Være stilig og moteriktig kan være ikke lett, spesielt hvis en følelse av stil og ikke smaker podet barndom. Å være i stand til å kle pent - er også et talent på noen måte.Den viktigste dag i livet


 Ikke for ingenting på TV-kanaler er programmer som lærer oss å kle seg riktig, lage din image, som vil fremheve skjønnheten og femininitet. Selvfølgelig gjelder dette bryllupet mote. Tross alt, ønsker hver enkelt av oss til å se de største, lyse og stilfulle.


 Brude butikker tilbyr et bredt utvalg av flotte kjoler som er laget i forskjellige stiler. Men her er det en balansert tilnærming til valg. Tenk ikke bare de funksjonene i form, men dens natur. Jenter passe en romantisk stil, lyse og uavhengig - en annen. Hvor flott at du kan velge, og viktigst av alt, det er rikelig.


 Hver jente bryllup - den viktigste dagen i hennes liv. I denne dagen er kombinert: kjærlighet, skjønnhet, lysstyrke og glede. Være unik og sjarmerende bryllup dag vil ikke bare vakre klær bruden og brudgommen, men også retten scenario av hendelsen, som tar hensyn til alle detaljer. Og, selvfølgelig, tilbehør til klær for vielsen.


 Det synes som en dårlig ting, hva er det bryllup. Men nei. Gifteringer pute å være et flott tillegg til kjolen til bruden. Det kler, sminke og bukett. Og denne puten vil alltid være vakker og uforglemmelig minne om denne fantastiske dagen. Sammen med bilder, videoer og reflektert gaver fra venner og slektninger.


 Lag en minneverdig måte å hjelpe skjønnhet. Nå kan de tilby et komplett spekter av tjenester for utarbeidelse av bruden før bryllupet. Dette frisyre og make-up, manikyr og pedikyr, jenta så uslåelig.


 I forberedelsene til bryllup og gjør manikyr og pedikyr bør sjekke hvordan behandlede verktøy for disse prosedyrene. Fordi den urettferdige behandlingen av arbeidere til frisøren verktøy kan ende veldig trist. Og når det ikke manifesterer seg bare på slutten av tid, kan du se at soppen ble registrert. Det spiller ingen rolle i hender eller føtter. Hva gjør du hvis soppen på fingrene bringer ubehag? Hvis du vil starte, bør du oppsøke lege. Lytt til diagnostisering og behandling for å iverksette tiltak som medisinering og folk rettsmidler.


 Tenk på alle de tingene som det var den vakreste og minneverdig og den beste dagen!  
 æra av frigjøring til bryllupet tatt ned en liten godbit. Noen veldig frigjort jente selv arrogant varsel om at "ekteskapet som vaksinasjon mot kopper minst én gang i sitt liv må gjøres." Men mye som barn, drømmer om "ekte" brudekjole med frodige, blomster i håret, en million roser og andre attributter av lykke. Faktisk bryllupet - en av de få ritualer som bevarer tradisjonen.Allerede gift uutholdelig Som i, giftet seg.
 I Russland ble gjort for å gifte seg tidlig ungdom - ikke zabalovaly. Tidlig betød tolv år Og siden det var ingen skilsmisse, skjedde gift liv en gang for alle. Selvfølgelig, velge brudens foreldre, og de utførte handlingen og spilte bryllupet, bruden og unge er vanligvis sett bare bruden i bryllupet. Noen ganger, skjønt, kan brudgommen til bruden insisterer, og hvis brudgommen verdsatt, kan det tillate jenta å se bryllupet. Men i dette tilfellet måtte han gi opp ikke var mulig.


 For bruden må ha tatt medgift, sengetøy, servise, smykker og penger, eiendom, selv folk (livegne - en gang eller nære hushjelper - senere). Hvis bruden var foreldreløs, medgift kokt hel verden, eller han kunne gjøre brudens medgift, men uten en medgift for å gifte seg var ikke mulig.


 Denne praksisen førte til en separasjon og eiendom, forble medgift tilhører kona - derav konflikter med mannlig embezzler, vi vet fra litteraturen. Og det var denne tradisjonen, og faktisk mange bryllupsseremonier - fra gamle tider da ekteskapet ble plassert medlemmer av to forskjellige stammer.


 Ekteskap innen slekten ble forbudt, og gi en jente en fremmed rase, brakte han "gave" til den fremmede kan bli hans. Ritualet av dressing bruden, hennes smykker, husing en person sorg - alle de gangene, fordi bryllupet var en slags rituell død - hun døde for hennes familie og er nå eid av type fremmed. Derav endring i navn, forresten.


