Hver kvinne ønsker hennes mann å elske og bli elsket, å føle en gudinne.
 Selvfølgelig er sex viktig ikke bare for menn, men også for kvinner. Påvirke sin aktivitet og helse. Tilfeldig sex liv påvirker selvtilliten og helse rettferdig sex.


Hvordan velge en partner for sex?


 Finne en mann som vil tilfredsstille alle innfall av kvinner, ikke bare i senga er ikke så enkelt. Finne en partner kan utføres i kafeer, klubber, dating på nettet. Det viktigste, valg av omsorg. Tross alt, ikke bli et offer for seriemorder eller svindler ikke vil ha en.
 Ved å velge en partner, må du umiddelbart angi formatet av relasjoner som vil passe dere begge. En mann skal være sexy og attraktiv for deg. Hvis du er i hans nærvær du skjelve, er hodet spinne, er det behagelig følelse i magen, betyr det at han er - din perfekte partner. Derfor er det folk med hvem du vil være komfortabel rundt.
 Det antas at sexy mennesket og dets aktivitet i sjiktet avhenger av lengden av nesen. Vitenskapelige bevis for dette. Noen kvinner tror at dersom folk aktivt liv, så det vil være i seng. I praksis er dette ikke alltid tilfelle. Først av alt, må du fokusere på sine følelser og begjær.
 Hvis du er tiltrukket av en mann hvis du ønsker å være sammen med ham, og deretter nettene tilbrakte i sitt samfunn, vil gi deg stor glede. Som de sier, sex - er det meste som kan gi uten å elske hverandre mennesker, og færre som kan gi kjærlig hverandre.
 Den ideelle partner bør føle at kjærlighet stil beste kvinne i en gitt situasjon. Selv bare ligge med ham, må være en spennende.
 Teknikk perfeksjonert sex er ikke det viktigste, som størrelsen. Det viktigste at partneren din var en mann trygg i hans handlinger kunne bringe deg himmelsk glede. Det bør være subtil psykolog, i stand til å fange opp nyansene i den kvinnelige psyke.
 Partner som tror og kan overbevise kvinnen at det beste er den som er i seng med ham. Det er viktig for partnere bare gi hverandre de dyrebare øyeblikk av oppmerksomhet, omsorg, ømhet rørende, lidenskapelige utsikt. Tross alt, er lidenskap viktig partner, hun begynner ved å gi makeløs følelse.
 I avhengighet, må skinne i øynene også tenke på renslighet partner. Tross alt, trenger gode øyeblikk av kjærlighet ikke vil overskygge seksuelt overførbare sykdommer eller graviditet ønskelig. Og behandlingen vil ta mye tid på å gjøre romanen til noe forferdelig.
 Bruk av moderne prevensjonsmetoder, først og fremst ta vare på din helse og partner.
 Vakker kvinne, håper jeg alle tipsene i denne artikkelen vil hjelpe deg å gjøre et valg av seksualpartner. Velg denne mannen som dere har lyst til å se neste, og viktigst av alt, stole på sin intuisjon, hint hjerte og ikke glem om forsvar.  
 vazhayetsya at gutter mister sin jomfrudom vanligvis 18, på full perfeksjonisme alder når tenårings sinn ingenting skummelt. Vanligvis, opp til 20 år, unge mennesker har allerede rik nok seksuell erfaring. Men hvis en fyr 20 og han har aldri hatt intimitet, begynner han å skamme seg over sin uskyld, og i løpet av årene som dekker hans forlegenhet blir sterkere.


