sennep. I folklore er det historier om magisk drikk med løk juice med honning peremeshennoho konstituert ikke verre enn Viagra.
 Det viktigste er ikke å overdrive det med nummeret hvis du ønsker å se neste seksuell mann, og ikke fettet Hog.  
 Vår verden har blitt så mangesidig dag at hodet mitt er spinning. Muligheter til å realisere sine ambisiøse ego og utviklingen av de mest varierte grener av dine talenter og evner, bare ruller over. Grunnen, tilsynelatende, digital kommunikasjon koloss!


Hvorfor nekter du å ha sex


 En enkelt enhet vi nå kan kombinere kameratelefon, studio, audio sequencer, video, kino og mye, mye mer. Nå er vi klar over den siste utviklingen i verden av glamour og shopping. Siste utviklingen i den globale politiske arena, gi oss mye vinkler i en tvist, takket være bloggere og profesjonelle journalister chyrykayuschym en "twitter".
 Vi har åpent sosialt nettverk hvor vi kan finne tidligere klassekamerater, likesinnede mennesker som bryr seg om frosker og sel.
 Takket være teknologi, har vi lært og se på verden annerledes. Nå, gå gjennom parken, ukjente vi byen, er det lett å vite hvem som bygde monumentet som storm bakgrunn bør forvente i nær kafeer hvor du kan nyte en kopp varm kaffe.
 Menneskene der var alle de moderne "Future", uten noe som bare ikke uforvarende lurer imidlertid i likhet med alle andre - "hvordan kan fortsatt leve uten disse elektroniske verkene oppfatning at utvidet horisonten av våre sinn?"
 Nå stemmen til Big Brother kan ikke lett kringkaste av en blå skjerm, oppfordrer oss til siden av sitt parti. Nå kan vi lett finne motstandere motstridende parter. Følgelig våre argumenter blir også lett i våre ulemper. Kanskje vi har glemt hva vår mening. Legg merke til at så mer og mer ser vi at alt har vi et fullstendig svar. Her. Kjapt.
 Har du noen gang lurt på hvor vi fikk en plutselig tanke? Du tenkt på det? Er det for deg allerede tenker på blogger og baser, kommentarer?
 Her ser du et bilde av en vakker mann (kvinner) og for et brøkdels sekund du innser at det er fint for deg (til). Øyet ser umiddelbart for kolonne kommentarer. Har du selv vet at noe godt vil komme ut av det. Kanskje det finnes folk som mener uttrykkes i ett oppfunnet av det samme emnet! Vi ser på kommentarene og latterliggjøre en mann. Du skrible tilbake og forsvare det, så er det på hodet - bøtter, profesjonell "trolling".
 "Troll", du raskt forklare hvem du er og hvem som er på bildet. Så lett var å ta alt for gitt.
 Se gått transformasjon men våre følelser og seksuell oppfatning til menneskene rundt oss, som objekter skjult flørting og entydige hint.
 Du våknet opp om morgenen til en vakker helg. Utenfor skinner sola lyse. Tok en dusj. Kokt kaffe. Du predvoshyschaete, flott dag. Vi bestemte oss for å selv gå henne Peking, og møte en hyggelig mann (kvinne). Han sitter bare på en benk og leser fra sin IPad (a). Du passerer den flere ganger, utilsiktet zapynaetes og løs sko (se det). En mann (kvinne), hjelper deg. Du ler og komme i gang. Her har du møtes, og den tid kommer, sier de, sannheten du i sengen.
 Alt er bra. Han (det) en permanent inntektskilde, og egen maskin (er) han gjør alt av reglene for etikette: blomster, restaurant, små gaver. Du er i syvende himmel. Men er tre måneder (under gunstige forhold), og du fremdeles ikke vet hvordan du setter den. Hva føler du deg det?
 Enkel aritmetikk. Vi ble lært opp til media. Du bør stille dette spørsmålet, først av alt selv (oh) selv og deretter forberede seg på en reaksjon fra hans side. Men han sa ingenting. For nettverk i mellomtiden, flagrende en rekke artikler om hvordan du kan forbedre ditt sexliv. Mange kommuner. Man får følelsen av at de råd som gis til syke mennesker. Men alt i orden? Nok en gang råd fra en venn (venn). Du begynner å ubevisst søke moralsk krykke. Du er forvirret. Du har glemt hvordan å ta beslutninger. Du er tilbake i sengen, men du er frustrert og føler at ønske er tapt et sted. Og det er ikke så aktiv som når de først møttes.
 Som et resultat av seksuell libido under null. Tror du (e) han ikke er på jakt etter svar fra hvordan du kan forbedre sexlivet?
 Selvfølgelig ser. Jeg har en tendens til artikkel tre ark med tips. Varmt bad, fuktighetsgivende oljer, og andre hjelpemidler seksuell brukerutstyr, for å øke tiltrekningen spesielt bekymret ektepar. Vennligst følgelig mental ubalanse. Du er på randen av separasjon. Kanskje ikke alle, og ikke alt. Det er for mange eksempler som det aldri vondt, og råd, siler klok mann først og fremst gjennom sin sil. Men i dagens verden, flere og flere skilsmisser, mangler seksuell dysfunksjon, impotens, frigiditet.
 Kanskje bør bare tenke og lære å takle skred av informasjon utbrudd. Eventuelt slette sine kontoer, fordi moderne samfunn dette er verdt det.
 Det eneste svaret på spørsmålet "hvorfor gjør du nekter å ha sex", er veldig enkelt. Lytt til ditt hjerte. Stol bare sine følelser og dette spørsmålet vil du aldri! Lykke til i feltet av seksuell revolusjon!
Яндекс.Метрика