 Selv hvite kjortler - et symbol på sorg i mange kulturer. Det er en hvit kjole symboliserer uskyld, renhet, glede og håp, men i begynnelsen var bare et symbol på uskyld slør og oransje blomst blomst appelsintrær. Derfor, hvis et nytt ekteskap, kan bruden være hvit, men sløret og appelsinblomst blomster pryder seg selv er det ikke.


 På bryllupsdagen jeg ønsker å være vakker. Det er nesten det samme for oss i evige vtysnutыh ​​jeans, kjole prinsesse kjole kjøring uten fare for å bli latterliggjort.


 Hvitt er ikke lenger favoritt bryllup. Hun har mote og rødt. Nylig selve bryllupet kjoler i pastellfarger: pistasj, lavendel, lilla, maismel, beige, kaffe


Allerede gift uutholdelig
 Crinoline eller mas?
 Mote for brudekjoler er definitivt, selv om det varierer mye saktere enn mote casual wear. Så, fortsatt i mote kjole med crinoline, en haug med blonder, rysjer, tyll og silke, som ligner både en fantastisk kake begravd i pisket krem ​​og pakket gave. Egentlig bryllup - nesten det eneste tilfellet å vise frem i et korsett og crinoline, fordi selv Scorer en tradisjon som ble gjenopplivet i de siste par tiårene, foreslår toalett kveld, men sjelden stiliserte antikk.


 De fleste bryllup toaletter tilby denne varianten - korsett og crinoline skjørt med. Crinolines er forskjellige - "bochonochkom" som Scarlett O'Hara eller kjegle i XVIII århundre mote den. Hvis midje er litt mer perfekt 17 (i kastet, selvsagt), er det bedre å velge det andre alternativet. Og i alle fall ikke vil hindre øving, gå til crinoline vanskelig, spesielt kvinner, vant til bevegelsesfrihet i bukser, hakkete og mobil.


 Til crinoline rystet når han går, viser ikke bare elegant ankel, men som ovenfor, må du bevege seg sakte, i små skritt, holde ryggen rett uvanlig, ordet gå, som om du på hodet er en krystall mugge full av vann. Sharp også kontraindisert, samt noe livligere dans en menuett. Prøver å danse en vals crinoline kan forårsake forlegenhet og selv til skade (eller gentleman kommer til divisjon eller crinoline bøyle i en stor banging den på benet).


 Forresten, landing og bording av enhver moderne transport crinoline er også ikke for sarte sjeler attraksjon


 Likevel crinoline popularitet fra år til år bare øker. Årsaken er trolig en bærekraftig måte romantisk fascinasjon med delikat prinsesse tilstand flotte bryster og vide skjørt (ja, selvfølgelig, må bruden være en luksus, fordi det er forventet av forplantning). Og selvfølgelig, det er vakkert - jente i bølger silke blomst!


 Hvis du - viften bare utsøkt og uvanlig, er det fornuftig å velge ut og velge crinoline eller direkte montering silhouette (forsiktig - nødvendig perfekt figur!) Eller oppfinnelsen av XIX århundre - mas. De fleste salonger turnyurov du ikke vil bli tilbudt, sofistikert stil, var populær, og gå med ham må lære hvordan og crinoline. Men det er håp om at denne stilen vil snart gå ned i mote. Innsamling av den franske House of bryllup fashion modell HERVE tilbyr et lite mas og behandlet Chantilly blonder korsett blonder. I denne mest forførende kjole bilder vil når prylnet sjarmerende brud til sin brudgom.


 Hit det nye året - pleating. Brudekjoler i stil med Natasha med plissert skjørt av brystet gå jenter ballett peiling.


Allerede gift uutholdelig
 Hvit ikke skal ha!
 Ekteskap, selvfølgelig, er et ritual, men nå bruden er rom for fantasi. Hvitt er ikke lenger favoritt bryllup. Hun har mote og rødt, selv om rød kjole tilbys i nesten hver hytte, brann, elegant, sjarmerende.


 Bruden hadde på seg hvit relativt sent å gifte seg i rødt (et symbol på maskulinitet, et tegn på tilhørighet til sin mann), og nå er vi stadig tilbake til denne tradisjonen. Red kan være forskjellig - fra den utsøkte vin tone til blek rosa av daggry, i alle fall oppmerksomhet brud garantert. Nylig på moten brudekjoler i pastellfarger: pistasj, lavendel, lilla, maismel, beige, kaffe brud i dette tilfellet ligger i et lommetørkle for å matche kjoler til Nevestino, Kyustendil provinsen.


 De begynte å bære og kombinerte toaletter. For eksempel, korsett elfenben og blek lilla skjørt eller blå bodice med et mønster av gule og lilla blomster i kombinasjon med et skjørt gul. Dress sjelden kutte helt ut i de fleste tilfeller korsett kjole med skjørt. Rød eller burgunder kjoleliv og skjørt - beige eller elfenben, lilla eller rosa med gult, rødt skjørt og stjal hennes tone Chiffon og fremheve midjen blek grønn korsett med røde blomster. Ofte mørkere tone bodice skjørt.