Sex med en jomfru


 Det er klart at for virgin kvinnen ikke er tilstede. Den samme unge mannen, hvis han ønsker bare å få sin første seksuelle erfaring vil være nyttig nærhet med en erfaren partner. Spørsmålet er, er det en fordel for kvinner? Egentlig er pluss sex med en jomfru. Noen macho vet å gi glede til seg selv, men kvinner ofte trenger en individuell tilnærming. Og med en jomfru selv kan hun styre prosessen med undervisning partner å gjøre som det behaget henne.
 Hvis vi snakker om et langsiktig forhold, er den uerfarne unge mannen og jenta fine, som kan selv være det beste alternativet for ham. Uskyldig jente vil ikke le av denne fyren, kan det ikke forhaste seg seng, innvie et møte kysser gradvis utforske hverandres kropper. Dannet en vane som hjelper partnere blir mer avslappet, og det vil være et stort pluss i løpet av første samleie.
 Også, for full frihet fra angst og spenning nødvendig behagelig miljø, så du trenger for å forhåndsvelge et sted der ingen forstyrret. Utflod atmosfære avslappende musikk, lys alkohol. Dermed så uberørt og forskning kvinne bør prise den unge mannen, selv om ved første sex med ham ville ikke gjøre mye inntrykk.
 Jenta skal hjelpe uerfarne partner tror på seg selv, så snart han må lære å bringe henne glede.
 For første nærhet er et annet viktig poeng: at hendelsene ikke skjedde under sex, bør unge lærer på forhånd for å bruke kondom. Hvis kondom sprekker eller feil gutt ville ha sagt det, vil det etterlate et dårlig inntrykk. Du må ta vare på det for første gang holdt seg kysk for en god hukommelse, vil avhenge av dens påfølgende sexliv.
 Samlet, med riktig behandling kvinne frykter at jomfru partner rozhubytsya under første samleie og sex vil slå inn i et mareritt er ofte galt enn berettiget. Naturen vil ta sin direkte og usofistikert ung mann på rett spor.  
 Begynnelsen sex var en integrert del av det personlige livet av menn og kvinner. Men før personer tilknyttet ham bare forplantning enn glede, og sikkert hadde ingen anelse om at sex kan ha helbredende egenskaper. I dag forskere har vist seg medisinske egenskaper av denne intime aspekter av våre liv som foregår mellom slektninger.


Medisinske egenskaper sex


 Undersøkelsen av par avdekket at de som har sex tre eller flere ganger i uken har en balansert mentale og emosjonelle tilstand, deres vanskelige krusning, ingen irritabilitet. I tillegg paret nesten ikke lider av søvnløshet og migrene kan ikke sies om de menn og kvinner gjør kjærlighet som skjer annenhver uke og mindre.
 Ble forsøket, betydningen av som var det faktum at disse par var tett mer enn tre ganger i uken. Tre måneder senere, de som lider av søvnløshet og hodepine, finner ut at disse symptomene var mye mindre sannsynlighet for å uttrykke seg selv som mindre stål og hopper press i hypertensive pasienter.
 Kvinner ser i speilet, overbevist om at regelmessig sex angrepet form hud ble fastere, dukket friske roser i kinnene, lyse øyne og tillit. Er kvinner som dette eksperimentet klaget over smerter i brystet, og la merke til at de trakk seg tilbake. Tross alt, en eller annen måte sjelden sex før eller senere føre til at kvinner hormonell svikt kan oppstå, vil det være problematiske sykdommer i bekken organer som fibroids (det er ikke for ingenting som heter sykdom nonner), og mange andre cyste eller godartet ondartede svulster i kvinnelige kjønnsorgan.
 Menn, i sin tur, spesielt okkupere høy kontor, ledere, ingeniører og tekniske arbeidere, ble observert ved lavere irritabilitet, lojalitet til underordnede som til slutt påvirket ytelsen til sistnevnte. Menn er ikke like viktig som vanlig sexliv enn kvinner. Sex er en utmerket forebygging av prostatitt, BPH, prostata som aktivt velger sekresjon og således innenfor pakkboksen er ikke stagnasjon, noe som kan føre til svulster og til og med prostatakreft.
 Med alle de ovennevnte følger det en åpenbar konklusjon: å engasjere seg i sex er ikke bare behagelig, men også bra for helsen. Forresten, begynte mange familier til å legge merke til at regelmessig sex ikke bare bidratt til forbedring av deres fysiologiske og psykiske helse, men at forholdet mellom ektefellene blir sterkere skandaler nesten utdatert selv rådende oppfatning.
 Fremfor alt, ikke glem - sex er bare nyttig hvis det ikke er rotete, og det med venner og kjære. Ellers sex kan ikke føre til en sunnere kropp, og oppkjøpet av ulike infeksjoner og virus er svært vanlig i dagens verden.  
 I dag, hver kvinne fasjonable å være ikke bare vakker og sexy, men også sunt og bare! Det er i denne trenden blant kvinner var imbildinhu metode - gymnastikk for intime muskler.


Imbildinh - øvelser for musklene i intime


 Tilgjengelighets trening hjelper kvinner forstår hemmeligheter kunsten kjærlighet og forførelse, styrker hans helse. Øvelsene er rettet mot å utvikle skjedemuskulaturen, og befester sin tone, og mestring og utvikling av lederegenskaper intime muskler.
 Ordet "ymbyldynh" er kort: it - intime muskler Building - struktur. Slike øvelser utvikle følsomhet intime muskler. Denne kvinnen kan raskt oppnå vaginal orgasme og bringe din partner en uforglemmelig opplevelse. Resultatene var ikke lenge å vente! Bare noen få måneder med aktiv trening vil tillate deg å oppnå fantastiske resultater.
 Det finnes flere metoder for retninger, de alle østlige opprinnelse. Disse teknikkene har kommet til oss fra antikken og fortsatt praktiseres blant japansk geisha orientalske harem og konkubiner.
 Ymbyldynh - ikke bare å forbedre kvaliteten på seksuallivet av kvinner, men også til gjenvinning av sitt legeme, forebygging av kreft. Trening øker blodstrømmen til de intime muskler og kvinnelige kjønnsorganer, øke deres følsomhet. Også, etter yrke ymbyldynhom intime musklene er sterke og fleksible, forebygge rifter under fødsel. Komplekset inneholder spesielle pusteøvelser som positivt påvirker utviklingen av alle musklene i den kvinnelige kroppen og holde den i god form.
 Spesialeffektene vil produsere simulatorer. De kan kjøpes og engasjere deg selv eller spørre instruktøren. I dag, mange medisinske sentre tilbyr opplæring ymbyldynhu, har hver og en sin egen opphavsrett teknologi. Klasser kan være individuell, gruppe, on-line (f.eks Skype), og tilbyr spesiell video kurset.
 Imbildinh - en universell måte for kvinners helse og familie lykke, forbedre seksuelle ferdigheter. Denne metoden har mange fordeler og eliminerer alle typer ulemper:
 •  øker gynekologisk omsorg;

 •  kan redusere mengden av vaginal;

 •  hjelper kvitte seg med ufrivillig vannlating;

 •  gjenoppretter mikrofloraen i skjeden (gjær infeksjon behandling);

 •  behandler hemorroider, kronisk cystitt;

 •  strammer utelatte organer:

 •  øker blodsirkulasjonen i muskler og bekken organer, opprettholde sin tone;

 •  positiv effekt på reproduktive funksjon;

 •  hjelper i forberedelse til fødsel og utvinning fra dem;

 •  øker sex appeal, følsomhet;

 •  øker deres egen selvfølelse og mye mer.

 •  Takket ymbyldynhu Du vil lære nye seksuelle teknikker, vaginal triks, lære å håndtere følelser partner skorrektyruete sin form (elastiske rumpe bryst og flat mage). For denne metoden, er det praktisk talt ingen aldersgrense. I Østen, for eksempel, ymbyldynhu begynne å undervise jenter på 15 år.
   Utvikling av følsomhet og mysterier kroppen hans, lære nye seksuelle teknikker og triks av pust, mage (bølge, swing, nauly) vil forvandle deg til en eksklusiv og blendende kvinne som vil bringe tankene ingen vil misunne henne mann og andre kvinner.
   Med imbildinhom du føler deg som en ekte kvinne - vakkert, sunt, sexy, en og bare!
  Яндекс.Метрика