 I farger dominerer toner av melk til mørk sand, de er gode å sole og er supplert med nesten alle friske blomster. Fortsatt på moten broderier og blonder, og innovasjon er bruken av trykte mønstre eller batikk. Bryllup rasen.
 I et komplekst mote stil, original vekt: det kan bli kastet asymmetrisk form eller lagdelt skjørt med draperi, ett eller kontraster ermet detalj.


 I gjennomsiktige mote detaljer fra ermene og innsatser til nylon korsett med broderi. Hit det nye året - pleating. Brudekjoler i stil med Natasha med plissert skjørt av brystet bærer ballett jenter gå forgjeves, at denne stilen vil skjule figur feil - tvert imot, hvis det ikke er det minste snev av sterk presse, er denne kjolen bedre ikke å velge. Plissering detaljer dekorere skjørt, ermer, kan plissert cape bestilles, spesielt hvis ferien faller på en kald årstid.


 Kors sy med snøring, hvis ikke funksjonell, minst dekorative. Klassisk korsett kan gjøres mer moderne ved å bruke følgende motetrender som lagdeling, asymmetri og selv dekonstruksjon: den oppsiktsvekkende korsett, som setter synlig fra utsiden, kan det se veldig stilig, spesielt i kontrast til den lagdelte tyll skjørt.


 Bruden kan velge et bilde fra den synlig for utsøkt skjønnhet eleganse.


Allerede gift uutholdelig
 Essensielle tilbehør.
 Antrekk brud bør overlates til tilfeldighetene. De vakreste hodepryd anses blomster; hvis paret er kronet i kirken, kan bruden dekke hodet Palantine. Stjal med organza, chiffon eller tyll, med applique blonder eller trim, ser mye mer attraktiv enn vanlig slør "blind" type. Men i de senere årene har det blitt populært igjen Fata teppe - ikke bare store (til gulvet), men stort - firkantet klut, som, som av gammel, dekker bruden fra alle kanter som et telt for personlig bruk fullt ut. Selvfølgelig, dette attributtet bare vielsen, bryllup den erstatter liten hjem dekorasjon.


 Hansker, bag eller midje pose (! For pengeoffer), smykker (oppmerksomhet, bruden vanligvis ikke trenger å være dyre smykker, unike juvel - ring), og til slutt, den siste delen av bildet Nevestino, Kyustendil provinsen - brudgommen. I svart eller mørk grå, mer vågale - en perle-grå ​​eller brun (i den europeiske måte) og nayavanhardnishi - i kostyme å matche Nevestino, Kyustendil provinsen kjoler - elegant - en tone eller to mørkere. Perfekt brudgommen er ikke mindre viktig enn en perfekt kjole. Vel, kan du ned midtgangen! Vielsen.
 Og her begynner rituell plass. Hvordan brenne stearinlys som først satt foten på prosteleniy håndkle for bryllup og som bite større del av de tradisjonelle bryllups brød - alt saker. På å forlate kirken (RAGS) Young strødd med mais, et symbol på fruktbarhet, og små, må kobber, penger, et symbol på rikdom. Tradisjonelt, bruden eskortert kjæresten og brudgommen - venner. Ifølge den romerske skikk, ble det antatt at "min venn" må være minst et dusin. De kledde det samme med bruden og brudgommen og måtte tilkalle onde ånder, beskytte par fra uvennlig innflytelse.


 I dag kjæreste og venner er ofte ledere av bryllupet, organisere spill, se hvordan ferien, overholdelse av ritualer. Viden kjent ritual og brud kidnapping, ofte stjele hennes sko eller strømpebånd. Forresten, sko, ifølge tradisjonen, bruden bør kjøpe deg bryllupet selv, fortrinnsvis på deres egne penger. Dette - nøkkelen til sin sparsommelighet.


 I mange land, bør bruden tjene penger for bryllupet - dans med det du kan kjøpe eller gi henne penger eller feste til kjolen, eller å sette penger inn i hennes sko. I den russiske tradisjonen på den andre dagen av bryllupet, som finner sted i huset til foreldrene kaster bort penger "søppel", og denne unge kone feier rusk. Manners disse nyttig - "shoe" eller "søppel" ofte kaste penger på en bryllupsreise eller enda en ny situasjon!


 Og selvfølgelig, den magiske ritualet kasting på buketten - vil oh, som vil bli den neste av kjærester som vil bekymre seg måle kjole av dress hvis øyne vil skinne under dekke av Fatah, som forlovede være den mest elegante bitter!  
Яндекс.Метрика